Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TeknoMag.com Hatırası!:)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
fugitif95 Wrote:anket açılmıştır...Big Grin

lütfen oylama başlasınBig Grin

başladı bile...
1.nadiren
2.benLaugh (gizli.ajan_sx1)
nadiren Wrote:hiayyat biri rep demiş, kim o, açık açık söylesin buradan!... Laugh Laugh

Sorry
muhabbetinize doyum olmaz, prensesler çikolata bekliyor, akşama evden devam ederim Big Grin
evet herkes safını belli etsin...maç yapacaz forum çıkışıToungueBig Grin
nadiren Wrote:muhabbetinize doyum olmaz, prensesler çikolata bekliyor, akşama evden devam ederim Big Grin

şekerleri bizim için öpBye
fugitif95 Wrote:evet herkes safını belli etsin...maç yapacaz forum çıkışıToungueBig Grin

tamam yapalım ben tek siz hepinizLaughYahoo
Adım:öMüR
Yaşım:18
Mesleğim:Öğrenci-Plastik Enjeksiyon Tek.&Kalıp-Kameramanlık-Uydu sistemleri
Bulunduğum Yer:Kocaeli-gebze
Gezdiğim Yerler:Bursa-Safranbolu-Yalova-İstanbul-Çanakkale-Antalya
Hobilerim:Satranç-Resim çekmek-Okey oynamak

Yorum:
arkadaşlar öncelikle böyle bir konu için ve bu konuya destek edenler için teşekkür ederim.bu foruma üye olmadan önce gerçekten internet adına pek fazla birşey bilmiyordum fakat bu forum bende bir internet aşkı başlattı sanal alemde saygıyı sevgiyi paylaşmanın ne demek olduğunu öğretti..inş.hep beraber teknomag'ı enlerin üstüne çekmeyi başarıcaz.Allah ömür verdiği sürece teknomag'la beraberim
okulda son senem. ilk dönemi 'onur belgesi' ile bitirdim inş. seneye İstanbul üniv.Avcılar Kampüsü iki yıllık Plastik Tek.bölümünde olucam

Resimlerim:
Antalya'da bir sene önceki resmim
[Image: 1010862yb6.jpg]

Yine yaklaşık 1 sene önceki resmim(sx1 ile uğraşırken yakalamışlar)
[Image: 02062007046ig7.jpg]

6120c eseri
[Image: dsc00997001eh4.jpg]

Gebze-Darıca Hattındayken..
[Image: dsc01162ky1.jpg]

aJaN_Sx1
[Image: photocardwd7.jpg]

Resim konusunda benmle kim kapışır bilemem..Resim dediniz alın size resim gerçi resimler iyi değil ama idare edin arkadaşlar elimde çok resmim var içinden bunları seçtim takdir sizin..
@ajan

memnun oldum,inşallah istediğin üniye yolarız seni teknomagtanSmile

style yapmışız bu arada...Shades
fugitif95 teşekkürler bu akşam maç var maçı unutma sakın bende yavaş yavaş kaçıyorum maça hazırlık ıvır zıvır..anlarsın
bende atkı saflarındayım Laugh

maça gelirimde basket olsun yaf Toungue
cagri Wrote:bende atkı saflarındayım Laugh

hehehehe atkı 3 olmuş!... ömür tek kalıyorsun bak, yol takınken geç bizim safa Big Grin

bu arada bugün pendik fener'i yenmiş gene!.. coşku nerde?!? Allah'tan ligde değiller!... Laugh
nadiren Wrote:bu arada bugün pendik fener'i yenmiş gene!.. coşku nerde?!? Allah'tan ligde değiller!... Laugh

tarih tekerrürdenmi ibaret ne Shades
cagri Wrote:
nadiren Wrote:bu arada bugün pendik fener'i yenmiş gene!.. coşku nerde?!? Allah'tan ligde değiller!... Laugh

internetspor.com "yine pendik hezimeti" diye başlık atmış!... Laugh
valla ben ntvspordan bakıyom tek tarfsız yer orası ordada Maldonado'lu Fenerbahçe mağlup: 0-1 yazıyo bidee kendi evinde yenilmişler
PopcornDrinks

baskette olur farketmez bigün teknomag üyeleri olarak bi maç yapalım zaten iyi sarar sx1'leride getirirsiniz bende uzaktan 6120c ileSorry
gizli.ajan_sx1 Wrote:

baskette olur farketmez bigün teknomag üyeleri olarak bi maç yapalım zaten iyi sarar sx1'leride getirirsiniz bende uzaktan 6120c ileSorry

telefonun iyi senin ömür duygumuzu sömürme şimdiBig Grin

kimde var os 9.2?Whistling
abi yanyana koyup hatıra fotosu çekeriz hem seninkinide skıştırırız araya yahu dışlatmayız merak etme Big Grin
nadiren Wrote:
cagri Wrote:

internetspor.com "yine pendik hezimeti" diye başlık atmış!... Laugh

habere baktım iyi yapmış pendik aslanlarım yürüyün bu takım bigün lige gelirse fenerin çekeceği var galiba maça çıkmadan havlu atarlarLaugh
valla öyle yapsalar daha ii o skorbord u görmek bi fenerli için işkence olsa gerek Toungue
fugitif95 Wrote:
gizli.ajan_sx1 Wrote:

telefonun iyi senin ömür duygumuzu sömürme şimdiBig Grin

kimde var os 9.2?Whistling

orası ayrı ixsan hala 9.2 nin güzelliklerine doyamadım hele temaları bambaşka ama in(x)san'nın canı sx1 çekiyo gözümde tütüyo..
muhahahahahaha, yerlere yattım gülmekten, şunu bir okuyun:

Quote:pendik kadıköy hattı çalışanı muavin sedat:
- Abi bütün maçları fenerle oynasak üç seneye kalmaz süper ligdeyiz!...

Laugh Laugh Laugh
Quote:orası ayrı ixsan hala 9.2 nin güzelliklerine doyamadım hele temaları bambaşka ama in(x)san'nın canı sx1 çekiyo gözümde tütüyo..

bi ara denk getirir alırsın bi tane...fiyatları düştü nasıl olsaWink
Nasılsınız Arkadaslar...
ne olduğunu bilmiyorum ama ben de atkı dedim Smile
kalimero Wrote:ne olduğunu bilmiyorum ama ben de atkı dedim Smile

bilmeden de olsa, doğru tercih!... Laugh
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Reference URL's