Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SIEMENS MOBİLE DESTEK HATTI (S,C25 - S,C,M35, S,C,
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
tugay16 Wrote:arkadaşlar ya ben yine yanlış bişey yaptım galiba.telefona wildskinz i yükledim.kapatıp açınca sistem hatası diyo heryerde.napcam yardım acil.sildim şimdi wildskinzi ama hala diyo.formatmı lazım yardım lütfen.ah salak tugay.

notlarda yüklemeyin yazıyodu ya format atmanız gerekir demiş nurani
yav bu fw 16 ne zaman çıkacak
GÜRER Wrote:notlarda yüklemeyin yazıyodu ya format atmanız gerekir demiş nurani
peki nası format atarım bu tel.e
bide format attıktan sonra mmc deki bütün prog.ları yeniden yüklemem gerekir değilmi.
tugay16 Wrote:peki nası format atarım bu tel.e
bide format attıktan sonra mmc deki bütün prog.ları yeniden yüklemem gerekir değilmi.
teli *# basılı tutup aç ama yedekleme yap yok sa rehberin silinir
mmc kileri tekrar yüklemen gerekmiyo onları silmez sadece tel hafızasını siler Wink
saolun tekrar dostlar wildskinz dende kurtuldum.hiç bulaşmıyım demi bu programa.
sx1 forumları nurani nin yazılımıyla çalkalanıyor millet yeni fw ye susamış be

helal sana nuraniWink
mania 872 nolu mesaj hakkında yardım lütfen...
arkadaşlar peki bu alarmı nasıl wav olarak çalabiliyoz.bu fw yi patchleme işi çok güzelmniş yaw.telefona renk geldi şerefsizim Wink Big Grin
bide yeni renk paleti ekleme yokmu yaw.sadece 4 renk paletimi kullanabilecez.
Arkadaşlar bir arkadaşımız aynı sorunu yaşamış biraz evvel aradı Nurani'nin yazılımıyla birlikte KESİNLİKLE WİLDSKİNZ KULAANMAYIN!
Tele format atmak gerekiyor.
Açılışı değiştirmek için tekrar patch yapmak gerekiyor diye biliyorum. u forumda daha evvel Mcleren için yazılmıştı ayrıntılı bilgi ilgilenen arkadaşlar oradan bakabilir.
tugay16 Wrote:arkadaşlar peki bu alarmı nasıl wav olarak çalabiliyoz.bu fw yi patchleme işi çok güzelmniş yaw.telefona renk geldi şerefsizim Wink Big Grin
Bildiğim kadarıyla alarmda wav çalınamıyor.
arkadaslar su nurani versiyonunu yüklemek istiyorum ama telefonu tanıtamadım driver dosyasını bulamıyorum...
vodka Wrote:arkadaslar su nurani versiyonunu yüklemek istiyorum ama telefonu tanıtamadım driver dosyasını bulamıyorum...

pakette 4 adet klasör var birisi driver klasörü donanımı tanıtırken onu seçeceksin Wink
günaydın arkadaşlar.tema konusunda bana yardımcı ldunuz sağolun.menüye girdiğmizdeki beyaz arka planı değiştirebilyormuyuz.

FW -SX1_NURANI-TURKEY-RETAIL-uk-el-tr_15_0001 evet bu fw ye fw16 diyenler ver dnm.hab.de
o.s.g Wrote:günaydın arkadaşlar.tema konusunda bana yardımcı ldunuz sağolun.menüye girdiğmizdeki beyaz arka planı değiştirebilyormuyuz.

FW -SX1_NURANI-TURKEY-RETAIL-uk-el-tr_15_0001 evet bu fw ye fw16 diyenler ver dnm.hab.de

