excaliburussx1 Wrote:Selam arkadaşlar.... arkadaşımda sx1 var, telefonu açtığımızda phone is blocked. please enter phone code yazıyo.. bunu nasıl çözebiliriz... telefonda garanti yok.. 2.el bi dükkandan almış gelmiş bizimki... eyvallah..
Dostum bu sorun malesef telefonun donanımına müdahale etmeden sadece yetkili servislerde çözülebiliyor. . Onun dışında kasaplık yaparak çözülebiliyor bu sorun. İçinden tel kilidi ile ilgili devreyi kesiyorlar
arkadaşlar resize ı hangi rtesim boyutlarındaki bi resmi yapabilirim. 176*220 için ???? yani her resim bozulmadan 176*220 oluomu bu acdse ileeee....
o.s.g Wrote:evet senin gibi bende böyle arıyordum.imdadıma nokia pc suite yetişti.download la filan uğraşmak istemiyorsan bu ayki pcnet dergisinde vardı.
nerden bulabilrim.... indirmek için???
arkadaslar siemenstech in ,syeri adresini yada telini bilen varmı kadıkoy deyim acil lazımda
sailmakér Wrote:arkadaslar siemenstech in ,syeri adresini yada telini bilen varmı kadıkoy deyim acil lazımda
selim UCA 02164496033
arkadaşlar SİYAH SX1 i satan bi yer biliomusunu istanbul anadolu yakasında..... garantili we uygun fiyattaa... (fiyatı da yasarsanıs ii olur..) = )) kolay gele....
excaliburussx1 Wrote:Selam arkadaşlar.... arkadaşımda sx1 var, telefonu açtığımızda phone is blocked. please enter phone code yazıyo.. bunu nasıl çözebiliriz... telefonda garanti yok.. 2.el bi dükkandan almış gelmiş bizimki... eyvallah..
SiemensTech arkadaşla bağlantı kur 0216 449 60 33 Selim. Telefon kodun yani master code kilitlenmiş çözümü kolay

Arkadaslar fw 15 nurani yi yükledim sesi son ses deneyim dedim hoparlör güm bilginize...
Benden söylemesi, cihaz garantiliyse problem olmuyor orijinal fw15 atıp servise götürdüğünüzde değiştiriyorlar ama ben uğraşamam diyorsanız sesi sona getirmeyin...
ÖNCELİKLE MERHABA ARKADAŞLAR.
Nurani'nin sürümü ile ilgili bir sorumnum var ve umarım bu sorunum bu paylaşım platformunda çözülecek. Şöyle ki; önceki sürümüm fw15'ti ve bu sürüm yüklüyken telefonda WorldClock adlı program yüklüydü. Nurani'nin sürümün yükledikten sonra"extralar" bölümünde bu programın ikonu halen yerli yerinde duruyor. Hatta "fexplorer" içinde "A" sürücüsünün içinde de dosyaları mevcut gözüküyor. Ancak, programı çalıştırdığımda SİSTEM HATASI VERİP; TEEFONUM YENİDEN BAŞLATILIYOR. Öyle ki; programı silmeye çalışmama rağmen sonuç alamıyorum. Yeniden yükleyince de sorunum çözülmüyor. Kafayı yiyicem. Worlmate adlı programı kurunca da aynı sistem hatası tekrarlanıyor. Kafayı yiyicem ya. En azından bu programı nasıl kaldıracağım konusunda yardım edebililrseniz çok müteşekkir kalacağım, bunu bilesiniz.
Saygılar
arkadaşlar agile messangeri çalıştırıyoruz.normal olarak ben sesimi karşı tarafa duyurabiliyorum.fakat karşı tarafın sesini telefonda duyabirmiyim
o.s.g Wrote:arkadaşlar agile messangeri çalıştırıyoruz.normal olarak ben sesimi karşı tarafa duyurabiliyorum.fakat karşı tarafın sesini telefonda duyabirmiyim
KArşı tarafda işlemleri yapacak......

