Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TeknoMag.com Hatırası!:)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
halil abide gelsinBig Grin kediyide getirsin gelirkenYahoo
bu fotoları ben de ilk defa görüyom...ne zaman çekmişiz haberim yokblink

[Image: dscf8663ad4.jpg]

[Image: dscf8693at9.jpg]

Quote:bencede görüşmemiz lazımBig Grin çok heycanlandım şimdiiYahoo

bakalım kimin burnu kazanacak...Toungue
valla ben kendime güveniyom kocaman benim burun Toungue Big GrinBig GrinBig Grin
ihsan sen daha yakışıklısın işte... Shy sen çağrıyla bi olup beni gıcıkmı etmeye çalışıosunuzSad
yok be abi forumun logosunun altına karizmatik insanların bluşma noktasıda yazılabilir Big Grin Big Grin Big Grin
cagri Wrote:valla ben kendime güveniyom kocaman benim burun Toungue Big GrinBig GrinBig Grin

iddialıyım diyosun yaniBig Grin

ardaculha Wrote:ihsan sen daha yakışıklısın işte... Shy sen çağrıyla bi olup beni gıcıkmı etmeye çalışıosunuzSad

yok bea coşku varken bize mi kalmış...hem halil ve nadir abiyi pas geçmeyelim, hakkını verelimThumbup
ihsan esmerlikten kazanıyo beyaz elamanlara (benim gbi) bakmıyo hatunlar Toungue
cagri Wrote:yok be abi forumun logosunun altına karizmatik insanların bluşma noktasıda yazılabilir Big Grin Big Grin Big Grin

yazalım o zamanBig Grin
tabi canım coşku abide yakışıklı,halil abiyi tartışmamıza bile gerek yok zatenThumbup
cagri Wrote:ihsan esmerlikten kazanıyo beyaz elamanlara (benim gbi) bakmıyo hatunlar Toungue

niğdenin insanları hep kara...balıkesir tarafı da hep beyaz,sırıtıyoz ki ne sırıtma milletin arasında:Dtabi kızlar bıkmış karbeyaz adamlardan:Dbalıkesire gidince oscar törenine gitmiş gibi hissediyom zaten
Laugh
ben bşiyi bliom da sölüyom Big Grin bzim dersanedede öle çünkü Toungue dışlıyolar beni Cray
siyah her zaman iiidrBig Grin zaten adamlar kararmak için o kadar para verio solaryumaBig Grin
cagri Wrote:ben bşiyi bliom da sölüyom Big Grin bzim dersanedede öle çünkü Toungue dışlıyolar beni Cray

ardaculha Wrote:siyah her zaman iiidrBig Grin zaten adamlar kararmak için o kadar para verio solaryumaBig Grin

berat ve çağrı iyi bi ikili oldunuz valla helalThumbup

ben orjinalden karayım çakma değil yaniCoolToungue

çağrı seni burda tarlaların birinde iyi bi çalıştırmak lazım güneşin alnında...bak bakalım gözünün beyazına kadar kararırsın o zamanBig Grin
hehe ya ben yazlıktayken gbile güneşe maruz kalmıyom kalsamda 30 faktör kremle beyaz peynir gbi gdip geliyom Toungue
çağrı çok ii çocukmuş... çok mutluyum tanıştığım içinRolleyes
valla sx1 nelere kadirmiş yaf bu kadar arkadaşım yok mahallede Toungue
cagri Wrote:hehe ya ben yazlıktayken gbile güneşe maruz kalmıyom kalsamda 30 faktör kremle beyaz peynir gbi gdip geliyom Toungue

bak sonra kararıp maykıl ceksın gibi pişman olmaBig Grin
ne yalan söliim benimde 2 gün önceye kadar sx1 im yoktu.amcamınkini aldım.siemens cf110 la takas ettikBig Grin kullanamıomuş sx1 i Smile
yok yaf bde krolara bakıyolar potansiyel olmasına ragmen kro olamam Toungue

ben hatunsuzda mutluyum Big Grin
ardaculha Wrote:çağrı çok ii çocukmuş... çok mutluyum tanıştığım içinRolleyes

cagri Wrote:valla sx1 nelere kadirmiş yaf bu kadar arkadaşım yok mahallede Toungue

iş şimdi size iki tane kardeş kız bulup sizi bacanak yapmadaWhistling
fugitif95 Wrote:

cagri Wrote:valla sx1 nelere kadirmiş yaf bu kadar arkadaşım yok mahallede Toungue

doğru sölüosun ihsanBig Grin
ihsancım çok şugar bi iş yapmış olursun Toungue
ardaculha Wrote:
fugitif95 Wrote:

doğru sölüosun ihsanBig Grin

http://img192.imageshack.us/img192/9986/...ed2lw9.jpg

Big Grin

çöpçatan muamelesi yapmayın amaBig Grin
herkes ne iş yaptıgınıda ve nerede oturdugunuda yazsın yaşınıda yazsın Big Grin adınıda Big Grin

ben cep telefonu ve bilgisayar teknik servisiyim

suan koltukta oturuyorum Big Grin

dukkan bagcılarda ev 4.leventte

adım Murat
yaş 33
3 ay once nişanladım yaza dugun var herkesi beklerim
çok elif turan dinnedin heralde bu aralar ihsan hiç komik deil Shifty
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Reference URL's