atkıyı görmüştüm. güzel atkı...

fugitif95 Wrote:nadir abi heralde sen ördün onu, el emeğisi göz nurusu filan diyosun
dedim ya, komşu teyzemiz örmüştü, hanım iplerini almıştı da

bu arada cmert benim telefonu gece gözüyle görmek istemişti ISO 100 değerinde...
![[Image: dscf9294ig4.jpg]](http://img99.imageshack.us/img99/5661/dscf9294ig4.jpg)
hadi ordan iso400'de çekilmiş...

adigehalil Wrote:hadi ordan iso400'de çekilmiş...
valla biliyodum bakacağını:Dbilerek dedim, hatta kendim ayarladım 400e

fuji almışsın bu arada. hayırlı olsun...
adigehalil Wrote:fuji almışsın bu arada. hayırlı olsun...
Teşekkür ederim abi, sana danışacak vaktim olmadı:shy:ne dersin?fuji benim bildiğim kadarı ile iyi bi marka, bide super CCD var bunun üstünde, sende iyi bi seçim mi?

fuji genel olarak iyi bir marka ama iyi markalarında kötü modelleri olabiliyor tabi...

super ccd çok iyi bir sensör. "genel performansı nasıl?" artık senin söylemen lazım...
adigehalil Wrote:fuji genel olarak iyi bir marka ama iyi markalarında kötü modelleri olabiliyor tabi...
super ccd çok iyi bir sensör. "genel performansı nasıl?" artık senin söylemen lazım...
bu model a820 abi görmüşsündür...ben memnunum, ama eksi yönleri de yok değil:)mesela 10 cm makro iyi değil, max video kaydı 320x240 iyi değil, ekran çözünürlüğü kıçı kırık samsung s630'dan kötü...ama zoom, kullanılan lens, renklerin canlılığı,malzeme kalitesi çok iyi...iki tane pil aldım 2800 mAh'lik, elimden hiç düşmediği zaman 1 hafta, ara sıra kullandığım zaman 2 hafta gidiyor.
tavsiye edebileceğim bi makina(kendimce)

yahu bu benim nick'in altında niye "kongre üyesi" yazıyor...?
adigehalil Wrote:yahu bu benim nick'in altında niye "kongre üyesi" yazıyor...?
@sonic seni yönetim kongresine almış demek ki

adigehalil Wrote:yahu bu benim nick'in altında niye "kongre üyesi" yazıyor...?
heralde sen herhangi bişi yazmadığın için abi, 750 mesajdan sonra kongre üyesi sıfatı alıyor üyeler,bildiğim kadarı ile

fugitif95 Wrote:adigehalil Wrote:yahu bu benim nick'in altında niye "kongre üyesi" yazıyor...?
heralde sen herhangi bişi yazmadığın için abi, 750 mesajdan sonra kongre üyesi sıfatı alıyor üyeler,bildiğim kadarı ile
'Kıdemli Üye' olmasın o ixsan kardeş
gizli.ajan_sx1 Wrote:fugitif95 Wrote:adigehalil Wrote:yahu bu benim nick'in altında niye "kongre üyesi" yazıyor...?
'Kıdemli Üye' olmasın o ixsan kardeş
o da olabilir, tam bilmiyorum...Cem abinin nick'inin altında da yazıyordu.
"kongre üyesi" ilginçmiş ama...

herhalde 1000 mesajdan sonra oluyor...
ihsan senin telefonun tuşlarında arapça karakterlermi var benmi yalış görüyom

cagri Wrote:ihsan senin telefonun tuşlarında arapça karakterlermi var benmi yalış görüyom 
evet, müslüman olduğumun göstergesi:Dgeri telefoncunun biri çıkarmış n70 music editionun birinden üzerinde yabancı alfabe var kaçak zannetmesinler diye, ben de 2 ytl bastım aldım, ne de olsa orjinal

abi benim bildiim arapça yazanlara kaçak muamelesi yapıyolar