Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SIEMENS MOBİLE DESTEK HATTI (S,C25 - S,C,M35, S,C,
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ugurcoskun76 Wrote:arkadaşlar herkese selamlar..
sx1 de bulunan rehberi bilgisayarda aça bilirmiyim...açan varsa yardımları bekliyorum..
tel bozuk olduğundan rehberde gitti...

YAŞASIN SX1 dayanışması...Smile

bildiğim kadarıyla yok ama böyle durumlar için rehberini yedeklemen lazım. Siemens bölümünde rehber yedekleme ve format başlığını oku
Wink Wink Wink Wink Big Grin Big Grin Big Grin sx1 im sonunda olmuş..henüz elime alamadım ama olduğunu bilmek bile güzel..
SELİM UÇA ya yardımlarından dolayı çok teşekkürler...
sonuna kadar SX1......yeni hedefim SXG75
Toungue
ARKADAŞLAR SX1 İÇİN SİYAH KAPAK BULABİLECEĞİM BİYER BİLEN VARMI?
ORJİNAL,ÇIKMA,YANSANAYİ,DÜZ SANAYİİ Toungue Toungue Big Grin Big Grin blink
ugur coskn 76 sen kayseridemi askerlik yaptn ? 289 kd olarak...sarışn adanalı birimsn?
eyloman Wrote:ugur coskn 76 sen kayseridemi askerlik yaptn ? 289 kd olarak...sarışn adanalı birimsn?
hayır. KIBRIS'TA yaptım......KKTC Wink
slm,
sx1 e hard format atarken yarım kaldı bende pili çıkartıp tekrar taktım şimdi hiç açılmıyor

usb le pc ye bağladım update etmek için fakat yine de açılmadı ne yapmalıyım
yardımlarınızı bekliyorum

saygılar
eska Wrote:slm,
sx1 e hard format atarken yarım kaldı bende pili çıkartıp tekrar taktım şimdi hiç açılmıyor

usb le pc ye bağladım update etmek için fakat yine de açılmadı ne yapmalıyım
yardımlarınızı bekliyorum

saygılar

telefonu usb yardımıyla pc ye bağla.fw 15 türkçeyi yükle açılır.
ya da nuraninin fw sini yükle farketmez yani:)tercihim nuraninin fw siSmile
arkadaşlar selmlar...

nurani partch yapmıştım.. hoparlörüm patladı... (herhangi bir şkayetim yok) sorum şu..
bu patch i kaldırmadan sadece ses patch i nasıl kaldırabilirim..??? acil yardım tam da tatile gidicem telin sesi çıkmıo...
güwenlik kodunu 3 kez yanlış girince telefon kodunu istiyorya onu serwisi aramanın dışında nasıl halledebiliriz..önceden bi çaresi yoktu şimdi yapan halleden biri warmı??
sx1 ile bilgisayar uzerinden internete baglanmak istiyorum nasil olur bilen varsa cevaplasın bluetooth cihazi veya data kablosu olabilir..
msn ye gelirseniz sevinirim
ozkanozdemir239@hotmail.com
arkadaşlar SX1 imin kapak camı hasar gördü.
nasıl temin edebilirim.elinde çıkma olan varsa alabilirim.
orjinal yeni kapak da olabilir.
yardım edin lütfen
Merhaba,

Forum Yöneticilerimizden Selim Bey İstanbul/Kadıköyde Siemens Yetkili Serivisinde Görev yapıyor. Bu konuda kendisi size yardımcı olacaktır.

0216 *** ** ** (Selim Bey iş değişikliği yapmıştır en kısa zamanda aramızda olacak.

(Düzenleme Sonic)
woundedknee Wrote:telefonu usb yardımıyla pc ye bağla.fw 15 türkçeyi yükle açılır.

slm,
denedim fakat yine açmadı
Arkadaşlar yazssal ve işsel sebebplerimin çakışması nedeniyle bir süre yoktum geri geldim herkese selamWink
Hoşgeldin Lobo, seni yeniden buralarda görmek güzel. Artık kimsenin SX1'iyle sorunu kalmadı sanırım ne hoş ne güzel diye düşünüyorum ama durum böyle olunca da forumar boş kalıyor Smile
Ariakan Wrote:Hoşgeldin Lobo, seni yeniden buralarda görmek güzel. Artık kimsenin SX1'iyle sorunu kalmadı sanırım ne hoş ne güzel diye düşünüyorum ama durum böyle olunca da forumar boş kalıyor Smile

Sorun olmasında biz boşi bekleyelim iidir geneBig Grin
arkadaşlar bir sitede siemens batterytool diye bir dosya buldum acaba bizim işinmize yararmı bunula ne yapabiliriz.program burda
[url="http://s55.fks.pl/programy/"]http://s55.fks.pl/programy/[/url]
pardon bu s55 ler içinmiş
Evet arkadaşlar kimseden soru gelmeyince ben de kendime problem yarattım. :-) FW15 kullanıyorum, çok da memnnum ama mp3 playerde sürekli tuş kilidinin devreye girmesinden bıktım. Şimdi ben ne yapayım nerelere gideyim bütün zaplama zevkimi aldı elimden :-)
,,Derken bi soru daha buldum :-P,, Dosya yöneticisi olarak FExplorer kullanıyorum fakat çok sayıda dosyayı kesip yapıştırabileceğim bir program arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. (Foruma gaz :-) ) Şaka bir yana yaşasın SX1 Kardeşliği!
Yaz güneş deniz ve sıcakta çalışma derken herkes hoşaf olmuş forumda yaprak kımıldamıyor. Haydi gel sonbahar herkes geçsin bilgisayarların başına
beyler benim de bi sxone m var ama ben cok amatörüm programları nerden bulabilirim eskidehirdeyim
lutfen cwp
telefon kilitlendi.lutfen telefon kodunu girin. diye bir hata mesajı alıyorum.
gprs sayacını sıfırlarken bir defa yanlış girdim. ondan sonra oldu.
yardımlarınız için tsk.msn adresim ozkanozdemir239@hotmail.com
usteki soruma lutfen cevap..sx1 siz hayat cekilmiyoo.ozledim telefonu yaawww
mehmet Wrote:beyler benim de bi sxone m var ama ben cok amatörüm programları nerden bulabilirim eskidehirdeyim

bu sitenin dosyalar bölümünde mobil dosyalar kısmında var arkadaşım.

ancak sx1 ile her program/oyun uyumlu olmayabilir deneme yanılma yoluyla buluyoruz. ama bütün java oyunları sorunsuz çalısıyor bende Wink
Reference URL's