Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SIEMENS MOBİLE DESTEK HATTI (S,C25 - S,C,M35, S,C,
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
tugay16 Wrote:nurani kardeş süper bir iş çıkarmışsın.ne kadar teşekkür etsek azdır.sx1 lerimize renk geldi vallahi Smile

yeni fw nide merakla bekliyoruz.menü arka fonuda değişirse o fw dadından yenmez Wink

bide şunu sorcam.yani fw de kontrast patchi olabilirmi.mümkünmüdür.o da olursa biter olay zaten Big Grin

İnşallah tugay16 kardeş.....(Bu Tugayladan çok galiba sen 16.cısımısın şaka şakaBig Grin)Wink
nurani Wrote:İnşallah tugay16 kardeş.....(Bu Tugayladan çok galiba sen 16.cısımısın şaka şakaBig Grin)Wink
Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin 16 yaşım oluyoda ondan öle koyayım dedim.17 olunca napcam acaba nick kalcak 16 diye olsun artık Big Grin
nurani sagol kurdum yazılımı ellerine sağlık
yaşasın paylaşım Smile
ya
vodka Wrote:nurani sagol kurdum yazılımı ellerine sağlık
yaşasın paylaşım Smile

Güle güle kullan dostum...Wink
arkadaşlar merhaba 2 sorunum var
1)cebe 2.75 smart movie kurdum ancak b.sayara eski versiyon yüklemişim cebin aktivasyonu okey ama ondan aldığım converti açma şifresi açmıyor,convertin de son versiyonu 2.73 görünüyor bilgisayara bunu mu yüklemeliyim?
2)msv drive yükledim ve hata verdi sanırım 2 kez çalıştırdım.Kurulumu kaldırdım ama her yeni yüklememde bir kezde çalıştırsam mesajlar açılmıyor ve format atmak zorunda kalıyorum.Prog silindiği halde e sistem mail klasoru yerinde duruyor bu normalmi neden programı aktif edemedim bilmiyorum?
Herkeze kolay gelsin.
Wink sx1 Wink
ugurlu535 Wrote:arkadaşlar merhaba 2 sorunum var

2)msv drive yükledim ve hata verdi sanırım 2 kez çalıştırdım.Kurulumu kaldırdım ama her yeni yüklememde bir kezde çalıştırsam mesajlar açılmıyor ve format atmak zorunda kalıyorum.Prog silindiği halde e sistem mail klasoru yerinde duruyor bu normalmi neden programı aktif edemedim bilmiyorum?
Herkeze kolay gelsin.
Wink sx1 Wink

MSV Drive açılışta kendiliğinden çalışan bir program senin çalıştırmana gerek yok. Çalışıp çalışmadığını telefona 4mb bir dosya göndererek tes edebilirsin hafıza kartında yeterince yer var ve telefon dosyayı almıyorsa sorun var demektir. (SX1 in kendi hafızası 3 mb civarında)
Arkadaşlar bir önerim var ama buna sadece soru soracakların değil cvap vereceklerinde uyması gerek. Yazılımla ilgili soruları "[url="http://www.teknomag.com/forum/showthread.php?t=432"]SYMBIAN, JAVA UYGULAMALARI PAYLAŞIM VE TARTIŞMA[/url]" Bölümüne taşısak bu forum teşekkürler, iyi niyet dilekleri ve yazılım sorularıyla çok şişiyor diye düşünüyorum. Hayır bir şey değil sorusu olanların arasında sorunu olanların dertleri kaynayacak. Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.
nurani fw yi kullanan arkadaslar elimde 20 tane filan tema var isterseniz gönderebilirim ya da nasıl dosyalar bölümüne ilave yapacağımı anlatırsanız orayada ekleyebilirim. Ayrıca hafıza kartında yeri bol olanlar için 20-30 sn lik waw türkçe zil seslerimde var Smile
vodka Wrote:nurani fw yi kullanan arkadaslar elimde 20 tane filan tema var isterseniz gönderebilirim ya da nasıl dosyalar bölümüne ilave yapacağımı anlatırsanız orayada ekleyebilirim. Ayrıca hafıza kartında yeri bol olanlar için 20-30 sn lik waw türkçe zil seslerimde var Smile

ARKADASIM MERHABA,wav için hangi converti kullanıyorsun ? ZİL SESLERİNDEN VEREBİLİRSEN İYİ OLUR,KOLAY GELSİN
ugurlu535@hotmail.com

Wink sx1 Wink
ugurlu535 Wrote:ARKADASIM MERHABA,wav için hangi converti kullanıyorsun ? ZİL SESLERİNDEN VEREBİLİRSEN İYİ OLUR,KOLAY GELSİN
"ugurlu535@hotmail.com"

