04-18-2005, 08:34 PM
Arkadaşlar SVN: 16 çalışmalarımızdan screenshoot koyuyoruz. Nihayet XBI formatından Winswup'a dönüştürdük. Lütfen tamamlayana kadar bizi sıkıştırmayın. 

Quote:Originally posted by SiemenStecH@Apr 18 2005, 07:39 PMcok guzel haber
Arkadaşlar SVN: 16 çalışmalarımızdan screenshoot koyuyoruz. Nihayet XBI formatından Winswup'a dönüştürdük. Lütfen tamamlayana kadar bizi sıkıştırmayın.

Quote:Originally posted by tepreş@Apr 18 2005, 09:30 PM
http://www.numberingplans.com/index.php?goto=imei
bu yere gırdığım zaman numaramı yazdığım zaman fın malı cıkıyor
Quote:Originally posted by Alonewolf@Apr 18 2005, 11:09 PM
Aşağıdaki Programları arıyorum:
1.Blzinstapp
2.unmakesis olan lütfen alonewolf5555@gmail.com
Quote:Originally posted by hunter1@Apr 19 2005, 07:51 AMBu konuda SimenTech daha yardımcı olabilir sanıyorum ama sorun telefondan ziyade bataryada gibi geldi bana bataryayı değiştirme şansın varsa bir başka bataryayla dene derim ben en azından sorunun kaynağını bulursun
Arkadaşlar benim telefonun sorunları tahminimce gittikçe büyüyor. Dün akşamleyin 9 adet resmi mark edip sildim bu arada telefon şarjda idi Telefon kendini resetledi. Batarya doldu (çünki şarj göstergesi hareket etmez oldu). Şarjdan çıkardım 10-15 saniye gibi sonra pil göstergesi bir anda boş gösterdi. Anlamadım telefonu kapattım tekrar şarja taktım. başladı 10-15 sn sonra telefon kapandı. Telefonu açtım. Şarja taktım. 2 dk sonra batarya doldu dedi. Sonra tekrar pil boş gösterdi. Hala bataryam boş gösteriyor ama çalışamaya devam ediyor.. Benim tahminim göstergede bir sorun var ama telefon garantili. daha 22 ayım var. ne yapabilirim. Sorun nedir.
Siemens Mania diğer sitede sana sorunumu anlatmıştım. Bana fullflash atarsan düzelir demiştin yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
:help:
Quote:Originally posted by Lobo@Apr 19 2005, 12:57 PM
Bu konuda SimenTech daha yardımcı olabilir sanıyorum ama sorun telefondan ziyade bataryada gibi geldi bana bataryayı değiştirme şansın varsa bir başka bataryayla dene derim ben en azından sorunun kaynağını bulursun
Quote:Originally posted by hunter1@Apr 19 2005, 07:51 AM
Arkadaşlar benim telefonun sorunları tahminimce gittikçe büyüyor. Dün akşamleyin 9 adet resmi mark edip sildim bu arada telefon şarjda idi Telefon kendini resetledi. Batarya doldu (çünki şarj göstergesi hareket etmez oldu). Şarjdan çıkardım 10-15 saniye gibi sonra pil göstergesi bir anda boş gösterdi. Anlamadım telefonu kapattım tekrar şarja taktım. başladı 10-15 sn sonra telefon kapandı. Telefonu açtım. Şarja taktım. 2 dk sonra batarya doldu dedi. Sonra tekrar pil boş gösterdi. Hala bataryam boş gösteriyor ama çalışamaya devam ediyor.. Benim tahminim göstergede bir sorun var ama telefon garantili. daha 22 ayım var. ne yapabilirim. Sorun nedir.
Siemens Mania diğer sitede sana sorunumu anlatmıştım. Bana fullflash atarsan düzelir demiştin yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
:help:
Quote:Originally posted by SiemenStecH@Apr 19 2005, 01:24 PM
1. ihtimal: Öncelikle cihazına format at [ (*#on) yani üç tuşa aynı anda basıyoruz, * ve # ye basılı tutup cihazı açıyoruz böylece formatlama işlemi başlıyor ] formatlama işlemi bittikten sonra pilin dolu bile olsa boş varsayarak şarja tak ve en az 2 saat şarjda beklesin cihaz. Şarj işlemi bittikten sonra cihazı kapatıp aç, Bu yöntem çoğu zaman işe yarıyor.
2. ihtimal: Cihazına Software yüklemen gerekecek (sen yapamıyorsan servis büyük bir zevkle yapar)
3. ihtimal: Pilin arızalanmış olabilir (cihazın garantili olduğu için problem değil servis değiştirir)
Kolay gelsin
Quote:Originally posted by hunter1@Apr 19 2005, 12:31 PM
İlgine teşekkürler siemenstech kardeş ama benim yüklediğim programlar dolayısıyla garantiden bir sorun çıkmasın. Pil değiştirme veya yeni sw konusunda
yani benim anladığım kadarıyla format at olmaza servise gönder diyorsun
Quote:Originally posted by SiemenStecH@Apr 19 2005, 01:33 PM
evet aynen öyle format at büyük ihtimal düzelecek, ama olmazsa servise görmen gerekecek. Programları MMC ye kurmuşsundur nasılsa kartı al içinden yolla servise bişey olmaz..

