Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SIEMENS MOBİLE DESTEK HATTI (S,C25 - S,C,M35, S,C,
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Verdiğin bilgiler için saol arkadaşım Smile ama ben sf65 ten vazgeçtim çünkü telefonda bluetooth ve mmc kart yokmuş. Ben yine s65 le k700i arasında kaldım umarım bana bu iki telefondan birini seçmem için forumdaki arkadaşlarımız yardım edecektir.
bide gece fotoğraf çekmek için telefona flaşh takılıyomuş bu doğrumu eğer doğruysa bu flaşh aletini ne kedardır :ermm:
Quote:Originally posted by aYyaSh44@Apr 17 2005, 10:17 PM
Verdiğin bilgiler için saol arkadaşım Smile ama ben sf65 ten vazgeçtim çünkü telefonda bluetooth ve mmc kart yokmuş. Ben yine s65 le k700i arasında kaldım umarım bana bu iki telefondan birini seçmem için forumdaki arkadaşlarımız yardım edecektir.
bide gece fotoğraf çekmek için telefona flaşh takılıyomuş bu doğrumu eğer doğruysa bu flaşh aletini ne kedardır :ermm:

k700i kullanan bir arkadaşım var ve telefondan memnun değil hafıza problemi vs. Yerine SX1 Alıyor. Bilmiyorum yardımcı olurmu bu bilgi.
nurani mümkünse agile-mp3 player-profimail i yollayabilirmisin? Birde bu siteden indirdiğim çoğu program lisans istiyor bunların cracklerini nerde bulabilirim mesela (callrecorder)?
Şimdiden teşekkür.

tndhappy@hotmail.com
hasanyüceer kardeş buralardaysan bana quickoffice programının register kodu lazım. Diğer sitede iken mrsinan kardeş göndermişti. kurulumunu sormuştum hatırlarsan. crack veya kodu var demiştin. Mümkünse bi zahmet burada yazabilirsen buraya yoksa
haydarguducu_70@hotmail.com
3 günü kaldı diyor diğer arkadaşlardanda olabilir. Hepinize teşekkür ederim.
Herkese günaydın. İyi haftalar malum pazartesi ilk iş günü çok giremeyebilirim. Sorularınızı yazın yanıtlayacağıma söz veriyorum.

Herkese iyi çalışmalar...
Günaydın, işimizide aksatmayalım tabi önemli haberler var fb 3- 4 bjk (10 kişi pancu kaleci) gibi Smile

İyi çalışmalar...
Quote:Originally posted by Sonic@Apr 18 2005, 10:53 AM
Günaydın, işimizide aksatmayalım tabi önemli haberler var fb 3- 4 bjk (10 kişi pancu kaleci) gibi Smile

İyi çalışmalar...

Evet sonic bu proleterya'nın Burjuvaziye karşı aldığı bir zaferdir Thumbup
Quote:Originally posted by SiemensMania@Apr 18 2005, 11:17 AM
Evet sonic bu proleterya'nın Burjuvaziye karşı aldığı bir zaferdir Thumbup

BUGÜN ÇOK SESSİZ KALDIK YAHU
Quote:Originally posted by SiemensMania@Apr 18 2005, 01:16 PM
BUGÜN ÇOK SESSİZ KALDIK YAHU

Arkdaşlar kolay gelsin. SX1 imizle e postalarına bakabiliyor muyuz? Gmail ücretsiz pop3 servisi veriyor. Bundan faydalanarak maillerimize bakamaz mıyız? Ben ayarlarını yapıyorum ama bağlantı kuramıyorum. Hattım avea acaba hattımdan mı kaynaklanıyor. Yoksa emaillere bakılamıyor mu? Bu özelliği kullanan varsa yardımcı olabilir mi? :help:
Teşekkürler. Thumbup
telsim hattı olanlar için sx1de tv izleme;
öncelikle MMS yazıp 7070 e gönderin bu sx1inizin telsim mms ayarları için.gelen mesajlardaki ayarları kaydedin.
sonra VIDEO yazıp 7070 e yollayın.buda sx1inizde tv izlmeniz için gerekli olan mesaj.sze bi mesajda bi link gelecek ona tıklayın ordan izlmek istediğiniz tv kanalını seçin we tıklayın.tamamdır Wink
avea hattı olanlar için AGILE MESSENGER a bağlanma.

