Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SIEMENS MOBİLE DESTEK HATTI (S,C25 - S,C,M35, S,C,
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Arkadaşlar forum sadece yeni versiyon istenmesiyle çok büyüyor. Bu yüzden talepleri PM bölümünden yada Symbian, Java Uygulamalar bölümünden yapsak nasıl olur diye tekrar sormak istedim.

PS: Siemenstech veya Siemensmania neredeler bilgisi olan varmı?

"sekil71@yahoo.com" adresinden mail geri döndü yazılım için en az 25MB boş yer şart!!!
ozkanozdemir239@hotmail.com
buraya gonderirseniz sevinirim.simdiden tskkurler
Lobo Wrote:PS: Siemenstech veya Siemensmania neredeler bilgisi olan varmı?

Bende çok merak ettim Siemenstech zaten çok yoğun oluyodu
Mania'da bu ara iyice işe daldı sanırım hiç gözükmüyo :confused:
arkadaslar yeni yazılım varmı yokmu o bile tam olarak anlatılmıyor forumda iyimi kotumu ne değisti yazmıyor..
bir yere upload etsenize bir zahmet..
ne değisti yazarak
arkadaşlar 26 mayıs itibariyle benim hotmaile ileti geldi..yazanlar aynen şöyle

SMO is proud to announce the release of the new modded FW 15 in all the available Variants, the Firmware has this Features:

1. enable themes to be stored on Disk E
2. enable wav alarm on E drive
3. enable signal strength indicator in avkonex.mbm on Disk E
4. enable Icons in menu_folders.mbm on Disk E
5. enable battery and couple other indicators in avkon.mbm on Disk E
6. replace startup.mbm in Disk Z
7. enable splashscreen on Disk E
8. replace standard colour schemes with new ones on Disk Z
9. enable analogue clock on Disk E
10. enable calender tone on Disk E
11. enable installation folder on Disk E
12. remove camera sound
13. change voice dailing storage to Disk E
14. remove Fade-In Ringtone
15. Increase navigation speed while using joystick
16. enable callstatus.mbm on Disk E
17. enable BMImages.mbm on Disk E

altta siemens-mobile.org linki var girdim ve orda karşıma çıkanlar şunlar

[url="http://www.siemens-mobiles.org/index.php?option=com_smf&Itemid=28&expv=0&topic=2658.msg21152#msg21152"]SMO modded FW15 version 2[/url] « on: May 26, 2005, 08:40:57 PM »
Hello [Image: icon_biggrin.gif] ,
SMO is proud to announce the release of SMO Modded Firmware Version 2
Features:

[center]Special thanks go to:
the Z-TEAM on oslik.ru
and sx1-flashing.tk
[/center]

The features of that modded Firmware are:

1. enable themes to be stored on Disk E
2. enable wav alarm on E drive
3. enable signal strength indicator in avkonex.mbm on Disk E
4. enable Icons in menu_folders.mbm on Disk E [Image: new.gif]
5. enable battery and couple other indicators in avkon.mbm on Disk E
6. replace startup.mbm in Disk Z [Image: new.gif]
7. enable splashscreen on Disk E
8. replace standard colour schemes with new ones on Disk Z [Image: new.gif]
9. enable analogue clock on Disk E
10. enable calender tone on Disk E
11. enable installation folder on Disk E
12. remove camera sound [Image: new.gif]
13. change voice dailing storage to Disk E
14. remove Fade-In Ringtone [Image: new.gif]
15. Increase navigation speed while using joystick [Image: new.gif]
16. enable callstatus.mbm on Disk E
17. enable BMImages.mbm on Disk E

to install it, you need first to make sure that you have a non-patched Firmware, so go to Winswup FW15 download any variant (doesn't really matter which one)

How To Apply Firmware

then when the install is done, download and install needed_files.sis...

now you can patch safely, so download one of the below variants and flash it
How To Apply Firmware

