GÜRER Wrote:ya aslında bu konuyla ilgili kapsamlı bi yazı hazırlamak lazım
Gürer ben fazla uzunu yamıyorum bir yandan da başka işlerle uğraşıyorumda. Ama senin vaktin varsa yazssan o açıklayıcı ve uzun yazıyı ne iyi olur. Bende yardımcı olmaya çalışırım elden geldiğince
Lobo Wrote:Gürer ben fazla uzunu yamıyorum bir yandan da başka işlerle uğraşıyorumda. Ama senin vaktin varsa yazssan o açıklayıcı ve uzun yazıyı ne iyi olur. Bende yardımcı olmaya çalışırım elden geldiğince
nurani ile birlikte hazırlamak lazım
ama önce saat, menü arkaplan ve wildskin di galiba en altta 2 kısayol un olduğu bölüm le ilgili düzenlemeyi de yapsaydı. Millet onları da soruyo...
haydi beyler seyretmeyin aktif olun biraz 9 kişiyiz şu an

arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler.nurani fw 15 çok korkmama rağmen (tel.e bişey olur diye) yükledim.kendi pc mde denemedim reset atar diye.arkadaşınkinde denedim hem onunkinide yaptık

mp3 lerin sesinde biraz azalma var ama wav lar feci yüksek şekilde çıkıyor.şimdi bide bana fullscreen wallpaper ve tema indirebileceğim bi site verirmisiniz.yada birkaç site.bide ben masaüstü ikonlarını değiştiremedim.menü folders atıyom bi kaç tane ama hiç değişmiyo.bide menüdeyken arkaplanada bi wallpaper koyma şansımız yokmu.menülerde arkaplanın beyaz olması iyi durmuyor.bunu değiştirebilirmiyiz.bunların hepsini değiştirmek için bi site verirmisinizi.yada hazır temaların olduğu bi site.direk atınca hepsinin değiştiği bi tema olan site.
bide bu wallpaperin bitip saatle o göstergelerin başladığı yerde ince bi beyazlık var onları ayırıyormuş gibi duruyor.bunu götürebilme şansımız varmı?
tugay16 Wrote:arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler.nurani fw 15 çok korkmama rağmen (tel.e bişey olur diye) yükledim.kendi pc mde denemedim reset atar diye.arkadaşınkinde denedim hem onunkinide yaptık
mp3 lerin sesinde biraz azalma var ama wav lar feci yüksek şekilde çıkıyor.şimdi bide bana fullscreen wallpaper ve tema indirebileceğim bi site verirmisiniz.yada birkaç site.bide ben masaüstü ikonlarını değiştiremedim.menü folders atıyom bi kaç tane ama hiç değişmiyo.bide menüdeyken arkaplanada bi wallpaper koyma şansımız yokmu.menülerde arkaplanın beyaz olması iyi durmuyor.bunu değiştirebilirmiyiz.bunların hepsini değiştirmek için bi site verirmisinizi.yada hazır temaların olduğu bi site.direk atınca hepsinin değiştiği bi tema olan site.
hayırlı olsun
sis olarak tema olayına nurani çalışıyor .menüleri değiştirmek için dosyaların ismini menu_folders.mbm olarak değiştireceksin ve data klasörüne atınca üzerine yazacak. menü arka plan walpaper bi programla oluyo galiba ama hatırlayamadım.çizgi oluyo maalesef nurani bugün daha gelmedi illaki okuyup çözümüne bakacaktır.
bu arada site ana sayfasına bir resim konmuş bugün
sitenin amacına uygun olarak devam etmesi adminlerden en büyük dileğim
bir müslüman olarak kadının bu şekilde bir reklam aracı olarak kullanılmasına şiddetle karşı olduğumu bilmenizi isterim .Sitenin adındaki magazinden kasıt bu ise üzülerek de olsa aranızdan ayrılmak zorunda kalacağımı belirtmek isterim...
GÜRER Wrote:hayırlı olsun
sis olarak tema olayına nurani çalışıyor .menüleri değiştirmek için dosyaların ismini menu_folders.mbm olarak değiştireceksin ve data klasörüne atınca üzerine yazacak. menü arka plan walpaper bi programla oluyo galiba ama hatırlayamadım.çizgi oluyo maalesef nurani bugün daha gelmedi illaki okuyup çözümüne bakacaktır.
dostum o attığım dosyalar zaten menu_folders.mbm
yinede değişmiyo tel.i kapatıp açınca.acaba renk paletindenmi oluyo nedendir.?ikonlar hep aynı kalıyo.
bide bilen arkadşlar bana fullscreen wallpaper la tema indireceğim birkaç site lazım hiç temam yok nerdeyse.

