nadiren Wrote:sana boşuna ajan demiyor bütün sınıf!.... 
senide yakaladım yani dün akşam gözden kaçtı sanma

gizli.ajan_sx1 Wrote:gelmedi mi bu in(x)san!anlaşıldı gece alemine atıldı..
geldüm ama kimse yok ortalarda...cmert de yok

senin gbi zevkli adamdan bu rengi beklerdim zaten o sarılı olan çok amele druyo

İXAN
O ne Yaw Öyle 5 Gram Devre için O kadar Şatafat nedir yani ?
(Allah Sahibine Bağaşlasın Diyelim)
Aslınta Telefonlarda Kameranın Muhafazasız Olması Pek İyi değil Bence, Bu konuda Sony' nin Güzel Tasarımları Var.
işte günümüzün telefonu mu desek ne desek acaba!gerçek çok güzek hayırlı olsun güle güle çiziksiz kullan emi.
gizli.ajan_sx1 Wrote:işte günümüzün telefonu mu desek ne desek acaba!gerçek çok güzek hayırlı olsun güle güle çiziksiz kullan emi.
amin ömür..n96 nasip olsun sizlere inşallah

aşağıdaki;
![[Image: one.jpg]](http://www.cnet.co.uk/i/c/blg/cat/mobiles/nokian96andn78/one.jpg)
ya sizcede n81 e çok benzemiyomu bu n96

zaten n96, n95 ve n81'in karışımı

fugitif95 Wrote:zaten n96, n95 ve n81'in karışımı
içinde birazda 6120 var galiba ixsan kardeş tuş takımı numara kısmı joistik kısmı ahize yeri..benm telimi anımsattı bana.. bu arada bunun yerine n95 8gb tercihimdir.
n96 daha bi şeker göründü gözüme yahu

kutlayalım tabi sanada bi kola turka alırız ihsan

eyv. ihsancan, ben imzalı/sertifikalı programlarla kutlayalım diyorum.anladın sen onu
fugitif95 Wrote:bu arada cmert de 9.2 kervanına katıldı, kutlayalım diyoruz bunu, ne dersin nadir abi
cmert Wrote:eyv. ihsancan, ben imzalı/sertifikalı programlarla kutlayalım diyorum.anladın sen onu
fugitif95 Wrote:bu arada cmert de 9.2 kervanına katıldı, kutlayalım diyoruz bunu, ne dersin nadir abi
Allah'ın izniyle coşturacaz coşkucan
yakında bu imza/sertifika olayı da ortadan tamamen kalkıyor...bilin bakalım bu sertifika/imza olayını ortadan kaldıran proyu yapan kim...
FCA00000...yani sx1 üzerinde büyük çalışmalara imza atmış biri
şu anda imzasız/sertifikasız uygulamaları yüklemeyi etkinleştirmeyi sağlayan bir program mevcut;
USB üzerinden küçük bir kaç işlem ile bu dertten kurtulabiliyoruz fakat restarttan sonra yine eski haline dönüyor bu bela...ama hemen üzülmeyelim FCA00000 yeni sürümde bu dertten sonsuza kadar kurtulacağımız haberini veriyor...
hayırlı olsun coşkucan!...
fca0000 el attıysa o nokya'nın kurtuluşu yok, yaşadınız ixan!...

sağol hocam

FCA olaya damardan girmiş bile
nadiren Wrote:hayırlı olsun coşkucan!...