Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TeknoMag.com Hatırası!:)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
sehr schön Thumbup

fugitif95 Wrote:coşkucan avatara bak benimLaugh
cmert Wrote:top sakaldan vazgeçmiyosun Thumbup

Güzel oluyo bea Big Grin

fugitif95 Wrote:
cmert Wrote:top sakaldan vazgeçmiyosun Thumbup

bu arada arkada da Armağan Çağlayan varLaugh

safa kes şu sakalları bea...

dostum hatırlıyonmu sakalları kestiğimde msnde gülmüştün bana o gün bu gündfür kesmiyom Big Grin
cagri Wrote:valla az buçuk bi geçmişim var bu forum da bende koyim hafiften fotomu Toungue
[Image: 2109559,sthrdyn.jpg]

dostum resmi üsküdardamı çektin ?
cmert Wrote:sehr schön Thumbup

fugitif95 Wrote:coşkucan avatara bak benimLaugh

paint ürünüdür...CoolLaugh
ardaculha Wrote:
nadiren Wrote:
fugitif95 Wrote:
ardaculha Wrote:aslında benim hayalim,cep telefonu teknisyeni olup benq siemense girmek Smile tabi kapanmassaBig Grin

inşallah...aramızdan bi kişiyi benqda yetkili olarak görmek güzel olurThumbup
en iyisi aramızda para toplayıp tm olarak satın alalım siemens'i benq'dan; hem sx2'yi de çıkarırız, ilk fw'si benden söz!... Laugh

ne kadara alabiliriz acaba siemenssiBig Grin olmassa çağrıyı acunun yanına yollarız,varmısın yokmusunda kutu açarBig Grin belki alır 500 000 ytl yiYahoo

yav şu üniyi kazanıyım parçalıycam piayasayı acuna bulaştırmayın beni Toungue

nadiren Wrote:
ardaculha Wrote:ne kadara alabiliriz acaba siemenssiBig Grin olmassa çağrıyı acunun yanına yollarız,varmısın yokmusunda kutu açarBig Grin belki alır 500 000 ytl yiYahoo

o zaman siemensi değil tüm sefaköy'ü alır çağrı Big Grin

ne alcam sefakoyu yaf Toungue başka yermi bulamadın nadir abi Whistling

jkomando Wrote:Bu arada yoğun istek üzerine şahin artı ben Smile

aaaahbir zamanlar bizdede vardı bi 92 model şahin satarken amcam peder herkes ağlıyodu Cray

dokunmayınberatıma bakim Toungue arasıra yanlışanlaşılmalar olabilir Toungue

fugitif95 Wrote:
jkomando Wrote:Sxg75e bi flash aldım 5 milyona Smile
şimdi patlata patlada çekiyom ne güzel ya

evet abi ya siemens'in ek flaşı varmış...ben de balıkesirde gördümblink

sx1 e yermi o yaf bizde patlatalım flasları Whistling

justme Wrote:dostum resmi üsküdardamı çektin ?

avcılar sahil eski fabrikatorlerin villaları var arkamda cmert bilir oraları Shades
vay be bütün konuşmaları toparladım grur duyuyom kendimle Toungue
merhaba, ben de aranıza yeni katıldım, bu siteyi bulduktan ve @nadiren'in firmware'ini yükledikten sonra sx1'imi daha da bir sevdim, bu sitede emeği geçen herkese teşekkürler!...
kalimero Wrote:merhaba, ben de aranıza yeni katıldım, bu siteyi bulduktan ve @nadiren'in firmware'ini yükledikten sonra sx1'imi daha da bir sevdim, bu sitede emeği geçen herkese teşekkürler!...

hoşgeldin...Thumbup
günaydın arkadaslar( çağrı + ihsan) Wink
ardaculha Wrote:günaydın arkadaslar( çağrı + ihsan) Wink

günaydın Smile
fugitif95 Wrote:
kalimero Wrote:merhaba, ben de aranıza yeni katıldım, bu siteyi bulduktan ve @nadiren'in firmware'ini yükledikten sonra sx1'imi daha da bir sevdim, bu sitede emeği geçen herkese teşekkürler!...

hoşgeldin...Thumbup

hoş buldum, sayın moderatörüm!... Rolleyes
kalimero Wrote:

günaydın Smile

sanada günaydın arkadasımBig Grin
kalimero Wrote:
fugitif95 Wrote:

hoşgeldin...Thumbup

hoş buldum, sayın moderatörüm!... Rolleyes

estağfirullah...burda mod veya üye ayrımı olmazWink

bu arada herkese günaydın beyler...saat 12 olmuş artık ne kadar günaydınsaBig Grin
fugitif95, bir şey sorabilir miyim? ben @nadiren'e rep vermek istedim ama "rep verme yetkiniz yok" diyor, ben mi bir yerde yanlış yapıyorum? nasıl rep verebilirim?!?
kalimero Wrote:fugitif95, bir şey sorabilir miyim? ben @nadiren'e rep vermek istedim ama "rep verme yetkiniz yok" diyor, ben mi bir yerde yanlış yapıyorum? nasıl rep verebilirim?!?

30 mesajdan sonra rep verme hakkına kavuşursun..Smile

günaydın kardeşim bakıyorum sende erkencisin
ihsan öğrenci adamız tatilde erken bi saat bu Toungue
fugitif95 Wrote:
kalimero Wrote:fugitif95, bir şey sorabilir miyim? ben @nadiren'e rep vermek istedim ama "rep verme yetkiniz yok" diyor, ben mi bir yerde yanlış yapıyorum? nasıl rep verebilirim?!?

30 mesajdan sonra rep verme hakkına kavuşursun..Smile
tamam ozaman, sağolasın açıklama için.. @nadiren'e de ayıp oldu, +repp demiştim, o da bana "bak, rep böyle verilir" diyerek ilk repimi vermiş Big Grin
topla repleri ihsan nakite çevircekmiş bi ara Toungue
cagri Wrote:topla repleri ihsan nakite çevircekmiş bi ara Toungue
nasıl yani?!? blink

kusura bakmayın acemisiyim forumun?!? Whistling
ben çok erken girdim bugunBig Grin
kalimero Wrote:
cagri Wrote:topla repleri ihsan nakite çevircekmiş bi ara Toungue
nasıl yani?!? blink

kusura bakmayın acemisiyim forumun?!? Whistling

ihsan repleri nakite çevircek bizde cmert'le fugitif95'i (ihsan ) bluşturma kampanyasına bağaşlıcaz Laugh
arkadaşlar bir şey sorabilir miyim?!? ben sx1.c2f+v2b.by.nadiren firmware'ini yükledim, ama c: sürücüm 3,9 mb! bazı arkadaşların 12 mb'mış... c'yi nasıl 12 mb yapabilirim? @nadiren rar'lı dosya içerisinde birşeyler anlatmış ama tele zarar verir falan dediği için tırstım açıkçası!..
kalimero Wrote:arkadaşlar bir şey sorabilir miyim?!? ben sx1.c2f+v2b.by.nadiren firmware'ini yükledim, ama c: sürücüm 3,9 mb! bazı arkadaşların 12 mb'mış... c'yi nasıl 12 mb yapabilirim? @nadiren rar'lı dosya içerisinde birşeyler anlatmış ama tele zarar verir falan dediği için tırstım açıkçası!..

eğer patchleri hatasız yaparsan bir sorun çıkmaz...nadir abiye bir daha danış istersen...Thumbup
öncelikle flash size ını ölçmen lazım eger 32 likse pach yapıcaksın 24 lük se deneme mmı ye elvada dersin
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Reference URL's