Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TeknoMag.com Hatırası!:)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
n70 te hayat yok yahu 2 tane aldı arkadaşın bri benimkinden daha çok kitleniyo telefonlar Toungue
cagri Wrote:n70 te hayat yok yahu 2 tane aldı arkadaşın bri benimkinden daha çok kitleniyo telefonlar Toungue

kedi ulaşamadığı ciğere ne dermiş çağrı?Big Grin

iyi telefon kendileri 1 yılı geçti alalı,hiç de sorun vermedi çok şükür ama artık değişim vakti geldi...
valla nedense bedava verseler koymam cebime Toungue

sx1 le vedalaşırsak motorolalarda arıcam avuntuyu Big Grin
cagri Wrote:valla nedense bedava verseler koymam cebime Toungue

sx1 le vedalaşırsak motorolalarda arıcam avuntuyu Big Grin

valla nedense zaten antinokyacılara sor, onlara da bedava verseler n95i bile ceplerine koymazlar...ama iş teoriden çıkıp pratiğe döküldüğü zaman 180 derecelik bi dönüş hiç de imkansız değildirWhistling

motorolaya devam et sen, geçen seneyi çok büyük bi zararla kapattılar, bu sene piyasada adam gibi cihazları yok, wmc fuarında tanıttıkları telefonları bi görsen motoroladan koşar adımlarla uzaklaşırdınBig Grin

haadi hayırlı traşlarLaugh
valla evdeki philipsi kullanırım yine nokya kullanmam Toungue

olmazsa sony ericson lg Big Grin

nokya hariç herşey olur yani Laugh
cagri Wrote:valla evdeki philipsi kullanırım yine nokya kullanmam Toungue

olmazsa sony ericson lg Big Grin

nokya hariç herşey olur yani Laugh

cmert de burda olsaydı da görseydi bu yazdılarını, sana nasıl destek verirdiPopcorn
valla nokyaya karşı gerekirse aynı pc den greriz Toungue
şunun şurası 4-5 durak var aramızda Laugh
puhaha roboticaya verdiin rep yorumu ne öle ihsancan seninde damarlarında antinokya kanı dolaşıyo Shifty

fugitif95 (30) - En son Güncelleştirme 04-01-2007, 10:36 PM

Pozitif: avatarına +10 bile veririm

Laugh
cagri Wrote:puhaha roboticaya verdiin rep yorumu ne öle ihsancan seninde damarlarında antinokya kanı dolaşıyo Shifty

fugitif95 (30) - En son Güncelleştirme 04-01-2007, 10:36 PM

Pozitif: avatarına +10 bile veririm

Laugh

6600'ı karıştırma, nokia'nın kara bi lekesi o takozistanlıBig Grin
n70 in ebatlarıda çok farklı deil 6600 dan Toungue
fugitif95 Wrote:cmert de burda olsaydı da görseydi bu yazdılarını, sana nasıl destek verirdiPopcorn
ben de varım anti-nokyacı olaraktan Big Grin
anketi deiştrelim hemen nokyamı dierlerimi Toungue
oo nadir abi, çağrı örgütlenmişiz hemenToungue

bu arada çağrı boyuta takılma, sx1 de küçük sayılmaz hani:rolleyes:tabi 6600'a göre küçük onu kabul ediyorum,6600 sadece büyüklüğünden değil iğrenç tasarımından da kaybediyorWink
haklısın ihsanım zaten nokyayı destekliyen bi sen kaldın galiba herkes zorunluluktan nokya dio Toungue

sx1 in karizması yeter yahu klima kumandasına bile benzettiler daha nolsun Big Grin
bu arada atkı bir oy daha alıp 11-2 yapmış durumu Laugh
nadiren Wrote:bu arada atkı bir oy daha alıp 11-2 yapmış durumu Laugh

alsa nolacak bundan sonra nadir abi, ben vazgeçmişim kendimden geçmişimBig GrinDrinks
fugitif95 Wrote:

alsa nolacak bundan sonra nadir abi, ben vazgeçmişim kendimden geçmişimBig GrinDrinks

onu diyorum ya zaten, sen vazgeçmişin halen daha rating alıyor atkı Smile
nadiren Wrote:
fugitif95 Wrote:

onu diyorum ya zaten, sen vazgeçmişin halen daha rating alıyor atkı Smile

vay bea ne atkıymış,nadir abi bak nazar deyecek bu atkıyaShiftysöylemedi demeBig Grin
abi valla bu aktıda gözü olmayan kalmadı bi kurşun felan döktür nazarboncuğu tak atkıya Toungue
cagri Wrote:abi valla bu aktıda gözü olmayan kalmadı bi kurşun felan döktür nazarboncuğu tak atkıya Toungue

[Image: nazar2.jpg]

Big Grin
fugitif95 Wrote:[Image: nazar2.jpg]
o ne?!? daha küçük bir şey yokmuydu? sen benim de boynumu tutturacaksın anlaşılan Big Grin
abi bunu kolye olarak kullancan atkı sürttükçe oda faydalancak Toungue
cagri Wrote:abi bunu kolye olarak kullancan atkı sürttükçe oda faydalancak Toungue

Laugh Laugh Laugh
buralar iyice ıssızlaştı anlaşılan, sonic operasyonu geciktirme Smile
ıssızlığı bozalım o zaman!nerde millet
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Reference URL's