Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SIEMENS MOBİLE DESTEK HATTI (S,C25 - S,C,M35, S,C,
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
selamlar.. yaw ben yine er oldum.. bitmicek galiba bu askerlik.. siemensmania selamlar kardes.. ilk ses patchini gecen gun buldum ama silindi.. bana gonderirmisin.. ayrica hoparlar buzzer felan patlatirsam kac ytl ye malolur bana_?
Evet ben bir problem yaşıyorum lcd yi patlattım şu an bikisel hayatta...Zaten biliyor Selim Tech
arkadaşlar bu flexicam pro yu bir türlü bulamadım nette nerden bulabilirim bunu bide sorunsuz çalışan bir video kayıt programı
Yok zaten bu telefonu atmaya niyetim yok.Bir selim abi'ye uğrayacağım ama ne zaman bilmiyorum.
Yalnız sx1 i öyle kuvvetli yere atmamda sadece lcd nin zarar görmesi beni bu almanların kaltesine güven sağladı.Hoş çalışmasada yeni sx1 gelecek onu kullanacağım.
Eskisinede uygun bir çerçeve yapıp odama asacağım. :russian_roulette:
işlem tamamdır beyler saolasın yardımlarınız için hiç bi sorun yok önce msdrivee yi kuruyoduk demi
Quote:Originally posted by walrus@Apr 12 2005, 06:26 PM
arkadaşlar bu flexicam pro yu bir türlü bulamadım nette nerden bulabilirim bunu bide sorunsuz çalışan bir video kayıt programı

aşağıdakı linkte flexi ve video cekme programı..

http://s36.yousendit.com/d.aspx?id=32NIW41...5O1GAAKCPJ9SOTV
sağolasın
bu soruyu bir çok kez sordum ama bide sana sorayım SiemenStecH
benim sx1i alalı 3 hafta oldu hoparlörü arada ses vermiyo beni arıyolar açıyorum benim sesim gidiyo ama karşınınki bana gelmiyo fakat garip olan ben görüşmeyi sonlandırıyorum sonra seslerden herhangi bir sesi açtığımda ses hemen açılıyo ve eski haline geliyo bu neden kaynaklanıyo olabilir??
yaw yeni format attım ama gene real one player dosyayı açmıyor yaw unable to compress data yani veri sıkıştırılamıyo diyo bunun nedeni nedir yada başka bi player varmı telefonda
Yeni forum sayfası Tüm Siemens severlere hayırlı olsun Bilgi paylaştıkça zenginlenir..........
Quote:Originally posted by SacroSaNcT@Apr 12 2005, 08:18 PM
yaw yeni format attım ama gene real one player dosyayı açmıyor yaw unable to compress data yani veri sıkıştırılamıyo diyo bunun nedeni nedir yada başka bi player varmı telefonda

Kardeş sana bi sorum olacak başka bir video dosyasıyla denedinmi Real One yi

Eger denediysen yazılımı tekrar yükle
Quote:Originally posted by SacroSaNcT@Apr 12 2005, 07:18 PM

Senin izlemek istedigin dosyayı SX1'in orjinal realplayeri oynatmıyor olabilir.Bu nedenle sen helix player adlı programı yükleyecen Diger adı realplayer4.0'dır.Yani realpayerin gelişmiş versiyonlarından biridir.Bir dene.... Thumbup
Arkadaşlar öncelikle hepiniz hoşgeldiniz burada daha rahat hareket edebilirsiniz karısan edeniniz olmaz , zaten siemensmania ve siemenstech üstatlar burada Developer kimse hicbiseylerine karısamaz , isteyen diledigi boyutlarda imzada kullanabilir kesinlikle sorun deil , host alanı da problem olmaz Dh deki gibi kısacası siemensmania ve siemenstech in yonetici oldugu bir yerde hic korkmayın Wink Thumbup
@Nurani profilinde cep modelini yazmayı unutmuşsun telefon Sx1 oldumu akan sular durur :beach: Big Grin
arkadaşlar şu ekolayzerli mp3 player vardı onun adı ve versiyonu nedir bilen varmı..bide bulabileceğim bi adres tabi..eywallah Clapping
Quote:Originally posted by sailmakér@Apr 12 2005, 08:25 PM
@Nurani profilinde cep modelini yazmayı unutmuşsun telefon Sx1 oldumu akan sular durur :beach: Big Grin

Ehe sincik hallettim o işi.Haklısın 6600'da kullanmama ragmen SX1 bu borumu.... Thumbup
bu arada ben ozzi_81..donanımhaberden buraya taşındım Smile
Quote:Originally posted by leow31@Apr 12 2005, 08:35 PM
bu arada ben ozzi_81..donanımhaberden buraya taşındım Smile

Vay ozzi_81 dostum hoşgeldin.Bak yine sana sıcak bir karşılama yaptım.Peki nickini niye degiştirdin.? Thumbup
sx1 imi sattım ama hala sizi takip etmeye devam ediorm
Merhaba arkadaşlar bende sizin izinizden gelmeye çalışıyorum.Yeni yerimiz hayırlı olsun... Clapping
@nurani hoşbulduk!
Bu arada ben Real (Helix) Player 4'ü pek sevmedim, orjinal Real Player'ın takılmadan oynattığı birçok dosyayı Real (Helix) Player 4 takılarak oynatıyor. Sanırım daha yüksek mhz'li işlemce gereksiniyor Smile
dostum nurani benim mail adresi leow31@hotmail.com.genelde üyeliklerimi leow31 olarak yapıyorum.donanımhabere farklı bişeyler yazmak istedim nik olarak.bide ben çook önceden bu siteye üye olmuştum.epeydir uğramıyordum üstadlar bu adresi verince tekrar girdim Big Grin sen şu ekolayzerli mp3 playeri biliyomusun.bende vardı kaybettim ya hiç denememiştim ama...bi bilgin varmı :ohmy:
valla bi çığır açtınız, herkes gelio buraya Thumbup
Quote:Originally posted by kmercans@Apr 12 2005, 08:20 PM
Kardeş sana bi sorum olacak başka bir video dosyasıyla denedinmi Real One yi

Eger denediysen yazılımı tekrar yükle

3gp lerde sorun yok sanırım sadece rm dosyalarında helix playeri yükliyim deniyim bi saolasın
aradığımı buldum Clapping
Reference URL's