!!!!ÖNEMLİ NOT:
Arkadaşlar son kullanıcı olmanın ötesinde yazılımla uğraşan arkadaşları bir araya toplamak amacıyla "YAZILIM GELİŞTİRME PLATFORMU" isimli yeni bir topic açmış bulunuyoruz.
Firmware, Symbian, Java, SW gibi yazılımları buradan tartışarak neler yapabileceğimizi konuşabiliriz. Böylece diğer topiclerdeki yersiz SW sorularını da buraya taşımış oluruz. Hassasiyetiniz ve emekleriniz için şimdiden teşekkürler...
Quote:Originally posted by SiemensMania@Apr 15 2005, 12:13 PM
Bir üst konuda belirttiğim gibi bu tür soruları uygulama paylaşım topicinden sorarsanız daha hızlı ve çabuk yardım alırsınız...
İyi çalışmalar
ups! okumamıştım pardon.
ÖNEMLİ NOT
Arkadaşlar topicte sorulan bazı önemli sorular. Topic dışı konular nedeniyle gözden kaçabiliyor. Bu nedenle yeni bir topic açtık. Symbian, Java Uygulama Tartışma ve Paylaşma Topici.
Örneğin: "Eti'nin sorunsuz versiyonunu nereden bulabilirim?" gibi soruları açılan yeni topicte sorarsanız hem hızlı cevap alırsınız hem de DESTEK hattı topicimiz amacı dışına çıkmaz.
Destek Hattı topicinde uyulması gereken kurallar:
Örneğin: "CX65'im kilitlendi nasıl açabilirim?" ya da "SX1'ime SVN15 yükledim. Şimdi kapanma sorunu yaşıyorum. Nasıl çözebilirim?" şeklinde topic formatına uygun sorular sorarsak şişkinliği önleyeceğiz...
Hassasiyetiniz için teşekkürler...
Quote:Originally posted by mrsinan@Apr 15 2005, 01:17 PM
ups! okumamıştım pardon.
Sağol dostum.... Timhat artık aramızda bahse konu topicten bütün symbian uygulamaları konusunda istediğin bilgiyi Timhat'ten alabilirsin.
millet gelen gelene ama sorunumuza cevap veren yok... iki gündür yazıyom nato mermer nato kafa
Quote:Originally posted by enginer804@Apr 15 2005, 02:28 PM
millet gelen gelene ama sorunumuza cevap veren yok... iki gündür yazıyom nato mermer nato kafa
enginer sorunu tekrarlar mısın cevaplayacağımız, çözebileceğimiz bişeyse cevaplayalım. Göçümüzden kaçmış olsa gerek
Quote:bugün cx65 almaya gittim satıcının elinde kalmamış birkaç yerde de yok dediler ve sonunda onun benzeri cx70 aldım.
b ibaresi ingilizce "Battery" yani pil anlamına geliyor diğeri de sinyal göstergesi gereksiz bir uygulama yapmışlar. Sorun yaratacak bişey değil. İstersen Siemens Costumization Tool programıyla oradaki göstergeleri değiştirebilirsin.
İyi çalışmalar
Quote:Originally posted by enginer804@Apr 15 2005, 01:28 PM
Dostum bu kadar kızmana gerek yok gözümüzden kaçmış olabilir, Soru sormuştum soru sormuştum diyeceğine soruyu tekrarlada çözüm arayalım..
Quote:Originally posted by enginer804@Apr 14 2005, 10:08 PM
bugün cx65 almaya gittim satıcının elinde kalmamış birkaç yerde de yok dediler ve sonunda onun benzeri cx70 aldım.
ve ilk sorumu soruyorum:pil göstergesinin solunda (mavi renkli) b şeklinde bir işaret var üzerindede kırmızı renkli (/) işareti var bu nedir...
Siemensmania cevaplamış zaten üstte sinirlenme siemenstech boşver kafasına taktığı şey zaten ilginç :wacko:
TİMHAT DOST HOŞ VE SAFA GELDİN,TEKRAR SANA KUCAK DOLUSU SEVGİLER:::

Hey millet nerdesiniz,kesin yemege gittiniz....

matrix radio
20 kanal hafızalıdır.Saldırın linke girin Download ettikten sonra linkte register imine tıklayın telin ME'sini ve e-mailinizi ve ordaki kodu girin 5 dakikada mailinize register kodunu gönderirler ücretsizdir...
KAÇIRMAYIN....
My Webpage
Teşkkür ederim Harun

Quote:Originally posted by Frank@Apr 15 2005, 07:39 PM
Teşkkür ederim Harun 
Ne demek hepimiz birimiz,birimiz hepimiz için.Yaşasın SX1 Kardeşliği....

Frank nerde bu millet... :ermm:
Selim ile Kaan gündüz takılıyorlar biliyorsun diğer arkadaşları da bilmiyorum sx1 o kadar güzel bir alet ki

kimsenin problemi yok baksana :muha:
Quote:Originally posted by Frank@Apr 15 2005, 07:55 PM
Selim ile Kaan gündüz takılıyorlar biliyorsun diğer arkadaşları da bilmiyorum sx1 o kadar güzel bir alet ki
kimsenin problemi yok baksana :muha:
Evet dogru deyon.Bu arada senin tam adın ne idi...

Quote:Originally posted by nurani@Apr 15 2005, 07:58 PM
Evet dogru deyon.Bu arada senin tam adın ne idi... 
Frank
Quote:Originally posted by Frank@Apr 15 2005, 08:00 PM
Frank
Teşekkür ederim Frankim...
Quote:Originally posted by nurani@Apr 15 2005, 08:04 PM
Teşekkür ederim FRANKİM...
Rica ederim

Helal olsun bize be 4 günde 17 sayfa ettik.4 günde ıı 17 sayfa ederse ıı 260 günde kaç sayfa eder.O zaman 260/4*17=? bulun bakalım

Quote:Originally posted by nurani@Apr 15 2005, 08:11 PM
Helal olsun bize be 4 günde 17 sayfa ettik.4 günde ıı 17 sayfa ederse ıı 260 günde kaç sayfa eder.O zaman 260/4*17=? bulun bakalım 
binyüzbeş

Quote:Originally posted by Frank@Apr 15 2005, 08:18 PM
binyüzbeş 
Olur demi o kadar sayfa.... :muha:
Ben oynamıyorum ya!Şu saat oldu kimse forumda yok(Senden hariç Frank dostum)...Bizde gidersek ne olacak bu forumun hali....