kaçabilirsin ama saklanamazsın sonic çıkarır ip den kim olduunu

nadiren Wrote:cagri Wrote:kaçabilirsin ama saklanamazsın sonic çıkarır ip den kim olduunu 
![[Image: muhaha.gif]](http://www.islam-tr.net/Smileys/classic/muhaha.gif)
nadiren'i tutun gülmekten ölecek adam
gizli.ajan_sx1 Wrote:nadiren'i tutun gülmekten ölecek adam
yaw, sonic eklemiyor smiley'Lere birşey biz de kendi smiley'Mizi getiriyoruz yanımızda

puhahaha devam nadir abi
bşi sorcam ben forumun smiley lerini seviyom onları nası msn de kullanablirim
cagri Wrote:puhahaha devam nadir abi
bşi sorcam ben forumun smiley lerini seviyom onları nası msn de kullanablirim
herhangi bir smiley üzerine gelip onu bilgisayarına "save as" ile kaydet, sonra msn'e ekle...
ekan çözünürlükleri düşük oldu ama iş görür yine saol abi
gizli.ajan_sx1 Wrote:ixsan kardeş neler dönüyor iki gün uzak kalıyoz alıp başınızı gidiyosunuz
valla bu konunun bu kadar hit alacağını bilseydim,ilk kaydolduğum gün açardım bu konuyu
bu arada sohbeti alan Üsküdar'ı geçmiş
8-2...rekabet sürüyor
atkıcılar kazanacak...da nadir abi atkıyı pek gönderecek gibi bi izlenim vermiyor bana

nadiren Wrote:fugitif95 Wrote:valla sonic bile bize oy verdikten sonra sırtımız yere gelmez
hızlı kirpi was here yani!... çok iyi 
Konquerer diyim ben kısaca...
açık ara öndeyiz ona laf yok da, nadir abi niğde taraflarına acaip bi soğuk geliyomuş,yetkililer şey diyor tvde eeeee şey:
atkı mutlaka kullanın diyorlar:Dmalumunuz benim de atkım yok...napsak diyorum sefkili hoccam?

valla ist dada drumlar sakat beyler

dondum 3 dk lık yolu yürürken
allahtan
atkı mız var darısı olmayanların başına

valla bu topiğin üstüne bi trikocuyla anlaşıp SX1 yazılı atkılar yaptırmak farz oldu

cagri Wrote:valla bu topiğin üstüne bi trikocuyla anlaşıp SX1 yazılı atkılar yaptırmak farz oldu 
mesele trikocu atkısı değil ki, teyzemin kendi elleri ilen ördüğü şu an için boynumda hönkürte hönkürte gururla taşıdığım atkı!...

puhahaa oda ii ama ondan 3 kşiye atkı çıkar yani sölim ( sen ben ihsan

)
mitten tanıdıklarımı devreye sokuyom en geç bi hafta içinde buldurcam o teyzeyi