Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TeknoMag.com Hatırası!:)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
gizli.ajan_sx1 Wrote:bakalım çıkacak mı benm kadar cesaretli miCool
anlıyorum basketcisin ama halı saha daha iyi olmaz mı..
yada birebir satranç mı yapsakShades

vayy,, @ajan, +repp'çiler 2 olmuş!!... kim acaba diğeri?!? blink Laugh
kaçabilirsin ama saklanamazsın sonic çıkarır ip den kim olduunu Toungue
cagri Wrote:kaçabilirsin ama saklanamazsın sonic çıkarır ip den kim olduunu Toungue

[Image: muhaha.gif]
nadiren Wrote:
cagri Wrote:kaçabilirsin ama saklanamazsın sonic çıkarır ip den kim olduunu Toungue

[Image: muhaha.gif]

nadiren'i tutun gülmekten ölecek adam
gizli.ajan_sx1 Wrote:nadiren'i tutun gülmekten ölecek adam

yaw, sonic eklemiyor smiley'Lere birşey biz de kendi smiley'Mizi getiriyoruz yanımızda Big Grin
puhahaha devam nadir abi

bşi sorcam ben forumun smiley lerini seviyom onları nası msn de kullanablirim
cagri Wrote:puhahaha devam nadir abi

bşi sorcam ben forumun smiley lerini seviyom onları nası msn de kullanablirim

herhangi bir smiley üzerine gelip onu bilgisayarına "save as" ile kaydet, sonra msn'e ekle...
ekan çözünürlükleri düşük oldu ama iş görür yine saol abi
gizli.ajan_sx1 Wrote:ixsan kardeş neler dönüyor iki gün uzak kalıyoz alıp başınızı gidiyosunuz

valla bu konunun bu kadar hit alacağını bilseydim,ilk kaydolduğum gün açardım bu konuyuBig Grin

bu arada sohbeti alan Üsküdar'ı geçmişLaugh

8-2...rekabet sürüyorShifty

atkıcılar kazanacak...da nadir abi atkıyı pek gönderecek gibi bi izlenim vermiyor banaBig Grin
fugitif95 Wrote:
gizli.ajan_sx1 Wrote:ixsan kardeş neler dönüyor iki gün uzak kalıyoz alıp başınızı gidiyosunuz

valla bu konunun bu kadar hit alacağını bilseydim,ilk kaydolduğum gün açardım bu konuyuBig Grin

atkıcılar kazanacak...da nadir abi atkıyı pek gönderecek gibi bi izlenim vermiyor banaBig Grin

iddaa'yı tutturayım söz sana bi atkı bendenShades
fugitif95 Wrote:8-2...rekabet sürüyorShifty

atkımı bu sabah çıkarken evde unuttum, üşüdüm bütün gün; nazar değdirdiniz Laugh
gizli.ajan_sx1 Wrote:
fugitif95 Wrote:

iddaa'yı tutturayım söz sana bi atkı bendenShades

çıkmaz ayın son pazartesisi diyosun yani...Swoon

nadir abi...bak bu atkı normal bi atkı değil söyleyim sana:Dzaten teyzeyle anlaşmayı fes ettikBig Grin

9-2 beyler...Shifty

yok mu artıran?Big Grin
fugitif95 Wrote:9-2 beyler...Shifty

yok mu artıran?Big Grin

hehehehe... atkıcılar iyi gidiyoruz, +rep'ciler son bir atakla oylarını %100 artırmış olsalar da (1'den 2'ye Smile) bu yarışı biz kazanacağız, eminim Big Grin
nadiren Wrote:
fugitif95 Wrote:9-2 beyler...Shifty

yok mu artıran?Big Grin

hehehehe... atkıcılar iyi gidiyoruz, +rep'ciler son bir atakla oylarını %100 artırmış olsalar da (1'den 2'ye Smile) bu yarışı biz kazanacağız, eminim Big Grin

valla sonic bile bize oy verdikten sonra sırtımız yere gelmezBig Grin
fugitif95 Wrote:valla sonic bile bize oy verdikten sonra sırtımız yere gelmezBig Grin

hızlı kirpi was here yani!... çok iyi Big Grin
nadiren Wrote:
fugitif95 Wrote:valla sonic bile bize oy verdikten sonra sırtımız yere gelmezBig Grin

hızlı kirpi was here yani!... çok iyi Big Grin

Konquerer diyim ben kısaca...Laugh

açık ara öndeyiz ona laf yok da, nadir abi niğde taraflarına acaip bi soğuk geliyomuş,yetkililer şey diyor tvde eeeee şey:

atkı mutlaka kullanın diyorlar:Dmalumunuz benim de atkım yok...napsak diyorum sefkili hoccam?Popcorn
valla ist dada drumlar sakat beyler Toungue dondum 3 dk lık yolu yürürken Big Grin
allahtan atkı mız var darısı olmayanların başına Toungue
fugitif95 Wrote:atkı mutlaka kullanın diyorlarBig Grin malumunuz benim de atkım yok...napsak diyorum sefkili hoccam? Popcorn
teyzeylen anlaşmayı bozmayacaktın o zaman, istersen araya gireyim, üst kademeden (teyzenin kocası) tanıdıklarım var, selamımı söyleteyim Big Grin
valla bu topiğin üstüne bi trikocuyla anlaşıp SX1 yazılı atkılar yaptırmak farz oldu Toungue
cagri Wrote:valla bu topiğin üstüne bi trikocuyla anlaşıp SX1 yazılı atkılar yaptırmak farz oldu Toungue

mesele trikocu atkısı değil ki, teyzemin kendi elleri ilen ördüğü şu an için boynumda hönkürte hönkürte gururla taşıdığım atkı!... Big Grin
puhahaa oda ii ama ondan 3 kşiye atkı çıkar yani sölim ( sen ben ihsan Toungue )
nadiren Wrote:
fugitif95 Wrote:atkı mutlaka kullanın diyorlarBig Grin malumunuz benim de atkım yok...napsak diyorum sefkili hoccam? Popcorn

teyzeylen anlaşmayı bozmayacaktın o zaman, istersen araya gireyim, üst kademeden (teyzenin kocası) tanıdıklarım var, selamımı söyleteyim Big Grin

ya nadir abi işi yokuşa sürüyosun ya, öm atarım sonic'e bak nadir abi sana da atkı gönderecekmiş "göndermezsem üyeliğim iptal edilsin" dedi diyeToungue

cagri Wrote:valla bu topiğin üstüne bi trikocuyla anlaşıp SX1 yazılı atkılar yaptırmak farz oldu Toungue

istanbulda olan sensin çağrı hadi bakalım...Shifty
mitten tanıdıklarımı devreye sokuyom en geç bi hafta içinde buldurcam o teyzeyi Toungue
fugitif95 Wrote:ya nadir abi işi yokuşa sürüyosun ya, öm atarım sonic'e bak nadir abi sana da atkı gönderecekmiş "göndermezsem üyeliğim iptal edilsin" dedi diyeToungue

hızlı kirpimizi rahatsız etme buncacık bir iş için, o siteyi elden geçirecek daha Whistling

cagri Wrote:mitten tanıdıklarımı devreye sokuyom en geç bi hafta içinde buldurcam o teyzeyi Toungue

muhahaha... zaten teyze sefaköy inönü mahallesinde oturuyo Big Grin
nadiren Wrote:mesele trikocu atkısı değil ki, teyzemin kendi elleri ilen ördüğü şu an için boynumda hönkürte hönkürte gururla taşıdığım atkı!... Big Grin

vay bea ne atkılar varLaugh...Hönküren Atkı,yakında sinemalarda...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Reference URL's