Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TeknoMag.com Hatırası!:)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
cmert Wrote:bakış açısına göre değişir ... Whistling
bursa nın metro santrarlini, birçok ilin trafik ışıkları, devasa severlar vs. Thumbup

fugitif95 Wrote:yalan mı ama siemens mutfak ürünleri üretmiyor mu şu andaToungue

bursa da zaten kocaman bi siemens yazısı gördüm demek oymuş o...nerden bakarsak bakalım siemens kendine yakışmayan bi pozisyonda şu an...motorola bu sene yerle bir ama adamlar hala bu piyasa da tutunma çabasındalar...niye?mobil sektörü bırakmak, çok büyük bi teknolojik gelişmeden mahrum kalmak bence hacı...metro dediğin,santral dediğin bir gün biter ama şu cep telefonu piyasasında bi tutunursan işin iş...millet afedersin .....nı yırtar,siemens de nasıl çekilirim bu piyasadan diye uğraşır...gerçi geçti borun pazarı sür eşşeğini niğdeyeThumbup
adamlar mobil bölümü kapatmayı göze alacak kadar sağlam cukka vuruyo demek ki .. amaan neyse ne ya .. siemensin derdi bizi mi gerdi Laugh
cmert Wrote:adamlar mobil bölümü kapatmayı göze alacak kadar sağlam cukka vuruyo demek ki .. amaan neyse ne ya .. siemensin derdi bizi mi gerdi Laugh

çok haklısın cmertcim...zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış...burdan da anlaşılıyor ki mobil bölümü önemsememiş adamlar, adam gibi makina gücü bile yokmuş münihteki fabrikada,insan gücüyle yürüyen bi cep telefonu şirketi düşünebiliyor musunBig Grin...gözleri hep tencere tavadaymışBig Grin
önce fotoğraflar, sonra atkı, daha sonra +rep, şimdi de siemens ve tüm mobil dünyası!.. bu topic rekorea gidiyor Big Grin
nadiren Wrote:önce fotoğraflar, sonra atkı, daha sonra +rep, şimdi de siemens ve tüm mobil dünyası!.. bu topic rekorea gidiyor Big Grin

tamam geri dönüyorum başlığa...:Dcmert'le devam edelim her zamanki gibiBig Grin

[Image: agressionfj4.jpg]
fugitif95 Wrote:
nadiren Wrote:önce fotoğraflar, sonra atkı, daha sonra +rep, şimdi de siemens ve tüm mobil dünyası!.. bu topic rekorea gidiyor Big Grin

tamam geri dönüyorum başlığa...:Dcmert'le devam edelim her zamanki gibiBig Grin

[Image: agressionfj4.jpg]

böylesi daha iyi, bu arada en son verdiğim temaya bak, bir yerden hatırlayacaksın ixsan Big Grin
fugitif95 Wrote:[Image: agressionfj4.jpg]

unutmadan söyleyim burda cmertcim kendinden
t5 isteyen bi arkadaşı dövmek üzereBig Grin
yaf ixan die telefon markası çıkaralım yaa Big Grin

kendimze yaparız birer concept sonra piyasaya açılırız Toungue

nadir abide fw yazar temaları coştururuz Laugh
cagri Wrote:yaf ixan die telefon markası çıkaralım yaa Big Grin

kendimze yaparız birer concept sonra piyasaya açılırız Toungue

nadir abide fw yazar temaları coştururuz Laugh

ixan tescilli bi marka...bizden önce kapanlar olmuşBig Grin...bakınız:

tıkla

cmert firar etti bu arada yine...Whistling
tüh be kaçırdık güzelim marka ismini Toungue

çal gelabeyi dayanamaz gelir yazar bişiler o Laugh
cagri Wrote:tüh be kaçırdık güzelim marka ismini Toungue

çal gelabeyi dayanamaz gelir yazar bişiler o Laugh

çalışıyor adam bizim gibi boş gezenin boş kalfası değil:Dbirazdan damlarThumbup
valla benide dükkanda köpekler gbi çalıştırıyolarda arada dönüp bakıyom nolmuş ne bitmiş Big Grin
ixan zulalamışsın fotolarımı hdd ye ne iş Big Grin
bende ne çok resim eklemişim bea Swoon
cmert Wrote:ixan zulalamışsın fotolarımı hdd ye ne iş Big Grin
bende ne çok resim eklemişim bea Swoon

valla coşkucan bu fotoğrafı raslantı sonucu buldum inan...Swoonöbürleri zaten sx1 showroomdaydı da.

