Quote:Originally posted by Sonic@Apr 14 2005, 05:43 PM
[b]@turgayaslan
Aramıza hoşgeldiniz.
@nurani
series60 skinsupport mu ? :ermm: :rasta:
[/b]
Evet siemensmania'nın elinde sis versiyonu var üzerinde çalışacam vermiyo....(Ohhhh)

:blush:
Quote:Originally posted by turgayaslan@Apr 14 2005, 06:48 PM
ne mutlu bana
ya biryerden indirmiştim sinirlenip olmuyor diye sildim. şimdi sırf senin için yeniden arıyorum. :blush:
Quote:Originally posted by SiemensMania@Apr 14 2005, 05:51 PM
:blush:
ya biryerden indirmiştim sinirlenip olmuyor diye sildim. şimdi sırf senin için yeniden arıyorum. :blush:
Ben neti alt üst ettim yok yok yok.Varsa lütfen.... :help:
Çektiğim resimlerden birkaç tanesi
[attachmentid=181][attachmentid=182][attachmentid=184]
Quote:Originally posted by Frank@Apr 14 2005, 06:57 PM
Çektiğim resimlerden birkaç tanesi
Dostlar ben kaçtım. Herkese iyi akşamlar. Daha skinsupport, sendoX vs arayacağım....
Quote:Originally posted by Frank@Apr 14 2005, 03:26 PM
Evet hoşgeldin turgay
arkadaşlar bu arada imzam sizleri rahatsız ediyorsa kaldırabilirim 
bence güzel imza yalnız kapalı havaları sevmiyorum bulutlu olduğunda gözükmese
iyi akşamlar Mania

@Sonic => Harika espri anlayışı olan arkadaşlarla sohbet etmek ; budur hayattan zevk almayı bilmek
Hepinize Teşekkür ederim
İyi akşamlar Siemensmania görüşmek üzere
eywallah dostlar :beach:
acaba benim bilgisayarda mı sorun var? 1. link ok ama diğerlerini indiremedim.
yukselen sesle demek istediğim telefon zil sesi biraz gecikmeli ve alçaktan başlayarak geliyor.
titreşim aktifse önce titreşim devreye giriyor
bende 1-2 sn arası kadar titreşimin ardından melodi çalmaya başlıyor bunu da telefon cebimizdeyken ilk önce uyarı (benim telefonum çalıyor) ardından ses diye yorumluyorum

Siemens Bunu çıkaracak ama galiba bundada tema yok Bu siemensi var ya eline alacan evire çevire tövbe tövbe...
Quote:Originally posted by nurani@Apr 14 2005, 08:20 PM
Siemens Bunu çıkaracak ama galiba bundada tema yok Bu siemensi var ya eline alacan evire çevire tövbe tövbe...

Haklısın kaliteli telefon üretiyor iyi hoş da nokia taktiğimi yapıyor nedir.
Harun, n-gage oyunlarını nasıl kuruyorduk yaa,
ben sadece blz uzantılıları kurmasını biliyorum,
bide farklı system dosyası olarak gelen var,
nasıl yapıyoruz onları biyerde okumuştum ama şimdi bulamıyorum bilgin varmı
teşekkür ederim
Quote:Originally posted by Frank@Apr 14 2005, 08:28 PM
Haklısın kaliteli telefon üretiyor iyi hoş da nokia taktiğimi yapıyor nedir.
Harun, n-gage oyunlarını nasıl kuruyorduk yaa,
ben sadece blz uzantılıları kurmasını biliyorum,
bide farklı system dosyası olarak gelen var,
nasıl yapıyoruz onları biyerde okumuştum ama şimdi bulamıyorum bilgin varmı
teşekkür ederim
Helal olsun ilk defa sen ismimle hitab ettin.Neyse bak onlar genelde rar veya zip dosyaları içinde gelir.(Ama önce sana bir kart reader şart yoksa pc suit ile atmaya çalışırsan ölme eşegim yaz gelsin)Bunların içini aç ve system klasörü olur ve içine gir app klasörü,libs varsa bide programs klasörleri olur aynı bizim (E:\system'de olan klasörler gibi) bunların içindekileri E:\system'deki aynı adlı klasörlerin içine atacan o kadar ve kartı çıkar tekrar tak ve hatta teli kapat açki ram temizlensin ve oyunu oynayabilesin....

