Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TeknoMag.com Hatırası!:)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

Aramıza hoşgeldin, hesabını aktif ederken görmüştüm sizi sitede...Thumbup
[/quote]

Ya sorma hesabıda zaten zor aktif ettim Aktivasyon maili falan gelmedi .. Bugün açılmış ben bişey onaylamadımWhistling
[/quote]

ixancan, işte "öneriler" kısmında dediğim buydu, yeni üyeler zorlanıyor aktivasyon konusunda Wink

bu arada @activate, aktivasyon maili gelmiyor modların senin hesabı aktive etmesi gerekiyor...
nadiren Wrote:@activate, hoş geldin; ben sizin kadar eski değilim, sx1'le 2007 yazında 2.el bir sx1 almamla başladı. daha sonra fw'dir, temadır kendi çapımızda birşeyler yapıyoruz işte Wink teknomag.com sx1 hakkında tr'deki en kapsamlı sitedir gerçekten, tekrar hoş geldin aramıza Wink...

Seni de gördük forumda Smile kızlarını allah bağışlasın çok tatlılar maşallah... Sandığımdan büyükmüşsün, sana saygıda kusur etmeyelim Abi diyelim bundan sonra bali Smile
Activate Wrote:Seni de gördük forumda Smile kızlarını allah bağışlasın çok tatlılar maşallah... Sandığımdan büyükmüşsün, sana saygıda kusur etmeyelim Abi diyelim bundan sonra bali Smile
sağolasın @activate, darısı siz bekarların başına Wink
nadiren Wrote:
Activate Wrote:Seni de gördük forumda Smile kızlarını allah bağışlasın çok tatlılar maşallah... Sandığımdan büyükmüşsün, sana saygıda kusur etmeyelim Abi diyelim bundan sonra bali Smile
sağolasın @activate, darısı siz bekarların başına Wink

Evet abi BEKAR ların başına diyelim...

Bu da Benim Velet Big Grin
Hala Altını ıslatıyo ama yakışıklı çocuktur. Biraz büyük olsaydı kızlardan birini isterdik Big GrinBig Grin
[Image: 04092007010ho7.jpg]
Activate Wrote:Evet abi BEKAR ların başına diyelim...

Bu da Benim Velet Big Grin
Hala Altını ıslatıyo ama yakışıklı çocuktur. Biraz büyük olsaydı kızlardan birini isterdik Big GrinBig Grin
Allah bağışlasın, birgün çoluk çocuk toplanırız "sx1 evliler kardeşliği" olarak Laugh
Quote:
nadiren Wrote:
Activate Wrote:Aramıza hoşgeldin, hesabını aktif ederken görmüştüm sizi sitede...Thumbup

Ya sorma hesabıda zaten zor aktif ettim Aktivasyon maili falan gelmedi .. Bugün açılmış ben bişey onaylamadımWhistling

ixancan, işte "öneriler" kısmında dediğim buydu, yeni üyeler zorlanıyor aktivasyon konusunda Wink

bu arada @activate, aktivasyon maili gelmiyor modların senin hesabı aktive etmesi gerekiyor...

hmmm...bu olayı sonic'e bi bildirmek lazım,ben uzun süredir kayıt yaptırmadığım için foruma,uzak kalmışım bu aktivasyon olaylarınaBig Grin
nadiren Wrote:Allah bağışlasın, birgün çoluk çocuk toplanırız "sx1 evliler kardeşliği" olarak Laugh

o iş bbiraz uzar yaf bizim önümüzde çok yol var Big Grin
cagri Wrote:
nadiren Wrote:Allah bağışlasın, birgün çoluk çocuk toplanırız "sx1 evliler kardeşliği" olarak Laugh

o iş bbiraz uzar yaf bizim önümüzde çok yol var Big Grin

o günler de gelir birgün, ben de zamanında çok uzun yolum var diyordum Big Grin
Big Grin inşallah o zamanlardada yavrular çalışıyo olur Sorry
cagri Wrote:Big Grin inşallah o zamanlardada yavrular çalışıyo olur Sorry

Ben Bu SX1 Saltanatımı Oğluma Bırakacam...

