adincer Wrote:selam arkadaşlar telefonun joystik in sol yanındaki tuş basmıyor. coksıkı basarsam çalışıyor.sorun nerde olabilir ? fw le alakası varmı yoksa tuşun kendisimi arızalı olabilir ?telefon dahayeni 2 aylık telefon. ne yapabilirim servisemi götürmeliyim ?yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler...!!
SX1 de hata olarak gördüğüm kısımlardan biriside bu arkadaşlar tuş board u sıvı temasına son derce hassas. Çünkü Parmağınızdaki herhangi bir ıslaklık dokunduğunuzda direkt olarak aralardan içeri giriyor. Arkadaşıma tavsiyem "Yapabilirse tuş boardunu söksün ve tuş filmini kaldırdıktan sonra board üzerindeki tuş yüzeylerini silgi ile güzelce silsin. Büyük ihtimalle sıvı oksidasyonu vardır tuş yüzeylerinde". Ayrıca FW ile herhangi bir ilgisi olacağını sanmıyorum. Kolay gelsin.
fsm Wrote:SX1 de hata olarak gördüğüm kısımlardan biriside bu arkadaşlar tuş board u sıvı temasına son derce hassas. Çünkü Parmağınızdaki herhangi bir ıslaklık dokunduğunuzda direkt olarak aralardan içeri giriyor. Arkadaşıma tavsiyem "Yapabilirse tuş boardunu söksün ve tuş filmini kaldırdıktan sonra board üzerindeki tuş yüzeylerini silgi ile güzelce silsin. Büyük ihtimalle sıvı oksidasyonu vardır tuş yüzeylerinde". Ayrıca FW ile herhangi bir ilgisi olacağını sanmıyorum. Kolay gelsin.
evet aynen bende katılıyorum ama tuş takımı nası cıkcak yani garanti dışı kalmazmı bu durumda en iyi yapılacak durum servise goturmek bence
Slm arkadaşlar benim soruma hala bir cevap vermediniz. :cry: :CX65 e fw nasıl yüklenilir elimde fw var usb var ama nasıl yüklendiğini bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum. Birde arkadaşlar FW-15 tr nin orjinalini rapid share den indirdim NURANI çıktı FW15 tr yok orada. Lütfen yarfımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler , saygılar...
Selam millet,
kingston 1 gb mmc plus kart aldım bir kaç gun önce.. Sorun şu:
telefona bi ton program oyun yükledigim için menü cok kalabalık bu yüzden alt klasörler açtim menu dizininde.. örnegin prog, net, vs falan diye sonra bu programları bu klasorlere taşıdım..
böylece menü daha derli toplu falan oldu.. ama sorun şu ki bazen telefonu yeniden açtıgımda bütün programların ikonlarının tekrar dan ana menuye geldigini görüp deliriyorum...
her zaman olmuyor ama olunca tüm programları dizinlemek bi saat sürüyor. bunun için bir çözüm bilen varmı? daha ayrıntılı sormak gerekirse menüde gördügüm kısa yolları nerede bulurum? :confused:
sanırım 1 gb lık mmc yi okuyup programları görmesi telefonun açılış süresinden uzun olduğu için oluyor. Çünkü mmc kartı değiş diyip tekrar taktığımda da simgeler sonradan geliyor. her neyse bu programların kısayollarının nerede saklandıgını yada nasil kısayolların değiştirileceğini bilen varmı?1 gb olması ile ilgili oldugu kesin çünkü önceki lexar 128 mb mmc ile böyle bir sorun yoktu..
tşk
oguz_kagan Wrote:Slm arkadaşlar benim soruma hala bir cevap vermediniz. :cry: :CX65 e fw nasıl yüklenilir elimde fw var usb var ama nasıl yüklendiğini bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum. Birde arkadaşlar FW-15 tr nin orjinalini rapid share den indirdim NURANI çıktı FW15 tr yok orada. Lütfen yarfımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler , saygılar...
Değerli arkadaşım usb ile hiç yüklemedim ama com kablon var ise winswup ile update yapabilirsin. Sana winswup FW yi bulacağın linki veriyorum. 50 version TR için linki tıkla : [url="http://download.allsiemens.com/flash/CX65/500100_eng.exe"]http://download.allsiemens.com/flash/CX65/500100_eng.exe[/url] kolay gelsin
turkel2001 Wrote:Selam millet,
kingston 1 gb mmc plus kart aldım bir kaç gun önce.. Sorun şu:
telefona bi ton program oyun yükledigim için menü cok kalabalık bu yüzden alt klasörler açtim menu dizininde.. örnegin prog, net, vs falan diye sonra bu programları bu klasorlere taşıdım..
böylece menü daha derli toplu falan oldu.. ama sorun şu ki bazen telefonu yeniden açtıgımda bütün programların ikonlarının tekrar dan ana menuye geldigini görüp deliriyorum...
her zaman olmuyor ama olunca tüm programları dizinlemek bi saat sürüyor. bunun için bir çözüm bilen varmı? daha ayrıntılı sormak gerekirse menüde gördügüm kısa yolları nerede bulurum? :confused:
İlk defa duyuyorum böyle bir problem ama bir kart bulup bakmaya değer :confused:
merhaba arkadaslar 2 gundur bir sorunum var telefonun titresimi calısmıyor yazılımdan olabilecegini dusunerek format attım telefona ama duzelmedi aksam tekrar fw yukluycem yine duzelmezse sanırım servis yolu gozukecek ve banada orjinal fw gerekiyor yukardaki linkte bulamadım ve varsa yardımcı olursanız sevirim tesekkurler
marvell Wrote:merhaba arkadaslar 2 gundur bir sorunum var telefonun titresimi calısmıyor yazılımdan olabilecegini dusunerek format attım telefona ama duzelmedi aksam tekrar fw yukluycem yine duzelmezse sanırım servis yolu gozukecek ve banada orjinal fw gerekiyor yukardaki linkte bulamadım ve varsa yardımcı olursanız sevirim tesekkurler
Sizinle aynı telpte bulunan pekçok kişi olduğu için dosyaya çok kısa bi süre sonra
TM Dosyalar
den ulaşabilirsiniz

