08-16-2005, 11:40 PM
zagor Wrote:merhaba arkadaşlar eti comcorder II programı sx1 e uyumlu değilmi yada nasıl yüklenebilir yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerETı uyumluydu ama ikincisi değil sanırım
zagor Wrote:merhaba arkadaşlar eti comcorder II programı sx1 e uyumlu değilmi yada nasıl yüklenebilir yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerETı uyumluydu ama ikincisi değil sanırım
Ariakan Wrote:Fiyatı hakkında birşey söyleyemeyeceğim fakat çankaya tekmarda bulabilirsin sanırım. Ayrıca 1GB'ın telefon işlemlerini yavaşlattığı hakkında birşeyler duydum ama sadece dedikodu olma ihtimali yüksek.Hafıza kartları aynen bilgisayarın harddiskleri gibidir. Eğer yavaş bir makinaya büyük bir HDD takarsanız erişim süreleri yavaşlar. Ayrıca içerisindeki bilgiler ne kadar fazla olursa bir bilginin depolandığı alanda bulunma süresi o kadar uzar. Dolayısıyla 1GB lık hafıza kartının 512ye göre ve 512ninde 256lığa göre yavaş çalışması gayet normaldir. Kaliteli Hafıza kartlarında erişim sürelerindeki uzama bazen belli belirsiz olabiliyor ama düşük kaliteli kartlarda bu süre farkedilebilir derecede uzamakta.
Lobo Wrote:Hafıza kartları aynen bilgisayarın harddiskleri gibidir. Eğer yavaş bir makinaya büyük bir HDD takarsanız erişim süreleri yavaşlar. Ayrıca içerisindeki bilgiler ne kadar fazla olursa bir bilginin depolandığı alanda bulunma süresi o kadar uzar. Dolayısıyla 1GB lık hafıza kartının 512ye göre ve 512ninde 256lığa göre yavaş çalışması gayet normaldir. Kaliteli Hafıza kartlarında erişim sürelerindeki uzama bazen belli belirsiz olabiliyor ama düşük kaliteli kartlarda bu süre farkedilebilir derecede uzamakta.Walla Lobo teşekkür ederim ben de gerçekten bunun gerçekliğinden şüpelenmeye başlamıştım.
512 yetmiyor artık mplere 
emrah548 Wrote:ya ARKADASLAR ben sıtedekı fw -15 ındırdım ama yuklemekten cekınıyorum butun getirdikleri cok guzel seyler , ben sx1 i alalı 5 ay oldu garantisi var yani simdi bunu yuklucem ama olur da yarın obur gun tele bısey olursa garanti kapsamında olması için ne yapmalıyız yanı orjinal fw ye nasıl geri donucez cevaplarınızı beklıyorumEmrah kardeşim, öncelikle telefonun hayırlı olsun demek istiyorum. Endişelerini dile getirmen de güzel, normalde olsa sorularının cevabını sıralayıverirdim. Ama eğer zahmet edip de aramış olsaydın aradığın tüm cevapların zaten verilmiş olduğunu görürdün. Sen zahmet etmemişken kim sana zahmet edip yardım etsin? Forumlar bilgi bankasıdır, aradığın şeyin cevabı zaten verilmiştir, eğer bulamazsan yeni konu yazarsın. sabah agresifliğimin kusuruna bakma lütfen.
şimdiden hepinıze cok tesekkurler
)[/center]haritaci59 Wrote:selamlar.sx1 im bozuldu.fw15 yükledim ama flash zarar gördü galiba bana fw6 gerekli.onu yükleyeceğim.tel imi açabiliyorum fakat tekrar kapanıyor.sarja takınca açık kalıyor.telle konuşunca yine kapanıyor.bilenvarsa yardım ederseniz sevinirim.teşekkürler.Dostum sorunun flashla alakalı değil sanırım bataryan rahmetli olmuş. İmkanın varsa başka bir pil ile dene derim ben.
Lobo Wrote:Dostum sorunun flashla alakalı değil sanırım bataryan rahmetli olmuş. İmkanın varsa başka bir pil ile dene derim ben.
emrah548 Wrote:arkadaslar bana yardım edebılecek bırı yokmu sx1 cd si kayboldu siemensiin sitesindekilerde bozuk data suite olan birisi yok mu ? "emrah548@gmail.com" mail adresimSırf merakımdan az önce siteden indirdim dosya sağlam, sen bence zip veya dosya indirme programını değiştirsen daha az başın ağrır. 38,5 MB'lık dosyayı emaille göndermenin ne büyük bi işkence olduğunu düşünürsen sorunun cevapsız kalması normal..
saygılar
haritaci59 Wrote:selamlar.sx1 im bozuldu.fw15 yükledim ama flash zarar gördü galiba bana fw6 gerekli.onu yükleyeceğim.tel imi açabiliyorum fakat tekrar kapanıyor.sarja takınca açık kalıyor.telle konuşunca yine kapanıyor.bilenvarsa yardım ederseniz sevinirim.teşekkürler.Haritacı kardeş bana da sorunun bataryan ile gibi gözüktü, şarjda açık kalması önemli bi işaret olabilir. Lobo'nun da dediği gibi başka bir pille deneme imkanın varsa sonunun çözümünde ilerleme kaydedebilirsin
Ariakan Wrote:Haritacı kardeş bana da sorunun bataryan ile gibi gözüktü, şarjda açık kalması önemli bi işaret olabilir. Lobo'nun da dediği gibi başka bir pille deneme imkanın varsa sonunun çözümünde ilerleme kaydedebilirsin
Saygılar...

