Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: BenQ P50 İnceleme
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Herkese Iyi Geceler Suan Saat 00:54Smile size gecen hafta almis oldugum BenQ P50 Model PDA mi kisaca tanitmak istiyorum
ilk bas kutu iceriginden soz edeyim 1 adet kemere baglamalı kılıf pil stylus kalem windows cd si skype cd si kullanma kılavuzu ile geldi.
telefonun sarji kullanilmadigi zaman asiri gidiyor pda ya gore kullanildigi zamanda wifi acik olmadigi surecede bitmiyor denecek kadar gidiyor
wifiside yetecek kadar gidiyor bi yerde 10 saat wifiye girilcegini sanmiyorum pda dan oyle biyr vrsa orda pc de vardir ordan girilir buuk marketlerde kafelerde felan yetecek kdr girersiniz.benim eski sx1imde olan 2gb rs-mmc kartı taktım ve hiçbir sorun yok.telefonun kamera çekimi 1.3mp için çok güzel ve video çekimi çok güzel size telefonun resimlerini rapidshare upload ettim indirirsiniz ve işlemcimi overclock ettim 624mhz e orjinal hali 416 fakat intel xscale pxa27x işlemciler 624mhz oldugu icin bunlar underclock çeilmiş haliyle geliyor 624 sonra 728 seçeneği var ama o desteklenmedigi için 5sn test aşamsında kaldı ve kilitlendi.film izleme konusunda inanın süper mp4ler aviler herşeyi çok güzel oynatıyor.bide böle bi telefon olurda hd denenmezmi dedim abartıp ve maalesef görntü bozuk çıktı 720p lik videoToungue gelelim ses konusuna sesi sony ericsonların o ünlü sesleriyle bırakın kafakafayı fark atacak seviyede tabi ekolayzır ayarıyla, 2gün önce telefona imusic programını yükledim ve hiçbir boost yapmadan sadece ekolayzırı full bass full tiz yaptım ama tel normal oldugu için full tiz yaptım sadece ve inanılmaz güzel ses ve yüksek çıkıyor.inanın laptopumunkinden 3 kat fazlaSmile birde p50 de uzaktan kumandalı yazılımda var ki çok kaliteli ben onu p50 gelmeden önce sx1deki gibi 20cm lik irda snardım meğer 10mt den bile görüyormuşBig Grin
telefonda ayrıca q klavye mevcut ilk başlarda bi şuan kulandıgıma bak bide p50dekine bak diyordum fkat alışınca rahat ve hızlı yazabiliyorsunuz.telefonun el yazı tanıması çok zevkli birşey not alırken ben el yazısı yazıyorum o çevirip dijital yazı yapıyor ve ses kaydıda çok kaliteli wav biçiminde gaydediyor ve ses gayet net telefonu çok karalayanlar olduydu okudugum forumlarda yok kilitleniyor yok vs. yok hard format ben telefona hiç hard format atmadım telefonu çok zorladım dondu hemen kalemle altındki soft resete bastım ve yeniden başlattı o kadar sorun edilcek hiçbirşey yok size kefilim mutlu olursunuz.şimdi telefonun programsını açtım ve bakalım varmı başka söylenecek diye mp3leri felan hertürlü sesi çalma sesi yapabiliyorsunuz başka söylenecek birşey aklıma gelmiyor skype,icq,msn zaten bunlar var birde telefonu bi abimde i-mate jasjam var onla karsilastirdim ve onda wm6 var yani güncel windows onun dışında herturlu p50 çok daha iyi wm6 oluncada görüntüden başka birşey geldiğinide bilmiyorum. umarım yardımcı olmuşumdur.
p50 nin işlemci hızını gösteren resmini buraya koyuyorum ve 6 tane resmini çektim d900ümle onlarıda upload ettim 3mp olarak ve p50 ile most wanted oyununda kısa bir video çektim görntü kalitesi için inşallah aydınlatıcı olmuşumdur teşekkürler ayrıca sormak istediğiniz varsa yardım etmeye çalışacağım

http://rapidshare.com/files/89746887/BenQP50.rar

Saygilarimla Eyşan Demircan...Shades

[Image: fotoraf0127xc0.jpg]
inceleme için teşekkürler ... keşke taşınabilirliği de iyi olsaydı, geçi o zaman pda olmazdı Big Grin
Reference URL's