Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SIEMENS MOBİLE DESTEK HATTI (S,C25 - S,C,M35, S,C,
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Merhabalar, ben de çok uzun süredir (dh'den beri) forumu takip etmeme rağmen SX1'imle neredeyse hiç sorun yaşamadığım için (Kıskandınız değil mi Big Grin ) daha yeni kayıt oldum. SiemensMania ve diğer birçok arkadaşıma verdikleri emek için teşekkür ediyorum. Bundan sonra ben de yardım edebileceğim her konuda elimden geleni yapacağım. Yaşasın bilgi kardeşliği!
Quote:Originally posted by cobra060@Apr 26 2005, 08:49 PM
İyi akşamlar.
Benim SX1 de bir sorun var. Kapattığım zaman tekrar aynı yolla geri açamıyorum. Bataryayı söküp takmam gerekiyor. Normal açmak istediğimde hangi tuşa basarsam basayım açılmıyor. Ama bataryayı söküp taktığım zaman hemen normal olarak açılıyor.
Nedenini bilen bir arkadaşımız varsa yardımcı olabilir mi? :help:
Teşekkürler.

Merhabalar..
Telefonu kapattıktan sonra ne kadar süre bekliyorsun?
Hiç farketmiyor. Bazen akşam kapatıp sabah açıyorum. Bazen kapattıktan bir-iki saat sonra açmak istiyorum.
Quote:Originally posted by cobra060@Apr 26 2005, 08:56 PM
Hiç farketmiyor. Bazen akşam kapatıp sabah açıyorum. Bazen kapattıktan bir-iki saat sonra açmak istiyorum.

MMC'den kaynaklanan birşey olabilir mi diye düşünüyorum.. Kartsız açıp kapatmak bir deneme seçeneği olabilir. (Tabi patchli FW kullanıyorsan telefon tam olarak açılmayacaktır belki ama en azından tepki verip vermediğini görebilirsin)
Selamlar ,
Siemens S65 Handsetim var Big Grin
Yanlız ben bu aleti ırDA ile bilgisayara bağlayamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Quote:Originally posted by cobra060@Apr 26 2005, 07:49 PM
İyi akşamlar.
Benim SX1 de bir sorun var. Kapattığım zaman tekrar aynı yolla geri açamıyorum. Bataryayı söküp takmam gerekiyor. Normal açmak istediğimde hangi tuşa basarsam basayım açılmıyor. Ama bataryayı söküp taktığım zaman hemen normal olarak açılıyor.
Nedenini bilen bir arkadaşımız varsa yardımcı olabilir mi? :help:
Teşekkürler.

Öncelikle cihazında kurulu patch ve benzeri programların tümünü kaldırarak test etmen gerekiyor, Cihazı orjinal moda getir ve dene bakalım, Bekliyoruzz.
ya bu *.gif dosyalarını telefon oynatmıyo.

bi de şu tel açılırken bi kadının gözü geliyo ekrana beklerken onu deiştirmek mümkünmüdür?
Aklıma gelen tek şey format atmak. Daha önce benimde batarya dolduğunda boş gösterip telefonun saatlerce çalışması gibi bir sorun vardı formatla düzeldi.

Ya kardeşler bu telefonların kaç formatlık ömrü vardır acaba?
Quote:Originally posted by hunter1@Apr 27 2005, 08:52 AM
Aklıma gelen tek şey format atmak. Daha önce benimde batarya dolduğunda boş gösterip telefonun saatlerce çalışması gibi bir sorun vardı formatla düzeldi.

Ya kardeşler bu telefonların kaç formatlık ömrü vardır acaba?

Bilgisayarın bi format ömrü olmadığı gibi telefonun da yok.Sonuç olarak yapılan tek şey yazılımsal. Ben on kere falan atmışımdır şimdie kadar, bir o kadar da fw yüklemesi yaptım.
Quote:Originally posted by SacroSaNcT@Apr 27 2005, 12:28 AM

bi de şu tel açılırken bi kadının gözü geliyo ekrana beklerken onu deiştirmek mümkünmüdür?

Gif dosyalarının boyutuna bağlı sanırım, bende kısa animasyonları oynatırken uzunlarda ilk frame de kalıyor.
Ablanın gözünü de fw ile değiştirebilirsin sadece sanırım bende O2 editon var onda farklı.
Quote:Originally posted by Ariakan@Apr 26 2005, 09:04 PM
MMC'den kaynaklanan birşey olabilir mi diye düşünüyorum.. Kartsız açıp kapatmak bir deneme seçeneği olabilir. (Tabi patchli FW kullanıyorsan telefon tam olarak açılmayacaktır belki ama en azından tepki verip vermediğini görebilirsin)

Arabirim yazılımı olarak hangi programı kullanıyorsun.
Notebook'mu yoksa IrDA arabirimi ile mi bağlanmayı deniyorsun.
IrDA arabirimi kullanıyorsan sürücülerini doğru olarak yükletip tanıttın mı?

Bu sorularımızı yanıtlarsan daha net yardımcı oluruz...
Kolay gelsin...
Quote:Originally posted by SacroSaNcT@Apr 27 2005, 12:28 AM

Güzel bir kadın olduğu söylenemez ama güven veriyor o gözToungue
Bu fotoğrafı startup patch ile değiştirebiliyorsun ama. Ben de dahil çoğu arkadaş başaramadı...

