Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SIEMENS MOBİLE DESTEK HATTI (S,C25 - S,C,M35, S,C,
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Sx1 de bluetoothtan ve kızılotesinden yuksel boyutlu dosyaları yollayamıyorum
Quote:Originally posted by gkoylu2005@Apr 28 2005, 04:02 PM
arkadaşlar herkse selam... YİNE AYNI sorun ... SES_patch_ yapılı FW15 e sahibim we 2. kez hoparlörüm patladı serwise wericem fakat bu patchi kaldırmanın yolu yoqmu???

Geçmiş olsun arkadaşım.. Herhangi bir FW yüklediğin zaman patch kalkacaktır.. Örnğ. SVN15tr yükleyip götürebilirsin servise
1GPRS modem assistant nedir ne işe yarar?
2cameranıın sesi nası kısılıyo? arkadaş bi, dosya siliniyo demişti ?
3Ses patchi kulaklıktan mp3 dinlerken çıkan sesi arttırmaya mı yarıyo?
4gkoylu2005 hoparlörün nası patladı? yani ne yaparken?
Quote:Originally posted by SacroSaNcT@Apr 28 2005, 10:06 PM
1GPRS modem assistant nedir ne işe yarar?
2cameranıın sesi nası kısılıyo? arkadaş bi, dosya siliniyo demişti ?
3Ses patchi kulaklıktan mp3 dinlerken çıkan sesi arttırmaya mı yarıyo?
4gkoylu2005 hoparlörün nası patladı? yani ne yaparken?

Bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışayım;
1-Modem asistant bilgisayarınla telefonun üzerinden internete bağlanmanı sağlar.
2-Kamera sesini kapatan bi patch var. FW ile kurmalısın.
3-Ses yaması telefonun hoparlöründen gelen sesi arttırır. Kulaklıktan gelen sese bir etkisi yok.
selim abi teşkkürler.. ya bu ses patch sadece bendemi war ya da bu speaker patlaması sadece bendemi oluo?? =))
Quote:Originally posted by sailmakér@Apr 28 2005, 05:27 PM
Sx1 de bluetoothtan ve kızılotesinden yuksel boyutlu dosyaları yollayamıyorum

Dostum MSV tarzı bir programla mesaj alım hafızasını Memory Card olarak değiştirmen gerekiyor... Telefon hafızası sınırlı olduğundan alamıyorsundur sanırım
Quote:Originally posted by gkoylu2005@Apr 29 2005, 08:25 AM
selim abi teşkkürler.. ya bu ses patch sadece bendemi war ya da bu speaker patlaması sadece bendemi oluo?? =))

Ses patchini kullanan başkalarıda var ve onlarında hoparlörü patlayabiliyor. Bu riske karşı zaten bir kaç kez uyarı verilmişti sitede diye hatırlıyorum. Sonuçta telefonun hoparlörünü standartların üzerinde kullanıyorsun.
selamlar, c55'i bilgisayara tanıtmam için ne yapmak lazım? kablo hazır, telefon hazır, usb'den bağlayınca xp tanıyamıyo tabi. onun için driver filan nerden bulurum? ne yapmam lazım? teşekkürler
Quote:Originally posted by johnny@Apr 29 2005, 11:28 PM
selamlar, c55'i  bilgisayara tanıtmam için ne yapmak lazım? kablo hazır, telefon hazır, usb'den bağlayınca xp tanıyamıyo tabi. onun için driver filan nerden bulurum? ne yapmam lazım? teşekkürler

Dostum Siemens sayfasından bulabilirsin. Adresi http://communications.siemens.com/cds/fr...00.html#PC Software and Drivers[I]

Ayrıca gene siemensin sitesinde C60 veya 65 için MPM programı var onu kullanarak C55 ine daha fazla müdahale imkanı bulabilirsin. DCA510 kablo kullanıyorsan driverı BURAYI TIKLAYARAK indirebilirsin.

NOT: Benim tarafımdan verilen linkler yer darlığım sebebiyle 48 saat sonra silinir. bu süreden sonra istiyenlere mail atabilirim.
sİEMENS MANİA VE SİEMENS TECH VE NURANİ KARDEŞLER SORULARLA SX1 BÖLÜMÜNDE NURANİ'NİN YAZDIĞI PATCHİ (BATARYANIN BEKLEME SÜRESİNİ UZATMAK İÇİN) NEREDEN BULABİLİRİM NASIL YÜKLERİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ.
Nurani batarya uzatmak için patch mi yazmış???blink

Biz de batarya süresini uzatmak için SiemensTecH ile birlikte flash modifikasyonu yapıyorduk. Tam 45 dakika sürüyor. Ama sonra 1.5 gün fazla gidiyor yani 2+1.5 3.5 gün...

