Quote:Originally posted by GÜRER@Apr 25 2005, 10:04 AM
http://www.bluetoothshareware.com/
Burada bir program var ben kurdum program PC de çalıştı ama içindeki jar dosyasını telefona kuramadım sistem hatası verdi.Ustalar bi boş vaktinizde baksanız bayağı faydası olur sanırım Winamp ,media player ,power point yönetilebiliyormuş.SX1 lede uyumlu olduğu yazıyor...
pardon geri alıyorum lafımı
http://superdownloads.ubbi.com.br/download/i34778.html
burada desteklediğini yazıyor ama
kendi sitesinde
SX1 not supported yazıyor
(6600 ın yaptığı bir şeyi SX1 de yapmalı :dellen: )
Arkadaşlar Efsane virüs Çernobil bu gece saat 24.00 itibariyle yine devreye girecek. W98, Millennium, W98SE ve W95 kullanan arkadaşlar sistem saatinizi ve tarihinizi 27 Nisan olarak değiştirmeyi unutmayın. Ayrıca virüsün XP versiyonu da yazılmış...
Quote:Originally posted by GÜRER@Apr 25 2005, 10:07 AM
pardon geri alıyorum lafımı
http://superdownloads.ubbi.com.br/download/i34778.html
burada desteklediğini yazıyor ama
kendi sitesinde
SX1 not supported yazıyor
(6600 ın yaptığı bir şeyi SX1 de yapmalı :dellen: )
Bemused adlı programla olayı çözdüm arkadaşlar pp sunumları media player ve winamp ı yönetebiliyorsunuz bu programla
Quote:Originally posted by GÜRER@Apr 25 2005, 04:25 PM
Bemused adlı programla olayı çözdüm arkadaşlar pp sunumları media player ve winamp ı yönetebiliyorsunuz bu programla
Evet bemused adlı programla bu mümkün oluyor.Bunlar telefonun 2 günlük şarjını halleder,bence zahmetli iş baglantıyı kur,mesafeyi koru falan hassas yani,ama uğraşmak isteyen ugraşabilir tabi... :1st:
Vay millet wellcome to .....

Quote:Originally posted by nurani@Apr 25 2005, 04:35 PM
Evet bemused adlı programla bu mümkün oluyor.Bunlar telefonun 2 günlük şarjını halleder,bence zahmetli iş baglantıyı kur,mesafeyi koru falan hassas yani,ama uğraşmak isteyen ugraşabilir tabi... :1st:
Bizim gibi projeksiyon cihazının kumandasını kaybedenler için ideal ama...

Quote:Originally posted by GÜRER@Apr 25 2005, 04:43 PM
Bizim gibi projeksiyon cihazının kumandasını kaybedenler için ideal ama... 
Evet o zaman ideal. :1st:
Amanını amanın kimleri görüyorum.....Hoşgeldiniz hoşgeldiniz(Burasıda msn'ye mi döndü nedir.)

Quote:Originally posted by nurani@Apr 25 2005, 04:50 PM
Amanını amanın kimleri görüyorum.....Hoşgeldiniz hoşgeldiniz(Burasıda msn'ye mi döndü nedir.) 
Hoşbulduk Harun
Naabersiniz arkadaşlar

Arkadaşlar yakında foruma ekleyecegim bir topic var.Bu topicte "Sorularla SX1" konulu olup yeni gelen ve bazı detayları bilmeyen dostlara yadımcı olacak bilgiler mevcut olcak...Simdlik %40 tamamdır....

Frank dediğin yeri bulamadım forumun neresinde?

