Hay allah Sailmaker: Sana bi müjde...
SW yüklerken winswup'ın "serial config" ayarlarına baktın mı? Orada sadece USB0 ve USB Only kutucukları işaretli olacak. Eğer Com 1 falan seçiliyse de yapar aynı hatayı. hadi bi bak hele umarım bu kadar basit bişeydir. Yüreğine su serpeyim biraz. Valla senin cihazın tasası bana düştü şimdi

bazı n-gage oyunları mesela thesims çalışırken renklerde karşıtlık meydana geliyor bunu düzeltmemizin bi yolu yokmu ??????????
+her sabah swn:16 diye uyanıyorum , son durum ney bilgi verseniz...
ya dostlar boş bırakmayın buraları özletmeyin kendinizi
fw 16 der durur millet haydın gayret biraz
GÜRER Wrote:ya dostlar boş bırakmayın buraları özletmeyin kendinizi
fw 16 der durur millet haydın gayret biraz
YETTİM GARİ TEMA İŞİNİN ARTIK 1 HAFTALIK İŞİ KALDI GİBİ::::::ARTIK ŞU SINIRSIZ PVCAMCORDER VE 8X ZOOM;CONTRAST İŞİNİ DE HALLDERLER HERHALDE ARTIK SIKTI:GİBİ:
BENİM TELEFON FW16 ÇALIŞMASINA DÜN KURBAN GİDİYORDU,ZOR KOMADAN ÇIKARTTIM 2 SAAT ONA UGRAŞTIMM:::::

nurani Wrote:YETTİM GARİ TEMA İŞİNİN ARTIK 1 HAFTALIK İŞİ KALDI GİBİ::::::ARTIK ŞU SINIRSIZ PVCAMCORDER VE 8X ZOOM;CONTRAST İŞİNİ DE HALLDERLER HERHALDE ARTIK SIKTI:GİBİ:
BENİM TELEFON FW16 ÇALIŞMASINA DÜN KURBAN GİDİYORDU,ZOR KOMADAN ÇIKARTTIM 2 SAAT ONA UGRAŞTIMM:::::
Dostum güzel haberleri duymak güzel senden. Senin nezdinde ve fw16 için telefonlarını

sakınmadan kurban etmekten çekinmeyen diğer neferlerede teşekkürler.
İyi haberler bekler test için tel gerkirse söyle yeter derim. (Yani telefonu yaktım fw 16 olmuyor demek yok

) Şaka bir yana şimdiden ellerinize sağlık
[quote:1cfd6661ff="o.s.g"]günaydın arkadaşlar.telefonla bir sorunum var.bir kaç gün önce telefon (sx1) menüye girmeye çalıştığımda sistem hatası mesajı gelerek açılmıyordu.neyse telefonu açıp kapadım.bu sefer ekrana "telefon düzgün açılmadı satıcınızla görüşün" diye mesaj çıkıyordu.formatladım 2-3 kere aynısı oldu.bu seferde pilini çıkardım bir müddet bekledim ve nihayetinde düzeldi.telefonu şarja taktığımda "sistem hatası" mesajı veriyor ama normalde telefon şarj oluyor ve çalışıyor.
ne yapmam gerekiyor
nurani Wrote:Asıl size helal olsun bunlar....Arkadaşlar mp3player hata veriyor inşallah düzeltecegim...Patchlere gelince navigationspeed patch'ini güvenle atabilirsiniz......
selam nurani,katkıların için gerçekten teşekkürler.ben mp3player'in en son ve sx1 için takılma yapmayan versiyonun buldum.çorbada bizimde tuzumuz olsun dedim.
[url="http://www.maxicep.com/forums/index.php?act=Attach&type=post&id=709"]
Mp3Player_v3.32_S60_Cracked_SMPDA.SIS[/url] ( 374.92k ) bu versiyonu denedim ve bir sorun yaşamadım,nefis çalışıyor.istersen mail olarak bu sitede verdiğin adrese ya da istediğin başka bi adres varsa göndereyim.senden cevap bekliyorum.kolay gelsin

yanlız bu mp3 player mono gibi geldi bana siz ne dersiniz
bende kullanmıştım onu beğenmedim mono galiba ses iyi çıkmıyo
ultramp3 kurdum o da ilk başta mono gibi geldi fakat sonradan açtığımda stereo çaldı ama onu kullanırkende ekran ışığı hep açık kalıyo
sonuçta döndüm dolaştım kendi mp3 playerını kullanıyorum

ogg player kullananan yok mu aranızda? ben gayet memnun(d)um.. ama kulaklığı kaybedince pek dinleyemez oldum. carsının ortasında müzik seti gibi dolaşmanın bi alemi yok