haritaci59 Wrote:Arikan üstad.Şu anda telefon normal görünüyor.ama bluetouth ile yükleme yapınca(mmc karta veya telefona) kapanmalar başlıyor.Şarja takıncada düzeliyor.pilden olabilirmi bilmiyorum.çünki telim 3gün şarjsız kaldı.deneyeceğim.teşekkürlerMadem öyle telefonunu iyice bi temizleyip (hem C temizle sürücüsünü hem de memory kartı formatla) yeni firmware yüklemeyi deneyebilirsin. Hem pırıl pırıl olur işte ne güzel

Ariakan Wrote:Sırf merakımdan az önce siteden indirdim dosya sağlam, sen bence zip veya dosya indirme programını değiştirsen daha az başın ağrır. 38,5 MB'lık dosyayı emaille göndermenin ne büyük bi işkence olduğunu düşünürsen sorunun cevapsız kalması normal..
Saygılar...
fsm Wrote:Arkadaşlar ben çok aradım ama bulamadım !.. msdrive.sis yerine winswup pach yokmu ? msdrive çoğu zaman sorun çıkartıyor. Bazen devre dışı kalıyor. Kart varken kart'a yokken telefona kaydetse ne iyi olurdu. Varsa bilgisi olan ve paylaşırsa sevinirim.
emrah548 Wrote:tabii arkadasım
zaten oyle yapıyo sorun falan cıkarttıgını da nerden cıkarttın kart yokkan telefona kaydetcek tabı baska nereye kaydetcek kı
,devre dısı kalması nası oluyo kartı cıkarttımı tabıı devre dısı kalır yenıden calıstırman gerk
fsm Wrote:evet güzel diyorsun emrah ama bahsettiğin msdrive ise bence pach olmaması ve yeniden çalıştırılma gereği duyması bir dezavantaj. ben bu yüzden winswup partch yokmu demiştim !! ilgin için teşekkürler.
haritaci59 Wrote:Arikan üstad.Şu anda telefon normal görünüyor.ama bluetouth ile yükleme yapınca(mmc karta veya telefona) kapanmalar başlıyor.Şarja takıncada düzeliyor.pilden olabilirmi bilmiyorum.çünki telim 3gün şarjsız kaldı.deneyeceğim.teşekkürlerDostum sen böyle deyince birde aklıma birşey geldi aslında çok küçük bir ihtimal ama genede yazıyım.

emrah548 Wrote:evet o konuda haklısın haklısın ama ben sorun olarak gormuyorumTamamen D den çalışan yazılımlar (FW) var ancak bu durumda telin mmc kartını çıkarttığınızda tel kitleniyor, sistemi çöküyor yani bu durumda mmc kartı çıkartma imkanınız yok. O yüzden eldeki en iyi seçenek Msvdrive
bece program sole calısmalı acıldıgında mesala hafiza ve tel dıye bı secenek cıksa daha gusel olurdu
Lobo Wrote:Tamamen D den çalışan yazılımlar (FW) var ancak bu durumda telin mmc kartını çıkarttığınızda tel kitleniyor, sistemi çöküyor yani bu durumda mmc kartı çıkartma imkanınız yok. O yüzden eldeki en iyi seçenek Msvdrive