Quote:Originally posted by Sonic@Apr 22 2005, 10:35 PM
nurani arkadaşımızın hazırladığı bir paket içinde 3 faydalı program var (mp3 player, profimail, sx1 messenger. Özellikle profimail çok kullanışlı bir program
[b]@SacroSaNcT
İmzadaki hotmail adresine yolluyorum 
[/b]
banada gönderirsen çok sevinirim.
tndhappy@hotmail.com
Quote:Originally posted by Frank@Apr 23 2005, 11:08 AM
Gönderdim @vodka kardiş 
arkadaşlar SX1 ve agilemessenger hakkında bir şey daha
farketmeyenler için küçük bir tiyo diyelim
agilemessengerdan herhanbi bir arkadaşınızla mesajlaşırken
telefonun yan tarafındaki kamera ve ses düğmeleri var ses düğmesine basılı tutun ( burada bir telsiz sesi alacaksınız) konuşun ve bırakın
bu şekilde karşı tarafta sizinle sesli mesajlaşabilir
çok ayrı bir havası var
sx1 i olmayan arkadaşlarınızın yanında şöyle elinize telsiz gibi telefonu alıp konuştuğunuzu düşünün
allahıım süpeeer
Quote:Originally posted by McCane@Apr 23 2005, 01:19 PM
arkadaşlar SX1 ve agilemessenger hakkında bir şey daha
farketmeyenler için küçük bir tiyo diyelim
agilemessengerdan herhanbi bir arkadaşınızla mesajlaşırken
telefonun yan tarafındaki kamera ve ses düğmeleri var ses düğmesine basılı tutun ( burada bir telsiz sesi alacaksınız) konuşun ve bırakın
bu şekilde karşı tarafta sizinle sesli mesajlaşabilir
çok ayrı bir havası var
sx1 i olmayan arkadaşlarınızın yanında şöyle elinize telsiz gibi telefonu alıp konuştuğunuzu düşünün
allahıım süpeeer
evet ben denedim ama karşımdaki arkadaş pc den bağlıydı.ses mesajı ile ilgili karşıya bir link gönderiliyor.o linke tıkladığında agile nin sitesine bağlanıp ses mesajı dinlenebiliyor.Aynı zamanda o an resim çekip bu yolla resmi de gönderebiliyorsunuz.Ama iki tarafta da agile varken nasıl oluyor ben denemedim.Malum herkeste sx1 yok

Quote:Originally posted by GÜRER@Apr 23 2005, 03:02 PM
evet ben denedim ama karşımdaki arkadaş pc den bağlıydı.ses mesajı ile ilgili karşıya bir link gönderiliyor.o linke tıkladığında agile nin sitesine bağlanıp ses mesajı dinlenebiliyor.Aynı zamanda o an resim çekip bu yolla resmi de gönderebiliyorsunuz.Ama iki tarafta da agile varken nasıl oluyor ben denemedim.Malum herkeste sx1 yok 
Hadi deneyelim

Gürer seni ekledim msn'ye gir bi deneyelim bakalım nasılmış
Haydi bekliyorum :help:
Quote:Originally posted by Frank@Apr 23 2005, 03:26 PM
Hadi deneyelim
Gürer seni ekledim msn'ye gir bi deneyelim bakalım nasılmış 
Haydi bekliyorum :help:
kusura bakma doktor yeni gördüm daha ekledim listeme
Quote:Originally posted by GÜRER@Apr 23 2005, 03:53 PM
kusura bakma doktor yeni gördüm daha ekledim listeme
Evet bağlandım haydi canlı canlı test edelim

Arkadaşlar bas konuş çok güzel oluyor @GÜRER'ile sohbet ediyoruz şu anda

yine sx1 güselliklerinden birisi :1st:
Quote:Originally posted by Frank@Apr 23 2005, 04:07 PM
Arkadaşlar bas konuş çok güzel oluyor @GÜRER'ile sohbet ediyoruz şu anda
yine sx1 güselliklerinden birisi :1st:
he walla ya ses gayet net ve kesintisiz geliyor .Ancak 5-6 sn geikme var birde dsl ile bağlıyız biz gprs de bu kadar akıcı olur mu bilmem
bunu kalabalı ortamlarda denemeli millet poliz sanar walla

