Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: arkadaşlar yardım SX1.Cristal2F+.v2c.by.nadiren
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
SX1.Cristal2F+.v2c.by.nadiren yeni firmware için teşekkürler ama bunu telefona nasıl atarım deteylı açıklama yapabilirmisiniz biraz acemiyim eskiden yapmıştım ama unuttum tekrar deteylı olarak sıralı anlatabilirmisiniz
cmert'İn fw'sinin resimli anlatımı mevcut sabit topic'de, aynısını benim fw için uygula tamamdır! Wink
kısaca anlatma gerekirse:

SX1'e Firmware Nasıl Yüklenir? (!öncelikle şarjınız full olsun!)

1-Telefon kapatılır ve "Joystick" tuşuna basılı tutularak açılır..(Joystic+Power). Ekranda Update modda açıldığına dair bir metin çıkar..

2- Telefon usb orjinal kablo ile pc'ye bağlanır. (Başka kablo veya bluetooth ile fw atamazsınız telefona.)

3-Telefon PC'ye Update modda bağladığında farklı bir driver ister.. Bu driver rar'lı dosya içerisinde extra\usbdriver\ klasörü içerisinde mevcut.

4-Firmware klasörü içerisindeki Sx1.c2f+v2.by.nadiren.exe çalıştırılır. "Serial config" butonuna basılarak "USB0" ve "Usb only" kutucukları işaretlenir. "Ok" denerek ilk ekrana dönülür.

5- E-Gold/Core kutucuğundaki tik kaldırılır. (Eğer fw15'den farklı bir fw'ye sahipseniz E-gold'u da yükleyin derim, yoksa e-gold kısmını yüklemenize gerek yok.)

6-"Start and Close" butonuna basılarak fw yüklenir. Fw yükleme bitene kadar pc'yi ellememeniz daha sağlıklı olur, tabii imaknınız varsa elektrik kesintilerine karşı bir güç kaynağı bağlı olması tercih sebebi olmalı her zaman.

NOT: Fw yükleme bittiğinde program ve telefon otomatik olarak kapanacaktır, Telefonu kablodan çıkarıp açın. İlk açılışta telefona format atılacak daha sonra bir X çıkacak ve bir müddet sonra da telefonunuz baştan aşağı yenilenmiş olarak açılacaktır!...
teşekürler herşey için
nadiren fwSAĞOL İYİ ANLATIM OLDU.SADE VE YALINNNN...
eywallah arkadaşlar, yalnız benim fw'Yi yükleyecek arkadaşlara buradan bir daha hatırlatayım, fw yüklerken hafıza kartı takılı olmalı!...
adamım cmetin fw si anlatımı var biraz ustte ordan oğrenebilirsin[/align]
╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗
║ MC_VOLKİ-C::.... CMERT ve NADİREN ARKADASLARIMA TSKLER :!!!!!
╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝

MERABA ARKADASLAR BU FWLER SUPER ANCAK CMERT KARDESIMIZIN FW SI MMC SIZ ACILIYO NADIREN KARDESIMIZINKI OLMUYOR BUNUN SEBEBINI YAZARSANIZ GERCEKTEN COK SEVIICEM YOQSA KAFAYI YICEM SIMDIDEN TSK LER
volki-ceza Wrote:╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗
║ MC_VOLKİ-C::.... CMERT ve NADİREN ARKADASLARIMA TSKLER :!!!!!
╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝

MERABA ARKADASLAR BU FWLER SUPER ANCAK CMERT KARDESIMIZIN FW SI MMC SIZ ACILIYO NADIREN KARDESIMIZINKI OLMUYOR BUNUN SEBEBINI YAZARSANIZ GERCEKTEN COK SEVIICEM YOQSA KAFAYI YICEM SIMDIDEN TSK LER
merhaba mc_volki_c... teşekkürler öncelikle... benim fw sadece ilk açılırken h.k'ına ihtiyaç duyuyor, n-bunun nedeni, hafıza kartına backup dosyalarının yönlendirilmiş olması... backup ne işe yarıyor dersen, tele format attığında rehber, notlar, ajanda vb. gibi bilgiler e'deki backup'dan otomatik olarak tele yükleniyor!...
COK TSK EDERIM NADIREN KARDESIM FW VE CALISMALARIN SUPER TSK LER MSN ADRESINI VEREBILIRMISIN
volki-ceza Wrote:COK TSK EDERIM NADIREN KARDESIM FW VE CALISMALARIN SUPER TSK LER MSN ADRESINI VEREBILIRMISIN
nadiren@myway.com, ekleyebilirsin Wink
fw lerin güzel ama nadiren kardeş ben lisanslı ürün yanlısı olmuşumdur her zaman..hu ha haaaaa
ARES_61 Wrote:fw lerin güzel ama nadiren kardeş ben lisanslı ürün yanlısı olmuşumdur her zaman..hu ha haaaaa

eywallah ares_61... senin için siemens'e lisanslatırdık fw'yi ama tükanı kapattı adamlar ne yazık ki!... Laugh
Reference URL's