(Menu) Araçlar / Ayarlar / Bağlantı / Erişim Noktaları / Seçenekler / Yeni erişim noktası / Varsayılan ayarları kullan
Bağlantı adı: avea gprs
Veri Taşıyıcı: GPRS
Erişim noktası adı: internet (aynı bu şekilde küçük harflerle internet olacak)
Kullanı adı: wap
Şifre sorma: Hayır
Şifre: wap
Doğrulama: Normal
Ağgeçidi IP Adresi: 213.161.151.201
(Menu) Araçlar / Ayarlar / Bağlantı / Erişim Noktaları / avea gprs / Seçenekler / Düzenle
Anasayfa: wap.avea.com.tr
Bağlantı güvenliği: Kapalı
Oturum modu: Geçici
(Menu) Araçlar / Ayarlar / Bağlantı / GPRS /
GPRS bağlantısı: Gerekitğinde
(Menu) Internet / Seçenekler / Ayarlar /
Varsayılan Erişim Noktası: avea gprs
Resimleri göster: Evet
Metin Sarma: Kapalı
Yazı boyutu: Normal
Çerezler: İzinli

ayarları yaptıktan sonra agile messenger a girin.orda MSN Yahoo fln war ordan istediğinizi işaretleyin we bağlan yapın.sonra k.adi we şifrenizi yazarak istediğiniz messenger a bağlanın.bu da tamamdır Wink
telsim hattı olanlar için AGILE MESSENGER a bağlanma.

Menü seçeneklerinden Kurulum / Ayarlar / Baglantı / Erişim Noktası/gelinir ve
Seçenekler'e basılır.Yeni Erişim Noktası'dan Mevcut ayarları Kullan seçilir.
Bağlantı Adı : telsim wap
Veri Taşıyıcı : GPRS
Erişim Noktası Adı : internet (aynı bu şekilde küçük harflerle internet olacak)
Kullanıcı Adı : telsim
Şifre sorma : Hayır
Şifre : telsim
Doğrulama : normal
Ağ Geçidi IP Adresi : 212.65.136.226
Ana Sayfa : http://telsimwap.com
Bağlantı Güvenliği : kapalı
Oturum Modu : sürekli

Menü seçeneklerinden Internet / seçenekler / Yer imi ekle'e basılır.
İsim : Telsim WAP
Adres : http://telsimwap.com
Erişim Noktası : telsim wap
Username : telsim
Password : telsim

ayarları yaptıktan sonra agile messenger a girin.orda MSN Yahoo fln war ordan istediğinizi işaretleyin we bağlan yapın.sonra k.adi we şifrenizi yazarak istediğiniz messenger a bağlanın.bu da tamamdır
Merhabalar arkadaşlar Koca bir haftasonunun ardından işte yine burdayım, bütün sorulara cevap vereceğime söz veriyorum.. Big Grin
turkcell hattı olanlar için AGILE MESSENGER a bağlanma.

kurulum>ayarlar>bağlantı>gprs>erişim noktası = internet olucak
kurulum>ayarlar>bağlantı>erişim noktasından yeni erişim noktası seçilecek
sonra su ayarlari yapican
bağlantı adı = turcell gprs
Veri Taşıyıcı = gprs
Erişim noktası adı = internet (aynı bu şekilde küçük harflerle internet olacak)
kullanıcı adı = boş
şifre sorma = kapalı
şifre= gprs
doğrulama = güwenli
Ağgeçidi IP Adresi = 0.0.0.0

ayarları yaptıktan sonra agile messenger a girin.orda MSN Yahoo fln war ordan istediğinizi işaretleyin we bağlan yapın.sonra k.adi we şifrenizi yazarak istediğiniz messenger a bağlanın.bu da tamamdır
Öncelikle herkese iyi günler arkadaşlar ben s65 le k700i arsında kalmıştım ama lobo arkadaşımızın k700i hakkında söledikleri s65 te karar kılmama neden oldu(zaten mmc kartsız bi telefon ne kadar güzel olabilirki) ama sizden s65 hakkında son iki isteğim olucak. bu s65 in bütün olumlu ve olumsuz özelliklerini yazabilirmi ayrıca s65 için ne tür programlar var. Bana bu lonuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler Clapping
Quote:Originally posted by timhat@Apr 18 2005, 02:04 PM
[b]<span style='color:red'>turkcell hattı olanlar için AGILE MESSENGER a bağlanma.

kurulum>ayarlar>bağlantı>gprs>erişim noktası = internet olucak
kurulum>ayarlar>bağlantı>erişim noktasından yeni erişim noktası seçilecek
sonra su ayarlari yapican
bağlantı adı = turcell gprs
Veri Taşıyıcı = gprs
Erişim noktası adı = internet (aynı bu şekilde küçük harflerle internet olacak)
kullanıcı adı = boş
şifre sorma = kapalı
şifre= gprs
doğrulama = güwenli
Ağgeçidi IP Adresi = 0.0.0.0

[/b]
</span>

Pekiarkadaşım bu messenger a saatte yada dakkada kaçkontür gidiyo
turkcellde sadece bağlanmaya çalışmıştım 10 kontörüm gitmişti.şimdi avea ile bağlanıyorum.nerdeyse 24 saat açık.senin yazışmana bağlı.bazen 1 saatte 2 kontör gidiyor.ama bu sırada aynı anda 10 a yakın kişiyle konuştuğum oluyor.bazen 3-5 saatte sadece bir kontör.buda 1-2 kişiyle yazıştığım zaman.özellikle gece aç açık bırak sabaha kalk sadece bir kontör gitmiş.
yani internetten çok daha ucuza geliyorr.tawsiye ediyorum.neredeyse 24 saate yakın online kalıyorum.ama telefonun şarjını ii yiyor.telefon birgünden fazla gitmiyor.eğer msnde benim kadar yazışıyorsan.