Sanırım patch Rus varianta göre yazılmış bende hex code larını değiştirmeye uğraşmadım. Eğer ingilizce kullanırım dersen SW13-McLaren yüklersen göz yerine F1 çıkıyor... Wink
ben acılıs ekranını sorunsuz bir sekilde değistiriyorum..

mbm uzantılı resim koyuyoruz..okadar
Quote:Originally posted by gokmenmani@Apr 27 2005, 11:47 AM
ben acılıs ekranını sorunsuz bir sekilde değistiriyorum..

mbm uzantılı resim koyuyoruz..okadar

Sende stabil çalışan bir startup patchi varsa buraya kopyalayabilir misin?

Mem Patcher'a load ettiğinde çıkan yazıları copy/paste etsen yeter Wink
Merhabalar ;

Arkadaşlar bu F1 Edition'un son versiyonu nedir? Ve yüklenmeye değecek bir içerik farkı var mıdır?
Waw melodileri ne kadar küçük yaparsam yapayım birkaç aramada bir bekledikten sonra siemensin orjinal melodisi çalıyor. Bunun nedeni ne olabilir? Şimdiye kadar yüklediğim hiçbir FW bu sorunu çözmedi.

Saygılar..
ARKADAŞLAR ŞU LİNKE BİR BAKIN BAKALIM NELER VARMIŞ!

SORULARLA SX1
splshscreen.mbm diye dosya yapılabiliniyor,themebattler adlı programda,istediğiniz resimle açılış ekranını değiştirebilirsiniz.e/system/program klasörünün içine açılacak
splashscreen.mbm yanlış yazmışım da Sad
Quote:Originally posted by Ariakan@Apr 27 2005, 02:51 PM
Merhabalar ;

Arkadaşlar bu F1 Edition'un son versiyonu nedir? Ve yüklenmeye değecek bir içerik farkı var mıdır?
Waw melodileri ne kadar küçük yaparsam yapayım birkaç aramada bir bekledikten sonra siemensin orjinal melodisi çalıyor. Bunun nedeni ne olabilir? Şimdiye kadar yüklediğim hiçbir FW bu sorunu çözmedi.

Saygılar..

McLaren Edition için çıkan son SW versiyonu 13. İçerik olarak Açılış boot ekranı F1 gösterimi olarak geliyor. Telefonun menüsünde F1 ligi hakkında bilgiler alabileceğin bir wap kısayolu, F1 videoları, F1'e özel melodiler bulunuyor. Onun dışında yazılımın diğer her yeri aynı... Ses patchi atmanı tavsiye ederim. Ses patchinin içine fade-in remover diye bir yama eklemiştim bu wav'ın direk çalmasını sağlıyor...
Quote:Originally posted by SiemensMania@Apr 28 2005, 10:57 AM
McLaren Edition için çıkan son SW versiyonu 13. İçerik olarak Açılış boot ekranı F1 gösterimi olarak geliyor. Telefonun menüsünde F1 ligi hakkında bilgiler alabileceğin bir wap kısayolu, F1 videoları, F1'e özel melodiler bulunuyor. Onun dışında yazılımın diğer her yeri aynı... Ses patchi atmanı tavsiye ederim. Ses patchinin içine fade-in remover diye bir yama eklemiştim bu wav'ın direk çalmasını sağlıyor...

Teşekkür ederim SiemensMania kardeşim, fakat dosyalar bölümünde bakım varmış ve ben bu patchleri nerede bulabileceğimi bilmiyorum. Bi link atman mümkün mü?
Quote:Originally posted by Ariakan@Apr 28 2005, 11:02 AM
Teşekkür ederim SiemensMania kardeşim, fakat dosyalar bölümünde bakım varmış ve ben bu patchleri nerede bulabileceğimi bilmiyorum. Bi link atman mümkün mü?

Link değil ama; MSN aracılığıyla ya da mail adresi verirsen yollayabilirim.
Sonunda benim de gül gibi bir sorunum oldu. Patch dosyasını buldum Swup açıp patcher ile patchi uyguluyorum. Sonra telefonu takıp firmware update i başlatıyorum. Update bitiyor. Fakat o da nesi, telefonu açtığımda değişen birşey yok! 3. keredir aynı şey. Bu nasıl olabilir?
Quote:Originally posted by Ariakan@Apr 28 2005, 12:32 PM
Sonunda benim de gül gibi bir sorunum oldu. Patch dosyasını buldum Swup açıp patcher ile patchi uyguluyorum. Sonra telefonu takıp firmware update i başlatıyorum. Update bitiyor. Fakat o da nesi, telefonu açtığımda değişen birşey yok! 3. keredir aynı şey. Bu nasıl olabilir?

Kendi sorumun cevabını kendim veriyorum, patch başarılı olmuş ama profillerim aynen durduğu için ben başarısız olduğunu düşünmüştüm Big Grin Big Grin Sorumu yanıtladığı için kendime teşekkür ederim :1st:
arkadaşlar herkse selam... YİNE AYNI sorun ... SES_patch_ yapılı FW15 e sahibim we 2. kez hoparlörüm patladı serwise wericem fakat bu patchi kaldırmanın yolu yoqmu???
Reference URL's