kalimero Wrote:ne olduğunu bilmiyorum ama ben de atkı dedim 
atkıcılar saflarını güçlendirmeye devam ediyor
bu arada beyler pota altında hiçte fena deilimdir bu maç bizim

cagri Wrote:atkıcılar saflarını güçlendirmeye devam ediyor
bu arada beyler pota altında hiçte fena deilimdir bu maç bizim 
+rep'ci olarak gizli_ajan tek zaten; bizim attıklarımız 1, onun attıkları 13 sayılsın (hani repi 13 ya, ona kinaye

)
13 deil 23 olsun sabaha kadar oynansa bizim bu maç

cagri Wrote:13 deil 23 olsun sabaha kadar oynansa bizim bu maç 
gelmeyin ömürcüğümün üstüne...o o kadar da repçi biri değildir
eli sürçmüş onun

yanlız kalması kötü oldu yahu biri rep desin

nadir abi şu atkıyı göndermezsen konu daha da sapkın bir hal alacak

fugitif95 Wrote:nadir abi şu atkıyı göndermezsen konu daha da sapkın bir hal alacak
haklısın ixsan, bu topic üyelerin fotoları için açılmıştı değil mi?! nereden nereye geldik

durun bi ara foto yüklücem ben ajan döktürdü kıskandım
nadir abi biz yünleri alıp kargoyla yollayalım yenge bizede örüversin

cagri Wrote:nadir abi biz yünleri alıp kargoyla yollayalım yenge bizede örüversin 
bu atkıyı hanım örmedi, bir komşu ablamız örmüştü sefaköy'de otururken, sağolsun!..

adresini ver gdiyom hemen

siemens olmazzzz sx1 olsun

Demek beni tek bıraktınız atkıcılar baya artmış anlaşılan tek kalıcam galiba zaten biliyodum böyle olucanı tam düşündüğüm gibi olmuş eh ne yapayım resim ekleyen yok bi resim daha yerleştireyim bari şu köşeye
![[Image: img3444kk7.jpg]](http://img222.imageshack.us/img222/3600/img3444kk7.jpg)
gizli.ajan_sx1 Wrote:Demek beni tek bıraktınız atkıcılar baya artmış anlaşılan tek kalıcam galiba zaten biliyodum böyle olucanı tam düşündüğüm gibi olmuş eh ne yapayım resim ekleyen yok bi resim daha yerleştireyim bari şu köşeye
ben de atkının fotosunu çekip koyacam buraya dur bekle

nadiren Wrote:gizli.ajan_sx1 Wrote:Demek beni tek bıraktınız atkıcılar baya artmış anlaşılan tek kalıcam galiba zaten biliyodum böyle olucanı tam düşündüğüm gibi olmuş eh ne yapayım resim ekleyen yok bi resim daha yerleştireyim bari şu köşeye
ben de atkının fotosunu çekip koyacam buraya dur bekle 
evet abi atk
ımın resmini görelim
bu arada teyzenin birine ültimatom verdim 1 hafta sonraya atkım hazır

üzerinde de "sx1-TMedition" yazacak...Gerçi teyzeye anlatmak zor oldu biraz ama, teyzece bildiğim için kolayca anlaştık

fugitif95 Wrote:
üzülme yaw, sen "teyzece" biliyon ya, bu resmi teyzeye gösterirsin o da aynını hemi de "sx1 forevır" yazanını yapar sana
not: forever diil forev
ır olacak ona göre

cmert Wrote:
teyze özellikle istedi bu nicki...teyzemert olmazsa tmert de olabilirmiş, msnden görüşüyoruz şimdi...

ya bırakın teyzeyi atkıyı, topik elden gidiyo

foto ekleyen yok mu bea