Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SIEMENS MOBİLE DESTEK HATTI (S,C25 - S,C,M35, S,C,
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
zagor Wrote:merhaba arkadaşlar eti comcorder II programı sx1 e uyumlu değilmi yada nasıl yüklenebilir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
ETı uyumluydu ama ikincisi değil sanırım
Ariakan Wrote:Fiyatı hakkında birşey söyleyemeyeceğim fakat çankaya tekmarda bulabilirsin sanırım. Ayrıca 1GB'ın telefon işlemlerini yavaşlattığı hakkında birşeyler duydum ama sadece dedikodu olma ihtimali yüksek.
Hafıza kartları aynen bilgisayarın harddiskleri gibidir. Eğer yavaş bir makinaya büyük bir HDD takarsanız erişim süreleri yavaşlar. Ayrıca içerisindeki bilgiler ne kadar fazla olursa bir bilginin depolandığı alanda bulunma süresi o kadar uzar. Dolayısıyla 1GB lık hafıza kartının 512ye göre ve 512ninde 256lığa göre yavaş çalışması gayet normaldir. Kaliteli Hafıza kartlarında erişim sürelerindeki uzama bazen belli belirsiz olabiliyor ama düşük kaliteli kartlarda bu süre farkedilebilir derecede uzamakta.
Lobo Wrote:Hafıza kartları aynen bilgisayarın harddiskleri gibidir. Eğer yavaş bir makinaya büyük bir HDD takarsanız erişim süreleri yavaşlar. Ayrıca içerisindeki bilgiler ne kadar fazla olursa bir bilginin depolandığı alanda bulunma süresi o kadar uzar. Dolayısıyla 1GB lık hafıza kartının 512ye göre ve 512ninde 256lığa göre yavaş çalışması gayet normaldir. Kaliteli Hafıza kartlarında erişim sürelerindeki uzama bazen belli belirsiz olabiliyor ama düşük kaliteli kartlarda bu süre farkedilebilir derecede uzamakta.
Walla Lobo teşekkür ederim ben de gerçekten bunun gerçekliğinden şüpelenmeye başlamıştım. Wink 512 yetmiyor artık mplere blink
ya ARKADASLAR ben sıtedekı fw -15 ındırdım ama yuklemekten cekınıyorum butun getirdikleri cok guzel seyler , ben sx1 i alalı 5 ay oldu garantisi var yani simdi bunu yuklucem ama olur da yarın obur gun tele bısey olursa garanti kapsamında olması için ne yapmalıyız yanı orjinal fw ye nasıl geri donucez cevaplarınızı beklıyorum
şimdiden hepinıze cok tesekkurler
emrah548 Wrote:ya ARKADASLAR ben sıtedekı fw -15 ındırdım ama yuklemekten cekınıyorum butun getirdikleri cok guzel seyler , ben sx1 i alalı 5 ay oldu garantisi var yani simdi bunu yuklucem ama olur da yarın obur gun tele bısey olursa garanti kapsamında olması için ne yapmalıyız yanı orjinal fw ye nasıl geri donucez cevaplarınızı beklıyorum
şimdiden hepinıze cok tesekkurler
Emrah kardeşim, öncelikle telefonun hayırlı olsun demek istiyorum. Endişelerini dile getirmen de güzel, normalde olsa sorularının cevabını sıralayıverirdim. Ama eğer zahmet edip de aramış olsaydın aradığın tüm cevapların zaten verilmiş olduğunu görürdün. Sen zahmet etmemişken kim sana zahmet edip yardım etsin? Forumlar bilgi bankasıdır, aradığın şeyin cevabı zaten verilmiştir, eğer bulamazsan yeni konu yazarsın. sabah agresifliğimin kusuruna bakma lütfen.

Saygılar...
yok arkadasım bende yazdıktan hemen sonra fark ettim kusura bakmayın simdi baska baska bı sorunum var 2-3 gundur ugrasıyorum benım sx1 cd si kayboldu bende siemens in sitesinden indirdim ama ordakılarde bozuk cıktı yanı neyı denedıysem olmadı bozuk ınıyo bı arkadasta var ise maiime atabilir mi acaba teli pc ye baglayamıyorum mailim : emrah548@gmail.com tesekkurler
[center]YAZ BİTSİN HERKES BİLGİSYARININ BAŞINA GEÇSİN FORUM CANLANSIN!
YAZ BİTSİN HERKES BİLGİSYARININ BAŞINA GEÇSİN FORUM CANLANSIN!
(İmza: Daralmış Lobo Wink )[/center]
selamlar.sx1 im bozuldu.fw15 yükledim ama flash zarar gördü galiba bana fw6 gerekli.onu yükleyeceğim.tel imi açabiliyorum fakat tekrar kapanıyor.sarja takınca açık kalıyor.telle konuşunca yine kapanıyor.bilenvarsa yardım ederseniz sevinirim.teşekkürler.
haritaci59 Wrote:selamlar.sx1 im bozuldu.fw15 yükledim ama flash zarar gördü galiba bana fw6 gerekli.onu yükleyeceğim.tel imi açabiliyorum fakat tekrar kapanıyor.sarja takınca açık kalıyor.telle konuşunca yine kapanıyor.bilenvarsa yardım ederseniz sevinirim.teşekkürler.
Dostum sorunun flashla alakalı değil sanırım bataryan rahmetli olmuş. İmkanın varsa başka bir pil ile dene derim ben.
arkadaslar bana yardım edebılecek bırı yokmu sx1 cd si kayboldu siemensiin sitesindekilerde bozuk data suite olan birisi yok mu ? emrah548@gmail.com mail adresim
saygılar
sanırım olabilir.ama telimin şarjı dolu görünüyor.
Lobo Wrote:Dostum sorunun flashla alakalı değil sanırım bataryan rahmetli olmuş. İmkanın varsa başka bir pil ile dene derim ben.