Quote:Originally posted by GÜRER@Apr 23 2005, 04:12 PM
he walla ya ses gayet net ve kesintisiz geliyor .Ancak 5-6 sn geikme var birde dsl ile bağlıyız biz gprs de bu kadar akıcı olur mu bilmem
bunu kalabalı ortamlarda denemeli millet poliz sanar walla 
herkeslere iyi akşamlar görüşmek üzere

nurani dostum nerelerdesin ya boş bırakmayın buraları
Quote:Originally posted by GÜRER@Apr 23 2005, 05:46 PM
nurani dostum nerelerdesin ya boş bırakmayın buraları
Haklısın buraları boş bırakmaya gelmez.Yoksa forum sahipsiz kalır,iyiki sizler varsınız.Bizde bugünlerde de zor takılır olduk....Bu ay bazı yogun işlerim var ev,iş vs gibi.Ama önümüzdeki ay ve aylar bomba haber ve gelişmelerle forumda olacagım inşallah...Sadece bu ay beni mazur görün.Gerçi yararlı birşeyler yaptıgım ve buldugum sürece sizlere iletecegim....

Gürer kendine bir avatar edinsene iyi

olur...
Siyah inci hı güzelll,harikasın dostum... :w00t2:
Quote:Originally posted by nurani@Apr 23 2005, 06:00 PM
Gürer kendine bir avatar edinsene iyi
olur...
oldu mu şimdi nurani
bu arada frank ve sacrosanct ile bas konuş denemelerimiz başarı ile sonuçlandı.ADSL üzerinden . ama gprs den bağlandığımda hata verdi
telsim den olabilir diye düşünüyorum
Quote:Originally posted by GÜRER@Apr 23 2005, 06:26 PM
oldu mu şimdi nurani
bu arada frank ve sacrosanct ile bas konuş denemelerimiz başarı ile sonuçlandı.ADSL üzerinden . ama gprs den bağlandığımda hata verdi
telsim den olabilir diye düşünüyorum
GPRS üzerinden müsait olan varsa deneyebiliriz
msn:
tunapalabiyikoglu@hotmail.com
Mükemmel daha iyisi düşünülemezdi.....Çalışmalarınızı kutlar ve devamını dilerim......
Tekrar yazıyorum buğünlerde kullandıgımız programları türkçeleştiriyorum,istediginiz program varsa(symbian 6.0 yada 7.0) adını verin bulup türkçeleştireyim......

Arkadaşlar 10dk sonra sizlerden ayrılacam sorusu olan varsa cevaplıyabilirim...

ben sorayım kurup kaldırdığımız programlar arkasında kıvır zıvır bırakıyor mu.?Bırakıyorsa bunları temizlemnin bir yolu var mı?
Quote:Originally posted by GÜRER@Apr 23 2005, 06:40 PM
ben sorayım kurup kaldırdığımız programlar arkasında kıvır zıvır bırakıyor mu.?Bırakıyorsa bunları temizlemnin bir yolu var mı?
Evet çogu program bırakır.Bunları genelde C:\system içine atarlar ve bazılarınıda yönetici tam olarak kaldırmaz.Mesela eticamcorder C:\system\apps ve data içine kendine ait ayar dosyaları atar ama kaldırırken bunlar kalmaz...Programları kaldırdıgımız zaman C:\system içine bakın onun adı ile ilgili ise silin ama şüphelendginizi silmeyin....
Diğer bir yolu smartviewer adlı bir program ile E:\ yada C:\ içindeki dosyaların içini txt formatında açarak kaldırdıgınız pro ile ilgili olup olmadıgınızı %50 anlayıp silebilirsiniz.....

Herkese iyi akşamlar,ben kaçtım.....

@Frank
@nurani
Geç gelebildim kusura bakmayın , İyi akşamlar

agile'de bas konuş olayı ollduğunu yeni öğrendim, çok güzel bişey
Evet Turkcell Baskonuş 'u çıkartmadan önce Agile yoluyla yapılabiliyordu
Birde Turkcell demişken Raga Oktay tanıttığı servisleri bilmiyor ve kullanmıyormuş

Bazı köşe yazarları gibi oldu aslında öyle yaşamaz ve davranmaz ama yol gösteriyor misali...
Symbian telefonları telsiz yapmak için uğraşıyorum bt yoluyla deneyen veya konu hakkında bilgisi olan bana pm atabilir.
sayın arkadaşlar s35 cihazımın versiyonu 5 bunu 25'e yükseltmek istiyorum.18 ve 25 versiyonları var fakat bağlantıyı yapıp winswup'u çalıştırdığım zaman cihazı kapatıyor fakat yüklemeye başlamıyor.bağlantı kurulamadı gibi bir mesaj veriyor.forumda direk 25 atmayın deniyor.12 versiyonunuda winswup olarak internette 1 haftadır arıyorum bulamadım.ara kablom orjinal rs 232 kablosu.Acilen yardımcı olursanız çok sevinirim....saygılar..... vardır inşaalllah koca sitede bir babayiğit......