Valla Nurani patch yazdıysa süper olur ama. Patchler FW entegre ediyor. nasıl olacak ki? Biz voltage regulator ile oynuyoruz mecburen valla şaşırdım... Nurani hele ses ver nasıl bişey yaptın?
walla eger böyle bi pach var sa çok iyi nerden tegmin edebiliriz............
Arkadaşlar merhaba. Telefonumda bir kaç gündür. problem var. sorun şu. Telefonu ilk açtığımda herşey normal. bir süre sonra. c:nokia klasörüne girerken resetliyor, rehberi açarken sistem hatası veriyor. Mesaj gönderirken veritabanı bozuk dosya silinmiş olabilir diyor.:duvara: :duvara: Bunu formatlamadan çözmem mümkün mü? Lütfen Yardım.:worshippy :worshippy
YOKya ne patch macth yazması,ben sadece siemenstech ve siemensmanianın dediğini yazdım.Hatırlarsan sen yazılıma patch'le uygulandıgını söylemiştin....
jackalsx1 Wrote:Arkadaşlar merhaba. Telefonumda bir kaç gündür. problem var. sorun şu. Telefonu ilk açtığımda herşey normal. bir süre sonra. c:nokia klasörüne girerken resetliyor, rehberi açarken sistem hatası veriyor. Mesaj gönderirken veritabanı bozuk dosya silinmiş olabilir diyor. Bunu formatlamadan çözmem mümkün mü? Lütfen Yardım.

Dostum bildiğim kadarıyla formatlamadan çözmenin yolu yok hatta fw upgrade bile gerekebilir Sad
nurani Wrote:YOKya ne patch macth yazması,ben sadece siemenstech ve siemensmanianın dediğini yazdım.Hatırlarsan sen yazılıma patch'le uygulandıgını söylemiştin....
BU arada forumun yeni hali herkese hayırlı olsun,yalnız ben önceki halini tercih ederim....Wink
Arkadaşlar gözümüzmü alışmış ne eski halini aradım bir an. Ama herşey değişiyor umarım bu hali daha iyi olur. Yapanların ellerine sağlık. Smile
Lobo Wrote:Arkadaşlar gözümüzmü alışmış ne eski halini aradım bir an. Ama herşey değişiyor umarım bu hali daha iyi olur. Yapanların ellerine sağlık. Smile
Olur inşallah LObom......Yakında herkes damlamaya başlar.....Wink
nurani Wrote:Olur inşallah LObom......Yakında herkes damlamaya başlar.....Wink

Selamlar, sevgiler

Toparlanıyoruz demektir artık Yahoo

@Lobo
İyi dileklerin için çok teşekkürler. Bir öncekine göre daha profesyonel bu forum.

Biraz alıştığımızdandır yadırgıyoruz heralde ama zaman içerisinde kullandıkça sizde anlayacaksınız ki çok daha iyi bir platform. Umarım herşey güzel olur.
Herkese iyi akşam ve geceler ben ayrıldım.....Daha sonra görüşürüz inşallah.....
iyi geceler Bye
gkoylu2005 Wrote:arkadaşlar herkse selam... YİNE AYNI sorun ... SES_patch_ yapılı FW15 e sahibim we 2. kez hoparlörüm patladı serwise wericem fakat bu patchi kaldırmanın yolu yoqmu???

Patchi kaldırmak için patch eklemesi yapmadan yeni bir SW15'i cihaza yüklemen gerekiyor. Format patchi kaldırmaz.
ya arkadaşlar 1 günde 2 mesaj bu ne ya nerelerdesiniz ?

bu pil işi canımı sıkıyor.batarya ömrünü arttıran yok muuu ???
GÜRER Wrote:ya arkadaşlar 1 günde 2 mesaj bu ne ya nerelerdesiniz ?

bu pil işi canımı sıkıyor.batarya ömrünü arttıran yok muuu ???
Yettim gari,biz varız be Nihat abi.........Wink
Ben de buralardayım ama sorunu olan yok sanırım blink
Reference URL's