04-20-2005, 07:06 PM
Bir de arkadaşlar uygulama paylaşımlarını Symbian Uygulama Paylaşım topicinden yaparsak çok mutlu olacağım...
http://www.teknomag.com/index.php?showtopic=692
http://www.teknomag.com/index.php?showtopic=692
Quote:Originally posted by Sonic@Apr 20 2005, 06:08 PM
[b]@nurani, cobra060
Çok teşekkürler :good:
@SiemensMania
Evet arkadaşlar SiemensMania'nın belirttiği gibi her bölüm için gerekli konu mevcut lütfen ilgili yerlere yazalım sorularımızı. Teşekkürler.
[/b]
Quote:Originally posted by SiemensMania@Apr 20 2005, 05:10 PM
dostum online olmuyorsun bir ara MSN yapalım uygun olduğunda

Quote:Originally posted by hunter1@Apr 20 2005, 12:05 PM
Birde Pil 1000 Miliamper: Batarya nın dayanma süresi buradanmı kaykalanıyor. Yani pil 1000 lik iken 2 gün dayanıyor. Bunun 2000 lik olanı üretilse vaya yapılsa 4 gün mü kullanacağız.
Quote:Originally posted by SiemensMania@Apr 20 2005, 05:03 PM
Ayrıca SVN16'yı tamamlamadan duyurmanın pişmanlığını yaşıyorum. Screenshot'u attıktan sonra SiemensTecH ile bir karar aldık SW'yi tamamlayana kadar tavsiyeler ve yardımlar dışında hiçbir soruyu yanıtlamayacağız. Biraz gaddarca olacak ama inanın hergün MSN'den ya da forumdan "Ne zaman hazır olur?" sorularını yanıtlamak beni bayağı bunalttı. Saygı göstereceğinizi umuyorum.
Sevgiler...
Quote:Originally posted by SiemensMania@Apr 20 2005, 05:13 PM
Bu arada Polonya'daki Siemensinfo sitesinin Webmasterlarıyla bağlantı kurdum. SX1 ile ilgili pek içerikleri yok. Birkaç SW ve FW dışında buradan Winswup desteği sağlayacağız. Türk kullanıcılar için özel bir ftp accountu açacacaklar. Böylece sitemizin upload kısmını taşırmamış oluruz. Ben yakında buradan ftp adresini vereceğim. Bilgilerinize...
Quote:Originally posted by SiemensMania@Apr 20 2005, 05:00 PM
Yeni bulduğumuz bir yöntemle SX1 ya da diğer cihazların voltaj ayarlarıyla oynayarak (tamamen yazılımsal cihazı açmadan) pil süresini 1 gün kadar uzatabiliyoruz. SiemensTecH'in servisine uğrarsan cihazına modifikasyon yaparız. Cumartesi günleri vakit buldukça bende orada oluyorum...
Quote:Originally posted by SiemensMania@Apr 20 2005, 05:13 PM
Bu arada Polonya'daki Siemensinfo sitesinin Webmasterlarıyla bağlantı kurdum. SX1 ile ilgili pek içerikleri yok. Birkaç SW ve FW dışında buradan Winswup desteği sağlayacağız. Türk kullanıcılar için özel bir ftp accountu açacacaklar. Böylece sitemizin upload kısmını taşırmamış oluruz. Ben yakında buradan ftp adresini vereceğim. Bilgilerinize...

Quote:Originally posted by SiemensMania@Apr 20 2005, 06:13 PM
Quote:@SiemenSTech : Evet orjinal pil 1000mAh, pilin günlük dayanma süresinide bu ölçü belirliyor yani daha fazla olursa pil daha fazla dayanır anlamına geliyor..
Quote:Originally posted by husnu@Apr 20 2005, 06:52 PMHusnu yazılım ve uygulama paylaşım topicine yazarsan sorununa yanıt bulacaksın...
slmlar prolar ve cabalarlnlz icin tesekkur ederim.bu sitedeki eti camcoder da ses sorunu varml.etiyi cesitli yerlerden cok defa yukledim hepsinde aynl sorun.bazl arkadaslar sorunsuz calisiyo diyo.bu nasl oluyo yani tel aynl surum aynl bende niye calismiyo olabilir.yardl ederseniz sevinirim

Quote:Originally posted by zekiay@Apr 20 2005, 07:54 PM
Arkadaşlar 45 gün önce Bascuda.com dan sipariş verip beklediğim SİYAH SX1 için nihayet bugün telefon edip aradılar, sevindim önce telefon geliyor diye... Ancak haber kötü idi; 45 gündür ithalat sorunu var diye bekletirlerken şimdi telefon açıp dediler ki; "Siemens SX1 artık üretmeyecek bu yüzden siparişinizi gerçekleştiremiyoruz. Fakat isterseniz elimizde Mavisi var onu gönderelim." 45 gün beklemişiz SX1 sahibi olacağız diye.. Peki dedim... Ben peki deyince bu sefer de yalnız bu telefonun garantisi yok. Garantisi 2 yıl boyunca bascuda, sorun çıktığında yada arızalandığında bize kargo ile göndereceksiniz, biz yaptırtacağız deyince, siparişi iptal ettirmek zorunda kaldım...
MAALESEF ÇOK ÜZGÜNÜM SİYAH BİR SX1 sahibi 45 gün sabır ile beklememe ve de 45 gün boyunca sizlerin yazılarını takip edip, bu özel telefona sahip olamadığıma![]()
Quote:Originally posted by GÜRER@Apr 19 2005, 11:58 PMevet arkadaşlar, ben de denedim oldu. hiç bişey yapmaya gerek yok heralde. kablo takılı iken direk telden nete bağlanmaya çalışırsanız, pc'den bağlanıyo. agile ve profimaili denedim oldu, gprs işareti de çıkmıyo demek ki gprs kullanmıyo, usb kablodan oluyo herşey.
Arkadaşlar data kablosu ile de denedim oldu agile de bağlantı yı passthru seçince direk girebilirsiniz ,profimail ve opera da aynı şekilde bağlanıyor internete ..Tabii işin ilginci diibinde PC varken niye telefonu kasıyosun denebilir .Ama belki lazım olur Mail,online oyun sitesi, bas konuş,vsgibi....
Quote:Originally posted by johnny@Apr 20 2005, 09:02 PM
evet arkadaşlar, ben de denedim oldu. hiç bişey yapmaya gerek yok heralde. kablo takılı iken direk telden nete bağlanmaya çalışırsanız, pc'den bağlanıyo. agile ve profimaili denedim oldu, gprs işareti de çıkmıyo demek ki gprs kullanmıyo, usb kablodan oluyo herşey.
vay beee, işe yarar bişey bu

Quote:Originally posted by GÜRER@Apr 20 2005, 09:12 PMpardon arkadaşım olmaz mı gerçekten teşekkürler, siz olmasanız bunu fark etmemiştim hiç, gerçekten
teşekkür yok mu bize ...
Quote:Originally posted by johnny@Apr 20 2005, 09:16 PM
ya opera ile bağlanamadım, çünkü adres yazınca direk seçmenizi istiyo turkcell gprs filan olaylarını. beleş olmuyo mu bu