Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SIEMENS MOBİLE DESTEK HATTI (S,C25 - S,C,M35, S,C,
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Akadaşlar benim kardeşimde cx65var. Telefon kodunu 3kere yanlış girmiş başka hattı kabul etmiyor. Ben akşehirde yaşıyorum küçük bir yer yapabilen kimse yok. Ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum
Ariakan Wrote:57. Sayfada vermiş olduğum linktekini denedin mi?

Hayır denemedim fimware patch dosyasınımı yüklemeliyim?
teşekkürler..
[url="http://rapidshare.de/files/3420843/SX1_GREECE-TURKEY-RETAIL-uk-el-tr_15_0001.rar.html"]http://rapidshare.de/files/3420843/SX1_GREECE-TURKEY-RETAIL-uk-el-tr_15_0001.rar.html[/url]
Ariakan Wrote:[url="http://rapidshare.de/files/3420843/SX1_GREECE-TURKEY-RETAIL-uk-el-tr_15_0001.rar.html"]http://rapidshare.de/files/3420843/SX1_GREECE-TURKEY-RETAIL-uk-el-tr_15_0001.rar.html[/url]

Yazılımı indirdim ve yükledim sonuç ayni PVcamcorder çalışmıyor..
Akadaşlar benim kardeşimde cx65var. Telefon kodunu 3kere yanlış girmiş başka hattı kabul etmiyor. Ben akşehirde yaşıyorum küçük bir yer yapabilen kimse yok. Ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum

--------------------------------------------------------------------------------
ekinoks Wrote:Yazılımı indirdim ve yükledim sonuç ayni PVcamcorder çalışmıyor..
senin bu pv camcorder dediğin siemensin kendi kamera programı mı? Yoksa başka bir program mı?
Ariakan Wrote:senin bu pv camcorder dediğin siemensin kendi kamera programı mı? Yoksa başka bir program mı?

sx1 yerleşik orjinal video kayıt programıdır..
bodytenten Wrote:Sx1 de Mp3 leri melodi olarak ayarlayabilen program var mı arkadaşlar
Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Arkadaşım elimde bir sürü .waw formatlı türkçe ve az sayıda yabancı zil sesleri var isteyen arkadaşlara yollayabilirim
tndhappy@gmail.com
Arkadaşlar bana agile messengerı kullanmak için Avea bağlantı ayarları lazım daha önce vardı fakat kaybettim forumda da baktım ama göremedim yardımcı olursanız sevinirim.
vodka bana yollayabilirmisn o zil seslerini.(.wav)

"gkoylu@gmail.com"
oguz_kagan Wrote:Akadaşlar benim kardeşimde cx65var. Telefon kodunu 3kere yanlış girmiş başka hattı kabul etmiyor. Ben akşehirde yaşıyorum küçük bir yer yapabilen kimse yok. Ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum

