Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TeknoMag.com Hatırası!:)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
cmert Wrote:hatıralar sarmış dört bi yanımı, baktığım her yerde izin duruyor
ben seni unutmak istemesemde, bana herşey seni hatırlatıyor .. Cray

vay vay vay cmertcan...ağlama beni de ağlatacan beaCray

Big Grin
birde şöyle birşey var listede...: "nerde olduğu belli değil" Big Grin

x üyemiz kayıptır. görenlerin acilen yönetime bildirmeleri rica olunur...
adigehalil Wrote:birde şöyle birşey var listede...: "nerde olduğu belli değil" Big Grin

casus üyeler abi onlar...Big Grin

yani biz forum olarak takip edemedik,buyrun edebiliyosanız siz edin der gibiLaugh
fugitif95 Wrote:
adigehalil Wrote:birde şöyle birşey var listede...: "nerde olduğu belli değil" Big Grin

casus üyeler abi onlar...Big Grin

yani biz forum olarak takip edemedik,buyrun edebiliyosanız siz edin der gibiLaugh

ya buna ne demeli?!?

[Image: clipboard01ut9.gif] Laugh
abi seni de mi klonladılar. Swoon zamanında aynı akibete ben de uğramıştım Big Grin

nadiren Wrote:[Image: clipboard01ut9.gif] Laugh
cmert Wrote:abi seni de mi klonladılar. Swoon zamanında aynı akibete ben de uğramıştım Big Grin

ixancan'dan şüpheleniyorum ben Laugh
b anada çok oluyo o yaf nie öle bşi olurki Big Grin
cagri Wrote:b anada çok oluyo o yaf nie öle bşi olurki Big Grin
dedim ya ixan'ın işi bu bence Wink
valla kimse inanmıyoda bence yakalıcak bu topic sx1 showroomu Toungue
insanım sen bana bi kulaklık adaptörü ayarlıcaktın yaf yattmı o iş Whistling
[/quote]

ya buna ne demeli?!?

[Image: clipboard01ut9.gif] Laugh
[/quote]

blink
nadiren iki mi oldu benm dikizler mi yanlış görüyo
nadiren Wrote:
cmert Wrote:abi seni de mi klonladılar. Swoon zamanında aynı akibete ben de uğramıştım Big Grin

ixancan'dan şüpheleniyorum ben Laugh

fotoşop olmasın sakınWhistling

cagri Wrote:insanım sen bana bi kulaklık adaptörü ayarlıcaktın yaf yattmı o iş Whistling

balıkesire gittiğim zaman bana hatırlat,1 mart iyi bi tarih benceBig Grin
fugitif95 Wrote:fotoşop olmasın sakınWhistling
ps'de 2 değil 52 tane nadiren de yazdırırız Alimallah da, ben halen senden şüpheleniyorum, "hani siteye bir nadiren az gelir, şurdan bir tane daha yapalım; 2-3 tane de cmertcan klonladık mı değmen keyfime ben yan gelip yatarım artıkın" felsefesi ürünü bir hareket kibin geldi bana Big Grin

hatta:
"2 nadiren olursa 2 atkı olur; biri olmazsa diğeri olur" mantıkı da olabilir tabiy ki de Big Grin Laugh
bu taşın altından da atkı çıkacak belli oldu Laugh
cmert Wrote:bu taşın altından da atkı çıkacak belli oldu Laugh

aynı şüpheleri paylaşıyoruz demek cmertcan Wink Laugh
abi ver artık şu atkıyı da sende kurtul, bizde ... Laugh
cmert Wrote:abi ver artık şu atkıyı da sende kurtul, bizde ... Laugh
n'olmazzz.... klonumun atkısını alsın!... Big Grin Laugh
nadiren Wrote:
fugitif95 Wrote:fotoşop olmasın sakınWhistling
ps'de 2 değil 52 tane nadiren de yazdırırız Alimallah da, ben halen senden şüpheleniyorum, "hani siteye bir nadiren az gelir, şurdan bir tane daha yapalım; 2-3 tane de cmertcan klonladık mı değmen keyfime ben yan gelip yatarım artıkın" felsefesi ürünü bir hareket kibin geldi bana Big Grin

