Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SIEMENS MOBİLE DESTEK HATTI (S,C25 - S,C,M35, S,C,
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
bodytenten Wrote:Sx1 de Mp3 leri melodi olarak ayarlayabilen program var mı arkadaşlar
Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Dostum üzülerek söylüyorum ki mp3leri direk olarak melodi yapmanın bir yolu yok. Ancak bilgisayarında wav formatına çevirerek kullanabilirsin. Tabii dosya boyutunun da 500kb yi geçmemesine dikkat et yoksa telefon bütün dosyayı okumaya çalışmaktan vazgeçip varsayılan Siemens melodisini çalabilir.
Patch uygulama programı, full patch ve MMC karta gidecek dosyaları içeren rar dosyası :
[url="http://rapidshare.de/files/3468459/FirmwarePatch.rar.html"]http://rapidshare.de/files/3468459/FirmwarePatch.rar.html[/url]

:arrow: Uyarı : Lütfen kullanmadan önce pach uygulamayla ilgili yolgöstericileri okuyun ve patch yapmanın sorumluluğunun sadece size ait oluğunu unutmayın.

Yaşasın paylaşım, yaşasın SX1 kardeşliği!!
ariakan dostum çok saol acaba bu yolladığında

-Tema desteği
-Melodilerin hemen çalması
-Joystick hızlandırma
-Açılış resmini değiştirme
-Pil ve sinyal göstergesini değiştirebilme
bunlar wardı demi?
ayrıca bu mmc ye gidecekleri yaptık dielim mmc yi çıkartıp teli açtığımısda telde herhangi bi problem olurmu???
Ariakan Wrote:Açıkçası nerden aldığımı hatırlamıyorum fakat geçtiğimiz haftasonu kendime de yüklemiştim bende bir problem yok.Fakat sorun olursa elimde başka bir FW15 daha var onu da yüklerim kardeşim.Senden cevap bekliyorum.

Bu arada elimde FW13'ün o2 versiyonu da varmış nostalji yapmak isteyenler için onu da yükledim rapidshare'e Smile [url="http://rapidshare.de/files/3441340/SX1_O2-D-MUSIC-uk-de-tr_13_0002_service.rar.html"]http://rapidshare.de/files/3441340/SX1_O2-D-MUSIC-uk-de-tr_13_0002_service.rar.html[/url]
kardeşim yükledim herhangi bi problem yok çok saol kardeşim benim ya kardeşim benim telefon için mclaren açılışı yani açılış boot ekran varya işte bana mclaren packi varmı varsa bana verebilirmisin şimdiden teşekkürler CANIM KARDEŞİM................. Wink Wink Wink
kardeşim yükledim herhangi bi problem yok çok saol kardeşim benim ya kardeşim Wink Wink benim telefon için mclaren açılışı yani açılış boot ekran varya işte bana mclaren packi varmı varsa bana verebilirmisin şimdiden teşekkürler CANIM KARDEŞİM................. Wink Wink Wink
cihat_nurogl Wrote:kardeşim yükledim herhangi bi problem yok çok saol kardeşim benim ya kardeşim Wink Wink benim telefon için mclaren açılışı yani açılış boot ekran varya işte bana mclaren packi varmı varsa bana verebilirmisin şimdiden teşekkürler CANIM KARDEŞİM................. Wink Wink Wink
Olsa tükkan senin Toungue
Benim de arka sayfada sorularım vardı ama bi babayiğit çıkıp cevap veremedi daha Sad
Ariakan Wrote:Olsa tükkan senin Toungue
Benim de arka sayfada sorularım vardı ama bi babayiğit çıkıp cevap veremedi daha Sad
işşallah verirrler kardeş yani ben mclarensiz yapamam çok seviyorum ama piyasada pachki yok olsa çok ii olurdu YOKMU Bİ BABA YİĞİT ÇIKSIN VERSİN ŞU MCLAREN PACTHKİNİ BEKLİYORUZ.......................................... Big Grin Big Grin Big Grin
slm arkadaşlar ben oğuz aranıza yeni katıldım.Forumunuz muhteşem dayananışmanız çok süper ancak dün gece nurani fw15i yükledim yüklerken bir anda can't initabilize USB yazdı.Şimdi SX1 imi kullanamıyorum.FW15tr yi nereden bulabileceğimi yazabilirmisiniz?? rapidshare'den bir türlü indiremedim bütün forumu okudum ama yok.ACİL YARDIM KARDEŞLER...
Arkadaşlar ben nurani fw15 in özelliklerini okuyunca bayılmıştım ama yapamadım.EVET seçeneğinden sonra starta bastım biraz yükleme yapıp CAN2T İNİTABILIZE USB yazısı çıktı.Hevesim kursağımda kaldı walla.aha önce FW15 tr vardı.Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
oguz_kagan10@yahoo.com
FW15 tr yi e-mailime gönderirseniz çok mutlu olurum
oguz_kagan Wrote:slm arkadaşlar ben oğuz aranıza yeni katıldım.Forumunuz muhteşem dayananışmanız çok süper ancak dün gece nurani fw15i yükledim yüklerken bir anda can't initabilize USB yazdı.Şimdi SX1 imi kullanamıyorum.FW15tr yi nereden bulabileceğimi yazabilirmisiniz?? rapidshare'den bir türlü indiremedim bütün forumu okudum ama yok.ACİL YARDIM KARDEŞLER...

http://www.teknomag.com/forum/showpost.p...count=1136 bunu okumuşmuydun faydalı olabilir ?

