ARKADAŞLAR ÇOK ACİL MSVDRIVE PROGRAMI LAZIM OLDU ŞU ANDA YANIMDA YOK GÖNDEREBİLECEK OLANLAR "tuna@cakmakina.com"adresine atabilirlermi
Arkadaşlar çok teşekkürler dosya elime ulaştı ayrıca bu forumdan buı kadar çabuk geri dönüş alabilmek de çok hoş...

Tel kodunu 3 kez yanlış girdim.İmei den tel kodunu gönderebilecek varmı?Bulun duğum yerde teknik servis yok.Garantili ama istanbula göndermem gerekiyor.Ayrı kalmak istemiyorum sx1 imden yardım

hellscream Wrote:Tel kodunu 3 kez yanlış girdim.İmei den tel kodunu gönderebilecek varmı?Bulun duğum yerde teknik servis yok.Garantili ama istanbula göndermem gerekiyor.Ayrı kalmak istemiyorum sx1 imden yardım

Dostum sanırım garanti dışı kalmasını istemiyorsan İstanbula göndermekten başka seçeneğin yok.
Diğer yandan garanti mi? o da ne dersen ozaman bazı yerlerde (Senin bulunduğun yer neresi yapan varmı bilemiyorum) telefonun içindeki güvenlik bölümünü keserek hallaediyorlar bu işi. Genede bana sorarsan en sağlamı servis.
Haa unutmuşum siemens servisi arayıp faturanı fakslarsan sanırımsana güvenlik kodunu veriyorlardı heposinden önce bunu bir dene
Fixx Wrote:Analog saati değiştirmek için şu üç dosyayı, istediğin analog saat dosyasıyla değiştirmen yeterli: Clock.mbm, clockmasks.mbm, EikCtl.rsc
sorun zaten eicktl.rsc dosyasının c/system/data içerisinde olmamasından kaynaklanıyor.hafıza kartına yama yaptığımda clock.mbm,clockmask.mbm dosyalarını değiştirdiğimi hatırlıyorum yanılmıyorsam,oluyordu o zamanlar ama şimd iomuyor
arkadaşlar benim yani yazılımı indirme fırsatım olmadı.nuraninin eklediği iphone-forum sitesinden kaldırmışlar yazılımı.birileri mailime atarsa sevinirim.eywallah "leow31@hotmail.com" (250mb)
bu siteye eklenmiş yazılım hiç haberimiz yok.. garantinin bitmesini bekleyecez anasını satim şimdi

leow31 Wrote:bu siteye eklenmiş yazılım hiç haberimiz yok.. garantinin bitmesini bekleyecez anasını satim şimdi
gerek yok garantinin bitmesini beklemeye ben de alalı 2 ay oldu yükledin walla
bişey olursa eski yazılımı yükleriz olur biter
GÜRER Wrote:gerek yok garantinin bitmesini beklemeye ben de alalı 2 ay oldu yükledin walla
bişey olursa eski yazılımı yükleriz olur biter
Zaten eski yazılımı yükleyemiyecek kadar arızalandıysa servisde flashı okuyamaz