(Tabi O Zaman Zaman Gelince; Oğlum Ne Düşünür Bilmiyorum Big Grin )
sx1 aşkını aşılıyabilmişsen şimdiye kadar eline vermemişsen mutlaka ister Big Grin
D:\resimlerim\efe 001.jpg
aandaben
fugitif95 Wrote:mehmet hocam hoşgeldin tekrar...Thumbup
mrb ihsancım ve tüm eski dostlar..özlemişim sizleri yaw...
kukumav Wrote:
fugitif95 Wrote:mehmet hocam hoşgeldin tekrar...Thumbup
mrb ihsancım ve tüm eski dostlar..özlemişim sizleri yaw...

demek eskiler bir bir geri dönüyor, bu iyi işte Big Grin

hoşgeldin tekrar diyelim biz de Wink
cagri Wrote:sx1 aşkını aşılıyabilmişsen şimdiye kadar eline vermemişsen mutlaka ister Big Grin

Akşamları Alıp Müzik Dinliyo Eşşoleşşek Big Grin
Ninniler ve çocuk şarkıları yükledim Telefona...

O dinlerken iyide bazen arkadaşlar telefonu kurcalarken onları görüyolar Smile hoş bi açıklama yapamıyorsun Big Grin
Activate Wrote:Akşamları Alıp Müzik Dinliyo Eşşoleşşek Big Grin

O dinlerken iyide bazen arkadaşlar telefonu kurcalarken onları görüyolar Smile hoş bi açıklama yapamıyorsun Big Grin

çocuun olunca anlarsın de koy kapağı hocam Big Grin
cagri Wrote:
Activate Wrote:Akşamları Alıp Müzik Dinliyo Eşşoleşşek Big Grin

çocuun olunca anlarsın de koy kapağı hocam Big Grin

çözüm 10 numara çağrıBig Grin
O anda sana pek laf düşmüyo zaten ya neyse......
bi dahakine iyi bi deneriz Big Grin
beyler bliyomusunuz benim hatun telefonu klima kumandasına benzetti Laugh
yuh dedim ya bi ona benzetmedikleri kalmıştı oda oldu Toungue
cagri Wrote:beyler bliyomusunuz benim hatun telefonu klima kumandasına benzetti Laugh
yuh dedim ya bi ona benzetmedikleri kalmıştı oda oldu Toungue

Laugh demek kima kumandası!... Laugh

benim kumanda tr ariamarka!... Laugh Laugh Laugh
ben dersanede medeniyet yüzü görmemiş insanlarla bi arada olduum için orda daha deişik tepkiler oluyo Big Grin
Cem abi ve kukumav resimleriniz çok güzel
activate aramıza hoşgeldin
ixsan kardeş neler dönüyor iki gün uzak kalıyoz alıp başınızı gidiyosunuz
sohbetler alıp başını gidiyo aman nazar değmesiz diyelim
sohbetiniz bol gönüller huzurlu olsun
bi ara teknomag.com olarak toplanıp bi halı saha yapıyoruz demiCool
bu arada yanıma biri gelmiş Yahoo artık tek değilim 8-2 olduLaugh
ares_61 sende hoşgeldin aramıza
halı sahada kötü anılarım var yaf basket yapsak Big Grin

kim o rep dien çıksın ortayı bakim Toungue
cagri Wrote:halı sahada kötü anılarım var yaf basket yapsak Big Grin

kim o rep dien çıksın ortayı bakim Toungue

bakalım çıkacak mı benm kadar cesaretli miCool
anlıyorum basketcisin ama halı saha daha iyi olmaz mı..
yada birebir satranç mı yapsakShades
satranç ? taşların nası hareket ettiini bliyom yetermi Toungue

şaka bi yana satrançı seviyom ama yeniliyom genelde Big Grin
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Reference URL's