Lobo Wrote:Dostum yeni eklediğin kişilere resim ekleyebiliyorsan yedek aldığın databasede değişiklik yapman gerekir sanırım. Ama tahminimce daha kısa bir yolu vardır ama ben bilmiyorumdur 
ya şimdi o kişiyi sildim kimseye ekliyemiyorum hala resim filan
yeni birini eklesem de ona da eklenmiyor kafayı yicem ya

siemens mania arkadaşlar siz ne dersiniz bu işe?
johnny Wrote:ya şimdi o kişiyi sildim kimseye ekliyemiyorum hala resim filan
yeni birini eklesem de ona da eklenmiyor kafayı yicem ya
siemens mania arkadaşlar siz ne dersiniz bu işe?
FScaller programını kursana daha etkin bir çözüm hem arayanın fotoğrafını full ekran görebilirsin.
hunter1 Wrote:FScaller programını kursana daha etkin bir çözüm hem arayanın fotoğrafını full ekran görebilirsin.
tamam da o hata neden kaynaklanıyor onu bulmak lazım. FScaller kullanırsam o problemi çözmüş olmadan sadece üstünü örtmüş olurum. ben telefonumdaki o sorunu gidermek istiyorum, sorunlu sorunlu kullanmıyalım telefonu, onu da halledelim

ARKADAŞLAR SİZLER İÇİN YAZDIGIM FW'Yİ TAKDİM EDİYORUM;;)
SX1_NURANI-TURKEY-RETAIL-uk-el-tr_15_0001
Özellikleri:
1-Tema Özelliği
2-Değiştirilmiş Renk Paletleri
3-Hızlı joystick
4-Arttırılmış Ses Seviyesi
5-Artarak değil hemen çıkan ses
6-Biraz hassaslaştırılmış Radio
NOT:1-Arkadaşlar bu fw'ye diğer normal fwler gibi format atabilirsiniz.
2-MMC kartı rahatlıkla çıkartabilirsiniz....
[url=\"http://www.IPHONE-FORUM.ORG\"]WWW.IPHONE-FORUM.ORG[/url] SİTESİNDEN İNDİREBİLİRSİNİZ..... bu linke girin ve search yaptırın çıkar...
GELELİM SMO YAZILIMINA ARKADAŞLAR BU GİBİ YAZILIMLAR MMC KARTINIZIN KULLANIMINI KISITLAR VE KARTI ÇIKARTTIĞINIZDA PROGRAMLARA GİREMEZSİNİZ YANİ TELEFONU KULLANAMAZSINIZ VE KARTA BİŞEY OLDUGU ZAMAN TELEFONA TEKRAR YAZILIM GEREKİR.....
Nurani 872 nolu mesaj hakkında yardım rica ediyorum....
Mania nerelerde?
vodka Wrote:arkadaslar yaklaşık benim telde 10 gündür ara ara arama yaparken karşı tarafı ararken siemensin normalde çıkardığı bağlantı sesi duyulmuyor ve aradığın kişi bağlandığında karşı tarafa ses gitmesine rağmen bende ses gelmiyor !!! Ama herhangi bir dış çağrı geldiğinde telefon kendiliğnden düzeliyor bi türlü neden yaptığını anlayamadım arkadaşlar. C ve E sürücüsüne format attım herşeyi sil baştan kurdum 5 saat geçmedi aynı olayı tekrar yaşadım cihazımda fw 15tr yüklü siyah siemens sx1 kvk garantili ne yapmam gerekiyor bi yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
Arkadaşım SX1'de zil sesleri ile konuşma sesleri ayrı kanallardan yapılyor muhtemelen eger yazılımsal bir hata yoksa senin bu kanallardan biri sorunlu önce bir yazılım at eger düzelirse sorun yok eger düzelmesse başarı teknikservise götür kvk olması fark etmez Ankarada mısın ben yardımcı olabilirim...

Nurani istanbuldayım fakat çok enteransan bi durum teli açıp kapayınca düzelmiyor fakat beni birisi arasın telefon çalsın hemen düzeliyor çok garip bi anlam veremedim doğrusu?
Nurani SMO nun problemlerini anlata anlata dilimde tüy bitmişti ama sanırım ilk ağızdan duyunca insanlar daha kolay ikna oluyor. Bu arada senin yazılımı kullanıyorum sorunsuz ve güzel gidiyor tekrar ellerine sağlık. Ancak gene ilk ağızdan yüklemeyi ve tema kurmayı anlatsan iyi olur dün soran bayağı vardı. Ankara'ya gelecem senin yerin nerde uğrayıp tanışmak isterim...
Nurani verdiğin linkd gerekli forumu buldum adresi [url="http://www.iphone-forum.org/viewtopic.php?t=36442"]http://www.iphone-forum.org/viewtopic.php?t=36442[/url] Kolay gele...
Lobo Wrote:Nurani SMO nun problemlerini anlata anlata dilimde tüy bitmişti ama sanırım ilk ağızdan duyunca insanlar daha kolay ikna oluyor. Bu arada senin yazılımı kullanıyorum sorunsuz ve güzel gidiyor tekrar ellerine sağlık. Ancak gene ilk ağızdan yüklemeyi ve tema kurmayı anlatsan iyi olur dün soran bayağı vardı. Ankara'ya gelecem senin yerin nerde uğrayıp tanışmak isterim...
Hayırlı olsun bu cebim ararsan buluşuruz 05374791165

