Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TeknoMag.com Hatırası!:)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
adigehalil Wrote:nedir bu "rep-atkı" mevzuu...? ona göre bi karar verelim...

[Image: foto03of5.jpg]

atkı bu, @adigehalil, sahibi de benim; önceki sayfalarda atkımla olan bir pzoumdan dolayı ixancan taktı "abi, atkı da atkı" diye; dhaa sonraları ömür de "atkı dediğin nedir kine mühim olan +repp" deyip ortalığı karıştırınca bu anket ortaya çıktı ama ixancan atkı üzerindeki haklarından feragat ettiği için hep beraber +repp'çi olduk Big Grin Laugh
atkıyı görmüştüm. güzel atkı...Big Grin
adigehalil Wrote:atkıyı görmüştüm. güzel atkı...Big Grin
el emeği, göz nuru o!... Big Grin
nadiren Wrote:
adigehalil Wrote:atkıyı görmüştüm. güzel atkı...Big Grin
el emeği, göz nuru o!... Big Grin

nadir abi heralde sen ördün onu, el emeğisi göz nurusu filan diyosunLaugh
fugitif95 Wrote:nadir abi heralde sen ördün onu, el emeğisi göz nurusu filan diyosunLaugh
dedim ya, komşu teyzemiz örmüştü, hanım iplerini almıştı da Smile
nadiren Wrote:
fugitif95 Wrote:nadir abi heralde sen ördün onu, el emeğisi göz nurusu filan diyosunLaugh
dedim ya, komşu teyzemiz örmüştü, hanım iplerini almıştı da Smile

vay be ne teyzeler varSorry...benim de türkiyenin bilimum şehirlerinde 5 adet teyzem mevcut fakat hiçbirisi gel sana bi atkı öreyim de anadolunun çorak ayazında boynun öyle armut sapı gibi tutulmasın demediBig Grin

onları teyzelikten 10 günlüğüne men edip,5 ceza puanı kesiyorum hepiciğineToungue
bu arada cmert benim telefonu gece gözüyle görmek istemişti ISO 100 değerinde...Whistling

[Image: dscf9294ig4.jpg]
hadi ordan iso400'de çekilmiş...Smile
adigehalil Wrote:hadi ordan iso400'de çekilmiş...Smile

valla biliyodum bakacağını:Dbilerek dedim, hatta kendim ayarladım 400eThumbup
fuji almışsın bu arada. hayırlı olsun...
adigehalil Wrote:fuji almışsın bu arada. hayırlı olsun...

Teşekkür ederim abi, sana danışacak vaktim olmadı:shy:ne dersin?fuji benim bildiğim kadarı ile iyi bi marka, bide super CCD var bunun üstünde, sende iyi bi seçim mi?Smile
fuji genel olarak iyi bir marka ama iyi markalarında kötü modelleri olabiliyor tabi...Big Grin super ccd çok iyi bir sensör. "genel performansı nasıl?" artık senin söylemen lazım...
adigehalil Wrote:fuji genel olarak iyi bir marka ama iyi markalarında kötü modelleri olabiliyor tabi...Big Grin super ccd çok iyi bir sensör. "genel performansı nasıl?" artık senin söylemen lazım...

bu model a820 abi görmüşsündür...ben memnunum, ama eksi yönleri de yok değil:)mesela 10 cm makro iyi değil, max video kaydı 320x240 iyi değil, ekran çözünürlüğü kıçı kırık samsung s630'dan kötü...ama zoom, kullanılan lens, renklerin canlılığı,malzeme kalitesi çok iyi...iki tane pil aldım 2800 mAh'lik, elimden hiç düşmediği zaman 1 hafta, ara sıra kullandığım zaman 2 hafta gidiyor.

tavsiye edebileceğim bi makina(kendimce)Smile
yahu bu benim nick'in altında niye "kongre üyesi" yazıyor...?
adigehalil Wrote:yahu bu benim nick'in altında niye "kongre üyesi" yazıyor...?
@sonic seni yönetim kongresine almış demek ki Big Grin

heralde sen herhangi bişi yazmadığın için abi, 750 mesajdan sonra kongre üyesi sıfatı alıyor üyeler,bildiğim kadarı ileThumbup
fugitif95 Wrote:

heralde sen herhangi bişi yazmadığın için abi, 750 mesajdan sonra kongre üyesi sıfatı alıyor üyeler,bildiğim kadarı ileThumbup

'Kıdemli Üye' olmasın o ixsan kardeş
gizli.ajan_sx1 Wrote:
fugitif95 Wrote:

'Kıdemli Üye' olmasın o ixsan kardeş

o da olabilir, tam bilmiyorum...Cem abinin nick'inin altında da yazıyordu.
"kongre üyesi" ilginçmiş ama...Big Grin herhalde 1000 mesajdan sonra oluyor...
ihsan senin telefonun tuşlarında arapça karakterlermi var benmi yalış görüyom blink
cagri Wrote:ihsan senin telefonun tuşlarında arapça karakterlermi var benmi yalış görüyom blink

evet, müslüman olduğumun göstergesi:Dgeri telefoncunun biri çıkarmış n70 music editionun birinden üzerinde yabancı alfabe var kaçak zannetmesinler diye, ben de 2 ytl bastım aldım, ne de olsa orjinalThumbup
fugitif95 Wrote:
cagri Wrote:ihsan senin telefonun tuşlarında arapça karakterlermi var benmi yalış görüyom blink

evet, müslüman olduğumun göstergesi:

Laugh
abi benim bildiim arapça yazanlara kaçak muamelesi yapıyolar Toungue
fugitif95 Wrote:

evet, müslüman olduğumun göstergesiBig Grin

Şimdiye kadar gördüğüm en güzel savunma Big Grin
Activate Wrote:
fugitif95 Wrote:

evet, müslüman olduğumun göstergesiBig Grin

Şimdiye kadar gördüğüm en güzel savunma Big Grin

mümine iman, kafaya duman lazım...Big Grin
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Reference URL's