arkadaşlar lütfen bi yardım.bende şu fw olayını bi patchleyip tema filan kullanmak istiorum ama harbiden çok tırsıyom tel.e bişeyo lur diye.zaten bende pek anlamıyorum.şu hazırladığınız fw oolayını bana ayrıntılı bir şekilde nasıl atıcağımı,atmak için nelerin gerekeceğini ve bi eksisin olup olmadığını (kilitlenme,takılma gibi) gerçekten anlamaktan yoksun yani salak birisine anlatıyormuşcasına ayrıntılı ve sade biçimde anlatırsanız çok sevinirim.donanimhaber de de bunu söyledim ama pek bi yardım gelmedi.
şimdi bu işlemi yapmak için winswup gerekiyormuş bu nedir nerden temin edebilirim.burdan başlayarak anlatırsanız çok sevinirim.
sizin anlattığınız fw işlemide sade sanırım ama benim pek bi bilgim olmadığından anlayamadım.yardımlarınızı bekliyorum
tugay16 Wrote:arkadaşlar lütfen bi yardım.bende şu fw olayını bi patchleyip tema filan kullanmak istiorum ama harbiden çok tırsıyom tel.e bişeyo lur diye.zaten bende pek anlamıyorum.şu hazırladığınız fw oolayını bana ayrıntılı bir şekilde nasıl atıcağımı,atmak için nelerin gerekeceğini ve bi eksisin olup olmadığını (kilitlenme,takılma gibi) gerçekten anlamaktan yoksun yani salak birisine anlatıyormuşcasına ayrıntılı ve sade biçimde anlatırsanız çok sevinirim.donanimhaber de de bunu söyledim ama pek bi yardım gelmedi.
şimdi bu işlemi yapmak için winswup gerekiyormuş bu nedir nerden temin edebilirim.burdan başlayarak anlatırsanız çok sevinirim.
sizin anlattığınız fw işlemide sade sanırım ama benim pek bi bilgim olmadığından anlayamadım.yardımlarınızı bekliyorum
ya sorun etme kimse anasının karnında öğrenmedi bu işleri
mevcut fw kaç telefonundaki ? (*#06# ye basıp bilgi menüsünde variant name de yazar)
TUGAY:
Çok basitçe anlatamaya çalışıyım.
Önce rehberini, mesajlarını herşeyini yedekle. Nasıl yedekleyeceğin bu forumda yazıyor ara deyip rehber dersen bulursun.
Ardından gerekli dosyayı bilgisayarına indir. Onun içerisindeki txt dosyalarında ayrıntılı yazılmış.
Genede en temel olarak şarjıın dolu olduğuna emin ol ve işlemi yaparken elektrik kesilmesin diye dua et.
Telefonu joystick tuşuna basarak aç Ekranda gri zemin üzerinde software.... diye bir yazı çıkar.
USB kablosuyla (ki bu sx1 için DCA-540 oluyor) telefonu bilgisayara bağla. USB yi tanıtmak için gerekirse indirdiğin dosya içerisindeki Driver klasöründeki sürücüleri kullan.
Bilgisayara indirdiğin dosyadan SX1_NURANI-TURKEY-RETAIL-uk-el-tr_15_0001.exe yi çalıştır. Açılan pencereden USB Only seçeneğini işaretle ok de ve starta bas. Ekrandaki renkler sırayla değişecektir. Sarı kırmızı açık yeşil falan en son (Aşağı yukarı 15dk sonra) Koyu yeşil bir hale gelecek ve telefonun kapanacaktır.
Sonra teli açtığında yeni fw'nin yüklenmiş olduğunu görürsün.
Sanırım eksik birşey kalmadı kaldıysada diğer arkadaşlar ekler genede aklına takılan birşey olursa sor.
dostum ama ben daha o nurani fw yi bile indirmedim pc me onu nerden indirebilirim.bide o yükleme işleminde benim pc dandiktir biraz reset atabilir öyle olursa yanarım heralde.onun içinde fw13 ün üstüne fw 15 i geri yüklemek gerekir onuda yapamam eğer yine reset atarsa yANİ kalırım ortada telefonsuz.sizce reset atarmı bu işllemde.genellikle tel.e mp3 atarken her 2-3 mp3 de bir reset atıyo pc.
ayrıca telefonumda fw15 tr yüklü.
tugay16 Wrote:dostum ama ben daha o nurani fw yi bile indirmedim pc me onu nerden indirebilirim.bide o yükleme işleminde benim pc dandiktir biraz reset atabilir öyle olursa yanarım heralde.onun içinde fw13 ün üstüne fw 15 i geri yüklemek gerekir onuda yapamam eğer yine reset atarsa yANİ kalırım ortada telefonsuz.sizce reset atarmı bu işllemde.genellikle tel.e mp3 atarken her 2-3 mp3 de bir reset atıyo pc.
Dostum senin pc sürekli resetleniyorsa kendi makinende denemeni tavsiye etmem dosyayı bu sitenin dosyalar bölümünden indirebilirsin.
Arkadaşlar şimdi yükliyecem telefonuma ama bu temalı yazılım hangisi üsteli yk1 yk2 yk3 yk4 falan yazıyor bunlardan hangisini telefonuma yükliyecem