--------------------------------------------------------------------------------
mesajı atalı epey olmuş ama cevap gelmediği için ben yazıyım eğer pin kodunudan kitlediyse ve telfonun bsadece o hatta çalışmak için kitlendiyse bir fw yükletmen yeterli olacaktır hatta kendin bile yapabilirsin ama telefonun güvenlkik kodundan kitlediysen ancak yetkili servise göndermen lazım kargo ile gönderebilirsin yanılmıyorsam
Cevap verdiğin için teşekkürler lobo.Elimde fw var ama nasıl update edeceğimi bilmiyorum SX1deki gibi değil navi tuşuna basarak açıyorum olmuyor.CX65 e nasıl FW yüklenir yardımcı olabilirmisiniz?
flexy veya pretec 1gb mmc kartlarından hangisini tercih edeyim aralarında 12 dolar fark var bide twinmos 1gb'ın fiyatı ve İzmir'de nerde bulabilirim. Teşekkürler
walrus Wrote:flexy veya pretec 1gb mmc kartlarından hangisini tercih edeyim aralarında 12 dolar fark var bide twinmos 1gb'ın fiyatı ve İzmir'de nerde bulabilirim. Teşekkürler
Fiyatı hakkında birşey söyleyemeyeceğim fakat çankaya tekmarda bulabilirsin sanırım. Ayrıca 1GB'ın telefon işlemlerini yavaşlattığı hakkında birşeyler duydum ama sadece dedikodu olma ihtimali yüksek.
Ariakan Wrote:Fiyatı hakkında birşey söyleyemeyeceğim fakat çankaya tekmarda bulabilirsin sanırım. Ayrıca 1GB'ın telefon işlemlerini yavaşlattığı hakkında birşeyler duydum ama sadece dedikodu olma ihtimali yüksek.
tesekkür ederim bi sorum daha var 1gb kesin çalışırmı acaba?
Üzgünüm ama işin birazcık şansa bakıyor.Küçük bie ihtimal bile olsa çalışmayabilir. Ben Transcend aldım kipadan 512MB (O zaman 1GB yoktu) çok da memnunum. Eğer 1GB'sini bulabilirsen Transcend çalışır.
Selam Arkadaşlar Cx65'e Nasil Versiyon Yüklendiğini Bilen Kimse Yokmu? Kardeşimin Telefonunu Saticaz Telefon Başka Sim Kart Kabul Etmiyor.allah Rizasi Için Yardim Edin. şimdiden çok Teşekkür Ederim Saygilar...
oguz_kagan Wrote:Selam Arkadaşlar Cx65'e Nasil Versiyon Yüklendiğini Bilen Kimse Yokmu? Kardeşimin Telefonunu Saticaz Telefon Başka Sim Kart Kabul Etmiyor.allah Rizasi Için Yardim Edin. şimdiden çok Teşekkür Ederim Saygilar...
Sanırım onun için data kablosuna ihtiyaç var SiemensMania kardeşimiz burda olsa cevaplardı sorunu. Ama yaşadığın yerdeki ortalanın üstündeki servisler bu işlemi yapabilir.
1185 nolu mesaj hakkında yardım bekliyorum...
merhaba arkadaşlar eti comcorder II programı sx1 e uyumlu değilmi yada nasıl yüklenebilir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
merhaba ben ahmet uğur.

sx 1 kullanıcısıyım

SX1_NURANI-TURKEY-RETAIL-uk-el-tr_15_0001 versionu yükledim. sorunsuzdu ama hoparlörlerden şu an ses alamıyorum. telefonu kulaklıkla kullanabiliyorum ancak. bana yardımcı olursan sevinirim. telefonum garantili. ve şu an garanti dışı. eski versionunu nasıl geri yükleyebilirim? yardımcı olursan sevinirim.

şimdiden teşekkürler

ahmetugurozcelik@hotmail.com msn den veya mail atarak bana ulaşabilirsin. marmara üniversitesi öğrencisiyim.
Merhabalar Ahmet;

Daha önce linkini vermiş olduğum fw15 servis versiyonunu (Sayfa 57 Post No: 1139) indirip yükleyerek telefonunu servise götürebilirsin. Ve lütfen telefonunu servise mmc kart olmadan ver.
Ariakan Wrote:Merhabalar Ahmet;

Daha önce linkini vermiş olduğum fw15 servis versiyonunu (Sayfa 57 Post No: 1139) indirip yükleyerek telefonunu servise götürebilirsin. Ve lütfen telefonunu servise mmc kart olmadan ver.

Slm Benim problemim, Nurani Fw15 ile ses düşürme patch'i yüklemek istiyorum,
Hoparlörler problem çıkardı garantili amam servis'te 1 ay bekletiyorlar
Lütfen acil yardım Ses'i Düşürmem gerekiyor.

Saygılar
akyuzmk Wrote:Slm Benim problemim, Nurani Fw15 ile ses düşürme patch'i yüklemek istiyorum,
Hoparlörler problem çıkardı garantili amam servis'te 1 ay bekletiyorlar
Lütfen acil yardım Ses'i Düşürmem gerekiyor.

Saygılar
Ses düşürme patchi diye bişey yok. O linkteki fw15 i patch programı kullanmadan kurarsan sorunun kalmaz. Saygılar...
vodka Wrote:1185 nolu mesaj hakkında yardım bekliyorum...
Dostum bağlantı ayarları aveanın sitesinde mevcut agile massengerda bğlantı için gprs seçeceksin sadece
Reference URL's