Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SIEMENS MOBİLE DESTEK HATTI (S,C25 - S,C,M35, S,C,
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Arkadaşlar önceden kullandığım agile messenger ile bi sorunum var.Ilk ekranda icq veya msn yi seçiyorum."internet access point" den "chatin turkcell" seçip connect diyorum.kullanıcı adı,şifre yazıp register diyorum ama tekrar bana "erişim noktası seç" diyor.nasıl çözecez bu sorunu?
Ben msn e bağlanırken TURKCELL-GPRS-Data yı seçerek giriyorum.
Herhangi bir sorun olmuyor.
SiemensMania Wrote:Sailmaker dostum geçmiş olsun...

2. versiyonda mı oldu, yoksa ilk patchde mi. Açıklarsan bir daha gözden geçirelim derim...
Saol , ilk ses patchi vardı bende , aslında sx1 normaldede iyi calıyor diger tellere gore bizimki biraz abartıydı zaten
designer Wrote:Nameswap diye bir program var isimle soyismi yer değiştiriyor. Buraya eklemeyi bilmediğim için bugün uğraşacak kadar da vaktim yok. Birinizin emailine atabilirim. O gereken yere ekler.
Bana atarsan en azından external bir linke koyma şansım var 48 saat ile istersen mail adresim "tuna@cakmakina.com"
Arkadaşlar isteyenler için nameswap programı aşağıdaki linkde. Linkin en az 48 saat açık kalacağını söyleyebilirim daha fazlası için söz veremiyorum ama isteyen olursa daha sonra seve seve mail atarım.

[url="http://www.cakmakina.com/sx/nswap.zip"]http://www.cakmakina.com/sx/nswap.zip[/url]
selam arkadaşlar. yeni sx1 telefon aldım. telefona tuş kilidi programını yükledim.fakat mp3 calarken,radyo dinlerken,tuşkilidi devreye giriyor.bu normalmidir ? başka bir keylock programı nereden bulabilirim.yardımcı olursanız sevinirim..!! teşekkürler..!!
Merhaba ;
Sanırım bütün SX1 lerde aynı yani normaldir. Başka bir program automatik kilit istersen mail ver yollim. Ayrıca zaman ayarını mp3 dinlerken uzatabilirsin. Bilmiyorum istediğin bu şekildemi.
teşekkür ederim kardeş.ama benim demek istedigim,telefonda birprogram ,uygulama calışırken tuş kilidi devreye girmemesi lazım. bence.fakat bütün sx1 lerde aynıysa yapacak birşey yok sanırım.kardeş birde senin programı deneyeyim.adresim.
Atif_Dincer@hotmail.com Teşekkür ederim.
Arkadaşlar Uygulamalar ve programlarla ilgili bu forumu rahatlatmak için açılmış bir bölüm var bande aynı hataya düştüm buraya yazdım bu gün ama programla ilgili konuşmaları orada yaparsak daha iyi olur sanırım Smile
arkadaşlar benim hoparlör 2. kes patladı we serwise werdim geri aldım.. acaba 3.kez olduunda sıfır tel werirlermi?? =))
valla helal olsun 3'te sıfırmı verirler yoksa bizden bu kadar mı derler bilemem Big Grin
Tüketici hakları dahilinde normalde aynı sebepten oluşan arıza durumlarında 3defa oluşmuşsa teli değiştirirler yani böyle birşeyi talep etme hakkın oluşur ama firmalar genelde arıza oluşum sebebinin farklı olduğunu aslında hoparlörün yanmadığını bu sefer yananın bilmemne direnci olduğunu filan söyleyip bu zorunlulukdan kurtuluyorlar.Birde serviste kaldığı günsayısı filan ile ilgili bazı durumlar var yani senede bilmemkaç günü geçemez filan diye ama bunu Tüketici derneğini filan arayıp öğrenebilirsin.
arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bir problemim var sx1 im açılmıyor açılış logosu ekrana geliyor fakat sonrası gelmiyor bazen hiç açılmıyor Sad . Sebebi nedir ve ne yapabilirim cevaplar için şimdiden teşekkürler
hafıza kartı var mı içinde ? varsa çıkarıp dene
usta hafıza kartında zaten path var çıkarsamda çıkarmasamda açılmıyor
bi de bu arada kablo olarak cx65 kablosu aldım bu kablonun bizim telefonlara olduğu söylendi doğru mu
onurc71 Wrote:usta hafıza kartında zaten path var çıkarsamda çıkarmasamda açılmıyor
bi de bu arada kablo olarak cx65 kablosu aldım bu kablonun bizim telefonlara olduğu söylendi doğru mu

Telefona format atmayı denedinmi onndan kaynaklanıyor olabilir. Ama dikkat format atarsan içerisindeki telefon rahberi gibi bilgilerde silinir... Format ile ayrıntılı bilgiler daha evvel forumda yazılmıştı. Eğer buda çözmüyorsa fw upgrade çözebilir eğer oda çözmez ise donanımsal demektir başta batarya olmak üzere kontrol ettir derim ben.

Data kablosuna gelince CX65 hem DCA-510 hemde DCA-540 data kablolarını destekler. DCA-540 aldıysan SX1'e de uyar ama DCA-510 malesef uymuyor. Yani sorunun cevabı hangisini aldığına bağlı olarak değişir.
SiemensMania Wrote:SIEMENS MOBILE DESTEK HATTI

SX1 ve diğer Siemens Mobile telefonların hardware ve software sorunları, unlock, phone code, wrong software gibi çeşitli sorunları ile ilgili destek amacıyla SiemensTecH ile birlikte buradayız...

YAŞASIN PAYLAŞIM!!!
YAŞASIN Anti-NOKIA TEAM!!!

