Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TeknoMag.com Hatırası!:)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
bu topik bugün kendini aştı, mesajın varsa görmemiş olabilirim ... Swoon küsmek tarzım değil Wink
konu neydi Big Grin

ardaculha Wrote:tamam arkadasım istemeyizBig Grin bu arada bişi farkettim,coşku abi benle küsmüki acaba,hiç konuşmuoCray
yok ya küsebilirsiniz efendimCray
ardaculha Wrote:yok ya küsebilirsiniz efendimCray

zorla küstürcen kendine ha:Dadam küstüm dememiş ya beratBig Grin
küsmek için tanımak gerekir ... anladın sen onu Popcorn

ardaculha Wrote:yok ya küsebilirsiniz efendimCray
ihsan süpersin ya vallahi... çaktırmadan karşıya geçiosun bravo.

tanımak gerekiosa tanışırız ama,çok havalıymışsın... şaşırdım
Whistling

[Image: clipboard01to5.jpg]
cmert Wrote:Whistling

anlayamadım ,açıklarmısın neymiş bu resim
ardaculha Wrote:ihsan süpersin ya vallahi... çaktırmadan karşıya geçiosun bravo.

tanımak gerekiosa tanışırız ama,çok havalıymışsın... şaşırdım

ya bi tarafa geçtiğim yok kardeşim niye birden kızdın ki, cmertle aranızda bi kırgınlık mı var onu da bilmiyorum...

şaka ortamı burası alınmaya, küsmeye ne hacet varSmile
ben şahsen şu söylediklerine alınmıyorum...
sohbet ediyoruz,hiç kimseye karşı kötü niyetim yokWink
ardaculha Wrote:
cmert Wrote:Whistling

anlayamadım ,açıklarmısın neymiş bu resim

güya kendimle yüzleşiyomuşum:Pdoğrudur,avatarımı bi değiştirem dedim resim bulamadım 80x80Big Grin

cmert hafiye oldunBig Grin
ya ihsan o resim ne anlama gelio..açıklarmısın bi... neymiş bakalım[/align]
değiştir ixancan söyle afilli bişey koyda gözümüz gönlümüz şenlensin Laugh
adamı böyle yakalarım işte Shades

fugitif95 Wrote:güya kendimle yüzleşiyomuşum:Pdoğrudur,avatarımı bi değiştirem dedim resim bulamadım 80x80Big Grin

ardaculha Wrote:ya ihsan o resim ne anlama gelio..açıklarmısın bi... neymiş bakalım[/align]

ya hani orda kimlerin sitede çevrimiçi olduğuna bakıyorsun yaorda fugitif95 fugitif95'in profilini görüntülüyor diyor...yani ben kendi profilime tıklamıştım coşkucan yakalamışBig Grin
tıklayabilirsin son derece doğal bişey... nie çok matrak bişi gibi iletilio anlayamadım
cmert Wrote:değiştir ixancan söyle afilli bişey koyda gözümüz gönlümüz şenlensin Laugh

fugitif95 Wrote:güya kendimle yüzleşiyomuşum:Pdoğrudur,avatarımı bi değiştirem dedim resim bulamadım 80x80Big Grin

bulamadım ya güzel bi avatarSorry
rahatsızmısın kardeşim sen ... senin kafaya ulaşmak için ne yapmak gerekiyo ? anlaman gereken şeyleri anla yeter, seni ilgilendiren bi konu göremedim ben orada !

ardaculha Wrote:tıklayabilirsin son derece doğal bişey... nie çok matrak bişi gibi iletilio anlayamadım
ardaculha Wrote:tıklayabilirsin son derece doğal bişey... nie çok matrak bişi gibi iletilio anlayamadım

ya işte bizim sitenin bi geleneği gibi bişi, muhabbet işte...Big Grin

aman beyler sakin...Swoon
tamam arkadasımm...Smile artık çıkıorum ben valla uykum geldi... hadi görüşürüz yarınnSmile
fugitif95 Wrote:
cmert Wrote:değiştir ixancan söyle afilli bişey koyda gözümüz gönlümüz şenlensin Laugh

bulamadım ya güzel bi avatarSorry

coşkucan avatara bak benimLaugh
Sxg75e bi flash aldım 5 milyona Smile
şimdi patlata patlada çekiyom ne güzel ya
jkomando Wrote:Sxg75e bi flash aldım 5 milyona Smile
şimdi patlata patlada çekiyom ne güzel ya

evet abi ya siemens'in ek flaşı varmış...ben de balıkesirde gördümblink
ne oluyor burada...[Image: s19ap7.gif]

allah muhabbetinizi arttırsın. katılım rekoru kırıldı galiba...Big Grin

jkomando

o flaştan bende de vardı. performansı gerçekten iyi. gece fotoğraf çekmeyi olanaklı kılıyor...
hiç bu kadar kaliteli çekim olacağını tahmin etmiyorduma bende,
Siemens farkı işde Big Grin
Herkese iyi geceler.
cmert Wrote:rahatsızmısın kardeşim sen ... senin kafaya ulaşmak için ne yapmak gerekiyo ? anlaman gereken şeyleri anla yeter, seni ilgilendiren bi konu göremedim ben orada !

GÖRÜYOSUNUZ DİMİ NASIL HAKARET VAR YA... AYIP AYIPNono
ardaculha Wrote:GÖRÜYOSUNUZ DİMİ NASIL HAKARET VAR YA... AYIP AYIPNono
arda, baştan beri tüm yazılanları okudum, coşku sana hiçbir şey dememiş, sen kendi üzerine alınmışsın bazı şeyleri!...
Tamam abicim öle olsun. Rahatsızım ben...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Reference URL's