sanırım doğru olabilir.fakat sarj göstergesi dolu görünüyor.
emrah548 Wrote:arkadaslar bana yardım edebılecek bırı yokmu sx1 cd si kayboldu siemensiin sitesindekilerde bozuk data suite olan birisi yok mu ? "emrah548@gmail.com" mail adresim
saygılar
Sırf merakımdan az önce siteden indirdim dosya sağlam, sen bence zip veya dosya indirme programını değiştirsen daha az başın ağrır. 38,5 MB'lık dosyayı emaille göndermenin ne büyük bi işkence olduğunu düşünürsen sorunun cevapsız kalması normal..
Saygılar...
haritaci59 Wrote:selamlar.sx1 im bozuldu.fw15 yükledim ama flash zarar gördü galiba bana fw6 gerekli.onu yükleyeceğim.tel imi açabiliyorum fakat tekrar kapanıyor.sarja takınca açık kalıyor.telle konuşunca yine kapanıyor.bilenvarsa yardım ederseniz sevinirim.teşekkürler.
Haritacı kardeş bana da sorunun bataryan ile gibi gözüktü, şarjda açık kalması önemli bi işaret olabilir. Lobo'nun da dediği gibi başka bir pille deneme imkanın varsa sonunun çözümünde ilerleme kaydedebilirsin
Saygılar...
Ariakan Wrote:Haritacı kardeş bana da sorunun bataryan ile gibi gözüktü, şarjda açık kalması önemli bi işaret olabilir. Lobo'nun da dediği gibi başka bir pille deneme imkanın varsa sonunun çözümünde ilerleme kaydedebilirsin
Saygılar...

Arikan üstad.Şu anda telefon normal görünüyor.ama bluetouth ile yükleme yapınca(mmc karta veya telefona) kapanmalar başlıyor.Şarja takıncada düzeliyor.pilden olabilirmi bilmiyorum.çünki telim 3gün şarjsız kaldı.deneyeceğim.teşekkürler Wink
haritaci59 Wrote:Arikan üstad.Şu anda telefon normal görünüyor.ama bluetouth ile yükleme yapınca(mmc karta veya telefona) kapanmalar başlıyor.Şarja takıncada düzeliyor.pilden olabilirmi bilmiyorum.çünki telim 3gün şarjsız kaldı.deneyeceğim.teşekkürler Wink
Madem öyle telefonunu iyice bi temizleyip (hem C temizle sürücüsünü hem de memory kartı formatla) yeni firmware yüklemeyi deneyebilirsin. Hem pırıl pırıl olur işte ne güzel Big Grin
Ariakan Wrote:Sırf merakımdan az önce siteden indirdim dosya sağlam, sen bence zip veya dosya indirme programını değiştirsen daha az başın ağrır. 38,5 MB'lık dosyayı emaille göndermenin ne büyük bi işkence olduğunu düşünürsen sorunun cevapsız kalması normal..
Saygılar...

gecen gun cıncesını bıle ındırdım ama hepsı bozuk cıktı bugun de senın dedıgın gıbı yapıcam ınsallah olur o da olmassa tek cozum bı telefoncuya gıdıp alıcam artık
tesekkurler
Arkadaşlar ben çok aradım ama bulamadım !.. msdrive.sis yerine winswup pach yokmu ? msdrive çoğu zaman sorun çıkartıyor. Bazen devre dışı kalıyor. Kart varken kart'a yokken telefona kaydetse ne iyi olurdu. Varsa bilgisi olan ve paylaşırsa sevinirim.
fsm Wrote:Arkadaşlar ben çok aradım ama bulamadım !.. msdrive.sis yerine winswup pach yokmu ? msdrive çoğu zaman sorun çıkartıyor. Bazen devre dışı kalıyor. Kart varken kart'a yokken telefona kaydetse ne iyi olurdu. Varsa bilgisi olan ve paylaşırsa sevinirim.

