Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TeknoMag.com Hatırası!:)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
cagri Wrote:
ardaculha Wrote:BU ARADA SAFRANBOLUNUN EŞSİZ GÜZELLİKLERİNİ GÖRMEK İSTEYEN VARSA,GELİN GEZDİRİRİM SİZİ Big Grin Big Grin Big Grin TARİHİ Bİ KENT NEDE OLSAAToungue

dün miniaturkteydim gördüm ben hafiften Toungue

SENDE BÜTÜN İŞLENİRİ HAFİFTEN YAPIOSUN AMABig Grin YANLIŞ BENCEYahoo
SERT OLMAK LAZIMYahoo
ardaculha Wrote:SENDE BÜTÜN İŞLENİRİ HAFİFTEN YAPIOSUN AMABig Grin YANLIŞ BENCEYahoo
SERT OLMAK LAZIMYahoo

valla naparsın öğrencilik işte bütçe bu kadarına yetiyo Rolleyes
fugitif95 Wrote:nadir abi hala resim bekliyoz bu aradaWhistling
buyur teknomag.com: nadir abiniz ve 2 tatlı kızı Big Grin

[Image: sv500020ll6.jpg]
fugitif95 Wrote:nadir abi hala resim bekliyoz bu aradaWhistling

ihsan kardeşimi destekliyom foto isterüüüük Popcorn
ya arkadaslar bişi sölicem ama doğrı söliinBig Grin BENİM BURNUM TOMBULMUBig Grin

PATLICAN GİBİMİ YANİToungue UZAKTAN Bİ BAKTIMDA ÖLE GELDİBig Grin
geç kaldık Big Grin

bu arada abi seni gözüm bi yerden ısırıyo kesin bzim dükkana gelmişliin vardır senin
ardaculha Wrote:ya arkadaslar bişi sölicem ama doğrı söliinBig Grin BENİM BURNUM TOMBULMUBig Grin

benimde önden öle görünüyo bunalıma girmeye değmez derim burun için Big Grin
cagri Wrote:
ardaculha Wrote:ya arkadaslar bişi sölicem ama doğrı söliinBig Grin BENİM BURNUM TOMBULMUBig Grin

benimde önden öle görünüyo bunalıma girmeye değmez derim burun için Big Grin

SEN BİKERE HİÇ KONUŞMABig Grin HEP SENİN YÜZÜNDEN OLDU ZATENYahoo
cagri Wrote:geç kaldık Big Grin

bu arada abi seni gözüm bi yerden ısırıyo kesin bzim dükkana gelmişliin vardır senin
sizin tükan nerede çağrı?!?
oo nadir abi fiyaka yerinde...atkıyı isterim, çok orjinal duruyorCool

bu arada küçükler de çok şirin,Allah bağışlasın...

@berat

burun yerinde devam ett....Thumbup
tsk ederim ihsan kardeşimBig Grin
nadiren Wrote:sizin tükan nerede çağrı?!?

halkalı caddesinde kilerin (yani yeni hali arel üniversitesinin) yukarısına kalıyo stüdyo anı (fotoğrafçı yani) iphoto
fugitif95 Wrote:oo nadir abi fiyaka yerinde...atkıyı isterim, çok orjinal duruyorCool

atkımı elletmem, ama senin için bir tane daha ördürürüz ne demek Big Grin

fugitif95 Wrote:bu arada küçükler de çok şirin,Allah bağışlasın...
eywallah, darısı ileride siz gençlerin başına İnşallah Big Grin
bilmem mi avcılar a giderken hergün geçiyorum ... Bye

cagri Wrote:yaf bende kenar mahallelerinden brinde zaten k.çekmece (sefakoy) öle taksim beyoğlu felan deil cmert blir bzim orayı yakın oda Toungue
ardaculha Wrote:tsk ederim ihsan kardeşimBig Grin

hayırlı olsun yeni burnun...Laugh
ne yeni burnu beBig Grin ameliyat falan olmadım merak etmeyin..bi arkadaım patlıcan burun dedide.. o yüzden fikrinizi sordumBig Grin
cagri Wrote:
nadiren Wrote:sizin tükan nerede çağrı?!?

halkalı caddesinde kilerin yani yeni hali arel üniversitesinin yukarısına kalıyo stüdyo anı (fotoğrafçı yani) iphoto

iyi bilirim o mekanı, sizin tükana hiç gelmedim ama hatırladım yerini ve mekanı, daha 2 gün öncesine kadar sefaköyede annemlerdeydim, bilseydim çayını içmeye gelirdim Smile
tüh be ist daım dion mekanı söleseydin yemek bile ısmarlardım çay ne demek Big Grin
cmert Wrote:bilmem mi avcılar a giderken hergün geçiyorum ... Bye

cagri Wrote:yaf bende kenar mahallelerinden brinde zaten k.çekmece (sefakoy) öle taksim beyoğlu felan deil cmert blir bzim orayı yakın oda Toungue

hadi yaa...biz cmertle hiç görüşemedik beyler...cmertle fugitifi buluşturma kampanyasına katılmak ister misiniz:Pdevlet fon ayırdı yine göreşemedikSorry

@nadir abi

canın sağolsun bi atkının lafı mı olur?Big Grin
abi işte bi gün belirleyin toplanalım istda gerçi ist dışı bana uymaz Big Grin
çağrı ,biz senle bi görüşelim istersen kardeşimBig Grin
ardaculha Wrote:çağrı ,biz senle bi görüşelim istersen kardeşimBig Grin

valla gel buraya bi istanbul turu yaparız bende hiç gezmedim farklılık olr boşuna yaşıyoz ist da Toungue
cagri Wrote:abi işte bi gün belirleyin toplanalım istda gerçi ist dışı bana uymaz Big Grin

siz bi görüşün yoksa öleceksiniz alimallahBig Grin
bencede görüşmemiz lazımBig Grin çok heycanlandım şimdiiYahoo
fugitif95 Wrote:
cagri Wrote:abi işte bi gün belirleyin toplanalım istda gerçi ist dışı bana uymaz Big Grin

siz bi görüşün yoksa öleceksiniz alimallahBig Grin

sende gel ihsan kardeşim ev yayla gbi yatırcak yer bulurum hepinizi Toungue
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Reference URL's