Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TeknoMag.com Hatırası!:)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
valla şu an sömürgenlikteyim, çok güzel bişeymiş Laugh

nadiren Wrote:senin olaya el attığını görünce elimi çabuk tutaym demiştir Big Grin Big Grin Big Grin
cmert Wrote:valla şu an sömürgenlikteyim, çok güzel bişeymiş Laugh

nadiren Wrote:senin olaya el attığını görünce elimi çabuk tutaym demiştir Big Grin Big Grin Big Grin

Laugh
bekle dotsis, cmert geliyor!!!Big Grin

cmert Wrote:valla şu an sömürgenlikteyim, çok güzel bişeymiş Laugh

fugitif95 Wrote:bekle dotsis, cmert geliyor!!!Big Grin
sen bu arada çıkan ürünlerden sebeplen diil mi? seni uyanık seniii!... Laugh
nadiren Wrote:
fugitif95 Wrote:bekle dotsis, cmert geliyor!!!Big Grin
sen bu arada çıkan ürünlerden sebeplen diil mi? seni uyanık seniii!... Laugh

dotsisten indirdiğim bütün uygulamalar hafıza kartımda N95 ARCHIVE klasörü altında depolanmış vaziyette teknomag'a upload yapacağım günü sabırla beklemektedirler demek umarım abes kaçmaz ve bu su götürmez gerçek siz değerli üyelerimizin beyin kıvrımlarında bazı cevaplanamaz sorulara yol açmaz inşallah demek gerçekten edebi açıdan bakılınca zor görünse de güzel Türkçemizi kullananarak bütün bu anlatım zorluklarının üstesinden gelmiş bulunmaktayım evel Allah...Big Grin
fugitif95 Wrote:dotsisten indirdiğim bütün uygulamalar hafıza kartımda N95 ARCHIVE klasörü altında depolanmış vaziyette teknomag'a upload yapacağım günü sabırla beklemektedirler demek umarım abes kaçmaz ve bu su götürmez gerçek siz değerli üyelerimizin beyin kıvrımlarında bazı cevaplanamaz sorulara yol açmaz inşallah demek gerçekten edebi açıdan bakılınca zor görünse de güzel Türkçemizi kullananarak bütün bu anlatım zorluklarının üstesinden gelmiş bulunmaktayım evel Allah...Big Grin

ne bu yaw, öys türkçe paragraf sorularını geçmiş bu yazı Big Grin
ee hocam diyorum üstüme çok gelmeyin şarteller atıyor diye:Pzaten bu aralar pek sağlam olduğum söylenemezBig Grin
[/color]
uzun zaman olmuştuWhistling
[Image: adszqk5.jpg]
ben nerdeymişin o zman yaa Smile
bu kadar insan'ın arasında sen yoksun bak olmadı şimdi nese senide elbet yakalarızBig Grin
vizeler bitti...9 günün ardından merhaba sevgili TM üyeleriBig Grin
Hoşgeldin ixan Shades

N95'le balayına çıktı söylentileri dolaşıyodu demek aslı yokmuş sınav dönemindenmiş ayrılık Toungue
nerdesin bea .. sertifika olayını kökten hallettik ortalarda yoksun Shifty

fugitif95 Wrote:vizeler bitti...9 günün ardından merhaba sevgili TM üyeleriBig Grin
hoşbulduk ağalar...

cmertcan sertifika halloldu diyerek inşallah imza olayını kastediyorsundurSwoonöyleyse çok iyi...bu ara işimiz yok halledelim finaller gelmedenBig Grin
evet tam olaraktan onu kastediyorum, hem beleş hemde 3 yıllık Yahoo

fugitif95 Wrote:hoşbulduk ağalar...

cmertcan sertifika halloldu diyerek inşallah imza olayını kastediyorsundurSwoonöyleyse çok iyi...bu ara işimiz yok halledelim finaller gelmedenBig Grin
yavaştan bana yönlendirsen diyorum...Shifty

Big Grin
bakarız Shifty Whistling

Toungue

fugitif95 Wrote:yavaştan bana yönlendirsen diyorum...Shifty

Big Grin
cmert Wrote:bakarız Shifty Whistling

Toungue

fugitif95 Wrote:yavaştan bana yönlendirsen diyorum...Shifty

Big Grin

cmertcim bak rotateme yi kullanmak istiyorum tez zamandaBig Grin
finaller gelmeden yardıralım, hack atalım şu os 9.2ye Big Grin
3 vakte kadar benden öm,pm,sms,mms,flashsms bekleyedur Laugh
inşallah bu vakit birimi uzun bir süreye karşılık gelmiyordurBig Grin

bekliyorumWhistling
aldım öm'ü bi bakalım bakalım sağolasınThumbup
oo... modumuz ixancanımız gelmiş... hoş gelmiş... Big Grin
hoşbulmuşBig Grin estağfirullah abi modluk filan fani işler; bugün modum yarın adminToungue
fugitif95 Wrote:estağfirullah abi modluk filan fani işler; bugün modum yarın adminToungue

SONIIIIIICCC!!.. koltuğunda gözü bu ixan'ın amamn diyiim; dikkat!!... Big Grin
nadiren Wrote:
fugitif95 Wrote:estağfirullah abi modluk filan fani işler; bugün modum yarın adminToungue

SONIIIIIICCC!!.. koltuğunda gözü bu ixan'ın amamn diyiim; dikkat!!... Big Grin

derin devlet var forumda, her an herşey olabilir Shifty Toungue

[Image: kutsied2.jpg] bu arada Kutsi beylerde gelmiş, efm hoşgeldiniz Big Grin
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Reference URL's