05-09-2005, 08:59 PM
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55
05-09-2005, 10:14 PM
Ne oldu arkadaşlar herkes nereye gitti yaa !
05-10-2005, 11:49 AM
GETASULE.COM Wrote:skin yüklemek için saatlerce uğraşmak zorundamıyız????????
swn:16 ???????????
sabır, sabır her şeyin ilacıdır
05-11-2005, 03:50 AM
slm.. bluetooth ile veri aktarım hızı nasıl?? kabloya gore cok yawas kalıyo mu yoksa katlanılabilir bi hızı mı war.. ornegin 1mb dosyayı ne kadar surede gonderebilirim pc'den?? sx1 icin data kablom zaten war ama bi de d500 war ewde (onun data kablosu yok) bluetooth dongle alsak mı diyoruz da.. veri transferi iskence olmasın?? (pcden 4-5 mp3 gondermek icin kullanıcam genelde)
05-11-2005, 03:53 AM
Karamuhlis Wrote:Telefon Rehberinde soyismin değilde ismin önce görünmesini nasıl sağlarım? (SX1)bildigim kadarıyla saglayamazsın.. ben isim yerine soyisim, soyisim yerine isim yaziyorum.. bi yolunu bilen warsa paylaşırsa gusel olur..
05-11-2005, 04:30 AM
!SX! Wrote:slm.. bluetooth ile veri aktarım hızı nasıl?? kabloya gore cok yawas kalıyo mu yoksa katlanılabilir bi hızı mı war.. ornegin 1mb dosyayı ne kadar surede gonderebilirim pc'den?? sx1 icin data kablom zaten war ama bi de d500 war ewde (onun data kablosu yok) bluetooth dongle alsak mı diyoruz da.. veri transferi iskence olmasın?? (pcden 4-5 mp3 gondermek icin kullanıcam genelde)Dostum ben BT kullanıyorum ve sorun olmuyor. hemde çok adi bir bt kullanmama rağmen. dolayısıyla ben tavsiye ederim. pratik oluyor
05-11-2005, 04:31 AM
---Birde birşey soracağım bilgisi olan varsa bana tuna@cakmakina.com adresine bir mesaj yazarsa sevinirim. SX1 için normal kullaklık (Yan sanayi de olabilir orjinalini bulamadım bir türlü ama radyoyu filan çalıştıranlarından) nereden bulabilirim fiyatı nedir. Şimdiden teşekkürler.---
05-11-2005, 11:50 AM
Lobo Wrote:---Birde birşey soracağım bilgisi olan varsa bana "tuna@cakmakina.com" adresine bir mesaj yazarsa sevinirim. SX1 için normal kullaklık (Yan sanayi de olabilir orjinalini bulamadım bir türlü ama radyoyu filan çalıştıranlarından) nereden bulabilirim fiyatı nedir. Şimdiden teşekkürler.---
Yan sanayi almamanı özellikle rica ediyorum. Telefonuna zarar verebilir. SiemensTecH arkadaşla bağlantıya geçersen onlarda orjinal kulaklık var. Sanırım 2. el orjinaller de var 25 milyon falan...
05-11-2005, 12:09 PM
tesekkur ederim Lobo, bluetooth gusel olcak sanırım 

05-11-2005, 12:10 PM
Lobo Wrote:---Birde birşey soracağım bilgisi olan varsa bana "tuna@cakmakina.com" adresine bir mesaj yazarsa sevinirim. SX1 için normal kullaklık (Yan sanayi de olabilir orjinalini bulamadım bir türlü ama radyoyu filan çalıştıranlarından) nereden bulabilirim fiyatı nedir. Şimdiden teşekkürler.---
Bence kesinlikle orjinal kullanmalısın !! Orjinal kulaklık 21 € (kdv dahil) İkinci elde alabilirsin ama illede orjinal derim ben..
05-11-2005, 12:39 PM
SiemenStecH Wrote:Bence kesinlikle orjinal kullanmalısın !! Orjinal kulaklık 21 € (kdv dahil) İkinci elde alabilirsin ama illede orjinal derim ben..