Kardeşimin Telefonun olan SL 42'yi kullanıyorum (O benim SX1'imi nazikçe çaldı da Toungue) şimdi bu telefon iyi bi cihaz zamanına göre MP3 çalar var misal,sorun teknolojik gelişmeler ve yeni modellerin başdöndürücü bir hızla çıkması nedeniyle yedek parça sorunu var.Hafıza kartı kullanan sanırım tek siyah beyaz ekran telefon,şarj ömrü iyi. Sorum şu 256 ve üzeri hafıza kartlarını (günümüz kartlarını) tanıyor mu? versiyonu yükseltilebilir mi?

YAŞASIN DAYANIŞMA VE KARŞILIKLI YARDIMLAŞMA!
[Image: maxmem_nv30.jpg];)Hani Şu 11.56 ram olayı vardı ya......Arkadaşlar bu atılacak yazılıma patch atılarak oluyor.Ama bu sadece ngage oyunları oynanacak ise yapılacak.Patch Z:systemprogramsstarter_arm.rsc dosyasını E:systemprograms içine yönlendiriyor.Patch'de iki tana starter_arm.rsc dosyası var biri normal mod için:yani herzamanki ram için,diğeri ngage oyunları oynanacağı zaman kullanılıyor.E:systemprograms içinde kopyala yapıştır yapıp telefon resetlenecek modlar değişecek......VE SİZE bir süpriz daha joystik hızını arttıran patchde var ve ayrıyaten SX1 için hazırlanmış sesi ve bas tiz ayarları arttırılmış bir mp3playerde var bunların üçü size hazırladığım bir zip paketinde mevcut...Size mailimi veriyorum içinde var alın size helal olsun.....

nuraniharun@yahoo.com

şifre:145333

NOT:patchleri bir arada atın yani joystik hızlandırma ile ngage patchini ayrı ayrı atarsanız birinden biri iptal olur.Patch için winswupmempatcher ve Winswupfw15tr gerek...Önce winswupfw15tr'i çalıştırın ve sonra winswupmempatcher'i ve winswupmempatcher'e yama dosyalarını gösterin ve apply yapın ve winswupmempatcheri kapatın(Ama winswupfw15tr'i kapatmayın) ve yamayı telefona atın...Bu patch SX1_O2_D_MUSİC-tr kullananlarda yapabilir.....Hadi kolay gelee.....Bişey daha Zip içindeki starter_arm.rsc dosyasını mutlaka patch yapmadan önce E:systemprogram içine birinden birini atın....WinkWinkWink
helal sana nurani aynen devamBig Grin

patch olaylarından tırsıyorum ben o yüzden biraz beklemedeyim ama mp3 player i yükledim gayet güzel ama çalarken menülerde gezemiyorum , kesinti yapıyoor.Mad
GÜRER Wrote:helal sana nurani aynen devamBig Grin

patch olaylarından tırsıyorum ben o yüzden biraz beklemedeyim ama mp3 player i yükledim gayet güzel ama çalarken menülerde gezemiyorum , kesinti yapıyoor.Mad

Asıl size helal olsun bunlar....Arkadaşlar mp3player hata veriyor inşallah düzeltecegim...Patchlere gelince navigationspeed patch'ini güvenle atabilirsiniz......Wink
nurani Wrote:Asıl size helal olsun bunlar....Arkadaşlar mp3player hata veriyor inşallah düzeltecegim...Patchlere gelince navigationspeed patch'ini güvenle atabilirsiniz......Wink

alçakgönüllü dostum Smile

mail hesabına kadar vermiş daha neolsun Wink

navigation speed cok ilgimi çekti oyunlarda avantaj sağlıyor mu tavsiye edermisin :confused:
günaydın arkadaşlar.telefonla bir sorunum var.bir kaç gün önce telefon (sx1) menüye girmeye çalıştığımda sistem hatası mesajı gelerek açılmıyordu.neyse telefonu açıp kapadım.bu sefer ekrana "telefon düzgün açılmadı satıcınızla görüşün" diye mesaj çıkıyordu.formatladım 2-3 kere aynısı oldu.bu seferde pilini çıkardım bir müddet bekledim ve nihayetinde düzeldi.telefonu şarja taktığımda "sistem hatası" mesajı veriyor ama normalde telefon şarj oluyor ve çalışıyor.acaba telefonda virüs mü var.
bir sorum daha olacak telefonda virüs olduğunu nasıl anlarız?
Arkadaşlar SiemensMania we SiemensTech nerdeler acaba?? FW16 ne durumda ??bittimi bitiomu?
Benim sx1 servisten geldi hoparloru yapılmıs ama simdide eski haline donduremiyorum svn 15 i yuklerken cant start copro mode hatası veriyor neden yapar acaba ?
sailmakér Wrote:Benim sx1 servisten geldi hoparloru yapılmıs ama simdide eski haline donduremiyorum svn 15 i yuklerken cant start copro mode hatası veriyor neden yapar acaba ?

Hımmms... Sana kötü bir haber vermek istemem ama Bunun tamirle bir ilgisi yok. Can't start copro mode hatası, genellikle tuş boardı arızasının ilk belirtisidir. Flash bellekte bad sektör oluşmuş ve bu malesef formatla giderilemiyor. Bir ihtimal full flash atarak giderilebilir. Çok kereler sv yüklenmiş cihazlarda bu meydana gelebiliyor. Tuş bordu fiyatı EFS elektronik Sirkeci'de en son 40 milyon lira idi. Ama sana tavsiyem cihazın garantili, tamir ettirdiğin servise gidip ben yazılım upgrade ettirmek istiyorum diyeceksin. Onlarda da aynı hata mesajı çıkınca mecburen tuş boardını değiştirecekler...
Reference URL's