selam nurani sana 2 sorum olacak senin fw üzerinde c ye wildskin yükledin mi?arkadaşın biri yüklemiş ve bir sorun yaşamamış ama ben denemedim
2. soru n gage modu yani 11,5 mb ram olayını c üzerinde yapamazmıyız??senin fw yüklü ben de n gage mod patch yapacam ama hafıza kartı çıkartmama olayına pek sıcak bakmıyorum,eger n gage mode patch yaparsam hafıza kartı çıkartmama zorunluluğu meydana gelir mi?
kolay gelsin
arkadaşlar selam
sx1 i cd kaset adaptörü ile oto teybine bagladım(pekte güzel oldu)
fakat baglantıda bir hata yaptım gibi ses mono çıkıyor gibi
kulaklık kablosonun her birinden içinden 3 adet kablo çıkıyor(1yeşil 1 kırmız 1 boş bunları nasıl dişi kulaklık girişine baglayabiliriz...ayrıca içindeki yeşil kabloyu baglayınca(iki yeşil kabloyu birbirine degdirince) mikrofon açılıyor ve sesi kesiyor(bu kabloyu devre dışı bırakınca bu sefer o kulaklıktan tam ses çıkmıyor)
kısacası
bu baglantıyı yapan veya nasıl baglandıgını bilen biri yardımcı olursa sevinirim
e-mail atarasa dahada sevinirim
murat_antalya@hotmail.com
saygılar
arkadaşlar garip bir soru ama speakerların patşadığını nasıl anlaya bilirim hopolorden hiç ses gelmiyor
ACİL YARDIMM
sx1 im öldü.......hiç açılmıyor,şarj olmuyor... hiçbirşey yapmadığım halde telefon çalışmıyor...flash programı bozulmuş olabilir dendi..flash nası yükleye bilirim ....lütfen yardım
Malesef teknik servislik bir durum, Forum Yöneticilerinden Selim ile temasa geçebilirsin. İstanbul Kadıköyde Siemens Teknik Servis Görevlisi kendisi
02164496033
Ayrıca burdan geldiğini belirtirsen indirimde yapar öyle konuşmuştuk

Arkadaşlar ihtiyaç nedeniyle acil satılık Siyah Sx1 + 512 Mb Rs MMC Twinmos cihaz kvk garantili olup 2 ay kullanılmıştır ve çok temizdir. İlgilenenler 0 555 240 40 42
vodka Wrote:Arkadaşlar ihtiyaç nedeniyle acil satılık Siyah Sx1 + 512 Mb Rs MMC Twinmos cihaz kvk garantili olup 2 ay kullanılmıştır ve çok temizdir. İlgilenenler 0 555 240 40 42
arkadaşım 2. el tel satmak istiyorsan bu yazıyı 2. el alım satım kısmına yazarsan daha iyi olur

mehmetonline Wrote:arkadaşlar garip bir soru ama speakerların patşadığını nasıl anlaya bilirim hopolorden hiç ses gelmiyor
Sadece belli bir ses gelmiyordsa sorun yazılımsal olabilir Örneğin müzük sesi yada ahizesiz konuşma sesi gibi ama hiç ses gelmiyorsa sanırım patlamıştır. İçini açıp ölçmek emin olmak için en sağlam çözüm. Ama ölçü aletin filan yoksa hiç kalkışma bir servise götür derim Sonic'in de dediği gibi Selimle bağlantıya geç
***ÖNEMLİ AÇIKLAMA***
Arkadaşlar uzun bir süredir sürdürdüğümüz
SW16 çalışmaları önemli bir aksaklık nedeniyle askıya alınmıştır. Acil para sıkışıklığı nedeniyle SX1'imi satmak zorunda kaldım

bu nedenle yazılım üzerinde çalışamıyorum. Bu geçici aksaklık için bekleyen bütün arkadaşlardan özür dilerim...
:arrow:
Evet arkadaşlar FW16 çalışmalarımız bir süreliğine askıya alınmıştır, SiemensMania sız bu iş yürüyemeyeceğinden benimde elimden pek birşey gelmiyor. En kısa zamanda çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz..
Herkezden tekrar özür dilerim..

siemenstech-siemensmania bu tamir servisi acep cumartesi çalışma saatlerini biliyormusunuz..sx1 sizlik başıma vuruyo.of offffffff
oolazsa ne yapacam bilemiyom
arkadaşlar ,sx1 inde kart problemi olupta yaptıra bilen oldumu..olduysa nerede ..??ben tel öldü yakında tüm sx1 camiasını cenaze törenine çağıracam buarada yaptıran arkadaşlar kaç ytl olduğunuda söyler ise sevinirim..şimdiden teşekkürler....