arkadaşlar... bi sorum war.. SX1 e nuraninin Fw16 sını yüklemek isitourum fakat telefonu joystick we açma tuşuna basarak açıorum software bilmem ne yasıısı gelio fakat elimi çektikten sora kapanıo... ltf yardım edin..
he bu arada FW15-0001 we ses patch yüklü SX1de
gkoylu Wrote:he bu arada FW15-0001 we ses patch yüklü SX1de
Patch yaparken telefonunun full sarj olmasına dikkat et
sailmakér Wrote:Patch yaparken telefonunun full sarj olmasına dikkat et
Ayrıca elektriklerin kesilmemeside gerekiyor mümkünse UPS olan bir makinada dene bu arada o fw16 değil fw15 fw 16yı halen bekliyoruz
taam arkadaşlar kurdum süper oldu.. hiç bi sorun yq.. Ama bari tema desteği war renk paleti war nerden bulabiliris tema...!!!1
Herkese Selamlar
Arkadaşlar gecen birinde gordum kaset adaptoru almıs arabanın teybine baglamıs kasettende sx1 e kablo cekmis dinliyor , kaset adaptoru ile sx1 arasındaki kabloyu nerden bulurum fikri olan varmı ?
gkoylu Wrote:taam arkadaşlar kurdum süper oldu.. hiç bi sorun yq.. Ama bari tema desteği war renk paleti war nerden bulabiliris tema...!!!1
Temaları kendin yapabilirsin yada indirdiğin rar dosyasında hazır temalar var Nurani nasıl yükleneceğini orada anlatmış forumun eski bölümlerinde de var.
sailmakér Wrote:Herkese Selamlar
Arkadaşlar gecen birinde gordum kaset adaptoru almıs arabanın teybine baglamıs kasettende sx1 e kablo cekmis dinliyor , kaset adaptoru ile sx1 arasındaki kabloyu nerden bulurum fikri olan varmı ?
Kaset adaptörü bildiğim kadarıyla ayrıca stılıyor ve içerisinden kablo da çıkıyor. Kablonun cd çalara giren kısmını keserek (kestiğinde 2 adet artı 2 adet eksi uç kalır.) aynı uçları sx1 kulaklığının kulaklıklarını kestiğinde ortaya çıkan kablolara bağlaman gerekiyor tabi ki önce yedek kulaklık lazım.
nurani kardeşimiz sağolsun..
ben FW15tr nurani FW kullanıorum .. telefona wildskins yükledim sorunsuz çalışıo.. we sormak istediğim bu prg sis destekliomu.. Bİde 176*200 boyutlarında nerden resim bulcam..(Tema Yapmak için) yaptıklarımı da buraya atabilirim. ayrıca..
Lobo Wrote:Kaset adaptörü bildiğim kadarıyla ayrıca stılıyor ve içerisinden kablo da çıkıyor. Kablonun cd çalara giren kısmını keserek (kestiğinde 2 adet artı 2 adet eksi uç kalır.) aynı uçları sx1 kulaklığının kulaklıklarını kestiğinde ortaya çıkan kablolara bağlaman gerekiyor tabi ki önce yedek kulaklık lazım.
Kulaklık baya bi para zaten o yuzden o kadar masrafa gerek yok benim gordugum ek bi kablo deildi , ama nerde satıldıgını ogrenemedim vaktim olmuyor hic bu aralar yazıcıogluna bi bakıcam belki orda vardır
ben bi arkadaşta görmüştüm 6630 una bağlamış.. kulaklık hoparlör herşeyi bağlıyordu telefona.. Sanırım karşıdan bi yerden almıştı... Ayrıca adam isteğe göre SX1 ede yapıomuş ücret olarak 10 milyn alıomuş...
gkoylu Wrote:ben bi arkadaşta görmüştüm 6630 una bağlamış.. kulaklık hoparlör herşeyi bağlıyordu telefona.. Sanırım karşıdan bi yerden almıştı... Ayrıca adam isteğe göre SX1 ede yapıomuş ücret olarak 10 milyn alıomuş...
Aldığı yerin adresini yada telefonunu ogrenirsen sevinirim
oqi örenmeye çalışırım.....