Bana göre genelde telefonların arızalanması yan sanayi malzemelerden oluyor ki siemens zaten çok özel bir telefon nokia telefonların istediğiniz her türlü yan sanayi malzemesini çok ucuz fiyata bulabilirsiniz. Siemenste böyle bir şey yok bu da siemensi özel bir telefon yapar.
Bu arada siemens mania ve siemens tech pil için yaptıklarınızı takdir ediyorum fakat çok teknik olduğu için bana göre biraz zor ve riskli geldi. bunun yerine bilgisayarların uyma modu veya askıya alma modu gibi bir şey yazılamaz mı sadece telefon vaya mesaj geldiğinde uyanan sonra tekrar uyuyan bir program.
Bir konuya daha deyinmek istiyorum. Neredeyse 2 SX1 parasına megapixelli telefon almaktansa çektiğiniz resimleri net görünecek şekilde gerekirse biraz küçük olarak fotoğrafçıda çıkartın bu fotoğrafı scanner ile yüksek çözünürlükte tarayın. Artık 7 megapixel mi olur 12 mega pixel mi olur siz karar verin.
05-11-2005, 01:56 PM
arkadaşlar bu pili tavsiye eder misiniz sorun yaşar mıyım?.Çin malı diyo ama....
Bir de li-polimer li-iyon dan daha iyi diyorlar bilgisi olan var mı ?
[url="http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=75446&item=5772468647&rd=1&ssPageName=WDVW"]http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=75446&item=5772468647&rd=1&ssPageName=WDVW[/url]
[url="http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=75446&item=5772468647&rd=1&ssPageName=WDVW"]http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=75446&item=5772468647&rd=1&ssPageName=WDVW[/url]
05-11-2005, 04:30 PM
GÜRER Wrote:arkadaşlar bu pili tavsiye eder misiniz sorun yaşar mıyım?.Çin malı diyo ama....
Sorun yaşayacağını sanmam. Ama e-bay'den nasıl satın alacaksın. Eğer bir yolunu biliyorsan bizlere de getirtelim birer tane...
05-11-2005, 05:38 PM
oncelikle herkese selamlar!!
benim sorunum sl45 imle.telefonum şarj olurken sorun cıkarıyo.5 10 dk şarj ettikten sonra tamamen kapanıyo.şarj aletini tekrar taktıgımda devam ediyo ancak 1-2 dk da tekrar kapanıyo yani şarj olmuyo..bi telefoncuya verdim şarj entegresini değiştirdigini soyledi ama fayda etmedi..ne yapabilirim bu telefonu...
öz. siemensmania ve siemenstech den yardım bekliyorum..
bi de telefonun versiyonunu 56 yaptım.256 mb mmc takabilirmiyim.
benim sorunum sl45 imle.telefonum şarj olurken sorun cıkarıyo.5 10 dk şarj ettikten sonra tamamen kapanıyo.şarj aletini tekrar taktıgımda devam ediyo ancak 1-2 dk da tekrar kapanıyo yani şarj olmuyo..bi telefoncuya verdim şarj entegresini değiştirdigini soyledi ama fayda etmedi..ne yapabilirim bu telefonu...
05-11-2005, 07:03 PM
SiemensMania Wrote:Sorun yaşayacağını sanmam. Ama e-bay'den nasıl satın alacaksın. Eğer bir yolunu biliyorsan bizlere de getirtelim birer tane...![]()
bir arkadaş gelecek amerikanya dan onunla bir görüşeceğim ama bilmek istediğim 1200 A ve li-polymer olayının süreyi ne kadar etkileyeceği .Yarım gün falansa değmez diyorum....:confused:
05-12-2005, 01:19 AM
SiemenStecH Wrote:Bence kesinlikle orjinal kullanmalısın !! Orjinal kulaklık 21 € (kdv dahil) İkinci elde alabilirsin ama illede orjinal derim ben..
