Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TeknoMag.com Hatırası!:)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
kalimero Wrote:ne olduğunu bilmiyorum ama ben de atkı dedim Smile

atkıcılar saflarını güçlendirmeye devam ediyor Toungue

bu arada beyler pota altında hiçte fena deilimdir bu maç bizim Whistling
cagri Wrote:atkıcılar saflarını güçlendirmeye devam ediyor Toungue

bu arada beyler pota altında hiçte fena deilimdir bu maç bizim Whistling
+rep'ci olarak gizli_ajan tek zaten; bizim attıklarımız 1, onun attıkları 13 sayılsın (hani repi 13 ya, ona kinaye Smile )
13 deil 23 olsun sabaha kadar oynansa bizim bu maç Big Grin
cagri Wrote:13 deil 23 olsun sabaha kadar oynansa bizim bu maç Big Grin

gelmeyin ömürcüğümün üstüne...o o kadar da repçi biri değildirThumbup

eli sürçmüş onunWhistling
fugitif95 Wrote:
cagri Wrote:13 deil 23 olsun sabaha kadar oynansa bizim bu maç Big Grin

gelmeyin ömürcüğümün üstüne...o o kadar da repçi biri değildirThumbup

eli sürçmüş onunWhistling

hehehehe, atkımdan pay yok ona işte!... Big Grin
Big Grin yanlız kalması kötü oldu yahu biri rep desin Toungue
nadir abi şu atkıyı göndermezsen konu daha da sapkın bir hal alacakBig Grin
fugitif95 Wrote:nadir abi şu atkıyı göndermezsen konu daha da sapkın bir hal alacakBig Grin
haklısın ixsan, bu topic üyelerin fotoları için açılmıştı değil mi?! nereden nereye geldik Laugh
durun bi ara foto yüklücem ben ajan döktürdü kıskandım Toungue

nadir abi biz yünleri alıp kargoyla yollayalım yenge bizede örüversin Shy
cagri Wrote:nadir abi biz yünleri alıp kargoyla yollayalım yenge bizede örüversin Shy
bu atkıyı hanım örmedi, bir komşu ablamız örmüştü sefaköy'de otururken, sağolsun!.. Thumbup
adresini ver gdiyom hemen Toungue
nadiren Wrote:
cagri Wrote:nadir abi biz yünleri alıp kargoyla yollayalım yenge bizede örüversin Shy
bu atkıyı hanım örmedi, bir komşu ablamız örmüştü sefaköy'de otururken, sağolsun!.. Thumbup

yarın kendime bi teyze bulup atkı ördürecem...üzerine de siemens yazdırcam nadir abi gör senCoolLaugh
siemens olmazzzz sx1 olsun Popcorn Toungue
cagri Wrote:siemens olmazzzz sx1 olsun Popcorn Toungue

böylesi daha iyi olurdu!... ama benimki yazısız daha güzel!... Big Grin
Demek beni tek bıraktınız atkıcılar baya artmış anlaşılan tek kalıcam galiba zaten biliyodum böyle olucanı tam düşündüğüm gibi olmuş eh ne yapayım resim ekleyen yok bi resim daha yerleştireyim bari şu köşeyeShy
[Image: img3444kk7.jpg]
gizli.ajan_sx1 Wrote:Demek beni tek bıraktınız atkıcılar baya artmış anlaşılan tek kalıcam galiba zaten biliyodum böyle olucanı tam düşündüğüm gibi olmuş eh ne yapayım resim ekleyen yok bi resim daha yerleştireyim bari şu köşeyeShy
ben de atkının fotosunu çekip koyacam buraya dur bekle Big Grin
nadiren Wrote:
gizli.ajan_sx1 Wrote:Demek beni tek bıraktınız atkıcılar baya artmış anlaşılan tek kalıcam galiba zaten biliyodum böyle olucanı tam düşündüğüm gibi olmuş eh ne yapayım resim ekleyen yok bi resim daha yerleştireyim bari şu köşeyeShy
ben de atkının fotosunu çekip koyacam buraya dur bekle Big Grin

evet abi atkımın resmini görelimWhistling

bu arada teyzenin birine ültimatom verdim 1 hafta sonraya atkım hazırCool
üzerinde de "sx1-TMedition" yazacak...Gerçi teyzeye anlatmak zor oldu biraz ama, teyzece bildiğim için kolayca anlaştıkToungue
fugitif95 Wrote:evet abi atkımın resmini görelimWhistling
işte o efsane atkı(n)!... direkten sx1'len çekilmiştir, ona göre Big Grin

[Image: foto03of5.jpg]
nadiren Wrote:
fugitif95 Wrote:evet abi atkımın resmini görelimWhistling
işte o efsane atkı(n)!... direkten sx1'len çekilmiştir, ona göre Big Grin

[Image: foto03of5.jpg]

Cray
fugitif95 Wrote:Cray
üzülme yaw, sen "teyzece" biliyon ya, bu resmi teyzeye gösterirsin o da aynını hemi de "sx1 forevır" yazanını yapar sana Big Grin

not: forever diil forevır olacak ona göre Laugh
nadiren Wrote:
fugitif95 Wrote:Cray
üzülme yaw, sen "teyzece" biliyon ya, bu resmi teyzeye gösterirsin o da aynını hemi de "sx1 forevır" yazanını yapar sana Big Grin

not: forever diil forevır olacak ona göre Laugh

dur bakalım teyze ne diyecek bu işePopcorn...gerçi bizim foruma da üye ettim kendisini teyzemert adıyla..bi sorun çıkarmaz heraldeThumbup
fugitif95 Wrote:dur bakalım teyze ne diyecek bu işePopcorn...gerçi bizim foruma da üye ettim kendisini teyzemert adıyla..bi sorun çıkarmaz heraldeThumbup
o nickle bence üyelik onayı alamaz o, mod'lardan biri bu işe karşı çıkar isim hakkından dolayı eminim Big Grin
Shy
cmert Wrote:Shy

teyze özellikle istedi bu nicki...teyzemert olmazsa tmert de olabilirmiş, msnden görüşüyoruz şimdi...Thumbup
ya bırakın teyzeyi atkıyı, topik elden gidiyo Big Grin
foto ekleyen yok mu bea Sad
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Reference URL's