Quote:Originally posted by aYyaSh44@Apr 18 2005, 02:22 PM

Quote:Originally posted by aYyaSh44@Apr 18 2005, 02:11 PM
Öncelikle herkese iyi günler arkadaşlar ben s65 le k700i arsında kalmıştım ama lobo arkadaşımızın k700i hakkında söledikleri s65 te karar kılmama neden oldu(zaten mmc kartsız bi telefon ne kadar güzel olabilirki) ama sizden s65 hakkında son iki isteğim olucak. bu s65 in bütün olumlu ve olumsuz özelliklerini yazabilirmi ayrıca s65 için ne tür programlar var. Bana bu lonuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler Clapping

Dostum K700 den vazgeçmiş olman tabiki iyi ama bana sorarsan s65 den de vazgeç sx1 al derim çünkü daha iyi bir telefon. neden dersen her ikiside 3 band, aynı voice codecler var, Bütün ekran renk sayısı (65K) ve diğer özellikleri birbirine yakın bir tek S65 de 1.3 mp kamera var ama goruntu kalitesi SX1 den (640x480) kötü çünkü yanılmıyorsam software ile görüntü büyütülüyor ve aslında 640x480 olan görüntü büyütülmüş oluyor.
Ayrıca görüntü keskinliği kötü. S65 MP3 Desteklemiyor. SX1 destekliyor. aşağıdaki adrestende ayrıntılı karşılaştırmayı bulabilirsin. Alıcağın telefonu şimdiden güle güle kullan

Siemens Teknik Kıyaslama
Quote:Originally posted by aYyaSh44@Apr 18 2005, 02:22 PM

Bende Faturalı hat var (0532) cok az gidiyo bugune kadar en fazla 400bin fln geldi dokumanda Gprs ucreti ama kontorlü hatlarda daha cok harcıyomus
@timhat telsimde tv izlemek ücretsizmi , yada ucretliyse maliyeti nedir ? :shuriken:
Quote:Originally posted by enginer804@Apr 18 2005, 03:10 PM
ben ilginç şeyleri kafaya takarım... kolayı herkes çözer.
ama benim sorumun cevabı bu değilmiş başka bir şeymiş siemense e-posta attım adamlar cevapladı o b işareti pil değil pille ne alakası varki o baskonuşla alakalı kapalı olduğunun göstergesi. :rasta: Nono Nono Nono Nono :rasta: :rasta: :

Arkadaşım sana verdiğimiz cevabı bir kez daha gözden geçir istersen, kesin olarak söylememişiz sadece OlabiliR demişiz, Ama senden buna NE ALAKASI VAR demeni değil ((pilden değilmiş şundanmış)) denemi beklerdim.. Ne alakası var diyerek Ben Sizin Fikirlerine Saygı Duymuyorum Demek istiyorsun, Yalnış anlama sana bizim fikirlerimize saygı duy demiyorum ama Saygısızlıkda yapma.. Zaten eğer öyleyse burda bizim fikirlerimizi alacağına Call center dan sonsuz destek alabilirsin..
Quote:Originally posted by sailmakér@Apr 18 2005, 04:21 PM
@timhat telsimde tv izlemek ücretsizmi , yada ucretliyse maliyeti nedir ? :shuriken:

Mayıs 1 e kadar bu servisden yararlanmak ücretsiz, ama Tv izlerken izlediğimiz süre kadar Gprs ücreti alınıyor diye biliyorum, yani sadece servisden yararlanmak mayısa kadar ücretsiz olamsı lazım.
arkadasalr siemensmania nın tema olayı ile ilgili actıgı sayfayı bulamıom bilen varsa linki yazabilirmi
Quote:Originally posted by enginer804@Apr 18 2005, 04:10 PM
ben ilginç şeyleri kafaya takarım... kolayı herkes çözer.
ama benim sorumun cevabı bu değilmiş başka bir şeymiş siemense e-posta attım adamlar cevapladı o b işareti pil değil pille ne alakası varki o baskonuşla alakalı kapalı olduğunun göstergesi. :rasta: Nono Nono Nono Nono :rasta: :rasta: :

Nono Arkadaşım ortam germekten başka yaptığın bişey yok. Öğrendiysen ne olduğunu foruma da yaz insanlar öğrensin. Burada bir otorite yok herkes bildiğini paylaşıyor. Biz bilmiyorsak. eksik biliyorsak sen, o, bu tamamlayacak. Ama sen bildiğin yolda devam et. Cihazı eline aldığında Call center koşar yetişir Nono
@enginer804 : sana sadece şunu sölüorm. Nokiakafalı bi Siemensçisin... Paylaşım kelimesinden anladığın 0... Bence telefonunu sat ve bi nokia al...
Reference URL's