Yaşasın SX1 Kardeşliği....
SX1 E kulaklık hoparlör gibi elktronik ses aletleri takmak isteyen arkadaşlar...
05554256188 numaralı telefon....
ayrıca bu arkadaş.. donanimhaberde. KLAD nickinde.... ilgilenen arkadaşlara...
Selam arkadaşlar.... arkadaşımda sx1 var, telefonu açtığımızda phone is blocked. please enter phone code yazıyo.. bunu nasıl çözebiliriz... telefonda garanti yok.. 2.el bi dükkandan almış gelmiş bizimki... eyvallah..
arkadaşım sen buraya imei numarası yaz o telin *#06# diye ordan çıkan noyu yas buraya bi ark wardı burda o çösüyodu....
gkoylu Wrote:nurani kardeşimiz sağolsun..
ben FW15tr nurani FW kullanıorum .. telefona wildskins yükledim sorunsuz çalışıo.. we sormak istediğim bu prg sis destekliomu.. Bİde 176*200 boyutlarında nerden resim bulcam..(Tema Yapmak için) yaptıklarımı da buraya atabilirim. ayrıca..
wildskin gerçekten de sorun çıkartmadı mı?sis dosyalar arıyorsan ben sana eskiden yaptığım temaları göndereyim.176*200 resim neden arıyorsun.acdc kullanrak istediğin resmi 176*200 boyutlarına getirebilirsin

eğer wildskin desteknleniyorsa 176*220 resimler sana gerekiyor.çünkü wildskin alttaki kısayol tuşlarını da değiştiriyor.yani elindeki temaya uygun hale getiriyor.gerçi nurani wildskin yüklemeyin demişti ama...
wildskin sorun çıkarmadı... 176*200 istememin nedeni theme maker ile tema yapmak.. ayrıca acds ile resimler mesela 1024*768 olan bi resim uzatılmadan yada basık bi şekilde olmadan orjinalden belli bi oranla küçülktebiliomu?? ( inşallah anlarsan dediiğimi ben bile okuunca sor anladım.. =))
ya sanırım artıq kimse gelmio ya şu topice .... noldu anlamadım ......=((
gkoylu Wrote:wildskin sorun çıkarmadı... 176*200 istememin nedeni theme maker ile tema yapmak.. ayrıca acds ile resimler mesela 1024*768 olan bi resim uzatılmadan yada basık bi şekilde olmadan orjinalden belli bi oranla küçülktebiliomu?? ( inşallah anlarsan dediiğimi ben bile okuunca sor anladım.. =))
evet senin gibi bende böyle arıyordum.imdadıma nokia pc suite yetişti.download la filan uğraşmak istemiyorsan bu ayki pcnet dergisinde vardı.
nurani Wrote:Evet servise götürmeden önce önceki fw15tryi yükle servis hoparlörü değişir....
arkadaşım öncelikle uğraşların için sana çok teşekkür ediyorum.yazılımını bende yukledim şu anda sorunsuz çalışıyo.olası bi sorunla karşılaşırsam(hoparlör patlaması gibi) acaba eski yazılımı(fw 15) nerden temin edebilirim ve nasıl yukleyebilirim servisteki elemanların olayı çakmamaları için...
gkoylu Wrote:wildskin sorun çıkarmadı... 176*200 istememin nedeni theme maker ile tema yapmak.. ayrıca acds ile resimler mesela 1024*768 olan bi resim uzatılmadan yada basık bi şekilde olmadan orjinalden belli bi oranla küçülktebiliomu?? ( inşallah anlarsan dediiğimi ben bile okuunca sor anladım.. =))
anladım dediğini eğer wildskin sorun çıkartmadıysa 176*220 resim kullanabilirsin,aradaki fark 176*200 den biraz daha büyük olması ve wildskinin resim üzerine yazabilmesi.daha büyük boyuttaki resimleri deneme çünkü olmuyor...acdc programını kullanarak 176*220 boyutuna resize yap resmi,işlem tamamdır...(wildskin kullanmayan arkadaşlar resim boyutlarını 176*200 olarak belirlesinler)