tabiiki orjinal ilk tercihdir. Ama bir türlü bulamamıştım. ST ve SM başta olmak üzere herkese teşekkürler

05-12-2005, 02:04 AM
Herkese Selam
Arkadaslar benim telin de hoparloru rahmetli oldu sonunda 10 gundur bekliyorum garantide Yuksek Ses Patch ini yaparken bir daha dusunun derim
Arkadaslar benim telin de hoparloru rahmetli oldu sonunda 10 gundur bekliyorum garantide Yuksek Ses Patch ini yaparken bir daha dusunun derim

05-12-2005, 12:26 PM
GÜRER Wrote:bir arkadaş gelecek amerikanya dan onunla bir görüşeceğim ama bilmek istediğim 1200 A ve li-polymer olayının süreyi ne kadar etkileyeceği .Yarım gün falansa değmez diyorum....:confused:
Li-ion ile li-poymer arasındaki fark bataryanın ömürü noktasında ortaya çıkıyor örneğin li-ionlar ortalama 8 ay kullanılabiliyorken; li-polymer piller 1.5 yıl kadar sorunsuz çalışabiliyor...
05-12-2005, 12:28 PM
sailmakér Wrote:Herkese Selam
Sailmaker dostum geçmiş olsun...
2. versiyonda mı oldu, yoksa ilk patchde mi. Açıklarsan bir daha gözden geçirelim derim...
05-12-2005, 12:33 PM
Selamlar. Burada buluştuk ha? Vay be ... Neyse burada devam artık yolumuza. Selam siemensmania & Siemenstech.
Telefona kendi data suite progdan kurulum yapıyorum ama hayatta mmcye kayıt yapmıyo kafayı yicem bi kaç sx1 de denedim aynı olay oldu. Benim suittemi sorun var acaba. Kurulumda mmcyi seçiyorum ayrıca telefonlara msvdrve programı falan da kurulu. Olmuyodu bööle bişi yeni çıktı. Sx1 tabi hergün yeni bi olay... :-)
Telefona kendi data suite progdan kurulum yapıyorum ama hayatta mmcye kayıt yapmıyo kafayı yicem bi kaç sx1 de denedim aynı olay oldu. Benim suittemi sorun var acaba. Kurulumda mmcyi seçiyorum ayrıca telefonlara msvdrve programı falan da kurulu. Olmuyodu bööle bişi yeni çıktı. Sx1 tabi hergün yeni bi olay... :-)
05-12-2005, 01:52 PM
Yakında inşallah........
![[Image: maxmem_nv30.jpg]](http://sx1.oslik.ru/Z/maxmem_nv30.jpg)
05-12-2005, 01:56 PM
Abiim Ruslar çoşmuş valla.....
05-12-2005, 05:14 PM
altuggozen Wrote:Selamlar. Burada buluştuk ha? Vay be ... Neyse burada devam artık yolumuza. Selam siemensmania & Siemenstech.
Hoşgeldin dostum...
SDS ile değil direk MMC'ye kaydedip *.sis dosyalarını oradan kursan?

05-12-2005, 05:18 PM
Nameswap diye bir program var isimle soyismi yer değiştiriyor. Buraya eklemeyi bilmediğim için bugün uğraşacak kadar da vaktim yok. Birinizin emailine atabilirim. O gereken yere ekler.
05-12-2005, 05:20 PM
cereyanci Wrote:oncelikle herkese selamlar!!
256 mmc SL45'ler piyasada iken 256'lım mmc olmadığı için o dönemde test edilmemişti. alet maksimum 128 mb ile test edilmişti sorunsuz çalıştırıyordu. Mantık olarak çalıştırmamasına imkan yok ama bir denemek de fayda var. Diger sorununa gelince şarj entegresi değişmiş olabilir. Ama cihazın PFO'su sorunlu olabilir. Ya da çok basit bir kompanenti zarar görmüş olabilir. Ya da ne bileyim eeprom dosyası hasar görmüştür. Bakmadan söylemek mümkün değil