Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TeknoMag.com Hatırası!:)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
gizli.ajan_sx1 Wrote:ıssızlığı bozalım o zaman!nerde millet

yoklama yapalım...

- nadir!!...

- burddaaa!!!

- ixan!!

- ixannn!!?!?

- ixan nerde çocuklar!!?!?

- enyetmemişini yetirmeye çalışıyo evde örtmenim, gelmedi

Big Grin
nadiren Wrote:
gizli.ajan_sx1 Wrote:ıssızlığı bozalım o zaman!nerde millet

yoklama yapalım...

- nadir!!...

- burddaaa!!!

- ixan!!

- ixannn!!?!?

- ixan nerde çocuklar!!?!?

- enyetmemişini yetirmeye çalışıyo evde örtmenim, gelmedi

Big Grin

-demek öle..
-evet örtmenim!
-yeni bi endoksanbeşmiymişneymiş ondan şeeettirdi diyolardıToungue
çabuk bi çaldırıver gelsin enyetmemişime bi el atıvercektiBig Grin
hocam trafik vardı kusura bakma:Dgeldüm...
örtmeniimmmm!!! ixan endoksanbeşiynen internetten kopye çekiyooo, örtmenimmmm!!!!!

Laugh
fugitif95 Wrote:hocam trafik vardı kusura bakma:Dgeldüm...
örtemniimm, ixanın telefonunun jipies'i var biliyomusunuz? hiç kaybolmas o... hep yolunu bulurr!...

Big Grin
nadiren Wrote:örtmeniimmmm!!! ixan endoksanbeşiynen internetten kopye çekiyooo, örtmenimmmm!!!!!

Laugh

biride trafikte yol durumuna bakıyo kaçak yollar arıyo diyodu..ahanda geldi zaten!demekki doğruymuş
doksanbeşmidoksansekizmiymişneymiş işe yaramışmışmış
:laugh:hocam bu sınıfta WLAN yok mu?:Dsiber alemde işleyelim derim ben dersiBig Grin
fugitif95 Wrote::laugh:hocam bu sınıfta WLAN yok mu?:Dsiber alemde işleyelim derim ben desiBig Grin

- pşşttt ötmeniim.. bak ixan gene dersten kaççak bak, ispitlemiş gibin olmiim ama wlan, uzaktan bağlantı felan, pek hayra alamet diil bu ixanın dediklerü..

(bne çalışkan öörenci oluum içün en önde örtmenin burnun dibinde oturuyom, kulağına fısıldadım bunnarı Big Grin)
ihsanım senin resimleride bi göremedim gitti şu yawrunun tadını ucundan bizede tatdır zamanın olursa bi resimlerini çekiverde gözümüz gönlümüz
ixsaneditionendoksanbeş görsün!
nadiren Wrote:
fugitif95 Wrote::laugh:hocam bu sınıfta WLAN yok mu?:Dsiber alemde işleyelim derim ben desiBig Grin

- pşşttt ötmeniim.. bak ixan gene dersten kaççak bak, ispitlemiş gibin olmiim ama wlan, uzaktan bağlantı felan, pek hayra alamet diil bu ixanın dediklerü..

(bne çalışkan öörenci oluum içün en önde örtmenin burnun dibinde oturuyom, kulağına fısıldadım bunnarı Big Grin)

kaçcak belli
endoksanbeşi aldığından beri derslerede sopa zoruyla giriyo
(müdürleri eli sopalı yamyam ya evden gelip alıyo zornanBig Grin
ohooo hemen ispiyonladınız hocaya bea:Dne var yani bi sörf yapsak nette, utube da kapalı zaten:Dpaso tm çalışıyoz...