ATTENTION:
1- when you download one of the following Firmwares, that means that you agree to our Rules
2- in both flashing process you MUST NOT uncheck any checkbox,
3- when you flash, your C drive will be erased, so think to backup your phone first (using SDS or MMC)
4-Special Thanks to our man NightShift79
Enjoy [Image: wav.gif]

//formated by NightShift79 [Image: thankyou.gif]

Screenshots:

Splashscreen[Image: splashscreen.jpg]Main/Standby[Image: Main.jpg]Menu[Image: Menu.jpg]Blue Sky palette[Image: Blue_sky.jpg]Beach palette[Image: Beach.jpg]City palette[Image: City.jpg]Magenta Palette[Image: Magneta.jpg]

And of course all that are above are only the welcome Theme, you can change everything starting from the theme (the upper part (the one under the clock) ), splashscreen, Antenna, battery indicators and analogue clock skins

check our Themes and our Themes Machine

//EDIT: i added the needed_files.tar.gz archive, if you had problems turning on the phone, installing sis file or any other weird problem, then unpack it on E (MMC) drive
[url="http://www.siemens-mobiles.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=2658.0;id=7254"][Image: clip.gif] SMOFW15_en-cz-sk.exe[/url] (25577 KB - downloaded 70 times.)
[url="http://www.siemens-mobiles.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=2658.0;id=7255"][Image: clip.gif] SMOFW15_uk-de-it.exe[/url] (25853.51 KB - downloaded 500 times.)
[url="http://www.siemens-mobiles.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=2658.0;id=7256"][Image: clip.gif] SMOFW15_uk-de-ru.exe[/url] (25892.4 KB - downloaded 570 times.)
[url="http://www.siemens-mobiles.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=2658.0;id=7257"][Image: clip.gif] SMOFW15_uk-el-tr.exe[/url] (25821.55 KB - downloaded 281 times.)
[url="http://www.siemens-mobiles.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=2658.0;id=7258"][Image: clip.gif] SMOFW15_uk-es-pt.exe[/url] (25854.34 KB - downloaded 29 times.)
[url="http://www.siemens-mobiles.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=2658.0;id=7286"][Image: clip.gif] needed_files_FINAL.sis[/url] (529.23 KB - downloaded 66 times.)
[url="http://www.siemens-mobiles.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=2658.0;id=7287"][Image: clip.gif] needed_files_FINAL.tar.gz[/url] (530.63 KB - downloaded 46 times.)

YORUMLARINIZ NEDİR?Big Grin
tema olayı hallolmuş gibi dimiCool
manigokmen Wrote:arkadaslar yeni yazılım varmı yokmu o bile tam olarak anlatılmıyor forumda iyimi kotumu ne değisti yazmıyor..
bir yere upload etsenize bir zahmet..
ne değisti yazarak
Dostum upload edecek yerin varsa söyle seve seve upload edelim. Ha eğer yazılımı istiyorsan mail adresini ver (en az 25MB) sana gönderelim. Yazılım daha iki günlük bir olay yeni yeni kullanıyoruz. İyi mi kötümü zaman gösterecek, Ben şimdilik sorun yaşamadım. En önemli değişiklik tma desteğini içinde barındırıyor, Ayrıntılı bilgileri yazılımı hazırlayan Nurani verebilir.

Yabancı sitedeki yazıyı okudum sanırım bizimkilerin fw16 dayapmaya çalıştıklarını yapmışlar aslında nurninin yaptığından çok farklı birşey değil gibi geldi bana. Zaten başarıyla yapılabilen patchleri bir bütün haline getirmişler ellerine sağlık. Bir de türkçe olsa (sanırım TR değil)
benim ingilizce biraz kıt.burda iyi derecede bilen biri vardır herhalde.tema olayına "new" yazmamışlar bile bunlarBig Grin ingilizcesi manyak olan biri warsa yukardakileri tercüme edin herkes anlayabilsin dimi.SX1 için herşey kardeşlerim..Smile
leow çok güzel bi haber paylaştığın için teşekkürler