Teşekkürler frank tamam buldum.. :1st:
beyler genel olarak size bir teşekkür borcum var, onu baştan çıkarayım;
sayenizde diğer forum olsun sonrasında bu forum olsun, sonunda sayenizde sx1imi geçen hafta aldım.. teşekküler, gerçekten çok memnunum, özellikle de 400 milyona tam bir fiyat - performans kralı.. :good:
bunun dışında sorularıma gelince;
1- genel olarak chat - kamera - mp3 - video - ajanda vs. olarak kendi dallarında en iyi programları yazar mısınız? (agile gibi herkesin hem fikir olduğu, ve stabil çalışanları kastediyorum)
2- 512 mb stormax aldım ve 70-80 civarı şarkı yüklemek istiyorum, toplam 300 mb ediyor.. bunları ogga çevirdikten sonra yine kendi mp3 playerında kullanılabilir mi? ya da daha performanslı bildiğiniz bir program var mı?
3- mmc kartlar doldukça teli de olumsuz etkiliyor deniyor, bunun mesela benim kartım için hissedebileceğim yavaşlık max. kaç mb civarında yaşanabilir?
4- oyun olarak ne önerirsiniz ve nereden indirebilirim? (ngage oyunları bedava indirebileceğimiz bir yer var mı?)
şimdiden cevaplar için sağolun..
Quote:Originally posted by mickeyknox@Apr 25 2005, 07:15 PM
beyler genel olarak size bir teşekkür borcum var, onu baştan çıkarayım;
sayenizde diğer forum olsun sonrasında bu forum olsun, sonunda sayenizde sx1imi geçen hafta aldım.. teşekküler, gerçekten çok memnunum, özellikle de 400 milyona tam bir fiyat - performans kralı.. :good:
bunun dışında sorularıma gelince;
1- genel olarak chat - kamera - mp3 - video - ajanda vs. olarak kendi dallarında en iyi programları yazar mısınız? (agile gibi herkesin hem fikir olduğu, ve stabil çalışanları kastediyorum)
2- 512 mb stormax aldım ve 70-80 civarı şarkı yüklemek istiyorum, toplam 300 mb ediyor.. bunları ogga çevirdikten sonra yine kendi mp3 playerında kullanılabilir mi? ya da daha performanslı bildiğiniz bir program var mı?
3- mmc kartlar doldukça teli de olumsuz etkiliyor deniyor, bunun mesela benim kartım için hissedebileceğim yavaşlık max. kaç mb civarında yaşanabilir?
4- oyun olarak ne önerirsiniz ve nereden indirebilirim? (ngage oyunları bedava indirebileceğimiz bir yer var mı?)
şimdiden cevaplar için sağolun..
Öncelikle biz teşekkür ederiz.
1a-Chat programı en iyisi dediğin gibi agilemessenger
1b-Kamerada foto ile ilgili en iyiler:Flexicampro,photobase,rescowiever,photographer2,6,studiohandango,photoplu s ve son olrak photoacute
kemerada video kaydı ile ilgili %65 verimli olmakla beraber Eticamcorder var.Ama ilerde daha iyileri çıkacak
1c-Mp3 programında kendi orjinalindekilere hiçbirisi su dökemez.Ama baslarda iyi çalan Mp3player3.11 adlı program var bu serinin 3.30 olnı çıktı ve çok mükemmel çalıyor ama SX1'de sorunlu çalışıyor.
1d-Ajanda olarak kendi orjinal programları yeterli olabilir.Ama ajanda görevini yapan farklı programlar mevcut Active desk vs.
2-Ogg dosyalarını kendi mp3playeri çalmaz bunun için oggplayer adlı program var onu yüklemen gerek.
3-Tel'in yavaşlaması sadece kartı okurken olur sonrası yine aynı hızdadır.Kartta 64kb bile yer olsa yavaşlamaz.
4-Çeşitli symbian 6.1 oyunları var,Ngage oyunlarının çogunu yüklemeni tavsiye etmem.Çünki o tür oyunlar çok ram ister ve SX1'de 10dan fazla program yüklü ise çogunu çalıştırmaz çalıştırdıklarında rami şişirdiklrinden tel donabilir.

nurani cevap için sağol, deniycem programları..
bunun dışında bir sorum daha olucak, biraz kritik bir soru, bu gün siemens destek hattıyla da görüştüm ama net bir şey elde edemedim;
teli dediğim gibi geçen hafta aldım, mecidiyeköyden.. mavi.. faturalı.. ama şöyle bir şey var içinde fw13 yüklü.. onun dışında telde bi hasar yok, ama ceple yakından ilgili bir arkadaşla hafta sonu konuştuğumuzda ikinci el olabilir, bi araştır istersen deyince, içime bi kuşku düştü..
dediğim gibi siemens destek hattıyla görüştüm, seri nosu bizden değil, ithalatçı firmayla görüşün dedi, sonrasında telsise ulaşamadım, ama yarın ilgilenicem tekrar..
bu konuda herangi bir önerin var mı? ya da ne yapmalıyım bundan emin olmak için, telsisle konuşmak dışında?
Beyler ben ayrıldım hepinize iyi geceler....

