cagri Wrote:öncelikle flash size ını ölçmen lazım eger 32 likse pach yapıcaksın 24 lük se deneme mmı ye elvada dersin
rar'lı dosya içerisinde flashsize.exe diye bir dosya var, nadir abi "bu dosyayı e'ye atıp çalıştırın" demiş ama exe dosyasını çalıştırıyor mu sx1?!?

demek istediğim o program bir sis dosyası değil, nasıl çalıştıracağım telefondan? bilgisayardan denedim olmadı?!?
kalimero Wrote:cagri Wrote:öncelikle flash size ını ölçmen lazım eger 32 likse pach yapıcaksın 24 lük se deneme mmı ye elvada dersin
rar'lı dosya içerisinde flashsize.exe diye bir dosya var, nadir abi "bu dosyayı e'ye atıp çalıştırın" demiş ama exe dosyasını çalıştırıyor mu sx1?!? 
sadece onu çalıştırıyo zaten soru işareti çıkıcak ama sen çalıştırıp flasının kaçlık oldugunu öğrencen

kalimero Wrote:demek istediğim o program bir sis dosyası değil, nasıl çalıştıracağım telefondan? bilgisayardan denedim olmadı?!?
telefona atıp fileman veya bu tip bir dosya yöneticisi ile açacaksın...uzantısına aldanma....exe dosyası olmasına rağmen çalışır...
ben orj dosya yöneticisinden açıyom

bi sorun çıkarmadı şimdiye kadar
fugitif95, çağrı sağolun!
denedim!.. 32 mb'lıkmış!.... yani c sürücüm 12 mb mı olacak benim?!? harika yaaa!.. bir kez daha teşekkürler hepinize!....
şimdi ne yapmam lazım?!? kusura bakmayın başınızı da ağrıtıyorum...
arkada fw yüklemene yarayan pencere açıkken winswup member pacher ı calıştırcan sonra ilgili pach i yapıcan

fw başlığının altında nası yaptığını açıklayan bi bölüm vardı göz at oraya
ahanda burdan :
http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=1959
cagri Wrote:arkada fw yüklemene yarayan pencere açıkken winswup member pacher ı calıştırcan sonra ilgili pach i yapıcan
tamam, @nadiren "32mb'lık flashlar icin" klasörü altında vermiş sanırım dediğin programları, açıklamayı da okudum, firmware'i çalıştırdım, wsmp26'yı çalıştırıp dosyayı yükledim, apply dedim "patchin ok" dedi!...
şimdi firmware'i baştan bir daha mı yüklemem lazım?!?
hyr alakasız reset at yeter tele
rastlamışken şunuda koyim be kardeşiniz iş başında
![[Image: 2113934,26A_00068.jpg]](http://www.imageshock.eu/img/2113934,26A_00068.jpg)
kalimero Wrote:cagri Wrote:arkada fw yüklemene yarayan pencere açıkken winswup member pacher ı calıştırcan sonra ilgili pach i yapıcan
tamam, @nadiren "32mb'lık flashlar icin" klasörü altında vermiş sanırım dediğin programları, açıklamayı da okudum, firmware'i çalıştırdım, wsmp26'yı çalıştırıp dosyayı yükledim, apply dedim "patchin ok" dedi!...
şimdi firmware'i baştan bir daha mı yüklemem lazım?!?
bilmiyorum yetişebildim mi ama yapacağın şey çok basit, sadece z1 seçili olsun diğerlerindeki tiki kaldır ve firmware'i yükle. daha önce diğer bölümleri yüklediğin için bir daha yüklemene gerek yok...
hallettik abi rahat ol sen 0,5 mg bilgimle yardımcı olmaya çalışıyom

cagri Wrote:hallettik abi rahat ol sen 0,5 mg bilgimle yardımcı olmaya çalışıyom 
tamadır çağrı, arkadaşın "tamam, hallettim" vb. gibi bir mesajını göremeyince içimden dedim: "bir tane daha şehit verdik, gitti güzelim mmi board"

hehe yok ya ağır yarallı bile vermemeye çalışıyoz sx1 lerin nesli tehlike altında

Arkadaşlar sizlere inanamıyorum...
3 gün işlerim nedeniyle foruma uğrayamadım muhabbet almış başını gitmiş.bütün msjları hiç üşenmeden tek tek inceledim çok güzel yazışmalar olmuş valla kıskandım ve bir o kadarda darıldım in(x)san
arada bi bizimde kulağımızı çınlatırdı demi valla unutulmuşuz..
-bu konu çok güzel olmuş öncellikle ihsan arkadaşımıza teşekkür ederim
-forumumuza yeni katılan üyeler,hoşgeldiniz!
-en kısa zamanda bende foto eklerim...[/u]
gizli.ajan_sx1 Wrote:Arkadaşlar sizlere inanamıyorum...
3 gün işlerim nedeniyle foruma uğrayamadım muhabbet almış başını gitmiş.bütün msjları hiç üşenmeden tek tek inceledim çok güzel yazışmalar olmuş valla kıskandım ve bir o kadarda darıldım in(x)san
eh, tm'yi terketmeye gelmez!..
bu arada ajan yakalandın:

hehehehehehehe

gizli.ajan_sx1 Wrote:Arkadaşlar sizlere inanamıyorum...
ömür valla aklıma gelmedin de değil kardeşim...sen her zaman burdaydın 2 gün kaçmışsın sana denk gelmiş:Dneyse bundan sonra burdasın nasıl olsa
>nadir abi coşkudan öğrendin heralde

fugitif95 Wrote:>nadir abi coşkudan öğrendin heralde
tm geleneklerini sürdürmek lazım ama değil mi?!?

yokluğumda gelişmeler olmuş ama iyi olmuş işe gitmedim eğer gitseydim hafta sonuna kadar yoktum buralarda baya gecikicektim şöyle hafta sonuna kadar tatil dedim kendim için gitmiyorum dedim iyi etmişim..buralardayım
ihsan ya bişi sorcam sana... bu patchli fw ler sadece sx1 e mi yapılıo anlamadım tam

diğer telefonlara da yapılıomu yoksa

ardaculha Wrote:ihsan ya bişi sorcam sana... bu patchli fw ler sadece sx1 e mi yapılıo anlamadım tam
diğer telefonlara da yapılıomu yoksa
benim ve coşku'nun burada yayınladığı fw'ler sadece sx1 için; diğer telefonların hiçbirine yükleyemezsin... bazı teller için bu şekilde patch'li fw var ama kesinlikle hiçbir telefon sx1 kadar yazılımı değiştirilebilir bir yapıya sahip değildir... (motorolalar bir nebze bu fw işinde sx1 kadar olmasa da iyi)