ömür resim ekleyem tamam da senin makinaya noldu sevise vermişsin...Whistling
fugitif95 Wrote:ohooo hemen ispiyonladınız hocaya bea:Dne var yani bi sörf yapsak nette, utube da kapalı zaten:Dpaso tm çalışıyoz...

tabii ispitliycezz, biz burda gün boyu hocanın burnunu syeredelim, sen orda wi-fi, wlan takıl tm'de, inasnın içi gidiyor yaww!... Sad

Laugh
nadiren Wrote:
fugitif95 Wrote:ohooo hemen ispiyonladınız hocaya bea:Dne var yani bi sörf yapsak nette, utube da kapalı zaten:Dpaso tm çalışıyoz...

tabii ispitliycezz, biz burda gün boyu hocanın burnunu syeredelim, sen orda wi-fi, wlan takıl tm'de, inasnın içi gidiyor yaww!... Sad

Laugh

o kadar parayı bayıldıktan sonra yapsın abi o kadar da ya, valla yoksa ne anlamı var?gider laptop alırdım...

hiç sorma yaw kamera kapağı varya arkada kenardan açılmaya başladı bikaç kerede yere düşürmüştüm açılma sonradan oldu ayrıca aldığım hafta joistik soyulmaya başlamıştı yollamamıştım..ikisini beraber yazdım yolladım..burdaki servisteki kız yapmazlar dedi zorlanmış bşy sokulmuş buna dedi..tabi öle bşy yapmadım..nese yazdık şikayetleri yolladık şimdi ist.da netten takip ediyom yedek parça bekleniyomuş..
gizli.ajan_sx1 Wrote:

hiç sorma yaw kamera kapağı varya arkada kenardan açılmaya başladı bikaç kerede yere düşürmüştüm açılma sonradan oldu ayrıca aldığım hafta joistik soyulmaya başlamıştı yollamamıştım..ikisini beraber yazdım yolladım..burdaki servisteki kız yapmazlar dedi zorlanmış bşy sokulmuş buna dedi..tabi öle bşy yapmadım..nese yazdık şikayetleri yolladık şimdi ist.da netten takip ediyom yedek parça bekleniyomuş..

hayırlısıyla yapılır inşallah ömür:thumbup:yedek parça bekleniyosa mutlaka yaparlarWink
bende öyle düşündüm yoksa boşuna yazmazlar yedek parça bekleniyo die
inş.yaparlar ya yoksa kasa için birsürü para isterler
[Image: adszsw1.jpg]

Whistling
2. kez
[Image: adszte8.jpg]
Whistling
Ne o Sx1 Ciler Okul Yıllarını mı özlemiş? Big Grin
fugitif95 Wrote:o kadar parayı bayıldıktan sonra yapsın abi o kadar da ya, valla yoksa ne anlamı var?gider laptop alırdım...

puhaha bizde artık 5-6 yıl sonra sx1 ciler olarak alırız 60-70 liraya bi n95 Toungue
cagri Wrote:
fugitif95 Wrote:o kadar parayı bayıldıktan sonra yapsın abi o kadar da ya, valla yoksa ne anlamı var?gider laptop alırdım...

puhaha bizde artık 5-6 yıl sonra sx1 ciler olarak alırız 60-70 liraya bi n95 Toungue

olur mu? 2-3 sene sonra nokya imana gelip, "tamam ben ettim siz etmeyin, her sx1'ciye bir endoksanbeş bir de enyetmemiş benden hediye!.." diyecek Big Grin
Activate Wrote:Ne o Sx1 Ciler Okul Yıllarını mı özlemiş? Big Grin

hemide nasıl!
Nadir Abi ixsan kardeş yine derste wlan keyfi yapıyo galiba!ortalarda yok!hangi sıranın altına gizlenmiş...
(sınıfın gambazcısıyım ya hemen yetiştiriyomBig Grin )
gizli.ajan_sx1 Wrote:Nadir Abi ixsan kardeş yine derste wlan keyfi yapıyo galiba!ortalarda yok!hangi sıranın altına gizlenmiş...
(sınıfın gambazcısıyım ya hemen yetiştiriyomBig Grin )

sana boşuna ajan demiyor bütün sınıf!.... Laugh
gelmedi mi bu in(x)san!anlaşıldı gece alemine atıldı..Big Grin
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Reference URL's