adamlar mobil bölümü kapatmayı göze alacak kadar sağlam cukka vuruyo demek ki .. amaan neyse ne ya .. siemensin derdi bizi mi gerdi

cmert Wrote:adamlar mobil bölümü kapatmayı göze alacak kadar sağlam cukka vuruyo demek ki .. amaan neyse ne ya .. siemensin derdi bizi mi gerdi 
çok haklısın cmertcim...zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış...burdan da anlaşılıyor ki mobil bölümü önemsememiş adamlar, adam gibi makina gücü bile yokmuş münihteki fabrikada,insan gücüyle yürüyen bi cep telefonu şirketi düşünebiliyor musun

...gözleri hep tencere tavadaymış

önce fotoğraflar, sonra atkı, daha sonra +rep, şimdi de siemens ve tüm mobil dünyası!.. bu topic rekorea gidiyor

fugitif95 Wrote:![[Image: agressionfj4.jpg]](http://img57.imageshack.us/img57/7311/agressionfj4.jpg)
unutmadan söyleyim burda cmertcim kendinden
t5 isteyen bi arkadaşı dövmek üzere

yaf ixan die telefon markası çıkaralım yaa
kendimze yaparız birer concept sonra piyasaya açılırız
nadir abide fw yazar temaları coştururuz

tüh be kaçırdık güzelim marka ismini
çal gelabeyi dayanamaz gelir yazar bişiler o

valla benide dükkanda köpekler gbi çalıştırıyolarda arada dönüp bakıyom nolmuş ne bitmiş

ixan zulalamışsın fotolarımı hdd ye ne iş

bende ne çok resim eklemişim bea

cmert Wrote:ixan zulalamışsın fotolarımı hdd ye ne iş 
bende ne çok resim eklemişim bea 
valla coşkucan bu fotoğrafı raslantı sonucu buldum inan...

öbürleri zaten sx1 showroomdaydı da.
hakkaten cmert sen neymişsin be abi:Dsx1 yazıp google da aratınca direk senin fotolar seriliyor önüme
hdd dolu zaten kendi fotolarım bile zihnimde kayıtlı,kıprayacak yer yok

evet hatıra niyetine...
bu arada cem abi 5. fotoğraftaki heykelli yer izmirde mi?sanki başka bi yerden tanıyor gibiyim de

Maalesef bilemedin İhsan'cığım

Taksim Meydanı!
taksim meydanı demek...
iyi atmışım,ama tanıyorum bi yerden...

yaa bu SX1 ne cihazmış bea..bir bozuldu forumdan elimiz ayağımız kesildi..ben de kendimi bir gösteryim dedim dostlar
![[Image: 1342.jpg]](http://www.hizliresim.com/2008/2/12/1342.jpg)
mehmet hocam hoşgeldin tekrar...

fugitif95 Wrote:mehmet hocam hoşgeldin tekrar...
bakıyorum eskileri topluyorsun yavaş yavaş ixan

Herkessssee Selam....!
Ben foruma yeni ama SX1 e çoook yakın bir üyeyim.
Sohbetleriniz ve SX1 kardeşliğini devam ettirmeniz gerçekten çok hoş.
Arkadaşlıklarınızın kalıcı, Ömrünüzün uzun, SX1 inizin Hala Canlı Olmasını Diliyor ve herkese Tekrar SELAM ediyorum...

Ayrıca Nadiren ve Cmert Arkadaşlara ayrıca teşekkür ediyorum. Onların Firmware leriyle SX1 imiz Sx1 Oldu, Sağolsunlar...
Amaç tanışmaksa bi resimde ben ekleyeyim... dost olacak zamanımız olmassa da kimdi len o demezsiniz

![[Image: adszzk8.jpg]](http://img258.imageshack.us/img258/9687/adszzk8.jpg)
@activate, hoş geldin; ben sizin kadar eski değilim, sx1'le 2007 yazında 2.el bir sx1 almamla başladı. daha sonra fw'dir, temadır kendi çapımızda birşeyler yapıyoruz işte

teknomag.com sx1 hakkında tr'deki en kapsamlı sitedir gerçekten, tekrar hoş geldin aramıza

...
[/quote]
Aramıza hoşgeldin, hesabını aktif ederken görmüştüm sizi sitede...

[/quote]
Ya sorma hesabıda zaten zor aktif ettim Aktivasyon maili falan gelmedi .. Bugün açılmış ben bişey onaylamadım