yahu ben photoshopta cılkını çıkarıyom fotonun kare kare bşi oluyo yinede 11 kb tın altına düşüremedim biri nası yapcaamı anlatırsa çok sevindirik olucam

şahsen irfanview kullanıyorum, kullanımı da oldukça basit

pwki anlatım program bi şekilde yardımcı olabilcenmi ?
olabilcem
* düzenleyeceğimiz resmi açıp, fare ile kare olacak şekilde alanı seçiyoruz (resimde 132*132 seçtim)
* Edit / Crop selection ile seçili alanı kırpıyoruz
* Image / Resize / Set new size ile remimizi boyutlandırıyoruz (fomun için 80*80)
* Son olarak Save as ile resmimizi kaydediyoruz

hacı programıda verebilcenmi

armut piş ağzıma düş diyosun yani
[Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]
ben çiğ olanı sevmiyom yaf pişmişi ii

güzelmiş cmert saol bizde alsak o armutta sakıncası var mı?
yahu 75x80 oldu yine 16 kb dio

yahu photoshop kullanan yokmu aranızda dierleri zor geliyi bana 80x80 ayarlıyorum image size dan en dşük kalitede kaydediyom 9kb oluyo

[/code]
dur bi bulim nere attım acaba
zahmet olmazsa bu puştu avatar olarak ayarla abi
![[Image: 2155754,oniii.jpg]](http://www.imageshock.eu/img/2155754,oniii.jpg)
abi onun renkler nie birbirine girmiş yaf

sağol abi senide uraştrıyom

PhotoShop' ta İstenilen Boyda Avatar Yapmak İsteyen Arkadaşlar Olursa;
Photoshop' ta İstediğiniz büyüklükteki resmi açın...
File Menüsünden "Save For Web" seçeneğini seçin...
Önemli yerleri işaretledim.
Karşınıza gelen panelde sağ tarafta "IMAGE SIZE" sekmesine tıklayın....
Hangi ebatı ayarlamak isterseniz ayarlayın.. (Teknomag için maksimum 80x80)...
Sol alt köşedeki büyüklüğe dikkat edin (Teknomag için maksimum 7 Kb)
Boyut Büyükse "QUALITY" den biraz düşürün.
Kaydettiğinizde Avatarınız hazır...
Kolay Gelsin...
ellerine sağlık @activate, ben irfanview'u kullanıyorum; jpeg sıkıştırma miktarını kafama göre ayarladığımda istediğim boyuta ulaşmak hiç zor olmuyor

nadiren Wrote:ellerine sağlık @activate, ben irfanview'u kullanıyorum; jpeg sıkıştırma miktarını kafama göre ayarladığımda istediğim boyuta ulaşmak hiç zor olmuyor 
Sağolasın...
Valla Irfanview bana kalırsa belli başlı şeyleri basit yoldan halletmek için ideal tabi...
Ama Photoshop ihtiyaçlara daha professional bir yaklaşım sayın hocam

ps'i ben de kullanıyorum, özellikle temalarımda ama böyle küçük işler için (kesme, kroplama, vs) irfanview çok pratik geliyor bana...
nadiren Wrote:ps'i ben de kullanıyorum, özellikle temalarımda ama böyle küçük işler için (kesme, kroplama, vs) irfanview çok pratik geliyor bana...
rescoviewer en iyisi bence...

Activate Wrote:Valla Irfanview bana kalırsa belli başlı şeyleri basit yoldan halletmek için ideal tabi...
Ama Photoshop ihtiyaçlara daha professional bir yaklaşım sayın hocam 
birebir katılıyorum photoshopta alıştıım için kısayollara irfanview işkence gelmişti

cagri Wrote:birebir katılıyorum photoshopta alıştıım için kısayollara irfanview işkence gelmişti 
yaw siz ps'çiler ilköğretim sorusunu çözemeyip, master sorularını hallaç pamuğu gibi attıran matematik öğrencilerine benziyonuz hee!...
![[Image: 21.gif]](http://www.33smiley.com/smiley2/emotions/happy/21.gif)