hakkaten cmert sen neymişsin be abi:Dsx1 yazıp google da aratınca direk senin fotolar seriliyor önümeToungue

hdd dolu zaten kendi fotolarım bile zihnimde kayıtlı,kıprayacak yer yok Big Grin
Bir iki fotoğraf da ben ekleyeyim, hatıra niyetine Wink

[Image: cd1lr9.jpg]

[Image: cd4vd8.jpg]

[Image: cd2lz4.jpg]

[Image: cd3uh8.jpg]

[Image: cd5wx7.jpg]

[Image: cd6ir5.jpg]
evet hatıra niyetine...Thumbup

bu arada cem abi 5. fotoğraftaki heykelli yer izmirde mi?sanki başka bi yerden tanıyor gibiyim deblink
Maalesef bilemedin İhsan'cığım Big Grin
Taksim Meydanı!
taksim meydanı demek...Shy

iyi atmışım,ama tanıyorum bi yerden...Big Grin
yaa bu SX1 ne cihazmış bea..bir bozuldu forumdan elimiz ayağımız kesildi..ben de kendimi bir gösteryim dedim dostlar

[Image: 1342.jpg]
mehmet hocam hoşgeldin tekrar...Thumbup
fugitif95 Wrote:mehmet hocam hoşgeldin tekrar...Thumbup
bakıyorum eskileri topluyorsun yavaş yavaş ixan Big Grin
Herkessssee Selam....!

Ben foruma yeni ama SX1 e çoook yakın bir üyeyim.
Sohbetleriniz ve SX1 kardeşliğini devam ettirmeniz gerçekten çok hoş.
Arkadaşlıklarınızın kalıcı, Ömrünüzün uzun, SX1 inizin Hala Canlı Olmasını Diliyor ve herkese Tekrar SELAM ediyorum... Clapping
Ayrıca Nadiren ve Cmert Arkadaşlara ayrıca teşekkür ediyorum. Onların Firmware leriyle SX1 imiz Sx1 Oldu, Sağolsunlar...

Amaç tanışmaksa bi resimde ben ekleyeyim... dost olacak zamanımız olmassa da kimdi len o demezsiniz Big Grin
DrinksDrinksDrinksDrinksDrinks

[Image: adszzk8.jpg]
nadiren Wrote:
fugitif95 Wrote:mehmet hocam hoşgeldin tekrar...Thumbup
bakıyorum eskileri topluyorsun yavaş yavaş ixan Big Grin

Kısmet işte,bu konunun bereketinden olsa gerek...Mehmet abi hem meslektaşım hem de sevdiğim bir insandır,gerçi bu forumda sevmediğim kimse yok.. Big Grin

Activate Wrote:Herkessssee Selam....!

Ben foruma yeni ama SX1 e çoook yakın bir üyeyim.
Sohbetleriniz ve SX1 kardeşliğini devam ettirmeniz gerçekten çok hoş.
Arkadaşlıklarınızın kalıcı, Ömrünüzün uzun, SX1 inizin Hala Canlı Olmasını Diliyor ve herkese Tekrar SELAM ediyorum... Clapping
Ayrıca Nadiren ve Cmert Arkadaşlara ayrıca teşekkür ediyorum. Onların Firmware leriyle SX1 imiz Sx1 Oldu, Sağolsunlar...

Amaç tanışmaksa bi resimde ben ekleyeyim... dost olacak zamanımız olmassa da kimdi len o demezsiniz Big Grin

Aramıza hoşgeldin, hesabını aktif ederken görmüştüm sizi sitede...Thumbup
@activate, hoş geldin; ben sizin kadar eski değilim, sx1'le 2007 yazında 2.el bir sx1 almamla başladı. daha sonra fw'dir, temadır kendi çapımızda birşeyler yapıyoruz işte Wink teknomag.com sx1 hakkında tr'deki en kapsamlı sitedir gerçekten, tekrar hoş geldin aramıza Wink...
[/quote]

Aramıza hoşgeldin, hesabını aktif ederken görmüştüm sizi sitede...Thumbup
[/quote]

Ya sorma hesabıda zaten zor aktif ettim Aktivasyon maili falan gelmedi .. Bugün açılmış ben bişey onaylamadımWhistling
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Reference URL's