[QUOTE]-takılırsa yada donarsa USB kablosunu çıkarın
-telin bataryasını çıkarın.. yeniden takın. (şarj etmeyi denemeyin çünkü şarj olmicaktır)
-sonra hiçbişi olmamış gibi firmware updateine yeniden en baştan başlayın yukarıdaki msjdaki adımları izleyin..
[/quote:1e70846278]

umarım kendin halledebilirsin yoksa servis yolu gözükür Sad
oguz_kagan Wrote:FW15 tr yi e-mailime gönderirseniz çok mutlu olurum

Ariakan arkadaşımızın yüklediği yerden indirebilirsin kolayca

:arrow: http://rapidshare.de/files/3420843/SX1_G...1.rar.html

Açılan sayfadan Free bölümüne bastıktan sonra yönlendirdiği diğer sayfanın alt bölümünde bir geri sayım göreceksin bekle ve link belirdiğinde tıkla ve indir Wink
Çok teşekkür ederim kardeşlerim ilginiz için. Ben hızlı diye premium'a basıyordum. Sizce ben neden NURANI FW 15i yükleyemedim?Eklediği özellikleri daha önce hep hayal ediyordum ama olmadı. Herhalde USB de problem var kızılötesiyle yapsam olur mu?
oguz_kagan Wrote:Çok teşekkür ederim kardeşlerim ilginiz için. Ben hızlı diye premium'a basıyordum. Sizce ben neden NURANI FW 15i yükleyemedim?Eklediği özellikleri daha önce hep hayal ediyordum ama olmadı. Herhalde USB de problem var kızılötesiyle yapsam olur mu?
Aramıza hoşgeldin oguz_kagan kardeşim
Kızılötesiyle imkansız yüklemen mutlaka data kablosuna ihtiyacın olacak. Nurani arkadaşın patchini birkaç kere daha denersen yükleyebileceğini düşünüyorum arada bir fark yok çünkü. Ve lütfen bir sorununuz olduğunda bunu yazmadan önce cevabını arayın. Emin olun ki burada SX1'in neredeyse tüm problemleri daha cevaplandı çünkü..
Hoşbulduk arkadaşlar..Ben neredeyse bütün forum sayfalarına baktım ama benim sorunumdan kimsede yok yükleme yaparken bağlantı kesilip CAN'T INITIALIZE USB yazıyor.Telefonun yanında kutudan çıkan USB ile yapıyorum yenibir USB almama gerek var mı?
Benim sorunumla karşılaşan veya karşılaşıpta halleden kimse yok mu?Çok sıkışık durumdayım
FW15tr yi rapidshareden bir türlü indiremiyorum inerken sorun çıkardı 16 MB ta.Allah rızası için FW15 tr yi benim e-mail adresime gönderin.SX1 imi özledim ben yaaaaa.Gönderen arkadaş hayır duamı alır.

oguz_kagan10@yahoo.com
kardeş ben de war fakat e-mailine nası 16 mb atabilirm bilmiorum Big Grin eğer bir yolunu bulursan ben hemen atarım e-mailine....
arkadaşım şuan dosyayı sıkıştırdım 8.78mb büyüklüğünde içinde nasıl kuracağın we bütün tanıtmak için driver,winsup ws war... ama sana nasıl ulaşacağım bilmiorum istersen msn adresini wer...
Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ediyorum.SOrunu çözdüm USB girişinde problem varmış. Telefonum düzeldi mutluyum ama telefonumun düzelmesinden çok sizin ilginiz beni mutlu etti.
YAŞASIN SX1 KARDEŞLİĞİ Big Grin Big Grin Big Grin
telefonun düselmesine sewindim... şuan nurani patch mi war sende....

eğer nurani FW15 warsa dikkat et hoparlörüne yani sesi son ses açıp dinleme ... her an hoparlör gidebilir eğer garantili deilse başın ağrıyabilir Big Grin kolay gelsin....
Peki ama hoparlör patlıyorsa nurani nin ne farkı kaldı? Garantisi var ama patlamaması için başka yol yok mu? Ben busitenin download bölümünde diğer dosyaları göremiyorum nasıl erişebilirim onlara? Sadece en çok yüklenen ve en son eklenen dosyalar var
Selam Arkadaşlar benim bir sorunum var sx1 kendi video programım çalışmıyor
uygulama kapatıldı PVcamcorder diyor ve açılmıyor.şu an Nurani fw15 yüklü fakat hangi fw denedi isem çalışmadı "sadece fw7" ile çalışıyor böyle bir sorun yaşayan varmı ve çözümü tabiki..
Şimdiden teşekkürler..
ekinoks Wrote:Selam Arkadaşlar benim bir sorunum var sx1 kendi video programım çalışmıyor
uygulama kapatıldı PVcamcorder diyor ve açılmıyor.şu an Nurani fw15 yüklü fakat hangi fw denedi isem çalışmadı "sadece fw7" ile çalışıyor böyle bir sorun yaşayan varmı ve çözümü tabiki..
Şimdiden teşekkürler..
57. Sayfada vermiş olduğum linktekini denedin mi?
Reference URL's