Ariakan Wrote:Arkadaşlar elimdeki servis versiyonunu rapidshare'e yükledim herkesin arşivinde bulunması gerekli bence ne olur ne olmaz
[url="http://rapidshare.de/files/3420843/SX1_GREECE-TURKEY-RETAIL-uk-el-tr_15_0001.rar.html"]http://rapidshare.de/files/3420843/SX1_GREECE-TURKEY-RETAIL-uk-el-tr_15_0001.rar.html[/url]
merhaba arkadaslar burdaki surum resmi surummudur yani bunu yuklesem ve servise versem sorun cıkarmı tesekkurler simdiden
evt servise götürmeden önce bunu yüklemen gerekiyor. Ariakan arkadaşımıza tekrar teşekkürler. Rapidshare deki link hala aktif indirebilirsiniz. Sorun yaşayan arkadaşlar oluyor onun için sitenin dosyalar kısmına da ekledim.
http://www.teknomag.com/forum/downloads....ile&id=244
.
siteden nuraninin fw15 ini kendim sx1 ime yükledim telimin hoparlörü patladı.şu anda sadece kulaklıkla kullanabiliyorum.şu anda orjinal yazılımını yükleyip servise göndermek istiyorum.ama bi türlü beceremedim.yazılım elimde var.bana bunu nasıl yapacağımı anlayabileceğim şekilde anlatırmısınız.bu şekilde göndersem garanti dışımıdır.
hannibal59 Wrote:siteden nuraninin fw15 ini kendim sx1 ime yükledim telimin hoparlörü patladı.şu anda sadece kulaklıkla kullanabiliyorum.şu anda orjinal yazılımını yükleyip servise göndermek istiyorum.ama bi türlü beceremedim.yazılım elimde var.bana bunu nasıl yapacağımı anlayabileceğim şekilde anlatırmısınız.bu şekilde göndersem garanti dışımıdır.
Hannibal Lecter kardeşim sorunun cevabı bu forumda yaklaşık 8 sayfada bir yazıyor. Bi zahmet ediver de ara..
Saygılar...
Bu arada Kandilimi kutlayan Teknomag adminlerine teşekkür ediyorum. Hepimizin kandili mübarek olsun..
Sonic Wrote:Sizinle aynı telpte bulunan pekçok kişi olduğu için dosyaya çok kısa bi süre sonra [url="http://www.teknomag.com/forum/downloads.php?"]TM Dosyalar[/url]
den ulaşabilirsiniz 
Sonic Dosyalar bölümüne upload hala zaman alıyorsa ben eski yöntem kendi sitemden link verebilirim bilgi bekliyorum...
Dostum alttaki mesajları geç okumuşum yukarıdakini dikkate alma

arkadaşlar sx1 imi 4 gün önce servise gönderdim.hoparlöründeki arızadan dolayı 5 ayda 3.kez hoparlöründen arıza yaptı.yenisiyle değiştirilmesini talep ettim.yenisiyle değiştirilermi.değiştirilirse ne kadar sürede bana tel.gelir.
hannibal59 Wrote:arkadaşlar sx1 imi 4 gün önce servise gönderdim.hoparlöründeki arızadan dolayı 5 ayda 3.kez hoparlöründen arıza yaptı.yenisiyle değiştirilmesini talep ettim.yenisiyle değiştirilermi.değiştirilirse ne kadar sürede bana tel.gelir.
Kanunen değiştirmeleri lazım ve değişimi yanlış bilmiyorsam 30 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekiyor. Ancak ilgili ürün üretimden kalkmış ise bir muadilini veya üst versiyonunu aradaki farkkı ödiyerek almanı talep edebi
lirler. Gelişmelerden bizide haberdar et

arkadaşlar sx1 imin hoparlörü 5 ayda 3.kez arıza yaptı servise gönderdim.fakat yenisiyle değiştirmiyorlar hoparlörü değiştirip teli geri gönderdiler.bilginize.
aslında bu durumda itiraz hakkın olmalı sonuçta ne malı olursa olsun elektronikte 3 kere servise girerse bidaha çıkmaz o tel yenisi verilir.
bence sen siemens müşteri hizmetlerini arayıp biraz şikayet et durumu mutlaka yardımcı olacaklardır, ilgileniyolar baya.
ya arkadaşlar SX1 i sim kart olmadan çalıştrıma imkanımız yok mu ?? varsa hangi program saglıyor bunu?? yardım plz
beyler diyelim ki sx1 arızalandı ve hard formattan başka çare yok ama benim ne bilgisayarda yedeğim var ne de garantisi hard format attıktan sonra sorun yaratır mı ya da maddi sorun yapar mı lütfen cvp bekliyorum
arkadaşlar telefona systemtools programını kurdum güzelde çalışıyordu fakat trial versiyonmuş turkcell logosunun yerine resim koymuştum silinmiyor ne yapabilirim
selam arkadaşlar bende cx 75 var işte ona tema falan yüklemek istiyorum işte ne bulursam yüklemek istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar bi de dışarıya çok kötü ses veriyor onu çözmenin bi yolu var mı bu telefona program falan yükleniyor mu acaba telefonla ilgili hiçbişey bilmiyorum bana lütfen yardımcı olun
bana yardım edin dostlar. 1.5yıldırsx1 kullanıyorum ama tema kullanamıyorum.tema nasıl yüklerim?