Quote:Originally posted by aYyaSh44@Apr 19 2005, 01:01 PMMerhaba aYyaSh
iyi günler arkadaşlar ben 2 hafta içinde telefon alıcam aklımda s65 var ama bana bu telefon hakkında bilgi verebilirmisiniz bide s65 in mp3 çalma programı olmadığını öğrendim bu konuda siemensmania ve simenstech abilerimiz araştırma yapacaktı eğer araştırdılarsa sonuç ne oldu.
lütfen bana yardım edin
Quote:Originally posted by Sonic@Apr 19 2005, 12:46 PM
Adsl Bağlantısının Cep Telefonunda Kullanımı
Quote:Originally posted by GÜRER@Apr 19 2005, 01:25 PMBildiğm kadarıyla anlatayım:
ama bu nokia pc suite için SX1 le nasıl olacak bu iş
Quote:Originally posted by Lobo@Apr 19 2005, 01:32 PM
Bildiğm kadarıyla anlatayım:
Windows XP kullanıyorsan çok kolay. SX1 içi
n sds yükle telefonu bilgisayara bağla sonra XP denetim masasından modem ekle ve daha sonra Ağ Bağlantıları->Özellikler->Yeni bağlantı sihirbazına gel gerektiği yerde sana sorar zaten tanımladığın modemi seç bitirdikten sonra bağlanabilmen gerekir. en azından ben öyle yapmıştım. [b]Yanlız GPRS bağlantı ayarlarını telde daha önceden yapmış olman gerekir.
[/b]
Quote:Originally posted by Lobo@Apr 19 2005, 01:22 PM
Merhaba aYyaSh
Aşağıdaki metni daha öncede göndermiştim tekrar gönderiyorum oradaki linki tıkalrsan tam ayrıntılı bir karşılaştırma bulabilirsin.
Umarım yardımcı olur.
bana sorarsan s65 den de vazgeç sx1 al derim çünkü daha iyi bir telefon. neden dersen her ikiside 3 band, aynı voice codecler var, Bütün ekran renk sayısı (65K) ve diğer özellikleri birbirine yakın bir tek S65 de 1.3 mp kamera var ama goruntu kalitesi SX1 den (640x480) kötü çünkü yanılmıyorsam software ile görüntü büyütülüyor ve aslında 640x480 olan görüntü büyütülmüş oluyor.
Ayrıca görüntü keskinliği kötü. S65 MP3 Desteklemiyor. SX1 destekliyor. aşağıdaki adrestende ayrıntılı karşılaştırmayı bulabilirsin. Alıcağın telefonu şimdiden güle güle kullan
SX1 S65 karşılaştırma