Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TeknoMag.com Hatırası!:)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
fugitif95 Wrote:
cmert Wrote:Shy

teyze özellikle istedi bu nicki...teyzemert olmazsa tmert de olabilirmiş, msnden görüşüyoruz şimdi...Thumbup

tmert daha iyi, öyle söyle ona; ama "üyelik onayı" alamayacağı konusunda halen daha ısrarcıyım Big Grin
nadiren Wrote:
fugitif95 Wrote:
cmert Wrote:Shy

teyze özellikle istedi bu nicki...teyzemert olmazsa tmert de olabilirmiş, msnden görüşüyoruz şimdi...Thumbup

tmert daha iyi, öyle söyle ona; ama "üyelik onayı" alamayacağı konusunda halen daha ısrarcıyım Big Grin

Whistling...teyze de inat karıdır bu arada nadir abiBig Grin

@cmert

foto foto dedin al sana foto...Whistling

cmert2006

[Image: turanjnl4.jpg]

[Image: 09102006004hs5.jpg]

[Image: cmertgy7.jpg]

cmertin bi zamanki ikizleri bunlarda...bakıp bakıp üzülsünToungue

[Image: icam0020ff2.jpg]

[Image: dsc00109wu3.jpg]
fugitif95 Wrote:
cmertin bi zamanki ikizleri bunlarda...bakıp bakıp üzülsünToungue

[Image: icam0020ff2.jpg]

ixsan çok kötü vurmuşun be koçum, şimdi bu fotoğrafı gören coşku burmuştur kendini avcılar yollarına yaka bağır açık!... Laugh
ama nadir abi şu yavrucuklara bak ya...ne kadar da güzeller yanyanaSad

coşkucan umarım bu fotoğraflardan sonra bana küsmezsinToungue
la sol eli sakatlamasaydım bugün bi tasaım yapıp koycaktım fotolarımla Cray
cagri Wrote:la sol eli sakatlamasaydım bugün bi tasaım yapıp koycaktım fotolarımla Cray

geçmiş olsun çağrı, v2b'yi yükledin mi? yorum gelmedi Wink
yorum yaptıydım ben valla gayet stabil çalışıyo arada bi msv server kapatıldı dio arada o nedendr blemiyom
cagri Wrote:yorum yaptıydım ben valla gayet stabil çalışıyo arada bi msv server kapatıldı dio arada o nedendr blemiyom
tmm kaçırmışım o zaman, Flash Sms programını da kur e'ye, fw'ye patchlememiştim flash sms'yi ama DigitalMan isteyince biraz kurcaladım, güzel bir özellikmiş, sevdim Toungue

msdriveE'yi çalışırdığında der onu, bu programı bir kere çalıştırman yeterli...
hiç çalıştırmadım hafıza kartı yapınca msjları yavaşlıyo benim yavru Wink
cagri Wrote:hiç çalıştırmadım hafıza kartı yapınca msjları yavaşlıyo benim yavru Wink
önceki mesajlardandır, e:\system\mail klasörünü sil ve sonra msdriveE'yi çalıştır, yavaşlama ortadan kalkacaktır...
şu elim bi düzelsin kasa alıp onu bile deişcem tek elle kullanamıyom die halamda yavru 1 gün geçti ayrı burnumda tütüyo Cray
cagri Wrote:şu elim bi düzelsin kasa alıp onu bile deişcem tek elle kullanamıyom die halamda yavru 1 gün geçti ayrı burnumda tütüyo Cray

tekrar geçmiş olsun... Rolleyes
saol abi uff feci sızlıyo ya Sad
Neler oluyo bakim burdaShifty
gizli.ajan_sx1 Wrote:Neler oluyo bakim burdaShifty

ixsan coşku'Nun ikizlerinin foto'larını koyarak attığı gollerle 2-0 öne geçti, şimdi top coşkucan'da, atak yapmasını bekliyoruz!... Laugh
valla bel altı vuruyo ixan coşkunun cevabı nolcak sabırsızlıkla bekliyoz Shifty
ixan dedik yetmedi yanına can koyduk bağrımıza bastık adamın yaptığına bak ya, kurşuna gerek yok resimlerim varya Cray

valla replerime reset çeksen daha iyidi Sorry

ben bir garip sezerciğim artık, sen de bu Laugh

[Image: vurucamkrbalg6.jpg]
cmert Wrote:ixan dedik yetmedi yanına can koyduk bağrımıza bastık adamın yaptığına bak ya, kurşuna gerek yok resimlerim varya Cray

valla replerime reset çeksen daha iyidi Sorry

ben bir garip sezerciğim artık, sen de bu Laugh

senin de için gitti demi ikizleri yan yana görünce...ah cmert ah niye sattın ki şunları...:sorry:varsındı flaşları 24'lük olsundu ama bizim olsundu...:(cansız bi sx1'in MMI'ını ana bordunu ısıtınca düzelip seni sevindirdiği günleri nasıl unuttun?tinerle arkadaş, fluxla dost, t5le sevgili olduğun günleri nasıl da hatırlamazsınSad...

nadir abi çağrı

verin gazı, verin gazı...:Dondan sonra coşkuyla poleniğe girelimBig Grin
güneş doğmaktan vazgeçerse, dünya yok dönmem derse belki o zaman ... yok yok unutamam Cray
cmert Wrote:güneş doğmaktan vazgeçerse, dünya yok dönmem derse belki o zaman ... yok yok unutamam Cray

tam tahmin ettiğim gibi...coşkucan yarın kendine bi sx1 alıyorThumbup
yeni ufuklara yol açtım, geçmişe sünger çektimde geldim Cool
en son sattığın sx1in bu söylediğine galebe çalar nitelikte ama...Whistling
seni de gördük, o kadar atıp tut yok tencere yok tava … yanından eksik etmezsin ama Shifty
cmert Wrote:seni de gördük, o kadar atıp tut yok tencere yok tava … yanından eksik etmezsin ama Shifty

yalan mı ama siemens mutfak ürünleri üretmiyor mu şu andaToungueşaka maka kızarım ederim ama hangi telefoncuda görsem sx1i çok içim gider...Cray

ama sx1 fetişi olduk artık elime ilk aldığımda MMI'ını çıkarıp jelatinleyip dolapta tutasım geliyor niyeyse:laugh:24 32 fark etmez, alayına gider, sx1 organ mafyası hesabıBig Grin
bakış açısına göre değişir ... Whistling
bursa nın metro santralini, birçok ilin trafik ışıklarını, devasa serverları vs. Thumbup

fugitif95 Wrote:yalan mı ama siemens mutfak ürünleri üretmiyor mu şu andaToungue
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Reference URL's