SiemenStecH Wrote::arrow:
Evet arkadaşlar FW16 çalışmalarımız bir süreliğine askıya alınmıştır, SiemensMania sız bu iş yürüyemeyeceğinden benimde elimden pek birşey gelmiyor. En kısa zamanda çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz..
Herkezden tekrar özür dilerim..

Geç olsun güç olmasın

SiemensMania Wrote:***ÖNEMLİ AÇIKLAMA***
Arkadaşlar uzun bir süredir sürdürdüğümüz SW16 çalışmaları önemli bir aksaklık nedeniyle askıya alınmıştır. Acil para sıkışıklığı nedeniyle SX1'imi satmak zorunda kaldım
bu nedenle yazılım üzerinde çalışamıyorum. Bu geçici aksaklık için bekleyen bütün arkadaşlardan özür dilerim...
yaw yaptığın işe bak.. deseydin biz satardık be telefonumuzu .. olmadı üçer beşer toplar yardım ederdik.. SX1 kardeşliği ne güne duruyor..

napalım artık olan olmuş.. ya peki kaça sattın SX1 ini?? ben de satıp yeniden almayı dusunuyorum

kaan abi sx1 olmadan nasıl yaşayacak bakalım,en kısa zamanda sx1 kavuşman dileğiyle...
n gage boot e/system/program içine atıp yeniden başlatıyorum telefonu ama d yani ram değişmiyor sadece biraz arttı okadar
n gage patct'i nuraninin fw si üzerine uyguladım,bunu da belirteyim
Arkadaslar bilgisayarımdaki Adsl interneti bluetooth ile sx1 imde kullanmak istiyorum nasıl ayar yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz ?
arkadaslar simdi bu patch i yapınca ngage oyunlarından calısmalyanlar calısacaklar mı?
Arkadaslar 1085 nolu mesaj hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar SX 1 e bir türlü quikoffice yükleyemedim her türlü yolu denedim forumlarda okuduklarım uyguladım nafile neden olmuyor acaba
yardım lütfen
arkadaşlar sx1 in orjinal mp3 çaların skinlerini buldum.birde değişik menü ikonlarını nerden bulabiliriz???
sx1 ile bilgisayardan internete baglanmak ıstıyorum nasıl yapabilirim..
arkadaslar nuraninin mailde bu patch yok birisi silmis galiba birisi gonderebilirmi ve bu nuraninin fw sinin uzerinde patch yapılabilir dimi
woundedknee Wrote:n gage patch uyguladım hafıza kartına ama nedense 11,56 ram diye yazmadı:(hatta 88,48 üzerine bile çıkamadım.bu sebeble ashen adlı n gage oyununu gene çalıştıramadım,yardım bekliyorum
ya arkadaslar herkes kayboldu siteden ne nurani ne siemensmania ne siemenstech ne de protochip o zaten buraya hic gelmedide

ne oldu bu millete yaaaaaa
Ewet bu sitenin tadı tuzu kalmadı paylaşım öldü

Kimse takılmaz oldu

yaz oldğu için
millett yaz güneişin tadını çıkarıyor

)
yaz olabilir ama yazında bilgisayar bulunabilir. Bence FW 16 için uğraşıyorlardır.
Birde dikkatimi çeken olay kimsenin pek fazla sorunu yok yani herkes kendini belli bir seviyeye kadar yetiştirdi. Yani bence sorun siteye uğramaları değil sx1'in sorunsuz çalışması

)
hunter1 Wrote:yaz olabilir ama yazında bilgisayar bulunabilir. Bence FW 16 için uğraşıyorlardır.
Birde dikkatimi çeken olay kimsenin pek fazla sorunu yok yani herkes kendini belli bir seviyeye kadar yetiştirdi. Yani bence sorun siteye uğramaları değil sx1'in sorunsuz çalışması
)
Arkadaşlar Siemensmania bildiğiniz gibi sx1 ini sattı, fazla sorunu olan kalmadı birde düzenli gelenler yaz olmasından dolayı gelmez oldu sanırım. ancak gene herkes burada bildiği konuda diğerlerine yardımcı olmaya çalışıyor. sakinlik bundandır diye ümit ediyorum. Buraya sürekli gelenler aylardır birşeyler yapmaya çalışıyor inşaallah sekteye uğramaz bu çabalar
yeni gelişmelerle ve moral depolanmış bir kafa ile yakında yine dolarız akarız foruma arkadaşlar yinede sorunu olanlar cevap bulur bu forum da ...
arkadaşlar herkese selamlar..
sx1 de bulunan rehberi bilgisayarda aça bilirmiyim...açan varsa yardımları bekliyorum..
tel bozuk olduğundan rehberde gitti...
YAŞASIN SX1 dayanışması...