benim anladığım özellikler oldukça iyi kurulumuda nasıl yapcağımızı belirtmiş. tema üzerinde hakimiyetimiz var saati, pil göstergesini vs. herşeyi deiştirebiliyoruz bu süper olmuş

tema olayını yapıyoduk zaten ama mmc kart üzerine kuruluyodu sistem bu yüzden telefon uygulamalarda yavaşlıyodu. acaba bu c ye mi kuruluyo tamamen ve e: üzerine tema kopyalama özelliğide var ?? Wink
Arkadaşlar uzun uzun yazdığı şeyler kısaca tüm görsel malzemeyi e ye çevirip açılıştan sona kadar her şeyin resmini değiştiriebileceğinizi söylüyor.
Kısaca Herşeyi e ye kurabildiğini söylüyor
E: ye Wav alarm eklenebildiğini söylüyor
Kamera Sesini kapatıyor.
Yükleme klasörünü E: ye çeviriyor.
Joyistic hızını arttırıyor.
Bunun dışında ekstra bir şey yok.
[url="http://www.siemens-mobiles.org/index.php?option=com_smf&Itemid=28&expv=0&topic=1246.0"]http://www.siemens-mobiles.org/index.php?option=com_smf&Itemid=28&expv=0&topic=1246.0[/url]

bu adreste tema olayını anlatmaya başlıyor.yukarda dikkat edersen herşeyi E'de uyguluyor.arara Zye el atmış.neyse ben geziniyorum sitede anlamaya çalışıyorum.sende bakarsan sevinirim benim ing yetmiyor...Wink
lobo özel msj attım bi bakarmısın
Leow31:
Siteye baktım, Sanırım tema olayı çözülömüş ancak telefonun mmc olmadan çalışma özelliği kalkıyor ayrıca T9 destğide sorunlu, TR versiyonu yok ve bazı yabancı versiyonları da sorunlu. Ancak ingilize kullanırım diyenler için sanırım sorun yok.
PS: ayrıca dil yetersizliğinden çözemediğin birşey olursa PM at
PS2: Sana PM Attım
sağol lobo açıklaman için..Wink
Arkadaşlar kısa bir süre (Akşama Kadar) offline vaziyetteyim kalın sağlıcakla
benim tel de yaklaşık 4 gündür nurani nin yazılımı kurulu gayet güzel çalışıyor

ses canavar gibi çıkıyo telefon elinizde tabiri caizse zangırdıyor.(ben max a almaya çekiniyorum)

tema olayı zaten malum çok ilgimi çekmesede bi kaç tane kurdum gayet hoş ama biraz zahmetli .

zil sesi de direk çalıyor.joystik hızlanmış

bir de nurani bunları c: sürücüsünde hallediyor sanırım bahsettiğiniz yazılımdan en büyük farkı bu e: kurulması risk oluyo biraz.Kartı çıkardığınızda sistem göçüyo

diğer yazılımı kuran varsa izlenimlerini buraya yazsın bakalım Nurani de geldiğinde fikirlerini söyler..
Valla bende kurdum gayet iyi ancak bazı arkadaşların nasıl kurulacağına dair soruları var.
Bu işi yapanların anlatması sanırım daha sağlıklı olur ben dilim (Klavyem) döndüğünce yardımcı olmaya çalıştım. Ama Nurani bunu ayrıntılarıyla yazarsa sanırım daha iyi olur.
merhaba arkadaşlar benim telefonun rehberiyle ilgili bi sorunum var.