tugay16 Wrote:dostum o attığım dosyalar zaten menu_folders.mbm
yinede değişmiyo tel.i kapatıp açınca.acaba renk paletindenmi oluyo nedendir.?ikonlar hep aynı kalıyo.
Allah Allah uzantılarını sildin değil mi ? sonunda numaralar var dosyaların onları silip gönderecen.Kusura bakma bazen atlanıyo da ondan diyorum.ben yaptım değişiyo ya hayret....
açılış ekranını denendim (splashsrcreen) değişmedi.saat skinleri değişmedi,ama sabırlı olalım arkadaşlar herşey zamanla olacak...en azından hafıza kartı çıkratamama olayı ortadan kalmış durumda ve joystik hızlanması nefis...yavaş yavaş hepsi olacak.en azından heyecan verici fw ler yükleyerek sx1 sevdası hep en üst seviyede tutuluyor.nurani arkadaşımız ve siemensmania abimiz ve siemenstech arkadaşımıza herzaman takdir ve teşekkürlerimizi sunuyoruz...ses seviyesinde benim telefonda biraz artma meydana geldi,ama eskisnden abartılı bir şekilde artma olmadı
birde FW -SX1_NURANI-TURKEY-RETAIL-uk-el-tr_15_0001 yüklediğimde fark ettim şarj biraz daha fazla gidiyor,yani standby süresi fark edilecek derecede arttı,sizde bir değişiklik oldu mu arkadaşlar???
woundedknee Wrote:açılış ekranını denendim (splashsrcreen) değişmedi.saat skinleri değişmedi,ama sabırlı olalım arkadaşlar herşey zamanla olacak...en azından hafıza kartı çıkratamama olayı ortadan kalmış durumda ve joystik hızlanması nefis...yavaş yavaş hepsi olacak.en azından heyecan verici fw ler yükleyerek sx1 sevdası hep en üst seviyede tutuluyor.nurani arkadaşımız ve siemensmania abimiz ve siemenstech arkadaşımıza herzaman takdir ve teşekkürlerimizi sunuyoruz...ses seviyesinde benim telefonda biraz artma meydana geldi,ama eskisnden abartılı bir şekilde artma olmadı
zaten adamlar ne fw desteği veriyo ne de symbian lı telefon çıkarıyo.yeni telefon satmak için bi politika sanırım.Ben fw yi yükleyince yeni telefon almış gibi oldum sanki...
arkadaşlar merhaba,10 günlük sx1 kullanıcısıyım forumları takip ederek sizlerden
öğrenmeye çalışıyorum.Smart movie _60 v2 (1).75.sis dosyasını bi arkadaşım gönderdi tele kurdum aktivasyon kodunuda girdim ok çalıştı gibi ama video biçimi
için codek yok diyor xvid ...... adr. yükleyin ikazı çıkıyor.Müsait olan bi arkadaş şu işi
tamamlamama yardım edebilirmi,herkeze kolay gelsin iyi akşamlar

sx1

ugurlu535 Wrote:arkadaşlar merhaba,10 günlük sx1 kullanıcısıyım forumları takip ederek sizlerden
öğrenmeye çalışıyorum.Smart movie _60 v2 (1).75.sis dosyasını bi arkadaşım gönderdi tele kurdum aktivasyon kodunuda girdim ok çalıştı gibi ama video biçimi
için codek yok diyor xvid ...... adr. yükleyin ikazı çıkıyor.Müsait olan bi arkadaş şu işi
tamamlamama yardım edebilirmi,herkeze kolay gelsin iyi akşamlar
sx1 
bilgisayarına gerekli codec leri kurdu mu divx,xvid vs
telefona da xvid codec kuaracaksın
Sağol Gürer kardeş b.sayara converti kurdum açılıyo telede x vid sis dosyasını çalıştırdım demo aviler açılıyor başka bişey gereklimi eksik kaldımı
ugurlu535 Wrote:Sağol Gürer kardeş b.sayara converti kurdum açılıyo telede x vid sis dosyasını çalıştırdım demo aviler açılıyor başka bişey gereklimi eksik kaldımı
artık filmleri convert edip izleyebilirsin
Kardeş şöyle bir problem var b.sayarda register kodunu aktif edemedim cepte ilgili kısma girdim üste request kodundaki noyu giriyorum alta bi no çıkıyo bunu b.sayarda alta giriyorum kabul etmiyo yanlışmı yapıyorum acaba?
gürer dostum o menü folder oldu bu sefer değişti saolasın.
bide dostlar lütfen bi ton wallpaper tema,menü ikonları,saat operatör göstergeleri filan olan bi site verin yaw.indirdik fw yi ama tema özelliğini kullanamıyoz daha
bide bu renk paletlerinden sadece 4 tanemi var.sitelerden indiriliyomu onlarda.4 üde dandik gibi bunların.
ugurlu535 Wrote:Kardeş şöyle bir problem var b.sayarda register kodunu aktif edemedim cepte ilgili kısma girdim üste request kodundaki noyu giriyorum alta bi no çıkıyo bunu b.sayarda alta giriyorum kabul etmiyo yanlışmı yapıyorum acaba?
aklıma pek bi şey gelmiyo
programın full olduğuna emin misin ben 2.72 kullanıyorum
tugay16 Wrote:gürer dostum o menü folder oldu bu sefer değişti saolasın.
bide dostlar lütfen bi ton wallpaper tema,menü ikonları,saat operatör göstergeleri filan olan bi site verin yaw.indirdik fw yi ama tema özelliğini kullanamıyoz daha
bide bu renk paletlerinden sadece 4 tanemi var.sitelerden indiriliyomu onlarda.4 üde dandik gibi bunların.
google da sx1 tema diye arat istersen
kardeş ben b. sayara sade converti kurdum ama tam aktif olmadı dosya açmak istersem dirak shov kodek gibi bir ikaz çıkıyor
senin yazdığın divx-xvid codeklerini b.sayara nasıl kurucam
sanırım eksik burda
ugurlu535 Wrote:kardeş ben b. sayara sade converti kurdum ama tam aktif olmadı dosya açmak istersem dirak shov kodek gibi bir ikaz çıkıyor
senin yazdığın divx-xvid codeklerini b.sayara nasıl kurucam
sanırım eksik burda
[url="http://www.divx.com"]www.divx.com[/url]
[url="http://www.xvid.org"]www.xvid.org[/url]
,
veya herhangi bir download sitesinden codecleri indirebilirsin.
Bu Yeni Fw Ile Saati Ve Açilişi Değiştiren Varmi Acaba?
arkadaşlar ya ben yine yanlış bişey yaptım galiba.telefona wildskinz i yükledim.kapatıp açınca sistem hatası diyo heryerde.napcam yardım acil.sildim şimdi wildskinzi ama hala diyo.formatmı lazım yardım lütfen.ah salak tugay.