tabii arkadasım
zaten oyle yapıyo sorun falan cıkarttıgını da nerden cıkarttın kart yokkan telefona kaydetcek tabı baska nereye kaydetcek kı
,devre dısı kalması nası oluyo kartı cıkarttımı tabıı devre dısı kalır yenıden calıstırman gerk
emrah548 Wrote:tabii arkadasım
zaten oyle yapıyo sorun falan cıkarttıgını da nerden cıkarttın kart yokkan telefona kaydetcek tabı baska nereye kaydetcek kı
,devre dısı kalması nası oluyo kartı cıkarttımı tabıı devre dısı kalır yenıden calıstırman gerk

evet güzel diyorsun emrah ama bahsettiğin msdrive ise bence pach olmaması ve yeniden çalıştırılma gereği duyması bir dezavantaj. ben bu yüzden winswup partch yokmu demiştim !! ilgin için teşekkürler.
fsm Wrote:evet güzel diyorsun emrah ama bahsettiğin msdrive ise bence pach olmaması ve yeniden çalıştırılma gereği duyması bir dezavantaj. ben bu yüzden winswup partch yokmu demiştim !! ilgin için teşekkürler.

evet o konuda haklısın haklısın ama ben sorun olarak gormuyorum
bece program sole calısmalı acıldıgında mesala hafiza ve tel dıye bı secenek cıksa daha gusel olurdu
haritaci59 Wrote:Arikan üstad.Şu anda telefon normal görünüyor.ama bluetouth ile yükleme yapınca(mmc karta veya telefona) kapanmalar başlıyor.Şarja takıncada düzeliyor.pilden olabilirmi bilmiyorum.çünki telim 3gün şarjsız kaldı.deneyeceğim.teşekkürler Wink
Dostum sen böyle deyince birde aklıma birşey geldi aslında çok küçük bir ihtimal ama genede yazıyım.
Eğer telefonun zorlandığı zaman (ki bu blue tooth veya üstüste yüksek fotolar çekmek yada müzik dinlemek olabilir). telefon fazla ısındığı için kitleniyor da olabilir. Bu durumda 3 ihtimalli bir durum ortaya çıkar.
---Birincisi ve kuvvetli ihtimal MMC kartta problem oluşmuş ve o ısınıyor olabilir hele msdrive gibi bir program kullanıyorsan mesaj alma, foto kaydetme gibi işlemlerin tamamı mmc karta yükleneceği için bu durum ortaya çıkabilir.
---İkinci ihtimal bataryan arızalı ve telefon bluetooth gibi ekstra bir donanımı çalıştırdığında fazla amper çekmeye çalışıyor ve kitleniyor olabilir.
---Üçüncü ihtimalse telefonun içerisindeki dirençler zarar gördü ve bu ısınma ve yüksek elektrik gibi bir sebepten dolayı olabilir.
Birincisini çözmesi çok kolay mmc kart olmadan bu işlemleri yap sorun çıkmazssa mmc kartı değiştir. İkinci durumda da pili değiştirirsin. Son durumda ise teli tamir ettir ve elden çıkart derim ben. Tabi ümit ederimki senin seçeneğin dördüncüsü olsun ve yeni flash atmayla düzelsin.Wink
emrah548 Wrote:evet o konuda haklısın haklısın ama ben sorun olarak gormuyorum
bece program sole calısmalı acıldıgında mesala hafiza ve tel dıye bı secenek cıksa daha gusel olurdu
Tamamen D den çalışan yazılımlar (FW) var ancak bu durumda telin mmc kartını çıkarttığınızda tel kitleniyor, sistemi çöküyor yani bu durumda mmc kartı çıkartma imkanınız yok. O yüzden eldeki en iyi seçenek Msvdrive
Lobo Wrote:Tamamen D den çalışan yazılımlar (FW) var ancak bu durumda telin mmc kartını çıkarttığınızda tel kitleniyor, sistemi çöküyor yani bu durumda mmc kartı çıkartma imkanınız yok. O yüzden eldeki en iyi seçenek Msvdrive

evet haklısın lobo e: çalışan fw yi biliyorum ama bir rus sürümünde görmüştüm hafıza kartı takılı iken mmc yokken tel e kaydediyordu ama söylenene göre yalnıza o patch rus sürümde çalışıyormuş. Herneyse verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim.
selam arkadaşlar telefonun joystik in sol yanındaki tuş basmıyor. coksıkı basarsam çalışıyor.sorun nerde olabilir ? fw le alakası varmı yoksa tuşun kendisimi arızalı olabilir ?telefon dahayeni 2 aylık telefon. ne yapabilirim servisemi götürmeliyim ?yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler...!!
Reference URL's