Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TeknoMag.com Hatırası!:)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
cmert Wrote:millet rep derdinde, ihsan atkı derdinde Laugh
ama atkı da atkı hani Laugh
valla ... o atkının yünüyle bütün forum sebeplenir Big Grin

nadiren Wrote:ama atkı da atkı hani Laugh
cmert Wrote:valla ... o atkının yünüyle bütün forum sebeplenir Big Grin
bu söz üzerine bana atkıyı söküp, 3-5 tane atkıcık yaptırmak ve ilk ikisini coşkucan ile ihsancan'a yollamak düşer!.... Big Grin
buralarda havalar iyi gidiyo şimdilik, benimkini de ixan alsın .. niğde nin ayazı pistir bilirim Laugh
cmert Wrote:buralarda havalar iyi gidiyo şimdilik, benimkini de ixan alsın .. niğde nin ayazı pistir bilirim Laugh

sonra ixan'da görüp de "ver benim atkımı geri" deme ama Laugh
ajaannnnn!... yakalandın gene!... Laugh Big Grin Laugh

[Image: ajan2xq9.gif]
nadiren Wrote:ajaannnnn!... yakalandın gene!... Laugh Big Grin Laugh

[Image: ajan2xq9.gif]

Forumda beni gözetliyolar galibaShifty
gizli.ajan_sx1 Wrote:Forumda beni gözetliyolar galibaShifty
denk geldi diyelim!.... Big Grin
ihsancan gel istanbula beymen atkımı hediye etcem yaaa Toungue bu ne atkı aşkıdır Big Grin
Whistling
[Image: adszjh8.jpg]
nadiren Wrote:
cmert Wrote:buralarda havalar iyi gidiyo şimdilik, benimkini de ixan alsın .. niğde nin ayazı pistir bilirim Laugh

1. coşkucan sen nerden bilecen buranın ayazını,şurda mersin dibimizde kısakollu ile geziyoruz biz...Big Grin

abi sen yine de atkıdan ona düşen parçayı gönder ona...sonra isterse vermemShifty

------------------------------------------------------------------------------------

yakalanmışız yine...Shy

evet atkıları görelim...Toungue

ömür...

niye hayalet takılıyosun aga,görelim fotoğrafınıWhistling
cagri Wrote:ihsancan gel istanbula beymen atkımı hediye etcem yaaa Toungue bu ne atkı aşkıdır Big Grin

ama söz konusu atkının tek bir kopyası daha var onu da polat kullanıyor!... Laugh
bi atkı ve rep polimiği almış gidiyo bakalım hangisi kazanıcak!
nadiren Wrote:
cagri Wrote:ihsancan gel istanbula beymen atkımı hediye etcem yaaa Toungue bu ne atkı aşkıdır Big Grin

ama söz konusu atkının tek bir kopyası daha var onu da polat kullanıyor!... Laugh

o zaman o atkıyı bi daha takmıyım ben Toungue
fugitif95 Wrote:
nadiren Wrote:

1. coşkucan sen nerden bilecen buranın ayazını,şurda mersin dibimizde kısakollu ile geziyoruz biz...Big Grin

abi sen yine de atkıdan ona düşen parçayı gönder ona...sonra isterse vermemShifty

------------------------------------------------------------------------------------

yakalanmışız yine...Shy

evet atkıları görelim...Toungue

ömür...

niye hayalet takılıyosun aga,görelim fotoğrafınıWhistling

ii dedin ixsan şöyle bi bakınayım neler varmış..
gizli.ajan_sx1 Wrote:bi atkı ve rep polimiği almış gidiyo bakalım hangisi kazanıcak!

benim oyum atkıya!... Big Grin

hem rep'leri sonradan ixsan nakte çevirip fona bağışlayacakmış!... Laugh
nadiren Wrote:

bak polat dedin kurtlar vadisi aklıma geldi bu haftaki bölümünü canla başla bekliyorum polat heralde murroyu gebertir gibime geliyo
eet rep pek uzun sürmedi hem atkıda baya şaaşalı bşidi Toungue
nadiren Wrote:
gizli.ajan_sx1 Wrote:bi atkı ve rep polimiği almış gidiyo bakalım hangisi kazanıcak!

benim oyum atkıya!... Big Grin

hem rep'leri sonradan ixsan nakte çevirip fona bağışlayacakmış!... Laugh

benimki de...Thumbup
gizli.ajan_sx1 Wrote:bak polat dedin kurtlar vadisi aklıma geldi bu haftaki bölümünü canla başla bekliyorum polat heralde murroyu gebertir gibime geliyo
hani en son sahnede beraber düşüyorlardı ya; polat atkıyı paraşüt olarak kullanıp kurtuluyor, murro da pestil tabii!... Laugh
ne atkıymış yaaa james bond da yok maşallah Big Grin Big Grin Big Grin
nadiren Wrote:
gizli.ajan_sx1 Wrote:bak polat dedin kurtlar vadisi aklıma geldi bu haftaki bölümünü canla başla bekliyorum polat heralde murroyu gebertir gibime geliyo
hani en son sahnede beraber düşüyorlardı ya; polat atkıyı paraşüt olarak kullanıp kurtuluyor, murro da pestil tabii!... Laugh

ciddi değilsin demiblink
anket açılmıştır...Big Grin

lütfen oylama başlasınBig Grin
bu arada anket açılmış beyler, hemen oyumu kullandım tabii ki de!... Big Grin
hiayyat biri rep demiş, kim o, açık açık söylesin buradan!... Laugh Laugh
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Reference URL's