Quote:Originally posted by mickeyknox@Apr 25 2005, 08:08 PM
nurani cevap için sağol, deniycem programları..
bunun dışında bir sorum daha olucak, biraz kritik bir soru, bu gün siemens destek hattıyla da görüştüm ama net bir şey elde edemedim;
teli dediğim gibi geçen hafta aldım, mecidiyeköyden.. mavi.. faturalı.. ama şöyle bir şey var içinde fw13 yüklü.. onun dışında telde bi hasar yok, ama ceple yakından ilgili bir arkadaşla hafta sonu konuştuğumuzda ikinci el olabilir, bi araştır istersen deyince, içime bi kuşku düştü..
dediğim gibi siemens destek hattıyla görüştüm, seri nosu bizden değil, ithalatçı firmayla görüşün dedi, sonrasında telsise ulaşamadım, ama yarın ilgilenicem tekrar..
bu konuda herangi bir önerin var mı? ya da ne yapmalıyım bundan emin olmak için, telsisle konuşmak dışında?
Ulen tam giderken yakaladın beni bende böyle bırakıp gitmeye dayanamam.Bak önce siemens müşteri hizmetlerinin türkiye bayiligini ara ve telin ME numarsını onlara ver ve garanti kapsamında mı degil mi ögren yada Garantisi ne ise mesela başarı,başarıyı ara ve ME numarasını ver ögren.Eger sonuçlar olumsuz ise aldıgın yerle görüş bir ay ,içinde iade hakkın var....

Hadin bak gidiyorum 5dk içinde sorusu olan varsa cevaplayayım...

BU ARADA SORULARINIZI MAİLİME DE ATABİLİRSİNİZ; BEN ULAŞIP CAVAPLARINI FORUMA SONRA YAZBİLİRİM:::
nurani@lagaluga.com
TEPREŞ ve GÜRER sizlere iyi geceler....(Sonradan gelenlere de tabi) :beach:
nurani bir sey soracağım ben tımhatın verdığı programları yukledım regıstır ları nasıl bulacam birde etı comeder vıdeo cekımı programı ıyımı dersın ıyı aksamlar
Quote:Originally posted by tepreş@Apr 25 2005, 08:44 PM
nurani bir sey soracağım ben tımhatın verdığı programları yukledım regıstır ları nasıl bulacam birde etı comeder vıdeo cekımı programı ıyımı dersın ıyı aksamlar
register, serial warez gibi bilgiler istemek ve vermek forum kuyarllarına aykırı. Kişilere mail atarsan daha yi olur...
Eti bence sınırsız çekim için iyi bir program eyecon diye bilgisayarda kuracağın bir programla avi formatınada rahatlıkla dönüşüyor. Uygulamalar bölümünde ayrıntılı açıklaması var. Umarım işine yarar.
Eyecon ile ilgili bilgiyi
buaryı tıkalayaraj bulabilirsin.
Quote:Originally posted by nurani@Apr 25 2005, 08:31 PM
TEPREŞ ve GÜRER sizlere iyi geceler....(Sonradan gelenlere de tabi) :beach:
nurani geç geldim ama sanada iyi akşamlar...

selam arkadaslar diger forum we burayi takip ediyorum bi suredir we sayenizde sx1 almaya karar werdim siparisini werdim sanırım yarın (yani artık bugun) elime gecicek.. forumda katkısı bulunan herkese tesekkur ederim...
Sorum ise su: tel.i ilk aldıgımda pil muhtemelen 1/3 filan dolu olacaktır ilk sarja takmadan once pili tamamen bosaltayım mı yoksa aldıgım haliyle mi takayım sarja?? acık mı takmak lazım sarja sanırım forumda kapalıyken 2-3 saat sonra sarj kesilir denmisti (yanlıyosam lutfen duzeltin) we tel sarjdayken bi yandan kurcalamamın bi sakıncası olur mu?? (insan bi an once kurcalamak istiyo tabi
simdiden tesekkur ederim..
Quote:Originally posted by es_iks_bir@Apr 26 2005, 01:03 AM
selam arkadaslar diger forum we burayi takip ediyorum bi suredir we sayenizde sx1 almaya karar werdim siparisini werdim sanırım yarın (yani artık bugun) elime gecicek.. forumda katkısı bulunan herkese tesekkur ederim...
Sorum ise su: tel.i ilk aldıgımda pil muhtemelen 1/3 filan dolu olacaktır ilk sarja takmadan once pili tamamen bosaltayım mı yoksa aldıgım haliyle mi takayım sarja?? acık mı takmak lazım sarja sanırım forumda kapalıyken 2-3 saat sonra sarj kesilir denmisti (yanlıyosam lutfen duzeltin) we tel sarjdayken bi yandan kurcalamamın bi sakıncası olur mu?? (insan bi an once kurcalamak istiyo tabi
simdiden tesekkur ederim..
O haliyle tak sarja bi 13 saat fln sarj et tamamdır
ilk şarj 2-3 saatte falan dolmuyor kim demiş onu en az 10-12 saat sürüyor bende öyle olmuştu en azından