fugitif95 Wrote:cmertin bi zamanki ikizleri bunlarda...bakıp bakıp üzülsün

![[Image: icam0020ff2.jpg]](http://img88.imageshack.us/img88/7710/icam0020ff2.jpg)
ixsan çok kötü vurmuşun be koçum, şimdi bu fotoğrafı gören coşku burmuştur kendini avcılar yollarına yaka bağır açık!...

ama nadir abi şu yavrucuklara bak ya...ne kadar da güzeller yanyana
coşkucan umarım bu fotoğraflardan sonra bana küsmezsin

la sol eli sakatlamasaydım bugün bi tasaım yapıp koycaktım fotolarımla

cagri Wrote:la sol eli sakatlamasaydım bugün bi tasaım yapıp koycaktım fotolarımla 
geçmiş olsun çağrı, v2b'yi yükledin mi? yorum gelmedi

yorum yaptıydım ben valla gayet stabil çalışıyo arada bi msv server kapatıldı dio arada o nedendr blemiyom
cagri Wrote:yorum yaptıydım ben valla gayet stabil çalışıyo arada bi msv server kapatıldı dio arada o nedendr blemiyom
tmm kaçırmışım o zaman, Flash Sms programını da kur e'ye, fw'ye patchlememiştim flash sms'yi ama DigitalMan isteyince biraz kurcaladım, güzel bir özellikmiş, sevdim
msdriveE'yi çalışırdığında der onu, bu programı bir kere çalıştırman yeterli...
hiç çalıştırmadım hafıza kartı yapınca msjları yavaşlıyo benim yavru

cagri Wrote:hiç çalıştırmadım hafıza kartı yapınca msjları yavaşlıyo benim yavru 
önceki mesajlardandır, e:\system\mail klasörünü sil ve sonra msdriveE'yi çalıştır, yavaşlama ortadan kalkacaktır...
şu elim bi düzelsin kasa alıp onu bile deişcem tek elle kullanamıyom die halamda yavru 1 gün geçti ayrı burnumda tütüyo

saol abi uff feci sızlıyo ya

gizli.ajan_sx1 Wrote:Neler oluyo bakim burda
ixsan coşku'Nun ikizlerinin foto'larını koyarak attığı gollerle 2-0 öne geçti, şimdi top coşkucan'da, atak yapmasını bekliyoruz!...

valla bel altı vuruyo ixan coşkunun cevabı nolcak sabırsızlıkla bekliyoz

ixan dedik yetmedi yanına can koyduk bağrımıza bastık adamın yaptığına bak ya, kurşuna gerek yok resimlerim varya
valla replerime reset çeksen daha iyidi
ben bir garip sezerciğim artık, sen de bu
![[Image: vurucamkrbalg6.jpg]](http://img166.imageshack.us/img166/7434/vurucamkrbalg6.jpg)
cmert Wrote:ixan dedik yetmedi yanına can koyduk bağrımıza bastık adamın yaptığına bak ya, kurşuna gerek yok resimlerim varya
valla replerime reset çeksen daha iyidi 
ben bir garip sezerciğim artık, sen de bu 
senin de için gitti demi ikizleri yan yana görünce...ah cmert ah niye sattın ki şunları...:sorry:varsındı flaşları 24'lük olsundu ama bizim olsundu...:(cansız bi sx1'in MMI'ını ana bordunu ısıtınca düzelip seni sevindirdiği günleri nasıl unuttun?tinerle arkadaş, fluxla dost, t5le sevgili olduğun günleri nasıl da hatırlamazsın

...
nadir abi çağrı
verin gazı, verin gazı...:Dondan sonra coşkuyla poleniğe girelim

güneş doğmaktan vazgeçerse, dünya yok dönmem derse belki o zaman ... yok yok unutamam

cmert Wrote:güneş doğmaktan vazgeçerse, dünya yok dönmem derse belki o zaman ... yok yok unutamam 
tam tahmin ettiğim gibi...coşkucan yarın kendine bi sx1 alıyor

yeni ufuklara yol açtım, geçmişe sünger çektimde geldim

en son sattığın sx1in bu söylediğine galebe çalar nitelikte ama...

seni de gördük, o kadar atıp tut yok tencere yok tava … yanından eksik etmezsin ama

cmert Wrote:seni de gördük, o kadar atıp tut yok tencere yok tava … yanından eksik etmezsin ama 
yalan mı ama siemens mutfak ürünleri üretmiyor mu şu anda

şaka maka kızarım ederim ama hangi telefoncuda görsem sx1i çok içim gider...
ama sx1 fetişi olduk artık elime ilk aldığımda MMI'ını çıkarıp jelatinleyip dolapta tutasım geliyor niyeyse:laugh:24 32 fark etmez, alayına gider, sx1 organ mafyası hesabı

bakış açısına göre değişir ...

bursa nın metro santralini, birçok ilin trafik ışıklarını, devasa serverları vs.
fugitif95 Wrote:yalan mı ama siemens mutfak ürünleri üretmiyor mu şu anda