Arkadaşım malesef ama inşallah ilerde.....
peki alarm sesini nasıl değiştirebiliyoruz.wav veya mp3 olarak.bide kontrast patchi diye bişeyin yapıldığını duymuştum.oldumu acaba o.bide sadece 4 renk paletimi kullanabiliyoruz.bi siteden filan renk paleti indiremiyormuyuz.
tugay16 Wrote:peki alarm sesini nasıl değiştirebiliyoruz.wav veya mp3 olarak.bide kontrast patchi diye bişeyin yapıldığını duymuştum.oldumu acaba o.bide sadece 4 renk paletimi kullanabiliyoruz.bi siteden filan renk paleti indiremiyormuyuz.
Arkadaşlar sx1 alarm sesi olarak mid dosyası kullanıyor. Bildiğim kadarıyla harici bir alarm programı yüklemeden wav yada mp3 lerimizi sx1 de alarm olarak duyma şansımız yok.
Ancak (daha denemedim bu akşam deniycem) teorik olarak alarm için kullanılan *.mid dosyasını değiştirebiliriz. Dosyanın poly ring.mid veya mono ring.mid gibi bir ismi olması lazım. Bunu denemeden evvel konu hakkında ayrıntılı bilgisi olan varsa fikirlerini de almak isterim
Merak ediyorum üzerine bu kadar konuşulan ve uğraşılan başka bir telefon olmuşmudur diye?
Lobo Wrote:Merak ediyorum üzerine bu kadar konuşulan ve uğraşılan başka bir telefon olmuşmudur diye?
bende merak diyorum ama sanırım yok Big Grin Wink
SX1_NURANI-TURKEY-RETAIL-uk-el-tr_15_0001
ÖZELLİKLERİ:
1-TEMA(%75 OLARAK YANİ NOKİA GİBİ DEGİL)
2-DEGİŞTRİLMİŞ RENK PALETTLERİ
3-HIZLANDIRILMIŞ JOYSTİCK
4-ARTTIRILMIŞ SES SEVİYESİ
5-ARTARAK DEGİL ANINDA ÇIKAN ZİL SESİ
6-BİRAZ HASSALAŞTIRILMIŞ RADİO

ARKADAŞLAR TEMALAR C:SYSTEMDATA ÜZERİNDEN KULLANILIYOR.
YANİ:
1-EİDPİC.MBM
2-AVKON VE AVKONEX.MBM
3-MENU_FOLDERS.MBM

DOSYALARI C:SYSTEMDATA'YA KOPYALANACAK.

SX1_NURANI-TURKEY-RETAIL-uk-el-tr_15_0001'DE DEĞİŞTİREMEDİKLERİNİZ
1-ANALOG SAAT SİMGESİ(BU KARTTADA OLSA BİR DEFA MÜMKÜN HER ZAMAN DEGİL ÇÜNKİ BUNUN İÇİN HER SEFERDE SİMGEYİ DEGİŞTİRMEK İÇİN EİKCTL.RSC DOSYASINI KULLANIMDAN ÇIKARMAK GEREK BUDA TELEFON ÜZERİNDE MÜMKÜN DEGİL ÇÜMKİ BÜTÜN PROGRAMLAR DEVRE DIŞI KALIR O NEDENLE KART READER GİBİ ALETLERLE KARTTAN DEĞİŞTİRMEK ZAHMETLİ OLUR)
2-AÇILIŞ EKRANI(BİR SONRAKİ FW'DE)
3-ARAYAN SİMGESİ
4-YÜKLEME SINIRI(BİR SONRAKİ FW'DE)
5-ALARM SESİ(BİR SONRAKİ FW'DE)
6-MENÜ ARKASINDAKİ BEYAZ FONT(iNŞALLAH BİR SONRAKİ FW'DE)
7-WİLD SKİN(BİR SONRA Kİ FW'DE.BU YAZILIMDA SAKIN KULLANMAYIN YOKSA TELEFONA FORMAT ATMAK GEREKİR.EGER TEMALAR E: ÜZERİNDEN KULLANILSA İDİ WİLD SKİN KULLANILABİLİRDİ.AMA KART ÜZERİNDEN OLURSA TELFONDAN KARTI ÇIKARDIGINIZ ANDA HİÇ BİR PROGRAM ÇALIŞMAZ VE KARTSIZ TELEFONU KULLANAMAZSINIZ)

NOT:SES YÜKSELDİĞİ İÇİN HOPARLÖRDEN DİNLERKEN SES SEVİYESİ SONDA OLMASIN YOKSA HOPARLÖR GÜM OLABİLİR.AMA KULAKLIKTA EN SON SEVİYEDE DİNLEYİN BİŞİ OLMAZ.