Teşekkür ederim Harun, bende öyle olacağını tahmin etmiştim

ilginden dolayı tekrar teşekkürler
Linkler ekledim inşallah bir problem olmaz DH'deki gibi
LİNKLER
PRDX hep uzaktan seyrediyon biraz katılıver dostum.....Karala bişeyler... :rasta:
Quote:Originally posted by nurani@Apr 14 2005, 10:27 PM
PRDX hep uzaktan seyrediyon biraz katılıver dostum.....Karala bişeyler... :rasta:
sorma nurani sabahtan beri şu fade in olayı ile ugrasıyorum. bi o forum bi bu forum dolasıyorum. bi yandan da tırsıyorum

bi adey patch bulmakla beraber bunu nasıl yükleyeceğimi araştırıyorum. DH. da 20. sayfaya geldim daha düzgün bi bilgi mevcut değil :ermm:
Quote:Originally posted by PRDX@Apr 14 2005, 09:46 PM
bi adey patch bulmakla beraber bunu nasıl yükleyeceğimi araştırıyorum. DH. da 20. sayfaya geldim daha düzgün bi bilgi mevcut değil :ermm:
Önce winswupmempacther alı programı indir ve winswup ola FW15tr!yi çalıştır ve ardından winswupmempacther'i çalıştır ve programdan olad'a tıkla ve sxp uzantılı fade in ringingtone adlı patch dosyasını gostert ve yine programdan yani winswupmempacther'den apply şeçenegine tıkla ve patch yaplıdı yazısı çıkana kadar bekle ve sonra winswupfw15tr'i kapat tekrar aç ve tele artık kur.....

Şu linkte patchler mevcut
My Webpage
Quote:Originally posted by Frank@Apr 14 2005, 04:03 PM
Merhaba,
önce arkadaşların problemine bakalım sonra ben kendi problemimi anlatayım
@cobra060 arkadaşım a class b class falan META İNF bu gibi dosyalar zaten jar uzantılı olarak gelen program veya oyunlardır. Bu jar uzantılı dosyayı açtığında bu çeşit dosyalar varsa içinde hiç çıkartma direkt olarak telefona at telefon jar uzantılı dosyaları otomatik olarak (sis dosyası gibi) kuruyor.
Frank
bende öyle biliyordum. Ama burdan indirdim. Sonu zip uzantılı. Ad değiştirden de değiştiremiyorum.
Quote:Originally posted by cobra060@Apr 14 2005, 09:58 PM
Frank
bende öyle biliyordum. Ama burdan indirdim. Sonu zip uzantılı. Ad değiştirden de değiştiremiyorum.
Fileman^dan uzantısını jar yapın tamamdır.....
Quote:Originally posted by turgayaslan@Apr 14 2005, 06:35 PM
İlk önce etiyle ilgili problemi olan arkadaş çok galiba
göndereceğim versiyon bende baya iyi çalışıyo
ayarını standartta tutun
hafıza mmc olacak
kurmadan önce teldeki bütün eti ile ilgili programları kaldırın
fileman la c ve e deki system klasörlerinin içindeki eti klasörlerini silip öyle kurun
çalışacaktır...
linkte problem mi var? indiremiyorum. indiren arkadaş varsa bana gönderebilir mi?
cobra060@gmail.com
Teşekkürler

Quote:Originally posted by nurani@Apr 14 2005, 11:02 PM
Fileman^dan uzantısını jar yapın tamamdır.....
Telefona indirdikten sonra mı? Kusura bakma fileman nerde?
Quote:Originally posted by cobra060@Apr 14 2005, 10:03 PM
linkte problem mi var? indiremiyorum. indiren arkadaş varsa bana gönderebilir mi? cobra060@gmail.com
Teşekkürler 
Valla bende indiremedim.Ama bu eti programlarına hiç güvenmiyorum.Ben bu gune dek 10'dan fazka versiyonlusunu hatta kendimde içini açıp hexledim yine 1-2 gün şakır şakır çalıştı sonra cozuttu...

bugün cx65 almaya gittim satıcının elinde kalmamış birkaç yerde de yok dediler ve sonunda onun benzeri cx70 aldım.
ve ilk sorumu soruyorum:pil göstergesinin solunda (mavi renkli) b şeklinde bir işaret var üzerindede kırmızı renkli (/) işareti var bu nedir...