.. orjinal kulaklık fiyatını bilen war mı bu arada ? gecen Maltepe pazarında orjinali war sadece 20 yaparım dedi en son ama almadım. umarım hata etmemişimdir

GÜRER Wrote:yanlız bu mp3 player mono gibi geldi bana siz ne dersiniz
aynı parçayı sx1'in kendi orijinal mp3 ile dinle bi de mp3player 3,32 ile dinleyin arkadaşlar mono olmadığını anlayacaksınız.mp3player 3.32 nin bas ve tiz sesleri daha iii verdiğini ve ses çıkışının daha yüksek olduğunu farkedeceksiniz.kulaklıkla deneyin ve test edin göreceksiniz

woundedknee Wrote:aynı parçayı sx1'in kendi orijinal mp3 ile dinle bi de mp3player 3,32 ile dinleyin arkadaşlar mono olmadığını anlayacaksınız.mp3player 3.32 nin bas ve tiz sesleri daha iii verdiğini ve ses çıkışının daha yüksek olduğunu farkedeceksiniz.kulaklıkla deneyin ve test edin göreceksiniz
ses çıkışı yüksek olduğu doğru ama bence mono çalıyor
arkadaşlar oggplayer v.1.04 versiyosunu deneyin.volume booster var.sesin şiddetini arttırabilirsiniz.zaten sesi yüksek çıkıyor normalde şiddeti arttırdıgınızda discman gibi çalıyor..bilginize

leow31 Wrote:arkadaşlar oggplayer v.1.04 versiyosunu deneyin.volume booster var.sesin şiddetini arttırabilirsiniz.zaten sesi yüksek çıkıyor normalde şiddeti arttırdıgınızda discman gibi çalıyor..bilginize
iyi güzel söylüyorsun da nerden bulacaz 1,04 versiyonunu

leow31 Wrote:arkadaşlar oggplayer v.1.04 versiyosunu deneyin.volume booster var.sesin şiddetini arttırabilirsiniz.zaten sesi yüksek çıkıyor normalde şiddeti arttırdıgınızda discman gibi çalıyor..bilginize
Elinde varsa gönderebilirmisin eğer gönderebilirsen external bir linke koyabilirim sanırım başka istiyenlerde var...
E-mail adresim: "tuna@cakmakina.com"
bu oggplay i bende kullanıorum fakat ses ayarlama yok sanırım wersiyondan dolayı v1.14 ü gönderecek arkadaş bi zahmet link atarsa buraya yada "gkoylu@msn.com" a gönderebilirse çok sewiniim. (link koyman daa ii olur =) herkes faydalansın.çünkü bu oggplay mükemmel ses çıkarıo.)
pardon v1.04 müş kusura bakmayın..!!!!
GÜRER Wrote:ses çıkışı yüksek olduğu doğru ama bence mono çalıyor
Evet gürer abi bu mp3player mono.....
BU ARADA BEN TEMALI YAZILIMI BİTİRDİM.ŞİMDİ SİZE UPLOAD EDİP LİNK VERECEGİM:::..
nurani Wrote:Evet gürer abi bu mp3player mono.....
BU ARADA BEN TEMALI YAZILIMI BİTİRDİM.ŞİMDİ SİZE UPLOAD EDİP LİNK VERECEGİM:::..
Arkadaşlar deli olacam biri varsa upload edecem bir link versin şu yazılımı....:o
helal sana nurani bekliyoruz dört gözle
işte bizim başarımız işte bu memleketin evlatları

nurani Wrote:Arkadaşlar deli olacam biri varsa upload edecem bir link versin şu yazılımı....:o
Dostum dosya boyutu ne kadar. benim şirket sitesinin altından link vermek mümkün ancak dosyayı bana ulaştırman lazım. "tuna@cakmakina.com" adresine ne zaman atarsan bende yükleyebilirim.
Lobo Wrote:Dostum dosya boyutu ne kadar. benim şirket sitesinin altından link vermek mümkün ancak dosyayı bana ulaştırman lazım. "tuna@cakmakina.com" adresine ne zaman atarsan bende yükleyebilirim.
lobo gmail in varsa ona atalım dosya 30 mb a yakın
verdiğin mail adresi alır diyorsan o başka
başka isteyen varsa onlara da atabiliriz...
burası resmen gebermiş ya alooooo
temalı yazılım diyo nurani duyan yok muuuu ...