TEMA YÜKLEME:
1-FİLEMAN,FEXPLORER GİBİ DOSYA YÖNETİCİLERİNDEN EİDPİC.MBM UZANTILI DOSYA C:SYSTEMDATA İÇİNE KOPYALANACAK VE İLGİLİ RESİM TEMALAR İÇİNDEN SEÇİLEREK KURULUMAYARLARTELEFONBEKLEME MODU'NDAN DUVAR KAĞIDI YAPILACAK VE SONRA AYARLARTELEFONEKRAN'DAN RENT PALET AYRI YAPILACAK BU TAM EKRAN İÇİN GEREKLİ.
2-YİNE FİLEMAN,FEXPLORER GİBİ DOSYA YÖNETİCİLERİNDEN MENÜ KLASÖR SİMGELERİNİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN MENU_FOLDERS.MBM ADLI DOSYALARDAN İSTENİLEN ADI ORJİNAL ADI GİBİ DÜZELTİLEREK (MESELA MENU_FOLDERS156.MBM İSE FAZLALIK OLAN 156 RAKAMLARI SİLİNİP) C:SYSTEMDATA İÇİNE KOPYALANACAK
3-PİL VE ŞEBEKE SİMGELERİ İÇİN AVKON VE AVKONEX.MBM ADLI DOSYALAR YİNE AYNI ŞEKİLDE C:SYSTEMDATA İÇİNE KOPYALANACAK VE TELEFON KAPATILIP AÇILACAK.

REHBER YEDEKLEME:
1-SİZE VERİLEN PROGRAMLA YAZILIM ATMADAN ÖNCE TELEFONUNUZU KARTA YEDEKLEYİN.VE HAFIZAKARTITELEFONU KARTA YEDEKLE İLE MENÜDEN YEDEKLEYİN BİRDE.
2-YAZILIM ATTIKTAN SONRA ARTIK REHBERİNİZİ GERİ YÜKLEME YAPTIKTAN SONRA KESİNLİKLE C:SYSTEMDATA KLASÖRÜNÜN İSMİNİ DEĞİŞTİREREK REHBER DOSYASINI YEDEKLEMEYİN.YA BENİM VERDİĞİM PROGRAMLA YADA TELEFONUN HAFIZA KARTI MENÜSÜNDEN YAPIN.
3-YADA PCSUİT İLE YADEKLEME YAPIN.
nurani bu siteden download ettiğim dosyanın içinde nurani_fw_15.exe txt dosyalarıyla music converter çıkıyo. Drivers yada diğer belgeler yok Sad

bana mail atarsan çok sevinirim ilk defa fw atacağım o da senin sürüme kısmetmiş Smile

"tndhappy@gmail.com"
e d
vodka Wrote:nurani bu siteden download ettiğim dosyanın içinde nurani_fw_15.exe txt dosyalarıyla music converter çıkıyo. Drivers yada diğer belgelere yok Sad

Garip nasıl olurki bide http://www.maxicep.com Winku dene.....
vodka Wrote:nurani bu siteden download ettiğim dosyanın içinde nurani_fw_15.exe txt dosyalarıyla music converter çıkıyo. Drivers yada diğer belgeler yok Sad

bana mail atarsan çok sevinirim ilk defa fw atacağım o da senin sürüme kısmetmiş Smile

"tndhappy@gmail.com"

Yolda vodka kardeş......Wink
vodka Wrote:nurani bu siteden download ettiğim dosyanın içinde nurani_fw_15.exe txt dosyalarıyla music converter çıkıyo. Drivers yada diğer belgeler yok Sad

"tndhappy@gmail.com"

------------------------------
[center]İçindekiler
[/center]

Klasörler:

dBpowerAMP Music Converter

DRİVER

Örnek Temalar

Rehber Yedekleme programı

Tema Araçları

Dosyalar: AACPlayer for SX1.zip SX1_NURANI-TURKEY-RETAIL-uk-el-tr_15_0001.exe

------------------------------

Dosyayı indirirken hata oluşmuş olabilir, bir daha denemeni öneririm.
nurani kardeş süper bir iş çıkarmışsın.ne kadar teşekkür etsek azdır.sx1 lerimize renk geldi vallahi Smile

yeni fw nide merakla bekliyoruz.menü arka fonuda değişirse o fw dadından yenmez Wink

bide şunu sorcam.yani fw de kontrast patchi olabilirmi.mümkünmüdür.o da olursa biter olay zaten Big Grin
Reference URL's