arkadaşlar biraz önce yeni sw yi kurdum ama seste hiçbir değişiklik olmadı hatta biraz azaldı gibi.bende mi bi sorun var.ayrıca ne gibi ve nasıl değişiklikler yapabiliyoruz anlatırsanız sevinirim.teşekkürler....
selam arkadaşlar.
mdemir:
ben yükledim eskisine oranla daha çok ses çıkıyor.tema var.menü ikonları var.ve gerçekten hızlı çalışıyor.kartsız çalışıyor.denedim oluyor.
benden bir soru:
sx1 için tema yapan program arıyorum.nuranin verdiği tema programlarında yok galiba.sx1 için olan var ama oda uzantısı *.skin oluyor.
*.mbm uzantılı tema yapan programa ihtiyacım var
o.s.g Wrote:selam arkadaşlar.
mdemir:
ben yükledim eskisine oranla daha çok ses çıkıyor.tema var.menü ikonları var.ve gerçekten hızlı çalışıyor.kartsız çalışıyor.denedim oluyor.
benden bir soru:
sx1 için tema yapan program arıyorum.nuranin verdiği tema programlarında yok galiba.sx1 için olan var ama oda uzantısı *.skin oluyor.
Theme Maker denen program yapıyo bildiğim kadarıyla.
siemens sxi theme editor klasöründeki mbm dosyalrı senin istediğin resimle değişiyo bende denedim oldu.(tema oluştur dedikten sonra mbm ler onlar seninkiler oluyo)

Arkadaşlar bu analog saati değiştiren varmı?Yoksa değişmiyomu?olmuyoda yada ben yapamıyorum

.Bi bilen varsa açıklayabilirmi acaba.
He bide bu kısayolları (video vs.) onları değiştirebiiliyomuyuz?
Benimki gibi ses seviyesinde değişme olmayan(hatta azalma oldu biraz) başka kimse yok mu?şöyle sesi gür olan kullandığınız güzel bi waw varsa emailime atarsanız sevinirim.
\"freewilltr@yahoo.com\"
o.s.g Wrote:selam arkadaşlar.
mdemir:
benden bir soru:
Nurani'nin verdiği programla yapabiliyorsun *.skin dosyasını oluşturduğu yerde iki adet de *.mbm dosyası oluşturuyor onları telefona tıp teli açıp kapıyorsun
YiĞit543 Wrote:Arkadaşlar şimdi yükliyecem telefonuma ama bu temalı yazılım hangisi üsteli yk1 yk2 yk3 yk4 falan yazıyor bunlardan hangisini telefonuma yükliyecem 
öncelikle winrar olması lazım bilgisayarında
[color=black]indirdiğin 4 dosyayı yeni bir klasörün içine al
yk1 in üzerine gel sağ tuşa bas menüden buraya çıkart de dosyalar klasörün içine açılacaktır
sonra bir önceki sayfada 937 nolu mesajı uygula yanlız orda bir şey atlamış arkadaşımız, usb only seçeneği ana ekranda serial config butonuna basınca çıkıyor.
takılırsan sor
[/color]
mdemir Wrote:Benimki gibi ses seviyesinde değişme olmayan(hatta azalma oldu biraz) başka kimse yok mu?şöyle sesi gür olan kullandığınız güzel bi waw varsa emailime atarsanız sevinirim.
[size=2]"freewilltr@yahoo.com"
attım dikkat et sesi sonuna kadar açma
fenerlee Wrote:Arkadaşlar bu analog saati değiştiren varmı?Yoksa değişmiyomu?olmuyoda yada ben yapamıyorum
.Bi bilen varsa açıklayabilirmi acaba.
He bide bu kısayolları (video vs.) onları değiştirebiiliyomuyuz?
Analog saat değişebiliyor. Ancak onun dosyalarını bulmak lazım.
Aşağıda hangi dosyanın ne işe yaradığı yazıyor
AvkonEx.mbm,Avkon.mbm: SINYAL VE PIL GOSTERGESI DOSYALARI
menu_folders.mbm: MENUDE BULUNAN DIZINLERIN (CAMERA,SETUP vs

IKON DOSYASI.
Eidpic.mbm:WALLPAPER ALANININ USTUNDE BULANA VE SAATIN,TARIHIN YERALDIĞI,OPERATORUN ISMININ YAZILDIĞI BOLUMUN ARKAFON DOSYASI.
Callstatus.mbm,bmimage.mbm,: BUNLARLA BIR ARAMA GELDIĞINDE EKRANDA ÇIKAN ANIMASYONU DEĞİŞTİREBİLİYORUZ.
Eikctl.rsc,clock.mbm,clockmasks.mbm : ANALOG SAAT SKINLERI IÇIN
Aplications.dat:MENUDE BULUNAN IKONLARIN YERLERININ KAYDEDILDIĞI DOSYA
Backgroundimage.mbm : ARKAFON DOSYASI
splashscreen.mbm: BOOT AÇILIŞ EKRANI RESMI
startup.mbm: AÇILIŞ ANİMASYONU
ya aslında bu konuyla ilgili kapsamlı bi yazı hazırlamak lazım