GÜRER Wrote:lobo gmail in varsa ona atalım dosya 30 mb a yakın
verdiğin mail adresi alır diyorsan o başka
başka isteyen varsa onlara da atabiliriz...
Arkadaşlar e-mail adresi müsaitte bizim sitenin okadar yeri yok
Ama şöyle bir çözüm buldum aşağıdaki gmail adresine atarsanız isteyende yazacağım kullanıcı adını ve şifresini girerek oradan alabilir. Ne dersiniz haber verin
G-mail adresi: "siemens.tekno@gmail.com"
Kullanıcı adı:
siemens.tekno
şifre:
teknomag
PS: bua arada siemenstech veya siemensmaniadan haberi olan varmı uzun süredir gözükmüyorlar.
o şekilde olmuyor ya girip hemen şifreyi değiştiriyorlar
herkes gmail adresini versin olmayan da normal mailini versin davet gönderelim
emeği boşa gitmesin sonra arkadaşın
GÜRER Wrote:o şekilde olmuyor ya girip hemen şifreyi değiştiriyorlar
herkes gmail adresini versin olmayan da normal mailini versin davet gönderelim
emeği boşa gitmesin sonra arkadaşın
ok ozaman ne diyeyim en azından benim e-mail adresime at istersen "aydintuna@gmail.com"
Bu arada bende yer arıyorum ücretsiz bir yerden upload edebi
lecem sasnırım bu akşam. akşama kadar gönderebilirsen iyi olur bu yüzden
"gkoylu@msn.com" şimdiden sağolun...
gkoylu Wrote:"gkoylu@msn.com" şimdiden sağolun...
msn.com da yer var mı 25 mb
GÜRER Wrote:msn.com da yer var mı 25 mb
Selamlar ve iyi sabahlar. Arkadaşlar sanırım ben dosyanın iki bölümünğ upload edebelirim ancak hala diğer parçalar için 12-15 MB arası yer daha gerekiyor bilgisi ve yeri olan varsa haberleşelim

lobo,kardeş ogg 1.04ü attım mailine.bi yere upload edersin artık..

Lobo Wrote:Selamlar ve iyi sabahlar. Arkadaşlar sanırım ben dosyanın iki bölümünğ upload edebelirim ancak hala diğer parçalar için 12-15 MB arası yer daha gerekiyor bilgisi ve yeri olan varsa haberleşelim
lobo sana gönderdim geldi mi
gmail daha mantıklı gibi geliyo bana ....
"asel26@hotmail.com" 250mb çok teşekkürler ellerinize sağlık
Gürer aldım ellerinize sağlık ve teşekkürler daha kurma fırsatım olmadı ama eminim iyidir.
leow31 Wrote:lobo,kardeş ogg 1.04ü attım mailine.bi yere upload edersin artık..
Bu akşam nete koyup linki buarada yayınlarım isteyen olursa oradan indirebilir...
Lobo Wrote:Bu akşam nete koyup linki buarada yayınlarım isteyen olursa oradan indirebilir...
Akşama bırakmıyayım dedim acil ihtiyacı olan vardır neme lazım.
Aşağıdaki linkden OGGPlayer 1.04'e ulaşabilirsiniz.
PS: Dosya bu mesajdan itibaren en az 48 saat bu linkde kalacaktır. Daha sonra ihtiacı olan arkadaşlar mesaj atarsa seve seve gönderebilirim.
*Dosyadan dolayı ben bir sorun yaşamadım ama yaşarsanız tabiki sorumluluk kabul etmem
Dosya boyutu : 196Kb.
Dosya Türü : *.Zip
Norton AV 2005 ile kontrol edildi.
[url="http://www.cakmakina.com/sx/ogg.zip"]http://www.cakmakina.com/sx/ogg.zip[/url]
Bozuk dosya linki olursa tabiki haber verirsiniz.
arkadaşlar.. SX1 e kulaklık, hoparlor takmak için aparat satılıyormuş.. Acaba bileniniz warmı??
Hepinize selam arkadaşlar....
Yazılım için mail adresimi vereyim

"emrekasap@gmail.com"
yeni ses pathci yüklüydü telefonumda, hoparlör patladı, ondan mı bilmiyorum gerçi, servise verdim... bilginiz olsun...
fenerlee Wrote:
merhaba banada yazılımı gönderirseniz sevinirim
"efesaglamer@gmail.com"
slm yazılımı sana gönderdim.
Ayrıca,
GKOYLU: ben denemedim ama teorik olarak mümkün hatta bir ağarata ihtiyacın yoık sen kendinde yapabilirsin. Eğer elinde fazla SX1 kulaklığı varsa. Kulaklıkları çıkardığında kulaklıklara giden 4 kablo görürsün bunlarıN İKİSİ + İKİSİ - DİR. eksileri beraber artılarıda ayrı ayrı standart 3,5 lluk bir dişi jackın gerekli yerlerine lehimlersen bilgisayarda kulklandığın hoparlörü çok rahat bağlayabilirsin

Arkadaşlar birde program isteklerini PM den yapsak diyorum. forum şişmese. GURER, Nurani yazılımı gönderebiliyor, İsteyen olursa bende seve seve gönderebilirim. işki mail adresinizde en az 25MB boşluk olsun.
lobo teşekkür ederim.. bi arkadaş 6630 u için donanimhaber forumundan birrini bulmuş almış ordan fakat sx1 e bulammamış eğer diorum bunu yapan biri warsa parasıyla almak isitiom kenim yapamam... =))
evet o mp3 player mono çalıyor. sağ-sol nerden ne sesi geldiğini bildiğim bi şarkıyı denedim, iki taraftan da aynı ses geliyor. stereo yazması yalan, direk mono çalıyor.
oggplay yükleyin daha iyi. bilgisayarda mp3'ü ogg yapıyosunuz, hatta 64 veya 80 kbps yapınca dolayısıyla boyut yarıya düşüyor, ama kalitede hiç bir bozulma yok, anlaşılmıyor gerçekten. ben de bu şekilde iki kat müzik taşıyabiliyorum.
gkoylu Wrote:lobo teşekkür ederim.. bi arkadaş 6630 u için donanimhaber forumundan birrini bulmuş almış ordan fakat sx1 e bulammamış eğer diorum bunu yapan biri warsa parasıyla almak isitiom kenim yapamam... =))
Bir kulaklık gönderirsen ben yapar sana gönderirim ücretsiz

Arkadaşlar benim sx1 imdeki sorun hala devam ediyor. Telefoncuya tamire verdim fakat yapamadı telefon düşmüş ya da flash da bir arıza var yazılımı almıyo dedi ama ben dtelefonu düşürmedim bundaki arıza nedir?

yardımlarınız için tşk ederim.
Bi de şu yazılımı bana da atarmısınız?
sekil71@yahoo.com