Wink sx1 Wink

yolluyorum ama 50mb işallah mailinde yer vardır

format olarak ıda pcm 44khz mono kullanıyorum...
arkadaş bana da yollayabilirsen çok iyi olur... "emrekasap@gmail.com"

sağolasın....
ben de rica edeyim dostum tema ve sil seslerini
\"freewilltr@yahoo.com\"
vodka Wrote:yolluyorum ama 50mb işallah mailinde yer vardır

format olarak ıda pcm 44khz mono kullanıyorum...

arkadasım hotmail 25 olduğundan tabiki gelemedi,sanada zahmet oluyor
cok tesekkürler,g mail adresim

hugurlu@gmail.com
hoporlorüm getttiiiii Sad(((
beyler SX1_NURANI-TURKEY-RETAIL-uk-el-tr_15_0001 yi nasıl kuracaz ben indirdim rar dosyası olarak gösteriyo ayrıntılı anlatırsanız sevinirim
merhaba benim sorunum biraz komik mp3 ü yada obur dosyaları acmaya calısıyorum onun yerine Kamera çalışıyor fw 15 bu arada kolay gele
cihan1989 Wrote:beyler SX1_NURANI-TURKEY-RETAIL-uk-el-tr_15_0001 yi nasıl kuracaz ben indirdim rar dosyası olarak gösteriyo ayrıntılı anlatırsanız sevinirim
Arkadaşım kurulum bu forumda evvelki mesajlarda ayrıntılı olarak açıklandı. Ayrıca bir kaç mesaj evvel yazdığım ricayı tekrarlıyım LÜTFEN FW 15 ile ilgili konuları Symbian java uygulamalarına taşıyalım (mı?) yoksa herkes memnun benmi kuruntu yapıyorum. Bu konu sorunları olanlara hızlı geri dönüş için açılmıştı soruları olanlarda tabi ki önemli ama soruları ve paylaşımları diğer konu altından yaparsak sanırım sorunları olanlar gözden kaçırılmaz
riffraff Wrote:merhaba benim sorunum biraz komik mp3 ü yada obur dosyaları acmaya calısıyorum onun yerine Kamera çalışıyor fw 15 bu arada kolay gele
Sistem karışmış olabilir. Yada öyle tahmin ediyorum fw yi yeniden yüklemeyi deneyebilirsin.
blink abim sağolda bunu evde yapmam imkansız elektrikler giderse diye tırsıyorum hard format attım düzeldi de eğer sorun çıkartırsa salı günü telefoncuya vericem kolay gele
vodka Wrote:nurani fw yi kullanan arkadaslar elimde 20 tane filan tema var isterseniz gönderebilirim ya da nasıl dosyalar bölümüne ilave yapacağımı anlatırsanız orayada ekleyebilirim. Ayrıca hafıza kartında yeri bol olanlar için 20-30 sn lik waw türkçe zil seslerimde var Smile
dostum banada gönderirmisin.mailim: twogaydarkbayir@hotmail.com

yanlız sadece temaları gönderirsen sevinirim.
vodka Wrote:hoporlorüm getttiiiii Sad(((

UYARMIŞTIM DEĞİLMİ!Mad
nurani Wrote:UYARMIŞTIM DEĞİLMİ!Mad
peki nurani kardeş hoparlör patlayınca servise götürsek oluyomu.yenisini takarlarmı.garantiside var.yani bu fw le garanti dışı da fw 15 yükleyip götürürsek yaparlarmı.
tugay16 Wrote:peki nurani kardeş hoparlör patlayınca servise götürsek oluyomu.yenisini takarlarmı.garantiside var.yani bu fw le garanti dışı da fw 15 yükleyip götürürsek yaparlarmı.

Evet servise götürmeden önce önceki fw15tryi yükle servis hoparlörü değişir....Wink
riffraff Wrote:merhaba benim sorunum biraz komik mp3 ü yada obur dosyaları acmaya calısıyorum onun yerine Kamera çalışıyor fw 15 bu arada kolay gele

merhaba ben sorunumu cozdum mmc kart a format attım(gitti bütün müzikler :ühü: ) düzeldi neden de ben fifa 2005 i (ngage) indirmeye çalıştım o arada maxicep de denilenlere tam uymadım ondan mıs

ya bana bi telefoncu lazım ankarada güzel programlar oyunlrar yukleyecek yardım eder misiniz?
riffraff Wrote:merhaba ben sorunumu cozdum mmc kart a format attım(gitti bütün müzikler :ühü: ) düzeldi neden de ben fifa 2005 i (ngage) indirmeye çalıştım o arada maxicep de denilenlere tam uymadım ondan mıs

ya bana bi telefoncu lazım ankarada güzel programlar oyunlrar yukleyecek yardım eder misiniz?
Nurani Ankara'da bildiğm kadarıyla onunla bağlantıya geç derim ben o yardımcı olabilir.
Reference URL's