n70 te hayat yok yahu 2 tane aldı arkadaşın bri benimkinden daha çok kitleniyo telefonlar

cagri Wrote:n70 te hayat yok yahu 2 tane aldı arkadaşın bri benimkinden daha çok kitleniyo telefonlar 
kedi ulaşamadığı ciğere ne dermiş çağrı?
iyi telefon kendileri 1 yılı geçti alalı,hiç de sorun vermedi çok şükür ama artık değişim vakti geldi...
valla nedense bedava verseler koymam cebime
sx1 le vedalaşırsak motorolalarda arıcam avuntuyu

valla evdeki philipsi kullanırım yine nokya kullanmam
olmazsa sony ericson lg
nokya hariç herşey olur yani

valla nokyaya karşı gerekirse aynı pc den greriz
şunun şurası 4-5 durak var aramızda

puhaha roboticaya verdiin rep yorumu ne öle ihsancan seninde damarlarında antinokya kanı dolaşıyo
fugitif95 (30) - En son Güncelleştirme 04-01-2007, 10:36 PM
Pozitif: avatarına +10 bile veririm

n70 in ebatlarıda çok farklı deil 6600 dan

fugitif95 Wrote:cmert de burda olsaydı da görseydi bu yazdılarını, sana nasıl destek verirdi
ben de varım anti-nokyacı olaraktan

anketi deiştrelim hemen nokyamı dierlerimi

oo nadir abi, çağrı örgütlenmişiz hemen
bu arada çağrı boyuta takılma, sx1 de küçük sayılmaz hani:rolleyes:tabi 6600'a göre küçük onu kabul ediyorum,6600 sadece büyüklüğünden değil iğrenç tasarımından da kaybediyor

haklısın ihsanım zaten nokyayı destekliyen bi sen kaldın galiba herkes zorunluluktan nokya dio
sx1 in karizması yeter yahu klima kumandasına bile benzettiler daha nolsun

bu arada atkı bir oy daha alıp 11-2 yapmış durumu

abi valla bu aktıda gözü olmayan kalmadı bi kurşun felan döktür nazarboncuğu tak atkıya

fugitif95 Wrote:![[Image: nazar2.jpg]](http://www.bilgiportal.info/resimler/nazar2.jpg)
o ne?!? daha küçük bir şey yokmuydu? sen benim de boynumu tutturacaksın anlaşılan

abi bunu kolye olarak kullancan atkı sürttükçe oda faydalancak

buralar iyice ıssızlaştı anlaşılan, sonic operasyonu geciktirme

ıssızlığı bozalım o zaman!nerde millet