ellerine saglik nurani.yalniz bi sorum var bu tema olayi bildigimiz şekilde mi yükleniyor yani 6600daki gibi yok değişik bi şekildemi?
İşte ya 1.5 hafta giremedik siteye attığımız tohum öyle bir yeşermiş ki sonsuz bir paylaşım var. Ne yalan söyleyeyim gözlerim yaşardı. Başta Nurani dost olmak üzere emeği geçen bütün dostlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. YAŞASIN SX1, YAŞASIN PAYLAŞIM, YAŞASIN TEKNOMAG!!!
SiemensMania Wrote:İşte ya 1.5 hafta giremedik siteye attığımız tohum öyle bir yeşermiş ki sonsuz bir paylaşım var. Ne yalan söyleyeyim gözlerim yaşardı. Başta Nurani dost olmak üzere emeği geçen bütün dostlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. YAŞASIN SX1, YAŞASIN PAYLAŞIM, YAŞASIN TEKNOMAG!!!
SX1 Dostluğu böyle birşey işte bir taş atarsın sonra diğerleride 10 taş atar. Nurani yapacağını yaptı. Şimdi sizlerden iyi haberler bekliyoruz. Bu arada tekrar burda görmek güzel sizleri.

Bakıyorumda Siemensmania gelince Siemenstechde gelmiş kanka olmak böyle birşey demekki

arkadaşlar ben nurani'nin hazırladığı yazılımı indiremedim siteye giriyorum ama ordan sonra ne yapacağımı bilmiyorum
valla bende indiremedim.search yaptım i-phone sitesinden ama bulunamadı.bi sorum daha olacak...SX1_NURANI-TURKEY-RETAIL-uk-el-tr_15_0001 adlı fw ye n-gage modu yani ram'i arttırma patchini yapsak bir problem yaratır mı?nurani'nin yazılımını mail adresime gönderecebilecek arkadaşlar varsa mail
adresim.estavez2000@yahoo.com
YiĞit543 Wrote:arkadaşlar ben nurani'nin hazırladığı yazılımı indiremedim siteye giriyorum ama ordan sonra ne yapacağımı bilmiyorum
Arkadaşlar siteye girip önce üye olun ve sag üstte search var oradan büyük harfle YAZILIM kelimesini aratın karşınıza çıkacak......

nurani merhaba
sana bikaç sorum olacak yardımcı olurmusun
woundedknee Wrote:valla bende indiremedim.search yaptım i-phone sitesinden ama bulunamadı.bi sorum daha olacak...SX1_NURANI-TURKEY-RETAIL-uk-el-tr_15_0001 adlı fw ye n-gage modu yani ram'i arttırma patchini yapsak bir problem yaratır mı?nurani'nin yazılımını mail adresime gönderecebilecek arkadaşlar varsa mail "adresim.estavez2000@yahoo.com"
Ngage modu patchini yazılıma rahatlıkla yapabilirsin hiçbir sorun çıkartmaz.....

turgayaslan Wrote:nurani merhaba
sana bikaç sorum olacak yardımcı olurmusun
Ne demek buyur elimden geldği kadar....

1. Bu yazılımı banada gönderirmisiniz
2. Alarm sesi falanda varmı bu patch ta
turgayaslan Wrote:1. Bu yazılımı banada gönderirmisiniz
2. Alarm sesi falanda varmı bu patch ta
Arkadaşım yazılımı [url="http://www.iphone-forum.org/"]www.iphone-forum.org[/url] sitesine upload ettim oradan alabilirsin(siteye üye ol ve YAZILIM diye arat)....Ayrıca bu patch degil yazılımdır ve yazılımda alarm sesini degiştirme özelliği yok ama talep gelirse bir sonraki hazırlayacagım yazılımda bu özelliği ekleyebilirim...

kardeş bu sırasıyla vermişsin eline sağlık bide bunların kullanımını anlatsan
Kardeş bide ben yazılım olanımı yükliyecem sadece yoksa diğerlerinidemi yükliyecem bi tam olarak anlatsan yaw
YiĞit543 Wrote:kardeş bu sırasıyla vermişsin eline sağlık bide bunların kullanımını anlatsan 
Kardeş bide ben yazılım olanımı yükliyecem sadece yoksa diğerlerinidemi yükliyecem bi tam olarak anlatsan yaw
Kullanım indireceginiz dosyalarda var....

tamamdır sağol nurani kardeş indirmeye başladık...deneyecez bakalım senin fw ye siemensmaina ve siemenstech arkadaşlarda modifiye eklerlerse acaip super bişey olacak gibime geliyor.f15 v2 dedikleri olayı zaten daha önce yapmıştık protochip adlı arkadaşı burada bi daha analım kulakları çınlasın
[left]sana bir soru daha daha önce sx1 theme maker ile yaptığım temaları(sisdosyası)kullanabilirmiyim.yoksa symbian 7 (sis) temaları mı yüklüyeceğiz
[/left]
telefona önce en son olarak verdiğin YAZILIM adıyla verdiğin sis dosyasını ilk olarak telefona yükleyecez sonra da diğer part1, part2 diye mi gidecek kardeş