şimdi olay şöyle: benim rehberde bi arkadaşa resim eklemiştim, rehebrde o kişinin üzerine gidince direk resim sol üstte çıkıyor eğer kullanıyosanız görmüşünüzdür. ararken filan da vs... bi ara telefona format attım, rehberi yedek almıştım, geri yükledim şimdi yine o kişinin üstüne gidnce resim sol üstte çıkıyor, ama o kişiye girince, sağ tuşa basınca resmi gösteriyo ya rehberde, orda "görüntü resmi yok" diyor. dolayısıyla yeni resim koyunca da eskisini gösteriyor sadece, eskisini de kaldıramıyorum. ve başkasına da resim eklesem de göstermiyor onları. napıcaz??

umarım anlatabildim, teşekkürler herkese şimdiden

ha tamam eski resmi kaldıramazsam o kişiyi siler yeniden yaratırım o sorun değil de başka kimseye resim koyamıyorum, o sorun
bluetoothtan 3-4mb lık bisi gonderemiyorum baskasına hafıza yetersiz fln diyor neden yapar acaba ?
sailmakér Wrote:bluetoothtan 3-4mb lık bisi gonderemiyorum baskasına hafıza yetersiz fln diyor neden yapar acaba ?
msvdrive programını kurup mesaj hafızasının mmc karta geçmesini sağlamazsan dediğin gibi olur atamazsın, çünkü telefonun hafızası çok az.

çözüm: msvdrive kurman gerek
arkadaslar yaklaşık benim telde 10 gündür ara ara arama yaparken karşı tarafı ararken siemensin normalde çıkardığı bağlantı sesi duyulmuyor ve aradığın kişi bağlandığında karşı tarafa ses gitmesine rağmen bende ses gelmiyor !!! Ama herhangi bir dış çağrı geldiğinde telefon kendiliğnden düzeliyor bi türlü neden yaptığını anlayamadım arkadaşlar. C ve E sürücüsüne format attım herşeyi sil baştan kurdum 5 saat geçmedi aynı olayı tekrar yaşadım cihazımda fw 15tr yüklü siyah siemens sx1 kvk garantili ne yapmam gerekiyor bi yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
sailmakér Wrote:bluetoothtan 3-4mb lık bisi gonderemiyorum baskasına hafıza yetersiz fln diyor neden yapar acaba ?

msdrive programını kurman lazım kuruluysa yorum yok...
vodka Wrote:arkadaslar yaklaşık benim telde 10 gündür ara ara arama yaparken karşı tarafı ararken siemensin normalde çıkardığı bağlantı sesi duyulmuyor ve aradığın kişi bağlandığında karşı tarafa ses gitmesine rağmen bende ses gelmiyor !!! Ama herhangi bir dış çağrı geldiğinde telefon kendiliğnden düzeliyor bi türlü neden yaptığını anlayamadım arkadaşlar. C ve E sürücüsüne format attım herşeyi sil baştan kurdum 5 saat geçmedi aynı olayı tekrar yaşadım cihazımda fw 15tr yüklü siyah siemens sx1 kvk garantili ne yapmam gerekiyor bi yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

bu sorulara cevap verebilecek arkadaşlar günlerdir kayıp , bi haber alan var mı siemens manialardan....???:confused:
GÜRER Wrote:bu sorulara cevap verebilecek arkadaşlar günlerdir kayıp , bi haber alan var mı siemens manialardan....???:confused:
Gürer bende gözlerim yollarda onları bekliyorum, Bu arada sorun büyük ihtimalle hoparlörden, aynı şeyi ahizesiz konumda dene o zaman ses gelmesi lazım diye tahmin ediyorum. basit bir temassızlık ihtimali yüksek. Garantideyse servise götür derim ben
johnny Wrote:ha tamam eski resmi kaldıramazsam o kişiyi siler yeniden yaratırım o sorun değil de başka kimseye resim koyamıyorum, o sorun
Dostum yeni eklediğin kişilere resim ekleyebiliyorsan yedek aldığın databasede değişiklik yapman gerekir sanırım. Ama tahminimce daha kısa bir yolu vardır ama ben bilmiyorumdur Smile
Reference URL's