Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TeknoMag.com Hatırası!:)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
bi ara atkı meselesi vardı şimdi taht......Big Grin
ehehe atkı daha büük yankı uyandırmıştı ama ömürüm Big Grin
gizli.ajan_sx1 Wrote:bi ara atkı meselesi vardı şimdi taht......Big Grin

bunu hiç anlayamamışım Rolleyes, meğer boşuna sormamış ixan geçenlerde bana Toungue

ixan95: admin neye göre seçiliyor? bence en iyi telefona sahip olan admin olmalı... (tabi ki latife)

bi bilek güreşi bu işi çözer Laugh
Sonic Wrote:
nadiren Wrote:
fugitif95 Wrote:estağfirullah abi modluk filan fani işler; bugün modum yarın adminToungue

SONIIIIIICCC!!.. koltuğunda gözü bu ixan'ın amamn diyiim; dikkat!!... Big Grin

derin devlet var forumda, her an herşey olabilir Shifty Toungue

[Image: kutsied2.jpg] bu arada Kutsi beylerde gelmiş, efm hoşgeldiniz Big Grin

sonic hocam tam ben de bunu diyecektimBig Grin ya abisine bakın ya Kutsi halt etmişBig Grin(ciddiyim)

ya bi şakaydı o ya, sonic sub-admin yapsın ona da razıyım benToungue(amerikan taktiği:önce sub-, sonra americanize...)Laugh

telefonların modeli değil de yazılımı üzerinden kapışırızToungue bu arada yarın bu imza-sertifika olayını kökünden hallediyoruz Allah'ın izniyle(cmertcan bana bi yol tarif etti imzalama için ama imei verme olayı biraz kafamı karıştırdı)
ben bugün artık kurtuldum signed belasından, uygulamalarımı telefonda imzalayabiliyorum, yarın paylaşacam sizlerle inşallah...

cmert, avatarın deli ama Facebook'ta benim avatara diss bilem atamazCool
imei işine baştan benimde kafam takıldı ama elimizde kapı gibi fatura olduktan sonra alayı vız gelir Cool

ixancan, öyle facebooklara yonjalara resim eklemekle olmuyo bu işler, yap bi avatar şekli de verelim notunu Toungue

fugitif95 Wrote:bu arada yarın bu imza-sertifika olayını kökünden hallediyoruz Allah'ın izniyle(cmertcan bana bi yol tarif etti imzalama için ama imei verme olayı biraz kafamı karıştırdı)
ben bugün artık kurtuldum signed belasından, uygulamalarımı telefonda imzalayabiliyorum, yarın paylaşacam sizlerle inşallah...

cmert, avatarın deli ama Facebook'ta benim avatara diss bilem atamazCool
orası öyle tabi ama bu yöntemle 20 senelik sertifika alabiliyoruz, telefonda imzalıyoruz yazılımları, işlemciye overclock yapabiliyoruz ,açılış sesini değiştirebiliyoruz vs.

avatar yapayım da gözün ixan görsünToungue
eskiden olsa uğraşırdım da artık gözüm kesmiyo, yaşlanıyo muyum ne Toungue
senin avatarın ömrü kelebek ömründen de az çıktı Laugh
cmert Wrote:eskiden olsa uğraşırdım da artık gözüm kesmiyo, yaşlanıyo muyum ne Toungue

şarkıcının olgunu da makbuldür Cool (bkz Kutsi 1973'lü) Rolleyes
gitarımın sapı aşkına bi zamanlar forumun moderatörüydüm, şimdi kutsi si oldum iyi mi Toungue
@Sonic benim tabelaya bi ayar çekiver san zahmet Big Grin
bakıyorum süpermod+modlar iyi kaynatıyorsunuz!... Big Grin
buyrun sizi de şöyle alalım, aile salonumuz da mevcuttur Toungue
cmert Wrote:buyrun sizi de şöyle alalım, aile salonumuz da mevcuttur Toungue

hehehehe... burada bir ben bir de activate aileli galiba, bizim için özel salon açtıysanız neden olamsın Big Grin
Teknoloji Magazin Forum olarak aile kurumuna olan saygımız sonsuzdur Big Grin
biri beni mi çağırdıWhistling
cmert Wrote:gitarımın sapı aşkına bi zamanlar forumun moderatörüydüm, şimdi kutsi si oldum iyi mi Toungue
@Sonic benim tabelaya bi ayar çekiver san zahmet Big Grin

albüm kapağı gibi avatar maşallah, bizim Kutsi'mizsin Toungue

gizli.ajan_sx1 Wrote:biri beni mi çağırdıWhistling

ajan istihbaratı aldı, hoşgeldin Smile
nadiren Wrote:
cmert Wrote:buyrun sizi de şöyle alalım, aile salonumuz da mevcuttur Toungue

hehehehe... burada bir ben bir de activate aileli galiba, bizim için özel salon açtıysanız neden olamsın Big Grin

Biz Fazla Kalabalık Değiliz Sıkışırız Şu Konulardan Birine Ayrı Salon Falan Gerek Yok Big Grin
ehehe başımızın üstünde yeriniz var abi bi ara çoluk çocuk toplanıp piknikte yaparız Toungue
ya bu muhabbetler niye ben yokken dönüyorBig Grin

cmert albüm kapağına bu resmi [Image: avatar_3118.gif]koyuyomuşsunToungue
abi sorma ya bende bu aralar hep kaçırıyom muhabbetleri Smile
kutsi yanında halt yemiş yahu bi albüm yapsa ezer geçer cmert kardeşimiz Big Grin
Herkes Bi Avatardır Gitmiş...
Beni de Heveslendirdiniz Şimdi He...
mrb. millet uzun bi aradan sonra aranızdayım kabul ederseniz Big Grin Toungue
Activate Wrote:Herkes Bi Avatardır Gitmiş...
Beni de Heveslendirdiniz Şimdi He...
activate sence coştur avatarı bekliyoz Toungue ....
sx1mania_38 Wrote:mrb. millet uzun bi aradan sonra aranızdayım kabul ederseniz Big Grin Toungue
tabiki Smile n dmek
kabul ederiz tabii ... nerdeydin ki ?

sx1mania_38 Wrote:mrb. millet uzun bi aradan sonra aranızdayım kabul ederseniz Big Grin Toungue
cmert Wrote:kabul ederiz tabii ... nerdeydin ki ?

lise 2 sayısal öğrencisinin hali Big Grin matematik fizik kimya yetiyor. az kaldı okulun kapanmasına, yeniden aranızdayım.
Burdan 1 gün bile uzaklaşman hata zaten sx1mania:Dpardon w810mania, nick'e bi ayar gerekiyorBig Grin
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Reference URL's