hatta:
"2 nadiren olursa 2 atkı olur; biri olmazsa diğeri olur" mantıkı da olabilir tabiy ki de Big Grin Laugh

aman Yarabbi,nasıl bir türkçe bu,nasıl bir galebe çalma yöntemiyle bütünleşmiş bir harekat buLaugh

ne o,cmert nadiren ikilisi beni köşeye sıkıştırmaya çalışıyor galibaBig Grin

klon atkısına tenezzül etmem, atqıo de originale olmalıCool

[Image: ccnz6biegktk7.jpg]

Zzzz
fugitif95 Wrote:ne o,cmert nadiren ikilisi beni köşeye sıkıştırmaya çalışıyor galibaBig Grin

zaymınz'çıların "en yetmiş iş bitmiş"çilere karşı ittifakı hareketi:

!!!!!!ZEYİBKİH!!!!!!!!
fugitif95 Wrote:[Image: ccnz6biegktk7.jpg]

muhahahahahahahahahahahahaaaaa!...

bak klon atkısı istemem dedin atkı değil boyundan da oldun Big Grin Laugh
nadiren Wrote:
fugitif95 Wrote:ne o,cmert nadiren ikilisi beni köşeye sıkıştırmaya çalışıyor galibaBig Grin

zaymınz'çıların "en yetmiş iş bitmiş"çilere karşı ittifakı hareketi:

!!!!!!ZEYİBKİH!!!!!!!!

valla buyrun savaşa hazırım, en70e kafa tutacak bi telefon var:3650,o da kafası kalın olduğu içinBig Grin

nadir abi aşırı provakasyon yapıyorsun ama,bak MMI'ına bişi olduğu zaman kapımı çalamazsın bu postları hatırlayıpBig Grin

cmert sen de öyle canım, sonic'i aldım mı yanıma işiniz kül:Dzaten nokia'ya geçti o da haberiniz olsunCool

boynum tutuklu kaldı bu aradaWhistling
fugitif95 Wrote:valla buyrun savaşa hazırım, en70e kafa tutacak bi telefon var:3650,o da kafası kalın olduğu içinBig Grin

nadir abi aşırı provakasyon yapıyorsun ama,bak MMI'ına bişi olduğu zaman kapımı çalamazsın bu postları hatırlayıpBig Grin

cmert sen de öyle canım, sonic'i aldım mı yanıma işiniz kül:Dzaten nokia'ya geçti o da haberiniz olsunCool

bak işte bu konuda haklısın, yahu bu n serisi çok takoz ama; siz onları kalkan niyetine bile kullanırsınız @sonic'le müdaafada!... Laugh
nadiren Wrote:
fugitif95 Wrote:valla buyrun savaşa hazırım, en70e kafa tutacak bi telefon var:3650,o da kafası kalın olduğu içinBig Grin

bak işte bu konuda haklısın, yahu bu n serisi çok takoz ama; siz onları kalkan niyetine bile kullanırsınız @sonic'le müdaafada!... Laugh

kapışıyo muyuz şimdi...:popcorn:depara kaldırayım n70iBig Grin
ya abi siemensi değil de sx1i tutsanız,siemens'in neyi kaldı ki cep telefonu alanındaWhistling
fugitif95 Wrote:kapışıyo muyuz şimdi...:popcorn:depara kaldırayım n70iBig Grin
ya abi siemensi değil de sx1i tutsanız,siemens'in neyi kaldı ki cep telefonu alanındaWhistling
sx1 üreticisine saygımız sonsuz... hem coşkucan'ın sx1'i yok ki!... Whistling
nadiren Wrote:
fugitif95 Wrote:kapışıyo muyuz şimdi...:popcorn:depara kaldırayım n70iBig Grin
sx1 üreticisine saygımız sonsuz... hem coşkucan'ın sx1'i yok ki!... Whistling

e o zaman yanlış taraftasın nadir abi, benim sx1 var Allah'a çok şükür:Dhem de en carbunundanCool
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Reference URL's